Комфортний двоповерховий будинок з ремонтом в Первомайську за ціною трикімнатної квартири. У будинку виконано добротний якісний ремонт, при продажі лишається більшість меблів . Встановлено металопластикові вікна, є діючий кондиціонер. *Газове отоплення *Економний електролічильник день/ніч *Підігрів підлоги Власний колодязь з питною водою. Впорядкований вольєр для господарського пса. Гараж. Затишне місце розташування із розвиненою інфраструктурою і зручною транспортною розв’язкою. Поруч парк 10хв до центру зупинка громадського транспорту 400 метрів до річки. Ми впевнені, що немає жодної людини, яка б не хотіла мати власний будинок з земельною ділянкою. Адже це дуже зручно та практично: простора територія, де діти можуть бавитись на свіжому повітрі, власний квітник або садок, а головне – розуміння того, що все це ваше і ви тут господар. Нам відомо, наскільки важливо, щоб місце проживання було максимально комфортним. Для консультації щодо будинку звертайтесь за номером +38********72 Юлія.

Затишний будинок в районі вул Воровського
olx.ua

Продам будинок р-н Гвардійської, Будинок газофікований Вода у дворі,є літня кухня,хозбудівля,гараж,земельна ділянка Поруч а/зупинка,магазини,сімейна амбулаторія,аптека,смартлаб,до Коротченка та центрального ринка 10 хвилин пішки Документи готові до продажі

Ціну знижено!!!Продам будинок по Юмашева
olx.ua

Продається будинок в районі третьої школи вул. Уріцкого. Червона цегла, 6х9 , земельна ділянка 5 соток. В будинку три кімнати, кухня. Газове опалення, піч,в будинок підведена вода. Косметичний ремонт. Є літня кухня з двох кімнат, газифікована. В двір є заїзд, металевий забор. На території господарські будівлі, гараж. Центральний водопровід.Хороше місце розташування .Ціна 16500 уо. Торг.

Продається будинок в районі третьої  школи вул. Уріцкого.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам частину будинку у м. Первомайськ біля Будмаг (вул. Готвальда), до центра 7 хвилин пішим ходом. Будинок з голими стінами (без ремонту), літня кухня, гараж та город - усе є. У будинку є: холодний коридор, теплий коридор, кухня, ванна кімната та 3 кімнати. За детальною інформацією звертайтеся +38************12Олег

Продам частину будинку у м. Первомайськ
olx.ua

Продаю дом по ул. Крупской. Есть три гаража, колодец, газ, большой огород, большой двор. Дом находится не далеко от центрального рынка. Тел 09*********19 Торг

продаю дом недвижимость
olx.ua

Продається 2 будинки на одній земельній ділянці в районі вулиці Готвальда. Маленький будиночок з 2-х кімнат з пічним опаленням Вигнана коробка з дахом та вікнами складається з 4 кімнат, кухні та сан.узла Вода у дворі, центральний водопровід Капітальний гараж, підвал, сарай Земельна ділянка 10 сотих,фруктові дерева Паркан з металопрофілю Телефонуйте вже зараз та домовляйтеся про перегляд 06********09 Наталія

Два будинки на одній земельній ділянці
olx.ua

- Будинок з білого силікату по вулиці Олени Пчілки; - Площа 67 м², розташований на ділянці 9 соток; - Опалення - газове та твердопаливне; - Є три просторі кімнати; - Вода заведена в будинок, туалет в дворі; - На території: жила літня кухня з газом та водою, підвал, гараж; - Поруч зупинка, школа, магазини. По всім питанням телефонуйте

Просторий будинок у тихому районі міста
olx.ua

Продаю будинок 6х12, 3 кімнати, 1 кімната ізольована, опалення газове, конвектори. Холодна та горяча вода, санвузол, електробойлер, кабельне ТБ. Участок 10 соток, місце під гараж, в дворі є літня кухня, невеликий погріб. Вулиця Папаніна, поруч зупинки, школа та дитячий садок. Можливий обмін на квартиру. 23500 у.о.

власник
Продаю будинок район 4 школи
olx.ua

Продам будинок 5*10 район вулиці Одеська. В будинку одна кімната 20 кв.м, кухня 20 кв.м, опалення пічне,газу в будинку немає,вода і зручності на вулиці, гараж,погріб, земельна ділянка 6 соток, фруктовий сад. Поруч школа,коледж, магазин, автобусна зупинка,5 хвилин до центру . Ціна 8100$ доларів.

