Дом находится в 10 минутах ходьбы от центра Петриковки по переулку Береговой. На территории имеется постройки: летняя кухня, сарай, гараж и подвал. Потолки высокие, без ремонта. Отопление газ и печное! Торг!!!

власник
Продам дом Петриковка
olx.ua

Продається будинок 100м2 В центрі селища Петриківка по вулиці Калинова Нова будівля розрахована як двох поверховий будинок перекритий плитами, є підвід електрики до будинку, внутрішньої обробки стін немає. Прибудинкова ділянка землі 20 соток.Документи готові Можливий обмін

власник
Продам Будинок в Петриківці 20соток землі (Дом)
olx.ua

Сімейний будинок із всіма необхідними для комфортного життя меблями.Всі деталі по телефону. Будинок знаходиться в селі Гречані Поди Криворізький район.

власник
Будинок за лінією міста
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам дом без риелторов. Все подробности по телефону 09******79 Дом + кухня, двор, огород. Есть свет, газ , вода.

власник
Продам дом в Куриловке
olx.ua

Продам будинок с. Єлизаветівка потребує ремонту, земельна ділянка приватизована площею 0,2500 га + 0.2500 га територія для випасу худоби перед будинком + 0,2500 за будинком під огород

власник
Продам будинок свій
olx.ua

Будинок та присадибна ділянка в с.Іванівка, Петриківський р-н, Дніпропетровська обл. вул.Крута, 30. В дворі проведена: електрика, газ, свердловина для подачі води. Опалення пічне, газове. До будинку веде асфальтована дорога, поруч знаходиться центр села (200 м.): продуктові, господарські товари, дитячий садочок, пошта, медична амбулаторія, салон з бьюті послуг. В 50 м. знаходиться загальноосвітня школа. Через село проходить нова автомагістраль Дніпро-Решетилівка , зручна транспортна розвʼязка, регулярно курсують автобусні маршрути до найближчих міста : м.Дніпро, м.Камʼянське.

власник
Будинок в с. Іванівка, Петриківський р-н,Дніпропетр обл
olx.ua

продаю дім в селі Миколавка Дніпровського району. хата ціла але занедбана, літня кухня відремонтована для повноцінного проживання круглий рік. Водогон центральний, є колодязь (для поливу та форсмажору), септик двоємностний на 6 півтораметрових колець, тобто з запасом на великий дім та велику родину).електрика , газова труба проходить по ділянці повз будинка. Будинок свіжоведремонтований за американскою технологією "мінідім" , це дім- термос утеплений пенопластом (стіни) та мінеральною ватою(другий поверх та дах), тому для обігріву достатньо одного 1,5кВт обігрівача-кондиціонера, санвузол з теплими полами та ванною, передпокій та зона кухні теплі поли, зона для сну та особистого простору відокремлена на окремому поверсі-балконі, вікна пластикові, всередині все готове під оздоблення та встановлення мебелі (зараз меблі є але бу, але для життя все є) Цей будинок зроблений за нестандартним авторським проектом для людей що щукають затишок та простоту. ділянка 40 соток. до лікарні/аптеки 10 м, до школи та сільради 200 м, до ставка, магазинів та зупинок 400 м, до траси 700 м, до Дніпра 18 км.

власник
дім-дача в селі з великою ділянкою 18км від м. Дніпро
olx.ua

Продам шикарний Будинок в жилому стані в селищі Хуторське на центральній вулиці. Є все необхідне для комфортного проживання: Газ, електрика, каналізація, інтернет, телебачення, сан.вузол, встановлено систему осмос. - літня кухня - альтанка - погріб - хоз будівлі - літній душ - теплиця - 2 скважини - город - сад, фруктові дерева - опалення (газові конвектори) Оглянути можна в любий зручний для вас час. Більше деталей та фото за телефоном: 066 118 71 91 Олена Володимирівна. Власник.

