Домоволодіння розташоване за 4 км до м. Перемишляни у Львівському районі та за 41 км до Львова. Домоволодіння складається з нового 2-х поверхового житлового будинку та старого житлового будинку(в техпаспорті літня кухня), а також господарчих споруд. Земельна ділянка площею 1,15 га. Новий будинок загальною площею 55,5 м2. 1 поверх: кухня 18,5 м2; підвал 8 м2; коридор 2,6 м2; 2 поверх: 1-ша кімната 15,7 м2; 2-га кімната 8,7 м2; балкон 2 м2. В будинку є літня веранда розміром 12 м2. Будинок 2009 року побудови, з виконаним ремонтом, із залізобетонними перекриттями, з надійним кам’яним фундаментом. Стіни 1 поверху з червоної цегли, 2 поверху з керамзитних блоків(для підвищеного утеплення). Балкон з кованими перилами та дашком. Подвійні вхідні двері: металеві та дубові. Вікна металопластикові. З 2-го поверху відкривається мальовничий вид на ліс та долину. Над 2 поверхом велике світле горище з вікном вздовж нього та ламаною формою даху для зручного технічного обслуговування. Зручна драбина на горище, компактно складається та не займає зайву площу. Супутникова антена. Пічне опалення. Літня веранда, огороджена кованими решітками, для відпочинку та релаксації навіть в дощову погоду. Широкі сходи до будинку. Старий житловий будинок, загальною площею 32 м2, складається з: кімнати 13,5 м2; кімнати 7,5 м2; кухні 4 м2; коридору та веранди. У вітальні є металопластикові вікна. Пічне опалення. Господарчі споруди складаються з: цегляної вбиральні та ванни 4,5 м2; цегляного сараю 17,1 м2; стодоли 12,1 м2; двох дровітень по 12 м2; шопи 8 м2; дерев’яного туалету і літнього душу; криниці. Залишу меблі та інструменти. Є 2 держакти на земельні ділянки загальною площею 1,15 га: з них 0,2500 га для обслуговування ж. будинку та господарських будівель і споруд; 0,9000 га для ведення особистого селянського господарства. До будинку проведений природний газ. Є лічильники природного газу та електроенергії. Похиле подвір’я надійно запобігає скупченню дощової води біля будинку. На подвір’ї передбачено 2 точки освітлення. Біля будинку великий фруктово-ягідний сад та город. Подвір’я огороджене металевою сіткою, вхід через металеві ворота та хвіртку. Глибока криниця забезпечує доступ до чистої джерельної води.

власник
Продаю 2будинки з ремонтомВеликим фруктово-ягіднимСадомГородом S1,15га
olx.ua

Продається будинок в Перемишлянах (45 км від Львова) в тихому та зеленому місці центральної частини, поруч базар, автостанція, банк, магазини; будинок з ремонтом, двохфункційний сучасний котел, газове водяне опалення (збережена одна кахельна піч), центральна вода та каналізація, гаряча вода, 4 кімнати, веранда, ванна та туалет роздільні, кухня з обладнанням, паркет, деревяні вікна та двері-все в доброму стані; є великий підвал; земельна ділянка 8, 17 сотика приватизована, обгороджена; сад з фруктовими деревами; грядка; окремо літня кухня і стайня.

власник
Продаж будинку, Львівська область, місто Перемишляни
olx.ua

Продаж будинку в с.Лагодів ,Перемишлянського р-н, 40 км від Львова. Будинок збудований 1939-1980рр., цегляний,площа 35,2 м кв., дві кімнати ,кухня,коридор,горище. Накритий металочерепицею . Опалення газ, світло, свердловина .На території є літня кухня, підвал, огородження.Земельна ділянка площею 0,2034 га.Близько ліс і гори.

власник
Продається будинок в с.Лагодів
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок у м.Бібрка (до м.Львів 25 км) Огородження будинку( залито паркан з моноліту) В будинку зроблена вся електрика. Будинок в середині поштикатурений. Стоять хороші якісні вікна. Будинок робився для себе. Все зроблено з хороших і якісних матеріалів. Є своя свердловина. Також можна підєднатися до центральної води. Стоять вже свої вигрібні ями. ( каналізації ).

власник
Продається Особняк.
olx.ua

До УВАГИ порядних біженців!!! Вас поселю безкоштовно, з Вас оплата тільки комунальних послуг та облагородження будинку та території замість орендної плати. Продам будинок 41кв.м., 2кімнати, кухня, прихожа, ділянка 17сот. До Перемишлян 10км. До Львова 55км. Все приватизовано. Є всі документи. Чистий продаж, без посередників. Хороший доїзд, асфальтована дорога. Також можлива здача в оренду з можливістю викупу. Пишіть, дзвоніть - надам детальну інформацію. Також можу здати в оренду за символічну ціну або за впорядкування території та будинку. Цікавить обмін на квартиру у Львові або будинок біля Львова з моєю доплатою. Пишіть або дзвоніть(якщо недоступний - пробуйте написати сюди).