Продам будинок район вулиці Одеська
olx.ua

Продається будинок район ПМК. В будинку три просторих кімнати, кухня, роздільний санвузол, велика комірчина. Встановлені газові конвектори, також є пічне опалення. Вікна замінені на металопластикові. Територія ділянки 10 сот., є город та фруктові насадження. На території є господарчі будівлі, що дозволить тримати господарство. Також є великий гараж з мансардою. 2 хв до річки та 10-15 хв до школи.

Будинок на Автодорівській
olx.ua

Продам будинок район центральний базар. В будинку два поверхи, перший поверх кухня, прихожа, туалет і одна кімната,гараж. Другий поверх 4 кімнати, санвузол,прихожа,вікна частково м/ п, опалення твердопаливний котел. Загальна площа 5 соток. Також є сад, город. Ціна 29000$ доларів торг.

Продам будинок район центральний базар
olx.ua

Продам 1/2 будинку, з цокольним поверхом. Загальною площею - 95,2 м2,житлова - 57,5 м2. В будинку: 4 кімнати, кухня, ванна, туалет (окремо). газове та твердопаливне опалення, вікна частково м/п. Потребує косметичного ремонту Також є: літня кухня з газовою плитою,гараж з ямою,вбиральня,та інші господарчі споруди. Район ПМК-226 ТОРГ присутній,дзвоніть

власник
Продам половину будинку
olx.ua

Продаю будинок за адресою м. Первомайськ вул. Василя Вишиванного (Район цукрового заводу) . Будинок свій ( без посередників). Оплення: Газовий та твердотоплевний котел, пічне. Ванна, туалет в хаті. Підвал в хаті. Літня кухня дві кімнати, підвал. Баня, літній туалет, хоз. постройки. Двоповерховий гараж. Вигрібна яма. Город, плодовитий сад. Детальніше за телефонною розмовою, або на місці. Вартість 45.000$ можливий розумний торг. 09******63 Олена

власник
Продам будинок  м. Первомайск Вул. Василя Вишиванного р-он Цукрового
olx.ua

Продам будинок район 8 школа. В будинку три кімнати,кладова,коридор. Опалення твердопаливний котел і газовий котел. Зручності та вода на вулиці.Скважина в дворі. Дві літні кухні в одній з яких є вода,газ і зручності. Хоз.будівлі, город, гараж. Ціна 15000$ доларів.

Продам будинок район 8 школа
olx.ua

В аренду не здаю,только продажа. Отличный очень теплый и экологичныйДом два этажа для жизни и отдыха.Это не новостройка,(я являюсь застройщиком с голого участка) в которую нужно вложить ещё столькоже,если у Вас средние запросы,а здесь о вас позаботидись старые владельцы,заходи и радуйся жизни.В пятидесяти метрах река Кодыма иЮжный буг в пятистах метрах.Рыбалка,отдых.Первый этаж-кухня студия 6×4 стены отделаны,евроштукатуркой под кирпич,ванная и туалет раздельные,в кафеле котельная -газовый и твердотопливный котлы отопления +два хода на второй этаж. Второй этаж- раздевалка,гостинная,зал,и две спальни. Балкон с двух сторон вокруг дома. Все окна метллопластик .Двери бронированные.Своя скважина и ещё централизованная вода. Гараж на один легкоаой автомобиль со смтровой ямой, большой каменный подвал,сарай,летн.кухня,летний душ ,виноградные арки,фруктовые деревья,огород.Во дворе тротуарная плитка. Фасадный забор красный гранит и рванный камень с кованным ограждением.Все видно на фото.Для иногородних все можно показать вживую по ВАЙБЕР.Продажа срочная . Продам или поменяю на жильё в Одессе.Если строить по нынешним ценам , то и третьей части не построить. Рассмотрю все варианты. Писать в личку или звоните по телефону в дневное время. .На фото не всё можно показать,лучше всё увидеть визуально.Дом достоин внимания на довольно низкую цену.Кадастровый номер.Документы в порядке.Заходи и радуйся жизни.

