Ціну значно знизили! Терміново продам затишний, гарненький будиночок на Старій Балашівкі. - зроблений гарний та якісний ремонт - замінені всі комунікації - нова електропроводка - в будинку є всі зручності - індивідуальне газове опалення - новий газовий котел - вікна металопластик - гараж - окремий , просторий двір - добротний вольер для собаки - хозпобудова - город з молодим садом -поряд асвальтована дорога, зупинка загального транспорту Це просто райський вуголочок який подарує вам затишок та приємні відчуття. Швидше телефонуйте щоб стати власником саме цього будиночку. Безкоштовне розміщення оголошень більш як на 50 рекламних майданчиках. (для власників нерухомості). Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Підбір нерухомості самостійно, без ріелтора, за 2 секунди за допомогою Телеграм Боту https://t.me/KupidomRealtyBot Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду.

Богдана Хмельницького вул., 142
rieltor.ua

Продам будинок на Новій Балашівці -будинок площею 110м2 -чотири кімнати -кухня, коридор, санвузол -два види опалення -тепла підлога -вікна з металопластикового профілю золотий дуб -ділянка 4,5сот -великий гараж, погріб -літня кухня 30м2 -з усіма зручностями -в санвузлі тепла підлога -в дворі є альтанка та оздобення з декоративних дерев -поблизу вся необхідна інфраструктура Телефонуйте, покажемо в зручний для Вас час!

Сімферопольська вул., 111
rieltor.ua

Продається великий будинок, з житловим флігелем. Місто Кропивницький. Район Лелеківка, вулиця Мелітопольська. Будинок 2 поверхи. 10* 10,05 м. Загальна площа 141.3 кв.м Житлова площа 80.6 кв.м Початок будівництва 1987 рік. Стіни цегляні, криша шифер. Без внутрішніх робіт. По плану на першому поверсі : Кухня, вітальні, санвузол окремий. По плану на другому поверсі: 5 окремих кімнат, за бажанням можна зробити санвузол, гардеробну , тощо. Великий балкон, і вихід на мансарду. Загальна площа земельної ділянки 6 соток. Гараж, город, погріб, колодязь, голубʼятні. Житловий флігель 35 кв.м, 1 кімната, кухня та санвузол. Газ, вода та зливна яма. Фото з планом 1 - ого та 2 - ого поверхів додаю. Подробиці по телефону. Тел: 066 888 50 03. Ціна: 60 000 уе Де 0 % комісія для покупця.

Мелітопольська вул., 17
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок на Лелеківці: -окремий двір -рік будування: 2019 -зовні утеплений -будинок з 4 спальнями, великим холом, два санвузли, гардеробна, окремо топка -тепла підлога на всьому першому поверсі - рівний ділянка - гараж - гарна розвязка Телефонуйте, покажемо в зручний для Вас час!

Азовський пров., 19
rieltor.ua

Пропоную до вашої уваги добротний будинок збудований по дизайнерському проекту. При будівництві були використані самі високоякісні матеріали, дотримані всі будівельні норми та правила. - рік будівництва 2006 - товщина стін 62 см ( червона цегла+силікатна) -два види опалення - сучасне планування та можливість подальшого втілення особистих мрій в дизайні - зручні сходи з правильним нахилом та розташуванням - всі зручності у будинку - з другого поверху відкивається гарний краєвид навколо - 5 кімнат - 2 санвузла - розкішний холл - 2 гаража - погріб - літня кухня, сарай, альтанка - центральний водопровід + скважина зі смачною водою - сауна + басейн оформлений вітражними вікнами - богатий садочок з великою кількістю різновидів дерев, винограду, ягід Дуже багато можна розповідати про цей розкішний будинок але краще приїхати та все побачити самому. Тож швидше телефонуйте і нумо на огляд будинку своєї мрії!! * * * . 22376723 Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. З нами безпечно, комфортно, швидко.

можливий продаж по єОселя
Козацька вул.
rieltor.ua

Продам або обміняю на квартиру, автомобіль,зерно.. будинок та 20 соток земельної длянки на Лелеківці. А тепер розповім в деталях: Готові до експлуатації: - гостьовий будинок з санвузлом (частина будинку) - капітальний гараж під будинком ( металеві ворота, стіни залізобетонні блоки) -баня -підсобне приміщення До будинку підведені вода, газ, світло. -розпочате будівцицтво 2-о поверхового будинку на 120 м2 ( фундамент залізобетон) Є зливна яма. Навколо прибудинкової території збудована добротна огорожа на фундаменті. Плодородна ділянка оброблена та готова для посадки городини, а також посаджено багато плодових дерев. При будівництві будівель використовувалися тільки високояксні матеріали (продаж не планувався). Поряд зупинка, транспортна розв"язка в любий куточок міста, супермаркети, магазини, бензозаправка, а навколо чисте повітря , багато зелених насаджень та солов"їний спів. Для реального покупця можливий торг та допомога з будматеріалами по зниженим цінам. Чекаю на ваш дзвінок! * * * Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. З нами безпечно, комфортно, швидко. АН "Купи Дім".

