Продаж від власника будинку у мальвничому куточку міста. Поруч річка та ліс, зона рекреації. До центру міста 15-20 хвилин пішки. Будинок розташований на вулиці Чкалова із асфальтованих покриттям, всі сусіди проживають посиійно. Доглянуте подвіря, просторий сарай і гарна ділянка під город. Сам будинок із цегли, в гарному стані. Є водопостачання, каналізація та газ. Опалюється газовим котлом або грубою. Зручне сполучення із обласним центром Полтавою.

Чкалова, 38
rieltor.ua

Дача 1ет. дом 5х6, большая комната под крышей решетки на дверях и окнах дом без внутрених работ , на участке нету старых деревьев, посажена малина, есть скважина, опора леп возле дома, жд станция бабенкове ( покупателю отдам 4шт. м.п окна для дачи)

власник
Дача в 3км от Санжар, жд станция Бабенкове
olx.ua

Дом 62м жилая пл, 4 комнаты, кухня, ванна, туалет,, горячая, хол вода со счетчиками, веранда, кондиционер, спутниковое тв, , хоз, постройки, гараж, летняя кухня, два погреба, колодец,. Рядом река Воркла, магазин- 10 метров, ч/ з дорогу. Напротив детская площадка, футюольное поле для детей . Близко шикарный лес. Возможен вариант разсрочки.

власник
Продам дом Новые Санжары
olx.ua

Продається чудова частина будинку 70кв.м - поряд річка(100м центральний пляж), санаторій - з усіма комунікаціями - зручності в будинку - стан жилий - ділянка 8 соток - на території: цегляний флігель 40 кв.м, заведений газ, сарай з погребом, літній душ. За більш детальною інформацією телефонуйте Код 38191 Умови співпраці: Послуги АН від 1,5-5%, в залежності від обраного пакета. Лояльність. 1. Для наших захисників ЗСУ, ТРО, АТО — 20% знижка на послуги АН 2. Для ВПО — 15% знижка на послуги АН 3. Повторна купівля через наше АН - 15% знижка на послуги АН 4. Власник-покупець - 20% знижка на послуги АН

Продається частина будинку в центрі Нових Санжар
olx.ua

Продається будинок, будинок на 2 хазяїна, окремий вхід, свій двір, город і т д. Всіх бажаючих запрошуємо подивитися дім по вулиці Польова 27. В домі 3 кімнати, кухня, суміщений санвузол . Газ, вода. На дворі є сарай навіс, вбиральня, літній душ та туалет, огорожа, вимощена. Неподалік ліс, річка.

власник
Продам будинок Нові Санжари Польова 27
olx.ua

Продам приватизований будинок земельну ділянку з кадастровим номером в центрі Нових Санжар, під забудову чи ведення бізнесу

власник
Продам приватизований будинок в центрі Нових Санжар
olx.ua

Продам подселение(право собственности на 1/2 часть домовладения) в частный дом в п.г.т. Новые Санжары ул.Заречанская 20 Полтавской области,на территории два отапливаемых дома с баней сауной,20 соток приватизированной земли+около 12 соток под огород,хоз постройки.В доме газовый и дровяной котел+газовая печь+газовая колонка.Во втором здании котел газовый+газовая печь+дровяная печь.Возможен обмен на автотранспорт или антиквариат.

власник
Пол дома(подселение),возможна аренда
olx.ua

Незавершене будівництво в смт. Нові-Санжари Полтавської області, підведена вода, і світло.

власник
Незавершене будівництво
olx.ua

Дом в хорошем состоянии,но требуется косметический ремонт,так как в нем жили родители!на территории есть молодой фруктовый сад,огород,летний душ,беседка под виноградником ,качель,ещё пристройка с подвалом ,все помещения закрываются на металические двери!так же туалет есть на улице и в доме.Гараж ,ворота,возле дома крыльцо с металическими ступеньками ,на окнах решётки !дом находиться в центре новых санжар,спустился с горы и центр,рядом кладбище ,если вас это смущает не звоните)так же рядом хвойный лес и речка )

власник
Продам дом
olx.ua

Будинок в жилому стані, потребує прибирання.

Продам будинок в Нових Санжарах
olx.ua

Продаю два будинки на одній ділянці. Вся ділянка 7,3 сотки. Перший будинок жилий в гарному стані, площа 77/42/10м2, повна реконструкція у 2010 році: всі комунікації нові, поли нові, три окремі спальні та окрема зала, електролічильник на два тарифи - день та ніч. Водопостачання- централізоване, опалення газове. Прихожа і два окремих санвузли з теплою водяною підлогою. Дві вигрібні ями - викачували один раз за 7 років. Дім утеплений пінопластом, всі вікна нові на три скла, в літку не спекотно, а в зиму - тепло, броньовані двері, більшість дверей з дуба - сучасний вигляд, проведений інтернет "HomeNet", своя свердловина для технічних потреб. Другий будинок: капітальна реконструкція 2015 рік, два поверхи, 80/60/10 м2, Перший поверх утеплений пінопластом, вікна першого та другого поверху металопластикові на три скла, стеля першого поверху утеплена мінеральною ватою 15 см, кухня та санвузол - чистова заливка з теплою підлогою, в гостинній на першому поверсі три стіни оштукатурені. Другий поверх: тільки деревяний каркас зовнішніх стін, підлога з дерева, розташування спальних кімнат. У дворі є сарай, бесідка, фруктові дерева. Місце для авто. Двоє воріт, одні парадні, другі технічні. Паркан з металопрофілю. Місце тихе, спокійне, машини майже не їздять. Сусіди спокійні, без великої худоби.

