Продається двоповерховий будинок з червоної цегли 300 м2 котеджному містечку «Лазорів сад» с.Нові Петрівці , 2 хвилин пішки від комплексу «Межигірʼя». Відстань до центру Києва - 15 км. Будинок будували для себе за індивідуальним проектом, в якому продумано все до дрібниць. На рівній озелененій ділянці 15 соток виконано оригінальний ландшафтний дизайн з фруктовими та декоративними деревами.Басейн з підігрівом. Для повноцінного відпочинку передбачена зона барбекю, для літнього і зимового використання з камʼяною піччю. Будинок грамотно спроектований та включає: - велику кухню-вітальню з каміном - 5 спалень - 3 гардеробні кімнати - 3 санвузли - котельня - сауна - підсобне приміщення - гараж на 3 автомобілі Будинок повністю мебльований та обладнений сучасною технікою. Проведені комунікації: електрика 15 кВт, свердловина -130 метрів, септик із переливом, є своя трансформаторна підстанція. Встановлено відеоспостереження. НАЙКРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ хто шукає якісний просторий будинок недалеко від столиці !

Княгині Ольги вул.
rieltor.ua

Продаж повністю готового для проживання будинку в котеджному містечку закритого типу Balaton. Будинок дуже теплий, відповідає стандартам ISO із теплозбереження I класу. Побудований із піноблоків, утеплений мінеральною ватою, вікна із трикамерним склопакетом. Будинок складається з трьох спалень, гардеробної на другому поверсі та кухні, вітальні, кабінету на першому. Два санвузли, один із душовою кабіною, другий із ванною, є підігрів підлог. Ванна на другому поверсі, душ на першому. Повністю укомплектований меблями та технікою від світових виробників Miele, Liebherr, Bosch, Electrolux, Samsung. Планування дуже гармонійне. Локація: Вишгородський район. Нові Петрівці. Новий забудований КГ Balaton з асфальтованими проїздами, дитячим майданчиком та міні маркетом BOX та ІталМаркетом. У місті працює дитячий садок і початкова школа, LeaderShip, що актуально для сімї з дітьми. Ділянка: Будинок розташований в тихому куточку, далі від проїжджої частини. Ділянка правильної форми. На ділянці є натуральний доглянутий газон з різними видами дерев, кущів, квітів. Є гараж з електро дверима, гараж утеплений, парко місце під накриттям, та ще два парко місця напроти будинку. Особиста тераса. Безпека: Містечко під охороною, вʼїзд через шлагбаум, цілодобове відеоспостереження, сусіди живуть постійні, дуже активне комьюніті з містечку. Усі документи готові до продажу, Можливий продаж за сертифікатом

можливий продаж по єОселя
Будівельників четверта, 23
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

В продажі ДУЖЕ ЯКІСНИЙ будинок в якому створили максимум комфорту ! Вишгородський р.н с.Нові Петрівці масив Польовий, 10 хвилин від Вишгорода, 15 хвилин від Оболоні с. Нові Петрівці має високий соціальний статус, розвинену інфраструктуру, школи.садочки.супермаркети, Київське море! Земельна ділянка 18 соток з ландшафтним дизайном, автополив, фонтан авторського проєкту, молодий фруктовий сад! Родзинкою ділянки є висаджений березовий гай! На території : Баня з закарпатського бруса з кімнатою для відпочинку, кухнею та спальнею, санвузол! Мангальний будиночок з зоною барбекю, ігровою зоною! Основний будинок з авторським ремонтом загальною площею 260 кв.м Планування будинку: * 5 роздільних кімнат: Перший поверх - камінний зал, кухня, гардеробна, бойлерна, санвузол, хол з великим вбудованим акваріумом, велика крита тераса! Другий поверх дитяча кімната, ігрова кімната, спальна, кабінет, гардеробна кімната, санвузол з джакузі! Будинок побудований 2011 році з червоної цегли, утеплений мінватою! Комунікації! Електроенергія - заведено дві лінії (селищна 16 кВт і приватна 23 кВт) і додатково є власний трансформатор на 51 кВт *на випадок відключення світла - Газовий генератор на 13 кВт, екофло на 5 кВт В будинок заведений газ (обслуговування обігріву від газового котла, альтернатива - електрокотел), розведена тепла підлога, кондиціонери у всіх кімнатах! Встановлена система очищення води, свердловина на 148 метрів По всій земельній ділянці встановлена дренажна система! Охоронна система ДСО, лазерна сигналізація по периметру ділянки! Гараж на одну машину, та гостьова крита стоянка на два авто! * В подарунок вся мебель та техніка новим власникам! Гарна зелена вулиця, забудована сучасними будинками, асфальтована, до центральної траси 5-хв на машині! Вартість такого добротного, максимум комфортного будинку 365 000 дол. Без комісії для покупця! Запрошуємо на перегляд в зручний для Вас час! Більше фото чи відеоогляд по запиту!