Скульського вул., 30
rieltor.ua

Продається невеликий будинок з приватизованою землею на Новій Балащівці, який розташований поруч з ринком «Ідеал» та "Океанією". Тихий провулок. До маршрутки 5 хвилин пішки. - загальна площа будинку - 41 кВ. - 3 суміжні кімнати - всі зручності у будинку - ділянка 3 сотки - заїзд для авто, гараж - земля приватизована - вікна м/пластикові - зовнішнє утеплення - господарські будівлі, літня кухня з газом - автономне газове опалення Пропозиція від агенції нерухомості - "ЕГІДА" Фахівець з питань продажу нерухомості - Фатєєва Ольга 066 416 48 36

Коцюбинського вул., 30
rieltor.ua

Ближня Лелеківка,, 2 поверхи, гараж на першому поверсі, на опалення комбінований котел, на горячую воду- газова колонка, меблі залишаються, тиха вулиця, чудова транспортна розвязка, земельна ділянка приватизована

Григорія Журбинського
rieltor.ua

ПРОДАЁТЬСЯ УЮТНЫЙ ДОМ на БАЛАШОВКЕ! Описание: Дом 1.5 этажа, площадь 100 кв.м.., крыша в отличном состоянии. На первом этаже : 4 жилых комнаты, туалет,, два вида отопления (автономное газовое и твердотопливное), м/п окна из коричневого пластика и дерева, три комнаты уютно обшиты вагонкой из липы. Кухня площадь -18 кв.м. в отдельном помещении+ванна с туалетом остаётся с мебелью. Участок 4 сотки, земля приватизирована. Во дворе гараж площадь -32 кв.м., навес с мангалом, погреб, дровник, двор озеленен. Второй этаж под ремонт. Цена- 68000 у.е. Агентство недвижимости Респект. Все вопросы по тел. -0661683299, 0984202008

Вулиця
rieltor.ua

Продається добротне домоволодіння на Балашівці! Земельна ділянка 4 сотки, на якій розташовані: будинок, літня кухня, баня, гараж та затишні альтанки. Одноповерховий будинок (100 кв.м) має три окремі кімнати, вітальню, передпокій та санвузол. У будинку автономне газове опалення, пластикові та дерев"яні вікна нового зразку, оздоблення стін в оселі - дерево, підлога - лінолеум та плитка. В будівлі літньої кухні розташована ванна кімната та велика кухня-їдальня. Рівний затишний двір з альтанками, клумбами та зоною барбекю, капітальний цегляний паркан по всьому периметру садиби, арки з виноградом - все дуже гарно і комфортно! Гарне місцерозташування, в п"яти хвилинах ходьби ринок "Ідеал", супермаркети, поліклініка, школа, перукарня, церква. ТЕЛЕФОНУЙТЕ, показ за домовленістю!

Балашівка
rieltor.ua

Таунхаус в ЖК «FOREST HOUSE» спеціальна ціна! Підтримка єОселя! Власний будинок з гаражом, терасою та мангальною зоною по цині квартири у багатоповерхівці! Пропонуємо на продаж квартири в ЖК «FOREST HOUSE» в затишному районі нашого міста з видом на ліс (р-н Лісопаркова). Квартири розташовані у новозбудованому таунхаусі, який спроектовано та побудовано у стилі HI-TECH, має сучасне та зручне планування для забезпечення комфортного проживання. Має підключення води, каналізації та електричного живлення. Загальна територія житлового комплексу закрита та огороджена, має автоматичні ворота з дистанційним пультом управління, має зелені насадження, побутове приміщення, ігровий дитячий майданчик, зони під’їздів автотранспорту викладені тротуарної бруківкою. Кожна квартира має індивідуальне внутрішнє подвір’я з терасою та тіньовим навісом. Перший поверх: гараж з автоматичними секційними воротами, коридор, кухня-студія, гардероб, санвузол, дві кладові. Другий поверх: три спальні, кімната дозвілля, санвузол, коридор. Загальна площа квартири: 137,30 кв.м. – рядова секція, або 139,40 кв.м. – кутова секція зі збільшеною присадибною ділянкою. Під час будівництва використовувались сучасні, якісні та дорогі будівельні матеріали: стіни виконані з 300 мм газоблоку, та утеплені 100 мм мінеральною ватою, встановлені енергозберігаючі вікна REHAU з семи-камерним профілем та двокамерним склопакетом з енергозберігаючим склінням. Покрівля – м’яка з утепленням 250 мм мінеральною ватою. На другому поверсі виконана стяжка підлоги, на першому стяжка підлоги утеплена 30 мм екструдованим пінополістиролом. Стіни поштукатурені гіпсовими матеріалами та армовані лугостійкою сіткою. Реалізація об`єкту відбувалась компанією з багаторічним досвідом роботи. Готовність обєкту - 100% - Житловий комплекс введено в експлуатацію - єОселя - можливість придбати за програмою доступного кредитування - безвідсоткова розстрочка від забудовника - вартість 1 кв.м. житла з подвірям та особистим гаражом дорівнює вартості 1 кв.м. у багатоповерхівці Вартість складає: рядова секція 137,30 кв.м. – 73 000,00 долл. (АКЦІЙНА ЦІНА) кутова секція 139,40 кв.м. – 75 000,00 долл. (АКЦІЙНА ЦІНА)

