Продається дача в садовому товаристві "Мечта". Повноцінний будинок на 2 поверхи + чердак. 6,5 соток землі. На участку є літній душ, туалет, скважина. Влітку централізований полив. Будинок опалюється піччю. Дача оброблялась до активних бойових дій. Продаж від хазяїна. Ріелторів прохання не турбувати.

власник
Дача Березанка Мечта
olx.ua

Дубовий зруб 6 на 8 метрів. Великий сарай, колодязь, льох, душ, туалет, дровник. Запас дров, трохи вугілля.Будматеріали та інструменти дачника. Ділянка 25 соток, пахоти 16 соток. Дерева - горіхи, абрикоси, вишні, яблука. Господарство та земельна ділянка огороджено сіткою. Чернігівська обл. Ніжинський район село Крути. Сполучення Ніжин, Київ.Конотоп.

власник
Дача в селі, без зручностей
olx.ua

Продається садиба в селі Мала Кошелівка за 10км від міста Ніжин з хорошим транспортним сполученням.Зацікавленним покупцям дуже суттєвий торг і оформлення документів за мій рахунок!!!

власник
Хата в М.Кошелівці
olx.ua

Порадам дачу в садовому товаристві «Динамо» (Березанка). Дачний будинок у два поверхи розміром 5х3,5: - збудований з білої цегли; - в гарному стані фундамент та дах; - присутня груба; -півдвал. Будинок підходить як для літнього відпочинку, так і для постійного проживання. На ділянці є сарайчик для зберігання садового інструменту. Земельна ділянка 5 соток правильної форми не приватизована, переоформлення у товаристві. На ділянці є сезонний полив. По вулиці всі дачі доглянуті, багато хто проживає на постійній основі. Недалеко зупинка транспорту. Телефонуйте!!!

Дача в с/т "ДИНАМО"
olx.ua

Продається жилий будинок в гарному стані в с.Вертіївка Ніжинського району. Гарна транспортна розв’язка: 140 км від Києва, 70 км від Чернігова, 10 км до Ніжина. Будинок деревяний, утеплений та оббитий сендвіч панелями з наповнювачем з мінеральної вати. загальна площа 80 кв.м., три житлових кімнати, кухня і санвузол. Будинок міцний та завжди підтримувався в гарному стані, вікна замінені на металопластикові. В будинку зроблено все для комфортного проживання. Є сан.вузол, вода - скважина, гаряча вода від електробойлера, встановлена пральна машина. Каналізація - септик, друга яма виконана півтора роки назад. Також є облаштовані господарські приміщення: сарай, погріб, літня кухня і приміщення під дрова, літній душ, туалет на вулиці. 25 сотих землі приватизованої, город рівної прямокутної форми (обробляється кожного року). Будинок продається мебльований і розташований в чудовому місці, близько до центра, навпроти церкви. Можливий розумний торг.

власник
Продається будинок с. Вертіївка, Чернігівська область
olx.ua

Продам дачу в СТ « Березань» Гарне сполучення з містом! Земельна ділянка 5,5 соток ( не приватизована), постійно обробляється, є плодові дерева, виноград. Центральний полив. 2- поверховий цегляний будинок: 1- й поверх: кухня, кімната, є гарна груба, що дає можливість проживання взимку. 2 - й поверх: простора кімната. Поряд хвойний ліс! Гарна пропозиція, як для відпочинку, так і для постійного проживання! Є інші пропозиції, дзвоніть!!!

Продам гарну дачу, Березанка
olx.ua

Продаються два будинки по центральній вулиці недалеко біля школи. Будинки знаходяться на суміжних ділянках. Перший - добротний кріпкий будинок, деревяний, обкладений цеглою. Загальна площа 120 кв.м., житлова 63 кв.м. В будинку 4 житлові кімнати, зал 27 кв.м. та три спальні кімнати 11, 12 та 13 кв.м. Кухня 19 кв.м. Крім того є коридор, веранда, комора та приміщення для ванної кімнати. Опалення пічне, піч в робочому відмінному стані з вбудованим водяним котлом, по дому в усіх кімнатах батареї. Будинок теплий та затишний, в гарному житловому стані. Всі вікна деревяні, нові. Біля будинку збудований гараж та сарай на декілька приміщень. Вода від скважини виведена у двір. Земельна ділянка 17 соток, приватизована. Двір загорожений, город обробляється. Другий будинок деревяний, невеликий, в будинок підведена вода, земельна ділянка 25 соток+ Найкраще розташування - в самому центрі, недалеко від зупинки автобуса, рядом школа, сільрада та магазини, та недалеко від залізничної станції. Ціна 21000 доларів за два будинки, можливий торг.