с.Нові Петрівці
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Без комісії!!! Продається будинок у мальовничому місці, в селищі Нові Петрівці, на теріторії КМ Балатон,Вишгородського району. Чудовий варіант для тих, хто цінує природу, затишок та спокій поза містом.Теріторія котеджного містечка облаштована асфальтом та велодоріжками з цілодобовою охороною та відеонаглядом. Новий, двоповерховий будувався якісно за проектом, з підвищеним опором теплопровідності стін та даху. На першому поверсі залита чорнова бетонна підлога ,між поверхами бетонні плити перекриття, стіни з червоної цегли, фасад короїд, дах металочерепиця. Утеплення мінеральною ватою; стіни завтовшки 15 см., дах 20+ см., вікна пакет термо преміум, по будинку розведена проводка та встановлені підрозетки згідно дизайн проекту, щиток з автоматичними вимикачами ,прокладені траси під кондиціонери. Загальна площа домоволодіння складає 167 м.кв.,з них будинок 112 м.кв.,гараж на два авто 37 м.кв., веранда 18 м.кв..Житлова площа з 5 кімнат / 67 м.кв., два санвузли з окремими туалетами на різних поверхах. У пішій доступноті дитячий майданчик,ліс,озеро, супермаркети, зупинка маршрутки до метро Почайна 30 хв. та Мінського масиву 12 км.. Заселена вулиця, поряд мешкають гідні та доброзичливі сусіди ,будуються та побудувались нові. До будинку належить рівна ділянка, огороджена парканом ,площею сім соток на якій ви зможете насолоджуватись свіжим повітрям, природою та розвагами з сімєю та друзями. Не втрачайте можливість придбати цю прекрасну нерухомість, зателефонуйте нам прямо зараз, щоб домовитися про перегляд та отримати всю необхідну інформацію.Гарантую безпечну угоду!!! Можливий продаж по сертифікату або іншій державній програмі. Умови та ціна узгоджуються окремо.

Будівельна, 22
rieltor.ua

Продається будинок на початку Нових Петрівців біля Межигірʼя. Будинок ідеальний для сім’ї: 4 повноцінні спальні, три санвузли, кухня гостьова, два гаражі, підвал/бомбосховище, басейн, зона барбекю, ландшафтний дизайн. 12 соток. Площа - 247, 9 кв.м із двома гаражами. Один на 1 поверсі будинку. Будинок у гарному стані, теплий, усередині гарний ремонт зроблений 6 років тому. План будинку: Цокольний поверх: велика кімната, кімната з шафою-купе для одягу, туалет, душова, сауна, котельня (газ), підвал. 1 поверх: Кухня-студія, вітальня, коридор, туалет, душова, шафа-купе, камін. 2 поверх: спальня. З поверх: 2 спальні і комора-шафа одягу, туалет, джакузі, 2 балкони, комора під взуття. 4 поверх: спальня. На ділянці: великий басейн, красива альтанка з меблями, барбекю. Ділянка доглянута: дерева і кущі родять. Троянди, багаторічні квіти, виноград. Красиві великі ялини, туї, самшит. Двір викладений плиткою. Автоматичні ворота. До Києва 10 км, поруч зупинка маршрутки, яка їде до метро Героїв Дніпра 15 хвилин. В 2х кілометрах Національний парк Межигірʼя, в пішій доступності великий супермаркет Новус. Перегляд в будь який день, звертайтесь!