власник
можливий продаж по єОселя
Козацька вул.
rieltor.ua

Продам дом в селе Белецковка. По улице Весенняя. Дом литой, обложен кирпичом. Общая площадь 43.9. Площадь кухни 8.3. Состояние жилое. Участок земли 18 соток. Есть гараж, душ, сарай, погреб.

Продам дом Светловодск
olx.ua

Дом находится по улице Лесная 28 в тихом и спокойном месте, недалеко лес, чистый воздух. Площадь дома 55.30 м2 Гараж Погреб Сарай Летняя кухня Колодец 3 комнаты Кухня Коридор Есть газовый и дравеной кател Асфальт во дворе Требуется ремонт За более подробной информацией звоните 06******59 Возможен торг

власник
Продам дом в селе Водяно
olx.ua

Продається капітальний будинок, добре спроектований і в спокійному екологічному районі. Просторий, комфортний. З новими комунікаціями. Мансардний поверх готовий щоб жити, вкладення потребує перший поверх. Будинок шлакоблочний, побудований в 1997році. Має 8 кімнат, 2 санвузли, простору кухню 11 кв.м. Фундамент литий. Облицювання цеглою. Утеплений пінопластом 10 (щільний). Короїд ceresit. Мармурова крихта (австрійська). Енергозберігаючі вікна. Дах новий, бітумна черепиця, утеплення мін.ватою 20. Гарантія 30 років. Нові водостоки. 5 кондиціонерів Samsung. Вбудовані меблі. Новий котел на гарантії, вартість (1300 євро). Нова мідна проводка, австрійська автоматика на кожному поверсі! Літня тераса. Великий балкон. Зручні, розумно спроектовані сходи між поверхами. Гараж на 2 автівки. 6 соток, земля приватизована. Новий паркан. Пропозиція від агенції нерухомості Мрія.

Продаж будинку площею 300кв.м Лелеківка (Лісопаркова)
olx.ua

2-х эт. дом, 7 комнат 270 м. кв., АГВ. Кухня 20 м. кв., гостинная 34 м. кв., кабинет 14 м. кв., спальни 25, 20, 20, 11, 11 м. кв. Дом 2010-11 г. постр., сделан ремонт, мебель, 2 санузла. Участок 14 соток. Летняя кухня, гараж, беседка, Есть сауна. Ландшафтный дизайн. Летняя кухня: два этажа, сан. узел. Район: Лелековка. Цена: ДОГОВОРНАЯ. !!! Последние три фото - летняя кухня.

2-х эт. дом, 270 м. кв., 2011 г. постр., участок 14 сот. Лелековка.
olx.ua

Продам дом в пгт Петрово по ул.Ингулецкой/Ленина, Кировоградская область, Петровский район. Дом газифицирован, все удобства в доме, 4 жилых комнаты, большая кухня (15м2), санузел(смежный) есть бойлер. Гараж, погребная яма и 4 кладовых помещения(под домом). Вход в подвал есть как и в доме(из кухни) так и с улицы через гараж. Имеется отдельный выход из кухни на хоз.двор. Во дворе посажены молодые фруктовые деревья. Хоз постройки: сарай, вольер, туалет и летний душ. Централизованная система водоснабжения(во дворе и в доме). Канализация септик. Общая площадь участка 30 соток. Общая площадь дома 156.8м2. Отапливаемые помещения 90.3м2. Подвальный этаж 66.5м2. Большой участок под сад или солнечные панели! Детальная информация по телефону: 09******87 - Сергей

