Продається будинок мансардного типу. У будинку 6 кімнат. 3 готові до проживання. Опалення - газовий та твердопаливний котли. Своя вода.

Головна
rieltor.ua

Продаж будинка. Є 2 житлові кімнати, кухня, ванна, погріб, сарай. Вода заведена в будинок.

Центральна
rieltor.ua

Продаж будинка на 6 -ти сотинах землі. При центральній дорозі. Є газ, світло, вода. Дах-шифер. Вбиральня на подвірʼї. Ванна в будинку. 2суміжні кімнати. Потрібен ремонт.

Продаж будинка в м. Перечин.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Терміново ! Продається затишний будинок 110 кв. м Перечин Продається з меблями та технікою. Ділянка 9 соток Виноградник - логуш , 4 сорта винограда, фруктовий сад- яблука, груша, слива, персик, вишня, горіх фундук, волосковий, калина, смородина, аґрус, йошта, малина, айва. Дві діючі теплиці. Два сан вузла, в будинку та в дворі ( гостьовий варіант) . Дроварня, підсобні приміщення, великий двір, зона для відпочинку . Електричний двох фазовий лічильник день - ніч, опалення двох видів - електричне та твердопаливне, є можливість встановлення каміну. Можливість добудови мансардного поверху. Всі документі готові , власник один, більше прописаних немає. В будинку залишаються меблі ( в залі авторські, виготовленні на замовлення) , техніка- пральна машина, мікрохвильова піч , плита, холодильник, телевізор. Продається в зв’язку з переїздом . За більш детальною інФормаціією та переглядом Телефонуйте!

власник
Терміново! Будинок з меблями та технікою.
olx.ua

Продажа часного дома

власник
Продажа Дома
olx.ua

Продається будинок в селі Зарічево, Перечинський район. Будинок збудований в 2015 році, біля будинку 15 соток землі. Продається з меблями та побутовою технікою. Можливий обмін на квартиру в Ужгороді. Огляд будинку за домовленістю 05******37

Продається будинок в Зарічево Перечинський район
olx.ua

Продам недобудову в м.Перечин. 12 соток землі. Поруч ліс, дитячий майданчик. Заведено електроенергію на участок. Підвальне приміщенні з гаражем площею 100м2. Монолітне перекриття, стіни з термоблоків, криша - металочерепиця. Дренаж будинку.

власник
Продам недобудову, м.Перечин, Закарпатська область
olx.ua

Продається будинок с.Зарічево Будинок знаходиться в центрі,біля лісу,гарний краєвид. 5 кімнат/2 спільні,гостьова,кухня/ванна/кладова. Наявний гараж,великий підвал під винний погреб та окрему кладову. Окремо виведено під кухню. Великий хлів,та дровітня Будинок в хорошому стані,проведене газопостачання та електроенергія. За детальнішою інформацією телефонуйте за номером 09******42,або 09******88 Ціна 28500$(торг)

власник
Продається будинок
olx.ua

Продам Двохкімнатний будинок в неймовірно мальовничому участку в місті Перечин. Участок в 7 сотин, на якому протікає потічок гірської річки, є вже озерце для розведення риби. Також є декілька господарських приміщень. Будиночок в 47 кв.м. є можливість підняти дах та зробити 2 поверх, при потребі. Теплий. В будиночку є вхід окремо в кожну кімнату з коридору. Так само при потребі і площу будинку можна збільшити. Є газ, вода, світло. Розташований при центральній дорозі в дуже зручній локаціі, з обох сторін є автобусні зупинки неподалік. На автобусі можна за 40 хв до цертру Ужгорода дохати – на машині – 25 хв . Дуже гарне місце, де співають пташки із особистою річечкою . Документи готові на продаж . Комісія 2 відсотки. Не пожалкуєте, місце просто невимовно прекрасне. пишіть, дзвоніть на Воцап, Вайбер чи Телеграм

Продам! Будиночок з річкою в Перечені в чарівному місті.
olx.ua

Ціну знижено!!! Продається будинок із земельною ділянкою в селі Зарічево.В будинку 3 кімнати,великий коридор,ванна,та кухня.Світло,вода,газ проведені.Фруктовий сад та виноград є.Продається разом із технікою..Документи всі готові для продажу..Можливий хороший торг)))

власник
Терміново продається будинок!!!
olx.ua

Продам будинок в мальовничу краї,недобудова ,2 поверхи(160м.кв.)+цокольний поверх 100 м.,кв.,прибудова 70 м .,кв.,знаходиться за 30 км від м.Ужгорода,25 соток землі, комунікації поруч(світло ,газ) ,до с.Лумшори 17 км.