Спаська вул., 55
rieltor.ua

Без комісії для покупця!! У продажу сучасний, просторий, двохповерховий будинок площею 212 кв.м та земельною ділянкою 8 соток. Виключно приватний житловий сектор, непроїзна вулиця, навколо тиша і краса. Велика тераса, будівля для сауни та просторий задній двір. По всій території проведена електрика та вода для створення зони відпочинку у будь-якому місці ділянки. У будинку 5 кімнат, 2 сан вузла, кухня, гардеробна, передпокій та гараж, який може використовуватися, як укриття. Двоконтурна тепла підлога у всьому будинку, централізована вода, каналізація септик, електро котел. Є можливість підключити газ. Торг. Телефонуйте та домовляйтеся про перегляд!

Дружби, 28А
rieltor.ua

Будинок-дуплекс 185 кв.м. з гаражем і ділянкою 7 соток. Просторий двоповерховий будинок з трьома великими спальнями від 20 кв.м, гардеробом, двома санвузлами, кухнею з коморою і вітальнею з виходом на криту полікарбонатом терасу, панорамними мультифункціональними вікнами. Гараж 20 кв.м і котельня в будинку. Підключений до центральної водомережі і каналізації. Заведено 20 кВт електрики. Збудований з газоблоку 300 мм, утеплений базальтовою ватою. Електрика розведена. Огорожа по периметру, відкатні ворота, гостьова парковка. Бетоновані доріжки і паркомісце. Є закладні під автополив, освітлення подвіря і автоматику воріт. Будинок з документами! Поряд інфраструктура Зручне місце для постійного проживання. Найкраща пропозиція по комфорту! Ціна 95 тис у.о.

Канівська вул.
rieltor.ua

с.Нові Петрівці , вул.Закарпатська , будинок 2 пов., площею : 130 кв.м житлова площа 49 кв.м кухня 17 кв.м, ділянка 10 сот. Будинок частково з ремонтом перший поверх : кухня , вітальня з каміном та виходом на террасу, гостьова кімната та сан.вузол . Другий поверх : три спальні , та сан.вузол . Є гараж на два автомобіля , котельня , терраса з барбекю.Комунікації : свердловина , септик з переливом , опалення електрокотел. На ділянці облаштовано ландшафтний дизайн ,чудовий фруктовий сад : яблуні ,груші, персики , черешні, фундук, смородина, малина, виноград , полуниця. Будинок введено в експлуатацію,один власник.

Закарпатська
rieltor.ua

Продам новий цегляний будинок 119 кв.м з гаражем 4,5 х 6,5. Еко-будівництво. Фундамент - стрічково-монолітний. Стіни - керамоблок 380 мм, цементно-піщана штукатурка, утеплення базальт 100 мм. Дах - модульна металочерепиця. Вікна - ламіновані двокамерні склопакети, Rehau. Утеплені антивандальні вхідні двері. Електрика - 18кВт+ Опалення - електрокотел Татра 12 кВт, тепла водяна підлога по всьому будинку (є виводи під радіатори). Свердловина - 100 м, вода високої якості (не потребує очищення). Септик - переливний/подвійний 12 куб.м. Раціональне планування будинку, максимальний комфорт для проживання. 4 спальні по 16 і 14 кв.м, два санвузла, вітальня 34 кв.м з виходом на терасу, котельня, пральня. 8 соток земельна ділянка. Велике подвіря з вимосткою. В пішій доступності (до 5 хв) супермаркет, магазини, зупинка громадського транспорту, дитячий майданчик. Ціна 135 тис. у.о.

Преображенська вул.
rieltor.ua

Продам будинок, Київська обл, Вишгородський район, с. Нові Петрівці, вул. Гречка. Будинок двоповерховий, 126 квадратних метрів загальна площа. 4 кімнати, 2 кухні, 2 сан.вузли. Опалення газове, все в будинку. Бойлери. Ділянка 5,4 соток. Все приватизовано і оформлено. На ділянці окремий сучасний двоповерховий, господарський блок с гаражем, банею, кімнатою відпочинку. Відмінне місце для життя і відпочинку, практично центр, асфальтований під’їзд. Київ 10 км. Поруч транспорт, заправки, магазини, Новус.