Два будинки на суміжних ділянках в центрі села Вертіївка
olx.ua

Продається дача в садовому товаристві «Вогник» в Березанці від власників. Дача не приватизована. Комфортний атмосферний будинок трикутної форми – ідеальний варіант для вашого відпочинку. Друга лінія від дороги, поруч зупинки. До зупинки 3-4 хвилини. Зручно добиратись до міста. (15-20 хвилин) Є як дачний, так і будь-які попутні автобуси. Будинок двоповерховий з піччю та каміном. (Усе працює) на першому поверсі: веранда, кімната-кухня та основна. На другому: дві кімнати. Вода - скважина, залишаємо мотор. (Усе працює) Отоплення - піччю В основній кімнаті зроблений косметичний ремон: стіни обшиті гіпсокартоном, на підлозі осб, поклеєні шпалери та покладений леноліум. Є камін. Із меблів та техніки залишається: два дивани, що розкладаються, столи, шафа, холодильник. Усі встановлені вікна - пластикові, окрім веранди. Є сарай та туалет, літній душ на вулиці. На території є два дерева вишні, одне аличі та одна слива. Ростуть піони та тултпани .

власник
Дача в Березанке
olx.ua

Продається садиба в селі Березанка з меблями. Газифікований.Є сарай,погріб,літня кухня,майстерня.Загальна площа 70,3 кв.м. ,10 км від Ніжина. Ціна 3500долл. Деталі за тлф 06******61

власник
Продам дом в с.Березанка Ніжинського району,Чернігівської обл
olx.ua

Продам дачу в СТ « Динамо » Зручне сполучення з містом ! Земельна ділянка 5,5 соток ( не приватизована), є плодові дерева, виноград, квіти. Центральний полив 2- поверховий цегляний будинок: 1- й поверх: кухня, кімната, є груба, що дає можливість проживання взимку. 2 - й поверх: кімната. Поряд хвойний ліс!

Продам дачу в СТ « Динамо», Березанка
olx.ua

Доглянута дача в Березанці СТ Віраж . Недалеко від дороги і зупинки . Земля оброблялася весь час . Двоповерховий деревʼяний будиночок обкладений цеглою . Опалення камін і груба . На другому у поверсі залишилось доробити ремонт . На першому поверсі прихожа з грубою і кімната з каміном , є погреб . Ділянка не приватизована , оформлення у голови товариства .

Дача в Березанці СТ Віраж Дешеве оформлення
olx.ua

Продам дачу в Березанці. Дача знаходиться в 10ти хв. їзди від міста. Площа: Ділянка 5 соток. Будинок двоповерховий, цегляний, всередині сруб, вікна деревяні. Дах - шифер. Ділянка огорожена. Комунікації: Електрика, вода (свердловина власна + централізований полив). До зупинки 3 хв. пішки. Є як дачний так і будь-які попутні автобуси.

Продаж чудової дачі в Березанці.
olx.ua

Продаємо дачу в БЕРЕЗАНЦІ ! Земельна ділянка 10 соток , дача доглянута. Електроенергія , вода , полив !! 5 хвилин від зупинки , СТ "Лаванда" вул. Озерна Груба , 2 великих кімнати ! Є туалет на вулиці та сарайчик! Фруктові дерева та кущі вже на ділянці!! Звертайтеся за номером!

Гарна дача В БЕРЕЗАНЦІ
olx.ua

Продам дачу в Березанці Цегляний будинок. 5 соток. Телефонуйте відповім на всі питання: 09*******29

власник
Продам дачу в Березанці
olx.ua

Продається будинок .В с.Талалаївка !!! Всі подробиці по телефону... Реальному покупцю гарний торг. 09******57-Володимир

власник
Продається будинок в с.Талалаївка
olx.ua

Срочно продам дом. Дом находится в Черниговской области,Нежинского района,село Великая Кошелевка. Общая площадь 0,2500г.(25сот.) Жилой дом 68.1кв.м.глиняный,крыша шифер.Веранда деревянная. 2 большие комнаты,1 большая кухня,с веранды вход в бытовую и в саму хату.Печное отопление(грубка).В доме оставляю:тумбы, столы ,стулья, шкаф,2 дивана,2 железные кровати,части стенки по комнатам,прихожая,,не рабочий холодильник (служил нам для разных круп,приправ и т.д)всё всегда целое,мышы не лезут туда,стол-парта с ящиками,есть ковры,дорожки.Подушки, заезжай и живи. Саму хату нужно в сезон подмазать глиной,подлатать и побелить.Грубу тоже,подмазать и побелить. Свет и землю после покупки на себя не оформляла, не было возможности. Деревянная постройка для инвентаря,вещей разных,банок,необрезных досок для работы и всего разного.40.6кв.м,печь,1 большая комната,1 маленькая комната,сени,летняя кухня.Оставляю лопаты,косу,разный инвентарь для двора и огорода.Должен быть мужчина с руками, финансы и большое желание.А я к сожалению сама не потяну,много мужской работы. На территории есть:колодец,лавочка у колодца и во дворе у ворот,сарай(требует небольшой переделки,половину сарая сын разобрал, чтобы сарай не завалился,в сарае есть немного колотых дров)доски есть,погреб(требует ремонта), туалет на улице. Территория с улицы ограждена деревянным забором с воротами и калиткой. В (2023)году был сделан на улице душ из досок и обшит непродуваемой толстой клееной.Вам только поставить бочку с краником и можно принимать душ. Земля чернозем,урожай собирала хороший. Тихо,спокойно,природа. В наше теперешнее время находится там безопасно,от трассы далеко. Я с детьми там находилась с начала войны полтора года. Есть фруктовые деревья и кустарники:слива синяя,вишня,6 видов яблок и одна груша(посадила годовые сажанцы осенью 2022 года)(,паричка красная,смородина. Соседи-старики тихие,добрые,спокойные,приветливые.В селе проживает около 400 человек. Есть 3 магазина(в каждом есть терминал для оплаты картой), медпункт,спортивная площадка,клуб,детская новая площадка с качелями и горками. Природа шикарная,воздух чистейший.Есть ставок,копанки,леса.Грибов немеренно,рыба водится. В село ездит автобус с вокзала Нежин.Ходит 2 раза в день(2 раза в неделю)остановка в центре села,от центра до хаты 7-10м.пешком. В сезон огородов автобус ездит 3 раза в неделю. У нас машини нет. Продажа срочная, очень нужны деньги. Цена 55,000тис.грн.Возможен совсем небольшой торг.(оформление за ваш счёт). Прошу серьезно отнестись к объявлению,это не развод. На фото все видно,есть личные вещи,для них мне потребуется немного времени чтобы их вывезти. Есть большой плюс -не захотите уезжать из села. Желательно чтобы покупатель был с личным автомобилем,так как вам будет удобнее добираться и располагать вашим временем. Пишите кто действительно заинтересовался,кто хочет купить, оставляйте свой номер телефона я перезвоню. Дом и територию вам покажет подруга,мы просто живём в Киеве.В селе в основном находились летом,в сезон огорода.Дом использовали как дачу. Очень срочно. Спасибо за внимание. Срочно.