власник
Свій Шикарний Будинок
olx.ua

Продам будинок, влаштована каналізація септик, комунікації газ/світло є, в середині є також газовий інвертор, у ванній влаштована тепла підллога. ПРОДАЖ, В АРЕНДУ НЕ ЗДАЄМО. Можливість торгу.

власник
Продам приватний будинок в селищі Петриківка
olx.ua

Продаєм СВІЙ дім. Зроблено все для себе, для комфортного життя. Ремонту 2 роки, площа по техпаспорту 65м2 плюс територія навколо будинку та задній двір 40 м2. Планування квартири: ванна, спальня,гардероб,дитяча та кухня-студія,тераса. По всьому дому вентиляційна система,натяжні стелі, нова проводка. Тепла підлога у ванній. Також є горище на всю площу квартири. Техніка, а саме два роутера, холодильник bosch, телевізор philips 49 дюймів, пральна машинка indesit та меблі залишаються. Все готове для комфортного життя. Дім знаходиться у приватному котеджному містечку, с.Елизаветівка, 3хв пішки до Блакитного озера. Дод. фото, питання, по телефону Просмотр субота, неділя. Рієлтори - прохання не турбувати

власник
Продам дім
olx.ua

Продам дачу в садовом товариществе Химстроевец. На участке находиться подсобное помещение с уличным санузлом, новая скважина, домик . На данный момент в домике нужно заменить проводку но это не дорого . По всем вопросам пишите в личные сообщения

власник
Продам дачу в садовом товариществе Химстроевец
olx.ua

Продаем свою дачу. Дом находиться в садовом обществе (Автомобилис) район Чайки, дом находиться прям возле сторожки ( дом круглый год под охраной). Участок 9 соток, размер дома 6х7, есть скважина с разводкой по дому, туалет и душ находятся в пристройке. В доме есть камин который Вас согреет в прохладными вечерами. Камин для приготовления, вкусного шашлыка находится на крытой террасе. Имеется небольшой сад фруктовых деревьев и виноградник. На все вопросы отвечу по телефону.

власник
Продадим дачу в садовом обществе АВТОМОБИЛИСТ
olx.ua

Продам двоповерховий будинок в живописному місці. Єлизаветівка. 120м кв., стеля 3м, великі вікна. Земельна ділянка 25 соток. Всі комунікації в будинку. Гараж та погріб під будинком, вхід з вулиці і будинку. На території сад, город, літня кухня, хоз. приміщення, теплиця, літній душ та туалет. Поруч зупинка громадського транспорту та блакитні озера. За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном 06*********15

власник
Продам двоповерховий будинок. Єлизаветівка
olx.ua

Продам хату. Пгт Куриловка. Район Школы. 16 соток. Рядом есть школа, больница. До остановки 800 м. До ближайшего города до 10 км Все вопросы по телефону

власник
Продам дом пгт.Куриловка
olx.ua

Продаю приватизовану 2-поверхову дачу 5 соток в садовому товаристві «Каштан» в с.Куліш, є охорона. Будинок 6*6м (без ремонту), з погребом, пічка з грубою, паркан, хозблок, туалет. Дерева, виноград, скважина з насосом. Хороші сусіди , поряд канал та ходить 2 маршрутки. Недалеко ліс, від лівого берега 8км. По всім питанням та більш детальною інформацією звертайтесь за телефонами: 06******84

власник
Продам дачу каштан
olx.ua

Продаємо будинок 1964 року, стіни литі глиняні обкладені цеглою. Документи на будинок повністю підготовлені. В будинок заведена проточна водопровідна вода, є санвузол, газопровід прокладений по вулиці. На території є господарчі споруди та колодязь. Поряд є школа, дитячий садок та продовольчі магазини, сільська рада у 100 м від будинку. Усі питання та пропозиції ЛИШЕ у телефонному режимі. На повідомлення у месенджерах не відповідаєм.