Гречка вул.
rieltor.ua

Вашій увазі пропонується найкраща пропозиція!!! Ціна за 2 будинки та ділянку Вишгородський район, с. Нові Петрівці Будинок 545кв.м. та господарська будівля 678кв.м. на ділянці 35 соток поруч з Межигір’ям та Київським морем! Комунікації: скважина 170метров, газ, світло, каналізація септик. На ділянці автоматичні ворота, 2 виїзди. Площа вільної ділянки під забудову 14 соток. Будинок 545кв.м (цегла) розташований на ділянці 15 соток, без ремонту та оздоблення. Господарча будівля 678кв.м (цегла, облицювальна плитка) розташована на ділянці 6 соток. - другий поверх з ремонтом, 5 кімнат, 2 санвузли, кухня - перший поверх 3 кімнати, санвузол - гараж - великий підвал, бомбосховище Тут ви точно зможете насолодитися природою, до Києва можна дістатися за 10 хвилин на автомобілі. Дуже зручна локація, центр, поруч магазини, кавярні, аптека, супермаркет АТБ, Сільпо. До Київського моря 7хв, до пляжу 15хв пішки Поруч збудовані будинки, сусіди вже живуть. Підійде як для себе так і під бізнес, дуже вигідна пропозиція! Є додаткові фото та відео, телефонуйте. Перегляд за домовленістю, готові до предметних переговорів з потенційними Покупцями!

Максима Горького вул.
rieltor.ua

ПРОДАЖ БЕЗ ПОСЕРЕДНИКІВ ТА КОМІСІЇ РЕАЛЬНА ЦІНА РЕАЛЬНОМУ ПОКУПЦЕВІ Велике прохання телефонувати тільки тим хто дійсно має має намір придбати собі будинок без зайвих комісій та посередників у чудовому місці та з гарною транспортною розвязкою! Адреса з кодом Plus Code цього місця: JF23+HWX Вишгород, Київська обл. Чудовий вариант під бізнес (хостел, школа, садочок,та ін.), а також для великої родини ! Масив ГАЄС біля "Новус". Поряд зупинка громадського транспорту, супермаркет, почта,АЗС, заповідник "Межегіря", будинок на 2й лінії від траси, дуже зручна розвязка та асфальтований підїзд. Окремий житловий великий будинок з обробленою ділянкою, цегляний забор, асфальт, гарний заїзд, навіс під авто, додатково побудовано сауна, гараж.

власник
можливий продаж по єОселя
Спаська вул., 45
rieltor.ua

Будинок на 10 сотках землі. Є гараж. 650 метрів до Київського водосховища. Мальовничі види. До будинку підведені газ, електрика, водопровід. В будинку опалення дровяне. Стійка родюча земля, без грунтових вод. Можна вирити глибокий підвал. Поруч зупинка, кожні 5-10 хв маршрутка в Київ. Супермаркети Фора, АТБ, Розетка, Нова пошта, аптеки, тощо.

власник
Князя Святослава вул., 22
rieltor.ua

Вишгородський район, С. Нові Петрівці (Новые Петровцы). Вул. Соборна. Будинок 317 кв.м. та господарська будівля 180кв.м. на ділянці 13 соток поруч з Межигір’ям та Київським морем! Якісний цегляний будинок 2004 року будівництва, має дуже раціональне планування: простора кухня-гостинна з виходом на терасу, 3 спальні, основна спальня- з гардеробною та окремим сан. вузлом - все для комфортного життя дружньої родини в найближчому передмістті Києва! Ідеальне місцерозташування– 10 хвилин від Оболоні, магазини, школи та садочки, піша доступність до Київського моря та Межигір’я. Загальна площа будинку 317 кв.м., житлова 171 кв.м., цегляні стіни товщиною у дві цегли, просторий та теплий будинок. Планування будинку: на першому поверсі велика кухня та вітальня, вихід з кухні на веранду та внутрішній двір, а також сауна з басейном, санвузол, гараж. Тепла водяна підлога. На другому поверсі 3 великі спальні, 2 санвузли з джакузі, велика гардеробна кімната. На третьому великий зал – більярдний, або для іншого відпочинку, а також спальня. Кондиціонери на всіх поверхах. Перекриття залізобетонні, покрівля нова - металочерепиця. Комунікації - газове опалення, скважина, септик. До будинку веде асфальтований під’їзд, на ділянці автоматичні ворота. Площа ділянки 13 соток, БОНУС- будівля для будь-якої господарської діяльності або під склад, загальною площею 180 кв.м., з висотою стелі 3м. Ціна: 170000 дол., можливий торг. Документи повністю готові до продажу. Приїжджайте на перегляд, об’єкт вартий уваги!

