Продам земельну ділянку з недобудованим будинком, в чарівній місцевості, майже в лісі, для тих хто хоче втекти подалі від цього смороду мегаполісів і прокидатися від чудового запаху хвої і співу птахів. Будинок знаходиться в мальовничому селі Ніжиловичі Бучанського району Київської області за 12 км від центру громади та за 61 км від обласного центру. Будинок- 2-х поверхова забудова яка не має внутрішніх робіт. Земля з "будинком" 10 соток, приватизовано. На всі інші запитання радо відповім вам по телефону. Торг перед продажем біля будинку.

власник
Терміново продам будинок
olx.ua

У звязку зі службою в ЗСУ мушу продавати будинок і дві земельні ділянки в с. Ніжиловичі, Бучанського району (Макарівський),Київської області. Земельна ділянка з будиночком розташовані в дуже тихому спокійному місці, з фасадної сторони росте ліс, з протилежного боку підростає молодий ліс. Екологія місця і ґрунту прекрасна, гриби ростуть прямо на ділянці. Сусідів мало, а ті що є - дуже хороші люди. Будинок: 40 кв.м., деревяний сруб. Три кімнати. Піч розібрана, є груба. Стан будинку - можна жити. Вода від свердловини заведена в будинок. Основна земельна ділянка під будинком 0.5 Га, рівна, прямокутна 125*40 метрів, повністю обнесена парканом (фермерська сітка на бетонних стовпчиках). На ділянку заведена нова електрика - 3 фази, пробурена нова свердловина (70 метрів), також є колодязь, яким зараз не користуємось. На ділянці висаджено новий фруктово-ягідний сад, також є старі яблуні. Висаджені декоративні хвойні та листяні рослини в двох мікс-бордерах. Під всі рослини проведена система крапельного зрошення. З ділянки та прилеглих територій вивезене все сміття, все охайно та доглянуто. До служби армії планував переїжджати в будинок і займатись вирощуванням органічної лохини: було завезено 22 кубометри кислого торфу, викопано 290 лунок під кущі і повністю замінений ґрунт, висаджено 200 кущів лохини. Під всі кущі лохини також проведена система крапельного зрошення. Наступного року частина кущів буде давати комерційний врожай. Можу залишити електро- та бензо-інструмент. Додатково продаю 2 Га землі під ОСГ на відстані 900 метрів від будинку по прямій, в кінці вулиці (на початку поля біля лісу). Розташування земельних ділянок можу прислати в особисті повідомлення.

власник
Будинок + земля 2.5Га під будівництво та ОСГ Ніжиловичі, Бучанський рн
olx.ua

Терміновий продаж будинку у зв`язку переїзду. Будинок Під ремонт. У будинку є туалет, ванна, кухня. Три непрохідні кімнати, кухня та веранда. Хороше планування. Плюс Мебель Є скважина з великим обемом подачі води, колодязь з питною водою, город, гараж, сарай, погреб (погреб не протікає). У будинку стяжка, цегляні стіни пошпаклевані. Вайфай та супутникове ТБ є. Два вида опалення - газовий котел та дровьяный котел. Поруч зупинка громадського трансорту (3 хвилини пілки). Маршрутки на Київ кожну годину. Асфальтована дорога, ліс, озера. Вулиця з освітленням. До Макарова 10 хвилин їзди. До Києва - 60 хвилин

власник
Терміново Продам Будинок в Ніжиловичах Макарівського району
olx.ua

Географія Ніжиловичі