власник
Будинок у Миколаївці, Дніпропетровської області
olx.ua

Будинок с.Куліши 5 км від лівого берега. Ділянка 15 соток, сважина, електрика, рядом газ. Власник!

власник
Будинок с.Куліши
olx.ua

Продается Дом, с. Сорочино Петриковского района, рядом лес, река. Земля приватизирована, есть кадастровый номер. Недалеко г. Каменское (м. Камянське).

власник
Дом с. Сорочино (c. Сорочине) , рядом река Орель, лес.
olx.ua

Будин в с.Гречане, Петриківський р-н, Дніпропетровська обл., вул.Козацька,73. Поруч проходить нова автомагістраль Дніпро-Решитилівка (100 м.). В будинку проведена електрика. До будинку веде асфальтована дорога . По-сусідству знаходяться «Козацька Січ Етно-хутір Галушківка» та « Козацький хутір Галушківка» (50 м.) В дворі знаходяться : свердловина для подачі води, колодязь та багато господарських будівель. Площа : двір+ присадибна ділянка = 1 га. В 100 м знаходиться автобусна зупинка . До м. Камʼянське відстань - 25 км. До м. Дніпро - 50 км.

власник
Будинок в с.Гречане, Петриків. р-н, Дніпропетр.обл(січ Галушківка)
olx.ua

Продаю дуже стару хату у селі Миколаївка Новомосковського району. Ціна договірна. Село живе, велике, з підприємствами. На вулиці біля будинку асфальту немає, але взагалі село асфальтовано, газифіковано. Можливо комусь цікавий цей варіант. На мій погляд хата для життя не готова. Але якщо людині потрібне житло і руки вміють щось з цим зробити, то можливо це ваш доступний варіант. З хорошого - сусідів поряд немає. Є річка поряд.

власник
olx.ua

Продается дачный участок с выходом в лес. Садовое общество "Веселка" в элитном районе, закрытая территория. На участке недостроенный дом размером 8х11 м. стены выведены под перекрытие. Дом строился под зимний вариант. Стены толщиной в 2 шлакоблока. Предусмотрено помещение под котельную. Есть капитальный гараж, помещение под временное проживание. В конце улицы пляж. Скважина с питьевой водой.

власник
Дача в Куриловке «Веселка»
olx.ua

Продаємо будинок в селі Єлизаветівка. 25 соток В затишному районі, недалеко від центру та котлавану ( хв. 20) На подвір`ї хата глиновалькова обкладена цементною плиткою та утепленна фасад з пінопласту ( 36,9 кв.м тільки будинок), три сараї, літня кухня, три погріби та землянка. В хаті проведена вода, зроблений санвузол. В хаті невелика кухня. Дві кімнати маленька та велика. Насос та нососна станція. На електричну енергію стоїть двухзонний лічильник (можна підключити електроопалення) В будинку та літній кухні стоять газові котли на опалення, все працює. Водонагрівачі на воду. Газові плити в хаті та літній кухні. По всим питанням телефонуйте на номер 09******18 Марина

власник
Продам дом в селе Елизаветовка
olx.ua

Дом в Николаевке л/б,80 кв.м., 3комнаты+кухня,газ+печь,погреб, сарай,л/кухня,еврозабор,участок 10 соток,кадастровый номер. Все вопросы по телефону.Возможен торг Находится недалеко от левого берега г. Каменское, сразу за Куриловкой(старой)

власник
Продам дом в Николаевке
olx.ua

Ділянка з хатою у Лобойківці. Є скважина, фруктові дерева, ділянка 43сотки, 2 кадастрових номера. Нова траса. До центра Петриківки 10хв їзди. До лівого берега 20хв машиною. Ходить маршрутка з лівого берега. Свіже повітря і природа..

власник
Хата з ділянкою у Лобойківці
olx.ua
1 - 24 з 83 результатів

Популярні запити