Нові Петрівці, будинок 317м та госп.буд.180м! Межигір‘я, Київське море
olx.ua

Продаж сучасного будинку (будували для себе) Київська обл., Вишгородський р-н, с. Нові Петрівці, вул. Петрівська біля Київського моря. Ділянка 8 соток. Будинок 204 кв.м, два поверхи, 6 кімнат, два с/в, тераса, сауна, гараж. Поруч море, ліс. До Києва 10 км. Ціна 230000 у.е Без комісії. (09*********10; (06*********72 Сергій.

Продаж сучасного будинку Нові Петрівці біля моря.
olx.ua

Без комиссии! Продам шикарный, светлый и просторный дом по адресу село Новые Петровцы, переулок 1-го мая. Тёплый дом 2007 года. Общая площадь 244 метров, жилая 135 метра, кухня 14 метров. Чрезвычайно удобная и рациональная планировка: на первом этаже располагаются гараж, кухня, спальня, зал с камином и сан.узел, на втором этаже 4 комнаты, гардеробная и сан.узел. Отопление газовое. Площадь участка 10 соток, присутствует молодой фруктовый сад. Заезд с двух сторон участка, сделано накрытое для машин и смотровая яма. Из окон дома открывается чудесный вид на восход и закаты солнца. Локация изумительная! До Киева всего 12 минут на авто. Рядом остановка маршруток, несколько маркетов, садик, школа, лес и Киевское море! Стоимость: 155,000у.е. Без комиссии для покупателя!!!

Без %! Продам шикарный дом в Новых Петровцах!
olx.ua

Вишгородський, Нові Петрівці, Соборна, 2 поверх., площа: 130,0 кв.м, ділянка 4,0 сот; 1/2 будинку. Підлога з підігрівом, газ у будинку теж присутній. Централізована вода, каналізація на 12 куб. 1-й поверх плитка, гостьова кімната, ламінат. 2-й поверх під ремонт, зроблена незалежна підлога. 1-й поверх повністю готовий. Будинок з цегли, товщина стіни 50 см, в середині газоблок. Будинок має 3 виходи з дому. На території будинку гараж з електро воротами, в гаражі знаходиться погреб. Також на території присутня альтанка з цільного брусу, хоз приміщення, дитячий майданчик та літній душ; G-1973216; Ціна: 65 000 USD

продам дом Нові Петрівці 55000 у.о.
olx.ua

Продаж сучасного двоповерхового будинку неподалік самої резиденції Межигіря та лише 8 км від Оболонського району Києва. Чудова прямокутна ділянка площею 16,24 сот. Елітні сусіди - забудовані. Основний будинок площею 275 кв.м. та гостьовий будинок площею 114 кв.м. По плану ще передбачено будинок охорони та гараж. Локація: Київська область, Вишгородський р-н, с. Нові петрівці вул. Франка Івана. В будинку дуже раціонально сплановано. Монолітне перекриття поверху. Якісно утеплено дах та горище. Будинок без ремонту. Є свердловина, септик, електрика та газ на ділянці. Забудова не стара, близько 2х років ТОРГ!

