Без комісії для покупця. Продаж двоповерхового цегляного будинку в місті Ніжин, Ніжинський район, Чернігівська обл. Загальна площа 360 м2, житлова 97м2. Будинок збудований у 1995 році, підведено газ та світло, поряд централізоване водопостачання, розташований на 10 сотках приватизованої земельної ділянки. Висота стелі 3 метри, в будинку є чердак та підвал. На ділянці є цегляний сарай 60 м2, два гаража, каналізація. Додатково ще є земельна ділянка під забудову 10 соток, ціна договірна. Ціна будинку 25000 у.о. Без комісії для покупця. Телефонуйте.

Бузкова, 61ж
rieltor.ua

ПРОДАЖ БУДИНКУ. НІЖИН Продається дім в Ніжині по вул. Грибоєдова (Круча). У дворі є великий сарай, погреб. Загальна площа 25 соток. Ціна - 8000$ . Продаж і ціна від власника. Телефонуйте, будь ласка, і домовимось про перегляд: 06******80

Продам будинок в Ніжині.
olx.ua

Продам половину двохповерхового будинку по вул.Коцюбинського. По документам - 3-кімнатна квартира загальною площею 80 кв.м., кімнати 16, 13, 14 кв.м., кухня 9 кв.м.. Також є декілька допоміжних приміщень, які можна використати за вашою потребою та влаштувати сан.вузол. Будинок цегляний, побудова 1982 року, в другій половині є сусіди, постійно проживають. Частина, що продається, потребує гарного хазяїна. Загальна площа земельної ділянки 15 соток.

Половина великого двохповерхового будинку по вул.Коцюбинського
olx.ua

Продам 2х кімнатну квартиру в центрі Ніжина, біля ринку. Підведений газ, вода. Опалення газовий котел, батареї. Є великий підвал (можна використати для бізнесу під склад), сад (яблуні, груші, вишні, горіхи). Город 3 сотки. Є фундамент під гараж.

власник
Квартира 2кімнатна біля ринку
olx.ua

Будинок під капітальний ремонт по вулиці Овдіївській біля церкви, центральна асфальтована вулиця . Загальна площа будинку 138 кв.м ., на декілька входів. Газ , вода по вулиці Земельна ділянка 21 сотка . Поруч зупинка автобуса, магазин, до площі 15 хв пішки.

Будинок вул.Овдіївська ділянка 20 соток
olx.ua

Частина будинку, в документах 3х кімгатна квартира, по вул. Глібова. 3 кімнати, кухня, є санвузол. Загальна площа 50.7 кв.м. Будинок в гарному житловому стані. Ціна 19000$. Торг. Телефонуйте! Можна просто зараз!

Частина будинку в центрі
olx.ua

Частина будинку ( по документах квартира) в центрі, р-н кінотеатру Космос. Загальна площа 61.2 кв.м, кухня 9.3кв.м. 2 кімнати, кухня, є санвузол. Ціна 17000$. Телефонуйте! Можна просто зараз!

Частина будинку центр вул. Думська
olx.ua

Продам половину будинку по вул.Березанська, 51, двір окремий. Площа половини, що продається, 45 кВ.м. Будинок деревяний, обкладений цеглою. В половині, що продається, є дві кімнати, вітальня, кухня та коридор. Опалення газове, котел сучасного зразка. Як альтернатива є пічне опалення. Вода центральна, проведена в будинок. На подвірї є скважина для поливу городу. У дворі є літня кухня з пічним опаленням. Площа земельної ділянки близько 4, 5 соток. Дуже зручне розташування будинку, зовсім недалеко від міськлікарні. Ціна 12000 доларів, торг.

Продам половину будинку по вул.Березанська недалеко від міськлікарні
olx.ua

Продаеться половина будинку з земельною ділянкою площею 1308 кв.м по вул.Добролюбова м.Ніжин. Дві кімнати, веранда,сарай, (сад, город). Поруч знаходяться Ж/Д вокзал Магазин Зупинка автобуса. Ціна 200000гр. 06******27

власник
Продам половину будинку м.Ніжин
olx.ua

Доглянута дача з в садовому товаристві " Райдуга" в р-ні меблевої фабрики. Будиночок цегляний двоповерховий. Ділянка 4 сотки. Ціна 5500$. Торг при перегляді. Телефонуйте! Можна просто зараз!

Дача в р-ні меблевої фабрики
olx.ua

Цегляний будинок в районі 5 школи. Загальна площа 61.3м. Газовий котел працює без світла. В будинку є груба, а в сараї - дрова і вугілля. Централізована вода в будинок заведена. Є криниця, 2 сараї, літня кухня, погреб..

власник
Будинок цегляний
olx.ua

Продається будинок в місті Ніжин по вул. Володимирська в районі Вознесенської церкви. Будинок деревяний загальною площею 46,2 кв.м., дах перекритий новий. Опалення пічне та газове. Будинок оточує великий двір 14 соток, з них під город приблизно 9 соток. Навколо будинку зручно розташовані три сараї, погреб, гараж та колодязь. Сусіди дружелюбні та поважні люди. Неподалік від будинку: школа (7хв.), зупинка маршрутки №1, №2 (5хв.), дитячий спортивний майданчик (5хв.), магазин (5хв.). Від зупинки до центру міста 7 хв. на маршрутці та 20 хв. пішки. Дорога від будинку до центру міста повністю асфальтована. Якщо є питання дзвоніть , з радістю відповім.