власник
Продається будинок 45м.кв. 2кімнати с.Іванівка Перемишляни 17сот землі
olx.ua

БУДИНОК+ГОТОВИЙ БІЗНЕС.Продається будинок житловий. Всередині повністю зроблений ремонт. На 1 поверсі: коридор, кухня-студія, 2 кімнати по 18м2, велика ванна з туалетом 7.2 м2 і кладова. Підлога: плитка, тепла підлога і натуральна паркетна дошка. Мансарда: 2 спальні площею по 18 м2, гардеробна, ванна 8 м2, кабінет, вихід на відкриту мансарду 2.8м2. Підлога: паркетна дошка дуб, плитка у ванні підлога і стіни. Кімнати з меблями, ванні кімнати повністю зроблені. Біля будинку є гараж на 240 м2. Гараж 30×8×6. У гаражі все обладнання для СТО: підйомники, обладнання, компресор, зварки, пневмоелектроінструмент. Гараж з шлакоблоку з світлом та опаленням. Опалення індивідуальне, тепловентилятори. В гаражі є оглядова яма на 10 м, підлога - бетон шліфований. Є підвал та котельня на 60 м2. У котельні твердопаливний котел розрахований на площу 500 м2. У будинку є також газове опалення. Вода своя, свердовина. Світло трохфазне. Також є 2 токарні станки: ДІП300, ІТ1М, кунг з обладнанням. Біля будинку є дитяча гойдалка з дуба, та бесідка з модрини. Земельна ділянка приватизована, 25 сотих від забудову та 28 сотих під ОСГ. У будинку зроблена гідроізоляція та водовідвід. Є 3 сеприки для водовідведення та каналізації. Є великий сад з молодими деревами та кущами, квітники. Фасад будинку утеплений. 1 поверх будинку з цегли, 2 поверх з піноблоку. Перекриття панельно-монолітне. У будинку є невелике стрихове приміщення. У гаражі є окреме приміщення для станків, підведені всі комунікації. Всі господарські споруди узаконені із включенням у технічний паспорт. Ідеальне розташування для бізнесу на трасі Львів-Рогатин-Івано-Франківськ. В селі є школа, дитячий садок, магазини, будівельний магазин медпункт. До міста 10 хв на авто. Сполучення хороше, через кожні 20-30 хв маршрутки. Дітей до школи у місто возить шкільний автобус. Район екологічно чистий, немає жодного великого підприємства. Кругом села ліс, є озера з рибою. За 7 км від села є відпоч. комплекс. Можливий обмін на квартири у Львові, Тернополі, Івано-Франківську або за кордоном.

власник
Продам будинок+працюючий бізнес СТО з обладнанням
olx.ua

В цоколі літня кухня, господарська будівля окрема, великий сад город, до лісу приблизно 100 метрів. На будинок і землю є всі документи.

власник
Продаж будинку с. Осталовичі, Перемишлянський р-н., Львівська обл.
olx.ua

Продається будинок у м. Перемишляни загальною площею 290 м кв. ( +мансарда). У будинок підведені вода та електрика, є можливість підведення газу. Всередині 1-й та 2-й поверх повністю поштукатурені. На першому поверсі вставлені вікна.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається велика земельна ділянка із будинком та господарськими спорудами. Подвіря 12сот. Зразу навпроти нього Сад із фруктовими деревами 12сот Та Город 25сот. Кал.ном. 4623386000:12:001:0185 будинок 4623386000:12:001:0186 сад 4623386000:12:001:0187 город

власник
Велика земельна ділянка
olx.ua

Продам будинок в центрі села. Дорога асфальтована. Є потічок+ .Близенько до двох міст 16км. і 10 км.Стіни з каменю+гарний погріб (склепіння). Деталі за телефоном.

власник
Пордається сімейний будинок
olx.ua

Продається будинок у с. Коросне, Перемишлянського р-н., до міста 2 км, проведена (3 фази),газ. Перекриття залізобетонне, є великий підвал. Територія 15 ар, житлової 204 м2. Можливий обмін на нерухомість у Львові з доплатою. Детальніше телефонуйте.

власник
Продається будинок в с. Коросно 2 км до Перемишлян
olx.ua

Продається будинок в селі Великі Глібовичі (25км.від м. Львів та 3 км.від м. Бібрка). Дві кімнати, кухня,кладовка,півниця. В будинку газ,світло (є лічильники). Вода на подвірї (колонка). Господарські будівлі : стайня, стодола. Подвіря 10,5 сотих+25 сотих город біля хати(все приватизовано). Майже центр села,поруч церква, до зупинки маршрутки 50м. Маршрутки до Львова кожну годину.

власник
Житловий будинок
olx.ua

Житловий стан ! Хата - Дача ! Будинок знаходиться в Бережанський район село Подусільна ! (Мазури)

власник
Хата !!! Будинок !!! Продаж !!!
olx.ua

Будинок знаходиться за 10 хв від Свіржського замку. Біля земельної ділянки є озеро та річка Свірж. На земельній ділянці є джерело і господарська будівля. У будинку є газ та світло, меблі.