власник
Продам будинок в мальовничому краї
olx.ua

Продається житловий  будинок з евроремонтом . Площа  ділянки 11 соток, місце розташування с.Порошково Ужгородського району. Площа  будівлі: загальна площа - 223,7  кв.м., з неї житлова -70,8 кв.м., допоміжна-152,9 кв.м. Цокольний поверх 1114,5 кв.м-сходова клітка, коридор, комора, кухня, котельня, склад, гараж, столова. Перший поверх 112,2 - коридор, ванна, гардеробна, дитяча, гостинна, 2 спальні, кабінет. Поряд-  побудована літня кухня, комора, сарай, хлів та дровітня- 60,7 кв.м. Встановлено лічильник 2-х зонний, мережа - 3 фази. Опалення будинку - твердопаливний котел та електричні конвектори. Власний колодязь та свердловина на воду, глубина 8  метрів (технічна). Територія вкрита бруківкою під нею дренажна система для виводу ґрунтових вод від будинку. Система каналізації : септик. Будинок знаходиться в 5-ти хвилин хотьби  від центра. Поряд школа, амбулаторія, автобусна зупинка, магазини, ринок, кафе.. До туристичного комплексу "Воєводино" 12 км. , до санаторій "Сонячне Закарпаття", "Поляна", "Квітка полонина" - 15-18 км. До м.Ужгорода - 45 км., м.Перечин - 20 км. Можливий торг.

власник
Будинок, дом Перечин Порошково
olx.ua

Продам будинок село Дубриничі Закарпаття.Велике подвіря гараж літня кухня своя скважина з водою. Сад з молодими плодовими деревами виноградник малина.Все є для проживання отоплення дровами.Дрова в наявності. Проханя писати на вайбер.

власник
Продам будинок село Дубриничі
olx.ua

С. Пастілки, 30 км. від Ужгорода ( обл. центр). Будинок на 4 кімнати, окремо літня кухня. Підведені всі комунікації. Стан жилий, є мебель.

власник
Продається будинок!!! Закарпатська обл., В. Берез. ОТГ, с. Пастілки
olx.ua

Продаж будинка в с. Сімер Загальна площа - 64,7м/кв. Є 3 окремі кімнати, кухня, санвузол. Опалення індивідуальне, газове. Тепла підлога. Своя вода. Впорядкований двір. Є підсобні приміщення. Земельна ділянка 14,97 сотин.

Продаж   будинка
olx.ua

Продам недобудову в мальовничому селі Туриця Перечинського р-ну при центральній дорозі, поблизу турбази Лумшори, заведене світло, 25 соток землі,два акта приватизації 10+15, присутній повний пакет документів для продажу та переоформлення

власник
Недобудова+25соток землі
olx.ua

Продається будинок. Дах- етерніт. Вікна дерев‘яні. Є світло, вода, газ, інтернет. Опалення індивідуальне газове(двоконтурний котел), кафельна робоча піч. Є господаські будівлі. Гараж Земельна ділянка 10сотин. Асфальтована, центральна дорога.

Продаж будинка
olx.ua

Продаются два дома в 13 км от г.Ужгород на живописном участке размером 4377 кв.м. Часть участка граничит с лесом, возможен сбор целебных трав, грибов и ягод. На территории высажено более сотни вечнозеленых деревьев (сосны, туи, ели, пихты, можжевельники). Так же на участке растут липа, береза, съедобный каштан, калина, черноплодная рябина, ежевика. Во дворе облагороженный ручей с бассейном, небольшой зарыбленый пруд. Имеется скважина с серо-водородной водой (15м от участка). В 300м протекает река Уж. На территории капитальная беседка с мангалом. Площадь первого дома 224,7 кв.м, включающие в себя: три спальных комнаты, просторный кабинет, спортивный зал, большую гостиную с финским камином, сауну (с электрической и дровяной топкой), котельную, два сан.узла. Мебель итальянская, натуральное дерево с инкрустацией, массив. Площадь второго дома - 52,3 кв.м включающих кухню-студию, кладовую, подвал, врезанный в основание горы, душ-санузел оборудованый теплым полом. Фасад дома шуба благоустройство и забор.ГАРАЖ. Фундамент - монолит и ж/б фунд. блоки. Стены - монолитный каркас. Заполнение - блоки «porotherm». Крыша - австрийская натуральная черепица «Кармен». Вода - центральный водопровод, колодец, сезонный ручей. Электричество - 220 в., 380 в. Проведен интернет. Хорошее покрытие всеми операторами мобильной связи. Газ - природный. Канализация. Вывоз мусора 2 раза в неделю. До 300 м от дома остановка маршрутки и электрички. Прекрасное, тихое не транзитное место, подойдёт как для постоянного проживания, так и под базу отдыха или зеленого туризма. По запросу видеообзор и дополнительные фото. Рассмотрим обмен на квартиру в г. Киев .Звонить вайбер,вотсап,телеграм.