Продаж будинку Нові Петрівці біля Межигіря вул Франка Івана
olx.ua

Продається сучасний будинок у Нових Петрівцях. Знаходиться у котеджному містечку "Козяча Спина" (300 метрів від Межигіря). Будинок комфортний, затишний, збудований із високоякісних матеріалів, кладка поротерму Weinbergen38, утеплений мін ватою 5 см. Загальна площа 296 м2. Гараж, що окремо стоїть, з котельнею. Центральна каналізація, свердловина 108 м, твердопаливний котел, теплий водяний будинок, електрика, інтернет. Земельна ділянка 15 соток. Закрита територія, що охороняється. Чудова інфраструктура. #31.5.86.7.86

Лысенко улица, Новые Петровцы, Киевская 480000.0 USD
dom.ria.com

Дом расположен в 50 метрах от центральных ворот в резиденцию Межигорье. Коттедж имеет общую площадь 600 квадратных метров, из которых около 200 квадратных метров жилые мансардные и около 100 квадратных метров полноценный жилой подвал. Оснащён несколькими котлами обогрева: газовый, электрический, твердотопливный - объединённых в одну безотказную автономную систему отопления. Есть своё капитальное бомбоубежище ниже уровня подвала. Своя электрическая сауна с бассейном, капитальная барбекю-зона, большая беседка под виноградной лозой, свой сад больше 15 соток. Есть свой большой гараж с автоматическими воротами и хозпостройки. Продаётся со всем наполнением: кухня, мебель, техника. Продажа только напрямую собственник-покупатель. Без посредников и комиссий. Объявление только для тех, кто реально заинтересован и хочет купить данный объект недвижимости. Если не дозвонились - пишите в OLX-сообщения.

власник
Дом 600м2 Межигорье Новые Петровцы коттедж
olx.ua

320/200/20 - Ваш дом в Новых Петровцах, Вышгородский р-н. ул.Мира, расположен на участке 16 соток. В доме внутренняя черновая штукатурка, разведена канализация, электрика и отопление. Электричество 3-фазы 10квт с возможностью увеличения. Есть два больших гаража, подвал. Колодец на 14 колец, разводка воды под насос в дом. Две выгребные ямы септик 15 куб.м., газ - также городская вода, газ по улице. На участке есть хозяйственный домик 35м, фруктовые деревья. Достаточно места для установки бассейна и беседки. От дома к трасе на Киев 100м. Асфальтированный подъезд. Обратите внимание на удобную локацию расположения дома, в пешей доступности по центральной дороге (на последнем фото) рядом вход в резиденцию Межигорье, магазин Новус 300м. До Киева - 12 км. 150 000 долларов США.

власник
Дом для семьи, 12км от Киева, Новые Петровцы, Вышгород
olx.ua

Продам або обміняю на квартиру в Києві або пригороді з доплатою. Приватний будинок від власника. Нові Петрівці, Вишгородський район (від Києва 5 км по дорозі без заторів) Нові Петрівці, масив Молодіжний, який знаходиться біля музею "Лютізький плацдарм". Двоповерховий будинок побудований з усіма правилами будівництва, починаючи з фундаменту та закінчуючи дахом. Будинок в 2-а повноцінні поверхи !! збудований в 2017 році. Загальна площа 171,3м2 Житлова площа 85,5м2 + простора тераса + фундамент з плитою під гараж 14,5×5,5. Площа ділянки 10 соток, углова. Про планування: • 4 окремі спальні (одна з яких на першому поверсі), • 2-і ванних кімнати, • кухня, • вітальня, • 2-і гардеробні, • котельня. Про комунікації: • світло 3 фази 20 кВт, лічильник день/ніч, • своя вода - колодязь, глибинний насос, • септик з переливом, • опалення електрокотлом, • встановлен також новий твердопаливний котел з буферною ємністю на 1т, • дровнік вже з дровами (дуб, береза), • новий генератор на 9,5 кВт, • нагрів гарячої води від бойлера, • система водяної теплої підлоги по усьому 1-му поверху, система заповнена антіфрізом. • інверторний кондиціонер з функцією обігріву. Дім може бути повністю автономним. Будинок дуже теплий, так як стіни збудовані із газоблоку, товщиною 375мм та з додатковим утепленням мінватою 5. Чердак також утеплений мінватою. • монолітне бетонне перекриття між 1 та 2 поверхами, • монолітні сходи на 2-й поверх, • дах - металочерепиця, • вікна м/п. 1-й поверх - житловий. Техніка: бойлер, пральна машина, холодильник, телевізор. Кондиціонер, індукція-поверхня, сушильна машина - нові. 2-й поверх - без внутрішніх робіт, зачиняється. Є деякі куплені матеріали: ламінат, душ кабіна, плитка, проводка. Про прибудинкову територію: Ділянка углова абсолютно правильної форми 25×40. По периметру огороджена парканом із металопрофілю. Так як ділянка углова є 2-є воріт з виїздом на різні вулиці. У нового господаря, при потребі, буде можливість поділити ділянку. • кап хоз постройка, • дровнік, • вольєр для собаки. Фасад будинку не закінчено. Про інфраструктуру поряд: • Відстань від Києва 5 км по дорозі без заторів! • Біля будинку є школа, новий дитячий садочок, магазини, поліклініка, діагностичний центр, денний стаціонар, аптека, стоматологічна клініка, зупинка транспорту, сто, музей (парк). • В 5 хв автомобілем - Київське море, парк «Межигірья», ліс. Є усі документи на ділянку та на дім. Дім введен в експлуатацію. Рієлторам прохання не турбувати !!!