власник
Продам приватний  будинок.
olx.ua

Будинок в районі ЖД вокзалу ,затишне місце розташування. На приватизованій ділянці в 12 сот розташовані основний будинок,будиночок для гостей та господарські будівлі.Є колодязь, погреб.Будинок деревяний,обкладений цеглою.Кімнати ізольовані, велика кухня-їдальня.Поли з підігрівом в кухні,санвузол та прихожа.Проводка та сантехніка замінена на сучасну.Будинок повністю готовий для заселення новими господарями.

Будинок в м.Ніжин
olx.ua

Прекрасна пропозиція для проживання або комерційної діяльності: Продаж частини будинку під кафе або магазин в Ніжині на перехресті вулиць Синяківська та Шевченка Зроблено багато основних і підготовчих робіт: ️Проведена централізована вода і каналізація. ️Вирівняна і утелена підлога. Утеплена стеля. Ділянка біля будинку близько 1 сотки. Хороші сусіди. Ціна: 37 000$. Вона того варта. Телефонуйте, будь ласка, і домовимося про перегляд: 06******80

Продам частину будинку під комерцію або житло
olx.ua

Продаж 1/2 частини будинку в центрі міста( район ринку), з приватизованою земельною ділянкою 12 сотих. Загальна площа 46,3 кВ.м. Будинок на двох власників, має окремий вхід. В частині будинку дві спальні, вітальня, кухня, санвузол та коридор. Обкладений цеглою, замінені вікна, стан повністю житловий. Бажано всі питання по телефону. Наталія.06******22

власник
Продаж частини будинку
olx.ua

Будинок деревяний, газ, вода, наявне пічне опалення. Дах шиферний. Цегляний гараж.

власник
Продається будинок м. Ніжин
olx.ua

Дослідити місцевість

Продається будинок в м.Ніжин Чернігівської області, по вул.Овдіївська 242.(район Фрунзівка)Загальна площа 96.9 м2, .Газ , вода - централізована , світло - три фази. Є ще своя скважина. До зупинки міського транспорту - 1 хвилина пішки. Садочок і школа в 10 хвилинах пішки від будинку. 06******61 Сергій, 09******38 Світлана

власник
Продається будинок в м. Ніжин (район  Фрунзівка)
olx.ua

Частина 1/2 по вул. 8 Березня (початок) Окремий двір, приватизована земельна ділянка Газ,вода каналізація. Гараж, погріб, хоз.приміщення Документи готові

Частина в Центрі  Парк Шевченка
olx.ua

Продам деревяний будинок, обкладений цеглою з деревяним тамбуром та верандою загальною площею 78,9 кв.м за адресою м. Ніжин, вул. Василівська 56. В будинку 4 житлових кімнати, кухня, веранда. Вбаральня у дворі. Земельна ділянка з будинком і господарськими будівлями 9 соток. Вода, газ в будинку, наявні лічильники. На території є сад, город 6 соток, цегляні літня кухня, сарай, гараж, погреб. Поряд знаходиться автобусна зупинка маршруту №8. Торг

власник
Продам деревяний будинок обкладений цеглою, район Василівської церкви
olx.ua

Продаж дачного будиночку з ділянкою в р-ні нового Хлібзаводу. В будиночеу є світло. Ділянка 6 соток. В дворі альтанка. Ціна 3500$. Торг. Телефлнуйте! Можна просто зараз!

Дача в районі Бабичівки
olx.ua

Будинок в гарному стані, 4 кімнати з ремонтом. Велика веранда та простора кухня. Ванна та туалет в будинку. Підключені газ та вода, опалення газовим котлом та пічним. опалення.Площа будинку 100 кв. Участок 6 сотих. Територіально будинок біля 2 мостів(фрунзовка).

власник
Продам будинок в гарному стані.
olx.ua

Продається ½ житлового будинку по вул. Козача. Двір окремий. Вхід окремий. Недалеко від площі. Вулиця асфальтована. Загальною площею:71,4 кв.м. Житлова площа:55,0 кв. м. Дім з усіма зручностями. Газове опалення, центральне водопостачання, зливна яма. Будинок дерев’яний, утеплений пінопластом. Вікна металопласт. В трьох кімнатах натяжні стелі. Кондиціонер. Супутникове ТВ. У дворі гараж, та сарай. Невеликий город, садові дерева, квіти.

власник
Будинок у Ніжині
olx.ua

Дом деревянный, крепкий, на высоком фундаменте, в жилом состоянии, 4 комнаты, высота потолков 2,8 м. веранда, топочная, есть газ, вода, канализация. Очень тёплый, недорогой в отоплении, есть действующая печка,. Участок 6 соток. Фруктовые деревья, виноградик. Огород ухожен. Летняя кухня, сарай, место под гараж, колодец, 3 погреба. 5 минут до остановки маршрутки - номер 7,8, 10 минут электричка-ст. Нифар. Район Семашко-Горбольницы, улица ЗЫКОВА. Тихая, зелёная, удобная для жизни улица. Возможен обмен на 2к. квартиру или 1-НУШКУ с вашей доплатой. Реальному покупателю адекватный торг.

власник
Продам или обменяю частный дом, район Горбольницы
olx.ua

Продається будинок,з прибудовами. Район Магерки, 5 хв до зупинки автобуса. В будинку три кімнати , кухня, коридор. Проведені вода ,газ , є піч . Ділянка 20 сотих землі ,капітальний забор з воротами. Земля обробляється, родюча .

власник
Продам   будинок
olx.ua
1 - 24 з 75 результатів

Популярні запити

Географія Ніжин