власник
Продам дом в  Карпатах, Перечин
olx.ua

Продається будинок в центрі с. Дубриничі, вул. Українська Ужгородського району. Всі комунікації проведені до будинку, недобуд, 2-поверховий, без ремонту, з підвалом, можливе перепланування. До зупинки автобуса та залізничної зупинки 5 хв. пішки. Земельна ділянка 0,12 га. Також є стайня і сарай. Ділянка приватизована. Всі документи готові.

власник
Продається будинок в с. Дубриничі
olx.ua

Продам будинок стан на фото .потрібно робити ремонт в середині стіни із вальку. заведене нове світло. в дворі є колодязь. є цегляна пристройка(цегляна яка були построєна в 80тих). в ній є кухня під кухнею подвал сарай( в якому теоретно можна тримати машину а в іделі зробити хороший гара). комунікай в цій будівлі немає. з питаннями до власника по номеру телефону. +42195*****35 Іван(власник) Viber

власник
Будинок с.Туря Бистра (Ужгородський район)
olx.ua

В мальовничому центрі Дубриницької ОТГ продається будинок.Не шумна вулиця.Поруч Укрзалізниця,в 7хв дороги-центральна дорога,кожні 30хв. їздять маршрутки.10км до словацького кордону.Інфаструктура:дит.садок,дит.майданчик,ліцей,амбулаторія,аптека,супермаркети(термінали/банкомат). Попереду будинку фруктовий сад,позаді-гарне місце під рибник,баню,чи альтанку.В кінці ділянки не величкий потічок та ліс.(пасіка).Газ підведено до стояка,вода-колодязь,помпа.Опалення пічне.

власник
В мальовничому центрі Дубриницької ОТГ продається будинок.Тиха вулиця.
olx.ua

Продається новобудова в селі Ворочово. Будинок, 9 на 13, на півтора етажа, 15 соток землі , більше деталей за номером 05******07 Іван. Ціна договірна

власник
Продається новобудова
olx.ua

Продається готельно - ресторанний комплекс «Davir», розташований на 1000 м2. Готельно-ресторанний комплекс розташований на березі річки біля центральної автомагістралі у лісовій зоні. Загальна площа комплексу становить 1500 м². Земельна ділянка, на якій знаходиться комплекс складає 1 га - комплекс обладнано котельнею для опалення на дровах і пелетах; - комплекс забезпечений обємною дроварнею : приміщенням для складування паливних матеріалів - дров, яке можна заскладувати сировиною необхідною для опалення комплексу мінімум на два роки споживання. - автономною системою очистки каналізаційних стоків «Біотал» (6 м. глибини); - двома власними свердловинами для подачі води 300 м., та 120 м. глибини, насосна станція з двома колонками; - автономне енергозабезпечення : власна лінія електропередач протяжністю у 2,5 км., з власним трансформатором на 160 кВт., потужності. - всі приміщення укомплектовані меблями, необхідним обладнанням, телебаченням, інтернетом, відеоспостереженням, кондиціонуванням. - готельно-ресторанний комплекс має пять поверхів : напівпідвальний повноцінний поверх, три поверхи та мансардний поверх ; До складу комплексу входить: - 22 номери з яких : двомісні номери класу «економ», двомісні номери «напівлюкси» та двомісні двокімнатні номери «люкси»; - ресторан з VIP-залою та обємною кухнею, яка повністю укомплектована професійним кухонним обладнанням ; - літній ресторан - альтанка відкритого типу з баром площею 160 м² розміщений на березі річки - сауна; - 5 чанів - внутрішній басейн; - більярд; - SPA-зона з кімнатами відпочинку та масажними кімнатами; - критий мангал; - чотири деревяні альтанки ; - охоронювана автостоянка та TIR-паркінг; Також до комплексу входять технічні приміщення в тому числі і окремо стоячі та приміщення для персоналу і гостей закладу : - будиночок для персоналу; - будиночок для охорони; - літня вбиральня; - пральна; - котельня; - дроварня; - погреб для зберігання овочів; Готельно - ресторанний комплекс "Davir" складається з основного корпусу, будинку охорони, два гектара території із ландшафтним дизайном, на якій знаходяться деревяні альтанки, літня тераса на деревяному мостику площею! Готельний комплекс вишукано поєднує в собі незайману гірську природу та всі блага цивілізації. З вікон номерів відкривається чудовий вид на дзвінку гірську річку і гори, вкриті буками та дубами!

Продається неповторний готель, на березі річки! Лумшори! Закарпаття
olx.ua

Цікавить дзвоніть. Жилий стан. В оренду не здається!!!

власник
Дім 30км від Ужгорода
olx.ua
1 - 24 з 35 результатів