власник
Продам дом в  Петрово
olx.ua

БУДИНОК, з ремонтом, нова система опалення з трьома енерго палива Газ котел турбо навісний дюваль) Є котел під дрова ., та під гранули з горілкою та автоподачею. Зовнішні стіни утеплення 100 будинок утеплений минулого року Будинок був побудований в два кірпича. ПОБУДОВА 1993р ГАРАЖ ПІД БУДИНКОМ з оглядовою ямою ,+ з електро воротами[ автоматичними] Двір 10 СОТ + город 13сот Є прибудинкові будівлі, баня [2сараї,погріб , альтанка,] + ще один будинок старої побудови Вода,проведена і міська а також є свій колодязь (ми користуємся для поливу та приготування їжі з колодязя) БУДИНОК ПРОДАЄТЬСЯ З МЕБЛЯМИ Кадастрові номери присутні . Участок рівний , правильної форми Сусіди класні.

власник
Власник Балашівка будинок 1993 р постройки
olx.ua

Будинок знаходиться в Райцентрі зі сторони Волкова, близько до 8 школи та транспортної розвʼязки. Цегляний, теплий, 1970 років побудови, 67 м2. Замінені всі металлопластикові вікна. Газове опалення, новий котел-колонка. В будинку є всі зручності, кухня, просторий коридор, три кімнати, одна прохідна, дві роздільні. Додатково є пічне опалення, можна встановити камін і створити затишну атмосферу в будинку. Рівна, простора земельна ділянка 7 сотих землі. Металевий гараж. Огорожа спереду будинку із металопрофіля. Запрошуємо Вас на перегляд в зручний для Вас час!

Продаж будинку в Райцентрі (ближня Н. Балашівка)
olx.ua

Продаж красивого будинку з усими зручностями та комфортом на 190 м2, у звʼязку з переїздом в інше місто. Будинок для себе будували з екологічних , дорогих матеріалів. Будинок двоповерховий має 5 кімнат, два санвузла з теплою підлогою, велика простора кухня з виходом на терасу. Ділянка 8 соток приватизована. Ландшафт з поливом , фруктові дерева, виноград. Також є гараж, підсобні приміщення. Тераса - зона відпочинку. Залишається все в будинку і дворі , окрім власних речей . Будинок дуже гарний і вартий вашої уваги. Пропозиція від агенції. Дзвоніть покажем в зручний для вас час.

Елітний будинок в ЕКО районі міста (Ст. Балашовка)
olx.ua

Добрий цегляний будинок, висока стеля та окремі 3 кімнати, просторна кухня та санвузол Будинок утеплений, є мансардний поверх З нормальною висотою стелі, Де можна наприклад, зробити велику кімнату. Ділянка правильної конфігурації біля 6 сот. Має кадастровий номер. На ділянці Гараж, літня кухня, сарай, погріб та город з садом. Колодязь з насосом та централізоване водопостачання. Готові всі документи до продажу та ніхто не зареєстрований.

Лелеківка. Добротний цегляний будинок 1990р.  побудови. 6 сот. 80 кв.
olx.ua

Продаж окремого будинку з флігелем і гаражем в районі Лелеківки, центральна вулиця, поряд зупинка, магазин. Поряд сосновий ліс і ставок для прогулянок та відпочинку. Будинок складається з трьох кімнат, кухні і коридору. Також є жилий флігель, можливо розглядати як житло для двох сімей. Комунікації: світло, газ, скважина. Земельна ділянка 10 соток, великий город. Пропозиція від агентства нерухомості, додаткова інформація по телефону.

Окремий будинок+флігель+гараж,  Лелеківка
olx.ua

В центрі Луганка з гарною інфраструктурою пів двоповерхового котеджу, окремо гарне подвір’я з хозспорудами і гаражем. На всі питання відповім за телефоном.

1/2 Котеджу двоповерховий будинок
olx.ua

Продам отдельностоящий дом. Лелековка. Хорошее расположение. Дом в жилом состоянии, металопластиковые окна, хорошая планировка, три раздельные комнаты, кухня, с/у., высокие потолки, есть летняя кухня и гараж. Предложение от АН "Partner"

olx.ua

Продам будинок,в смт Петрове Кіровоградська обл. На ділянці наявні: -невеликий будинок(2 кімнати) з проведеними комунікаціями(вода, газове опалення) -гараж, -сарай, -погріб, - літня кухня, Кого цікавить пропозиція - телефонуйте за номером (06******22).-Галина (09******61)-Костянтин Торг можливий

власник
Нерухомість, дача
olx.ua
1 - 24 з 35 результатів

Популярні запити