власник
Продаю 1 поверховий дім з садом і ділянкою на 17 соток, 40.1 кв. м, 2
olx.ua

Продається затишний будинок 1967 року з дубовим паркетом й чудовим краєвидом. До будинку додається простора літня кухня, обладненний підвалом, гараж, який комфортно розмістить одну машину, стайня, комора та стодола для процвітання вашого добробуту. Чудовий будинок має три кімнати: 28, 25 і 16 кв.м., літня кухня розтащована на 0 поверсі - 30 кв.м., лоджія - 12 кв.м.). Гараж/комора/стайня охоплює. 100 кв.м., стодола - 20 кв.м. Також є родючий город, велике подвіря і фруктовий сад - аж цілих 40 соток. А ще ви отримаєте 24/7 свіжого повітря й гарного настрою. Також є у продажі будинок 1990р. побудови на 3 кімнати + кухня, окремо літня кухня та стайня. Фотографії на жаль поки відсутні.

власник
Будинок з ділянкою під електростанцію. Львів 50км. Перемишляни 10км.
olx.ua

Продається цегляний будинок 119 м2 з прибудинковою територію 27 арів, в будинку є три кімнати, ванна, кухня, кладовка, також горище з можливістю обладнати додаткові кімнати. На території знаходиться гараж і стодола. У будинку пічне опалення, будинок потребує внутрішнього ремонту. Для додаткових фото та відео звертайтесь в повідомлення або за телефоном +38********43 (телеграм/вайбер)

власник
Продається будинок, с. Іванівці поблизу Жидачева
olx.ua

Продається цегляний будинок по вул.Шкільна, м.Перемишляни, загальною площею 154м.кв. Є мансадний поверх.Будинок утеплений 10см пінополістиролом, повністю замінено дах, пластикові вікна, зроблена утеплюча стяжка мансарди. Опалення. Вода, газ, 3 фазна електрика. Не демонтований кафельний пєцик. Радянський стан. Асфальтовий підїзд до будинку, поряд магазини та школа. Разом з земельною ділянкою 7,5сот. Невелика окремостояча господарська будівля. Прямий продаж.Можливий продаж через державні програми, як Єоселя

власник
Будинок в Перемишлянах
olx.ua

Продам дачний будинок біля бібрки шпильчина . 25 км від Львова .100 м від траси . Будівля 10 × 7 . Поверха 1 .5 . Кімнат 3 кухня вана гараж .6-с землі .є світло вода твердо паливний котел придатний до житла.

власник
Продається будинок
olx.ua

2 земельні. ділянки. з будинком в с Підярків ,Львівський р-н є. світло, криниця . 0,3525сот. гарне розташуванн , хороша дорога . Є вуличне освітлення, біля будинку проходить газова труба,.

власник
Земельна ділянка. з будинком .
olx.ua

Продається будинок у с.Тучне Львівського р_ну Львівської обл.(Перемишлянський р-н) 2 кімнати, кухня, коридор , веранда. Площа будинку 78м2, є кладовка, підвал. Город чорнозем,10 сотземлі, фруктовий сад , криниця в дворі , є добрі сусіди.Сосновий ліс та річка, чисте повітря. Будинок_дача добре для літніх та молодих людей за містом. Опалення пєцци в кімнатах, проведено косметичний ремонт. Є господарська будівля (сарай).Потрібно поскладати буд.матеріали з будівлі тому Продаж!!.Ціна договірна 09******91, 094500421

власник
Продається будинок с.Тучне Львівськ району (Перемишлянськ.р_н)
olx.ua

Продам житловий будинок, з надвірними спорудами. Будинок готовий для проживання, двох контурний котел, підведена вода. +земельна ділянка Деталі по телефону

власник
Продам будинок з надвірними спорудами
olx.ua

Загальна площа будинку 75м2,є три кімнати,кухня,душова.Окремо стояча будівля(гараж) 2 поверховий з балконом над гаражем площа 40м2.Площа земельної ділянки 15 сотих,великий сад з плодовими деревами.Інфрастуктура села:школа,садік,церква,магазин,пошта,народний дім,дит.майданчик сільська рада.Через село прокладена асфальтована дорога,

власник
Продаж будинку 75м2, 15 сотих Перемишлянський район, село Станимир
olx.ua

Продам хатинку із присадибною ділянкою у селі Костенів Перемишлянського району. На подвірї: будинок 1970их років та стайня. Будинок- 82,1 м2. Город- 16,5 арів. Хата потребує ремонту. +38********04 Олександра Дзвонити після 15-00.

власник
Будинок у с.Костенів Перемишлянського району
olx.ua

Продається будинок у с Унів,поруч ліс та річка.

власник
olx.ua
1 - 24 з 34 результатів

Популярні запити