власник
Продаю два будинки 77 м2 и 80 м2. Нові Санжари. Можлива розсрочка.
olx.ua

Продається будинок у мальовничому місті Нові Санжари. Будинок великий, утеплений, з м/п вікнами. Є можливість розміщення двох сімей, два окремі входи. В наявності капітальні господарські споруди, підвал, гараж та флігель. Присутні усі комунікації: газ, вода, електрика, каналізація. Відстань до центру міста - 10 хвилин пішки.

власник
Продамається будинок в смт.Нові Санжари
olx.ua

Продається будинок у Нових Санжарах, о 10 хв. ходьби від центру. Побудований з цегли та утеплений черепашкою. - Загальна площа – 106 кв.м, 4 кімнати. - Ділянка площею – 6,69 соток, хороша родюча земля. - Опалення газове, встановлений 1 контурний котел. - Санвузол знаходиться у будинку. - Вода централізована, заведена до будинку, 2 зливні ями. - Є господарські будівлі, гараж. Зручна інфраструктура: школа, дитячий садок, магазини. Звертайтесь! Більше інформації ви можете отримати за телефоном. Код 39529 Умови співпраці: Послуги АН від 1,5-5%, в залежності від обраного пакета. Лояльність. 1. Для наших захисників ЗСУ, ТРО, АТО — 20% знижка на послуги АН 2. Для ВПО — 15% знижка на послуги АН 3. Повторна купівля через наше АН - 15% знижка на послуги АН 4. Власник-покупець - 20% знижка на послуги АН

Будинок із зручностями у Нових Санжарах
olx.ua

В продажу будинок зі зручностями в Нових Санжарах. Площа ділянки - 7,5 сот, є гараж загальна площа будинку - 60 кв.м, 3 кімнати жилий стан, два види опалення, тепла підлога - кухня, ванна, коридор Поруч вся інфраструктура, річка Код 86258

В продажу будинок зі зручностями в Нових Санжарах.
olx.ua

Добротний двоповерховий будинок маєткового типу загальною площею 250 кв.м. Стіни першого поверху в півтори цеглини (38 см), другого в цеглину (25 см), перекриття між першим і другим поверхом - бетонні плити, потужний фундамент глибиною 1,5 метра. Перестінки першого поверху в півтори цеглини, другого в цеглину. Ідеальний стан фундаменту і коробки - немає жодної тріщинки як у цоколі так і в коробці. Вартість матеріалів та робіт витрачених на будинок на сьогоднішній день становить більше 1 000 000 грн. Від будинку до центру Нових Санжар по дорозі - 2,5 км, пішки 1,5 км, до пляжу "Паламарка" (р. Ворскла) - 1,5 км, до найближчого магазину - 500 м, до маг. "Маркетопт" - 1,5 км (пішки - 1 км), річка Ворона, луки - 200 м. Земельна ділянка - 0,34 (0,14+0,20) га приватизована, квадратна, абсолютно рівна, без дерев та чагарників, чорнозем. Кадастрові номери є. Документи на землю готові до продажу. На першому поверсі знаходиться простора кухня 23 кв.м., зала 23 кв.м, три спальні 12-16 кв.м кожна, велика ванна кімната 10 кв.м, коридор, вітальня, туалет, котельня. На другому поверсі 5 кімнат площею від 14 до 24 кв.м. Сходи на другий поверх виведені за контур будинку (для раціонального використання опалення) і мають зручний кут нахилу (близько 30 градусів), крім того для більшої безпеки мають три повороти. Розташування сходів дає можливість зробити окремий вхід на другий поверх (як варіант для проживання двох сімей в одному будинку або окремого проживання дорослих дітей). У будинку гарне планування: мінімум коридорів, вікна двох спалень і кухні виходять на південь, зали, ванної кімнати, однієї спальні на північ (перший поверх). На другому поверсі вікна двох спалень і хол виходять на південь, двох кімнат відпочинку на північ. Комфортні і сучасні розміри кімнат. Висока стеля - 3 м (чорнові поли не залиті, зроблена подушка з піску), таким чином є можливість зробити теплу підлогу (економний і зручний вид опалення для великого будинку). Документи на продаж будинку та земельної ділянки повністю готові до продажу (техпаспорт, реєстраційні документи). Це може бути саме Ваш великий будинок за невеликі гроші, а також прекрасний варіант для реалізації ідеї будинку Вашої мрії.

власник
Великий будинок 250 кв. м
olx.ua

в будинку баракового типу. Загальна площа 50м/кв. Гараж (6*4), сарай, льох, фруктові дерева, малина, всього близько двох сотих землі. Затишний дворик, де можна розмістити басейн, барбекю, або позасмагати на сонці. Територія обнесена парканом із металопрофілю. Окремий вхід у двір та квартиру. Будівля утеплена, всередині тепла підлога, опалення двоконтурний котел Юнкерс шостого покоління. Камін-груба на дровах на три кімнати. Навіть якщо з якоїсь причини не стане електрики та газу, ви не замерзнете. Підлога тримає тепло добу-дві. Встановлено новий димар. Дуже невелика витрата газу. До будинку підведено новий водогін. Спальний район. Торг. Подробиці по телефону Прохання дзвонити з 8 до 13.00

власник
Новая улица, 69, Новые Санжары, Новые Санжары, Полтавская 18000.0 USD
dom.ria.com