власник
От хозяина.ПРОДАЮ Свой дом р-н сахзавод
olx.ua

Продаю будинок із червоної цегли з мансардою. Будинок знаходиться біля ЗОШ #4. В будинку газове та пічне опалення,3 кімнати, коридор,(велика зала має 28кв.м). В дворі є маленький будинок з газовим опаленням , коридорчик, кухня та кімната. Підведено воду , є баня , каналізація. Також є гараж, погріб, господарські споруди. Садиба 6 сот. Гарний затишний двір, виноградна арка, фруктові дерева. Поруч школа, дитсадок, зупинка - пішком 5хв. Неподалік лікарня, оптові бази. Якщо вам сподобалось дане оголошення , то телефонуйте. Чекаємо на дзвінки та огляд будинку.

Продаю будинок в районі ЗОШ4
olx.ua

Дослідити місцевість

Продається будинок в районі Грензавода зі зручностями , на березі річки, площа 80 кв.м., дві кімнати, кухня, коридор, с/вузол, м/ п вікна. Опалення твердопаливний котел та електричний. Є літня кухня з двох кімнат. Великий двір, заїзд, гараж,підвал, господарські будівлі. Дві земельні ділянки по 10 соток, які оброблені та засуджені. В кінці городу берег річки. Насаджені фруктові дерева. Ціна 10000 уо.

Продається будинок, район Грензавода зі зручностями , на березі річки
olx.ua

Продаётся дом у реки Общая площать 70км² Жилая летняя кухня Гараж для двух авто Скважена, беседка Хоз постройки В доме: теплые полы, камин на дровах 3 фазы Двор плитка 06*********90

власник
Продам дом у реки
olx.ua

Продаю будинок 10.70*7, оштукатурений. В будинку чотири житлові кімнати і коридор . Вікна всі замінено на пластикові.В будинку є пічне опалення і є батареї. Газовий котел стоїть в літній кухні і опалює будинок і літню кухню. Вода і всі зручності теж в літній кухні . На подвірї є великий гараж і багато господарчих споруд, також є город. Поряд з будинком школа , зупинка , магазини.

Продаю будинок на Богополі
olx.ua

Продам садовий будинок ( дача ) на березі річки Синюха р-н Грензавод по вул. Валентини Гризодубової 32а/23. Ціна - 10800 $ Приватизована земельна ділянка - 9 соток. Площа будинку - 50 м². В будинку підключено міське світло, централізоване водопостачання, каналізація. В будинку зроблено косметичний ремонт. Опалення - твердопаливне. Є заїзд для автомобіля з місцем під будівництво гаража. Є підвал та хоз. будівля для зберігання. Ідеальне місце для дачі чи постійного місця проживання,відпочинку родиною. Дуже гарна природа,чисте повітря,поруч річка. Для перегляду будинку телефонуйте за номером телефону 09******77 Богдана.

Продам садовий будинок на березі річки Синюха
olx.ua

Продам будинок район ЦРБ. В будинку три кімнати, кухня,коридор, веранда. Опалення газове і пічне,вода в будинку, зручності на вулиці. Жила літня кухня в якій дві кімнати, кухня, опалення газове і пічне ,також є вода. Хоз.будівлі,город,місце під гараж. Ціна 18800$ доларів.

Продам будинок район ЦРБ
olx.ua

Терміновий продаж,будинку від власника ! р-н Фрегат біля дитячої лікарні. Є гараж,підвал,сарай ,стан жилий , сад з плодовими деревами (ліщина,яблуня,персик,абрикос,кизил,вишня ,черешня ,айва і т.д.) Також в наявності плодоносний виноградник з різними сортами винограду. Можливий торг! Телефонуйте

власник
Продаж будинку Первомайськ
olx.ua

Продам будинок 6*12 район 4 школа. В будинку три кімнати, кухня, санвузол,коридор, вікна м/п, опалення газове, гараж,хоз.будівлі, город. Загальна площа 10 соток. Ціна 17500$ доларів.

Продам будинок район 4 школа
olx.ua

Мальовничий будинок міняю на квартиру, а також оренда. Будинок знаходиться за ц/ринком, ощекатурений. В ньому є 3 кімнати, кухня, довгий коридор, ванна кімната,каналізація, велика веранда. Проведено газове опалення, житловий стан. Біля будинку господарська споруда, санвузол в дворі. Є місце для будівлі гаража., є виноградна арка. Огорожа з металопрофілю. Садиба 5 сот. Поруч школа, неподалік садочок, зупинка, ц/ринок. В приорітеті обмін на квартиру на Фрегаті. Телефонуйте, організуємо перегляд будинку.

Продаю будинок , міняю на квартиру,  (або оренда) , біля ц/ринку
olx.ua
1 - 24 з 55 результатів

Популярні запити

Географія Первомайськ