Новий дім Нові Петрівці масив Молодіжний  будинок власник обмін
olx.ua

Найкраща пропозиція ціна-якість! Продам будинок, який будували для себе, а не під продаж – безпечний, енергоефективний, якісний, автономний, екологічний – будинок мрії :) Знаходиться в селі Нові Петрівці біля Резиденції Межигір’я, масив Козина спина. Поруч населені пункти Вишгород, Осещина, Старі Петрівці, Лютіж. • Будинок загальною площею 300 м2, має 2 поверхи. • Комфортне проживання для великої родини. Адже плануванням передбачено 4 кімнати, 3 санвузли, велика кухня 35 м2, вітальня, кінотеатр 50 м2, сауна, тераса, а ще гараж і кладова. • Меблі виконані із дерева. Взагалі, в оздобленні багато використовувалось саме дерево і мрамор. • Техніка є вся, що може знадобитись для комфортного життя. Укомплектовували лише перевіреними часом брендами (пральна і сушильна машини Miele, вбудовані пароварка, кавомашина і посудомийна машина Siemens і т.д.) Окремо хочеться виділити технічну частину, адже на сьогодні це питання номер 1 для майбутнього власника: • Світло: окрема високовольтна підстанція, незалежна від районних мереж та віялових відключень, 15кВт • Бензиновий генератор 7.5 кВт • Ecoflow Pro • Опалення: газовий конденсаційний котел Vaillant, електрокотел Proterm, дровяний трьохсторонній камін Spaterm • Сонячний колектор Vaillant – безкоштовна гаряча вода з березня по грудень. • Потрійне утеплення будинку поліуретаном (еквівалент цегли товщиною 4м). • Артезіанська скважина, насос працює від генератора. • Будинок знаходиться під охороною, відеоспостереження. Ділянка 25 соток, освітлена по периметру повністю, ландшафтний дизайн. Багато фруктових дерев, ягід, квітів. А більш детально ми пропонуємо обговорити на перегляді. Дзвоніть! Вартість: 550.000 дол Без комісія АН!

Без комісії! Продам будинок зроблений для себе Нові Петрівці Межигір’я
olx.ua

Дім Дуплекс, 185 м2 кожний, Нові Петрівці, енергозберігаючий дім, під чистове оздоблення з гаражем, мультифункціональні вікна, стіни фасаду - травертин, утеплюиач - кам"яна вата 100мм. Покрівля - словацька металочерепиця з утеплювачем 250 мм. Підключено централізований водопровід та централізована каналізація. Підключено електроенергію 20 кВт, 2021 рік., кожна ділянка по 7 соток, а також місце для парковки 2 сотки, до Києва 7км, поруч нова школа і дитсадок. Асфальтний під”їзд, поруч також супермаркети Новус, Фора та АТБ, національний парк Межигірья та Київське море. 95000$ (513 $ за 1 м2)

Дом 185м2  Новые Петровцы
olx.ua
1 - 24 з 47 результатів

Географія Нові Петрівці