власник
Дом в селе.Не дорого.
olx.ua

Продається будинок в селищі Лосинівка, Ніжинський район, Чернігівська область! В будинку є 3 кімнати,коридор і міні кухня! На подвірї: літня кухня,сарай,2 погреби,колодязь і туалет, великий просторий двір! До будинку і до літньої кухні проведено газопостачання і водопостачання! Всі додаткові питання за номером телефону 09******84 Валерій.

власник
Продається будинок в селищі Лосинівка
olx.ua

Продам будинок с.Крути Ніжинський район, у дворі сарай, криниця,погреб.

власник
Продається будинок с.Крути
olx.ua

Продається будинок в с.Перебудова є газове опалення по всіх кімнатах та пічне. В дворі літня кухня, погреб, 3-ри сараї, криниця, город 50 соток. В 2018 році була встановлена автоматична газова система, можна залишати підключену. Дім по першій центральній вулиці. В 2019 році була відремонтована та частково замінена дорога(асвальтне покриття) , тому дуже легко добиратися. Відстань від Ніжина 12-15 км. Неподалік ліс, озеро гарне місце для відпочинку. Поруч живуть молоді сусіди, що не мало важливо. Будем раді продати будинок гарним та порядним людям!!!

власник
Продам будинок с. Перебудова (Перестройка)
olx.ua

Продам житловий будинок - 4 кімнати, теплий коридор, ванна кімната, кухня. Автономне газове опалення, централізоване водопостачання. Є дві груби, піч. Ніжинський район Чернігівська область. +38********30

власник
ЖИТЛОВИЙ БУДИНОК у Ніжинському районі Чернігівської області
olx.ua

Продається будинок в с. Кунашівка, Чернігівської області в 8 км від м. Ніжина. В будинку є простора гостьова кухня, спальня та кімната, коридор на два входи. Автономне пічне опалення. На території є майстерня, три сараї, просторий двір, колодязь, погреб, дерева (слива, горіх, вишні, абрикоси, виноград). По периметру паркан. Біля двору проходить газова труба, за бажанням можливо з легкістю підєднатись до газової мережі. В наявності електричне підключення на 380 кВ. Загальна площа 30 соток включаючи прибудинкову територію (огород). Зручна інфраструктура, два магазини, три рази на добу курсує автобус в місто, в 3 км знаходиться залізнична станція.

власник
Продам будинок, Кунашівка (Ніжин)
olx.ua

Дачный домик есть:погреб,колодец,гараж,курятник,Московская трасса 3 км ,электричка 500 мтр,лес 300 мтр

власник
Продается дача заячи сосны
olx.ua

Продається будинок с. Перебудова. Опалення по всіх кімнатах газове та пічне. Літня кухня теж з газом. У дворі є гараж, кладова, літня кухня, колодязь, погріб, три хліва, два сада, город-40 сотих. Хата з меблями,повністю придатна для проживання. Всі вікна пластикові. Деталі за телефоном. Відстань до Ніжина 12-15 км.поряд є ставок і ліс.

власник
Будинок з газом с. Перебудова
olx.ua

Продається будинок в селі Вертіївка, Ніжинського району, Чернігівської області. 140 км від Києву,12 км до м.Ніжин. Літня кухня,криниця. Хоз.двір на якому сарай на 2 два входа, курятник. Сад, квітник. Погреб. До дитячого садочку і магазину 5 хв,до школи- 15 хв. Тихе та затишне місце

власник
Продам будинок!!
olx.ua
123...5
1 - 24 з 114 результатів

Популярні запити