Дом 62м жилая пл, 4 комнаты, кухня, ванна, туалет,, горячая, хол вода со счетчиками, веранда, кондиционер, спутниковое тв, , хоз, постройки, гараж, летняя кухня, два погреба, колодец,. Рядом река Воркла, магазин- 10 метров, ч/ з дорогу. Напротив детская площадка, футюольное поле для детей . Близко шикарный лес. Возможен вариант разсрочки.

власник
Продам дом Новые Санжары
olx.ua

Продається будинок з господарськими будівлями в с.Лелюхівка (2 км до Нових Санжар, 30 км до Полтави) поблизу траси Полтава-Олександрія. Загальна площа будинку 135 м2, присадибна ділянка 20 соток. Приватизована, кадастровий номер є. У дворі житловий флігель, сухий великий підвал, гараж, господарські приміщення, літній душ, туалет, свердловина для поливу, садок, виноградник. Є всі комунікації: газ, вода, електрика. Поряд річка, ліс, зручне транспортне сполучення. Можливий обмін на квартиру в новобудові в Полтаві чи комерційне приміщення. За деталями звертатися за телефоном 05******19.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продается дом в селе Висичи, Полтавской области, Новосанжарского района. 60 соток земли, плодородный чернозем. Есть летняя кухня с печью, сарай на 5 отделений, гараж, погреб, колодец, большой сад, два виноградника. Отопление водяное, новый економичный котел, есть печка. В селе два ставка.

власник
Продается дом в селе Висичи
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Жилий стан, хороше планування, багато кімнат. Великий будинок саман обложений кирпичом, криша шиферна,підлога деревяна, площа будинку 67,1, кімнат 5 ще кухня і прихожа),санвузла не має, ванна є. План будинку дивіться на фото. Висота потолка 2,80, ідивідуадьне газ опалення водяне.Можна і дровами ( 2 груби). Централізоване водопостасання. Є невеликий сад ростуть горіхи і шовковиця, слива. Погріб, два сараї з 2 гаражами. Відстань до міста Полтави 60 км. до Нових Санжар 30 км. До залізниці 30 км. Є садочок, школа, парк, зона відпочинку, бібліотека, різні гуртки, музична школа, дитяча площатка, кафе,магазини, будинок культури, аптека, амбулаторія, ветлікарня, 2 футбольних поля, нова пошта, агрофірма, контора, сільська рада Можливе підключення до швидкісного інтернету( наявні два на вибір). Хороше расташування вулиці до центру. Будинок построяний у 1965 році. Газ, світло, вода підключено. Приїжайте преглядайте в любий час і день. Документи всі наявні і готові, боргів не має. Ніхто не прописаний. Приватизовано, кадастрові номера. Наявні в будинку на 2 шкафи, стіл, диван, плита, ванна. Додатково фото надсилаю на вайбер. Спокійних днів!

власник
Будинок. Терміновий продаж. Обмін. Від Полтави 60 км.
olx.ua

Продається будинок у мальовничому місті Нові Санжари. Будинок великий, утеплений, з м/п вікнами. Є можливість розміщення двох сімей, два окремі входи. В наявності капітальні господарські споруди, підвал, гараж та флігель. Присутні усі комунікації: газ, вода, електрика, каналізація. Відстань до центру міста - 10 хвилин пішки.

власник
Продамається будинок в смт.Нові Санжари
olx.ua

Продам 2 кімнатний житловий будинок з великою земельною, приватизованою ділянкою 50 соток в с.Старих Санжарах. Загальна площа 71,7 м, побудований в 2011р. З білої цегли. Санвузол суміжний у будинку, хороші металопластикові вікна, зроблений косметичний ремонт. На ділянці двору є сарай з погрібом. Охайна та доглянута територія, плодові дерева, є місце під гараж. Можливість використання під дачу. Поруч зупинка автобуса, магазини, школа, пошта. Неподалік р.Ворскла з пляжом для відпочинку.

власник
Продам житловий будинок в с.Старі Санжари (Решетняки) з вел. Зем. Діл.
olx.ua

Продається будинок у Нових Санжарах, о 10 хв. ходьби від центру. Побудований з цегли та утеплений черепашкою. - Загальна площа – 106 кв.м, 4 кімнати. - Ділянка площею – 6,69 соток, хороша родюча земля. - Опалення газове, встановлений 1 контурний котел. - Санвузол знаходиться у будинку. - Вода централізована, заведена до будинку, 2 зливні ями. - Є господарські будівлі, гараж. Зручна інфраструктура: школа, дитячий садок, магазини. Звертайтесь! Більше інформації ви можете отримати за телефоном. Код 39529 Умови співпраці: Послуги АН від 1,5-5%, в залежності від обраного пакета. Лояльність. 1. Для наших захисників ЗСУ, ТРО, АТО — 20% знижка на послуги АН 2. Для ВПО — 15% знижка на послуги АН 3. Повторна купівля через наше АН - 15% знижка на послуги АН 4. Власник-покупець - 20% знижка на послуги АН

Будинок із зручностями у Нових Санжарах
olx.ua

В продажу будинок зі зручностями в Нових Санжарах. Площа ділянки - 7,5 сот, є гараж загальна площа будинку - 60 кв.м, 3 кімнати жилий стан, два види опалення, тепла підлога - кухня, ванна, коридор Поруч вся інфраструктура, річка Код 86258

В продажу будинок зі зручностями в Нових Санжарах.
olx.ua

Продається будинок с. Малі Солонці Полтавський район 90 кв., земельна ділянка 60 кв м. Зручне розміщення будівель у дворі. Капітальний гараж, літня кухня.Будинок має 3 великі світлі кімнати. Стіни рівні, високі потолки.Водопровід поряд з будинком. Спеціально відведене місце для пасіки. Садок.Дорога асфальтована.

власник
Продається будинок в селі  Новосанжарський район Полтавськаобл.
olx.ua

Продається домогосподарство у с. Драбинівка. Асфальтований підʼїзд, земельна ділянка 39 соток. Будинок має утеплений фасад. Встановлено сухий бойлер, є зручності та душ. Вікна металопластикові (8профіль, 3скла). Є літня кухня, де встановлена газова колонка і ванна. Також є погрібник, гараж, сарай для худоби та сінник. Торг присутній.

власник
Продам будинок в селі Драбинівка Новосанжарського району.
olx.ua

Продамо будинок у селі Мала Перещепина, Полтавський район. Будинок у центрі, в 5-хвилинному доступі знаходиться школа-ліцей, дитячий садок, усі магазини, Нова пошта. Продамо у розстрочку з першим внеском у 3000 $. Залишимо усі документи, після повної виплати оформимо будинок на вас. Документи готові до продажу. У будинку 4 кімнати, без ремонту, але можна заїхати і жити, вікна пластикові, ламінат, усе що є в будинку залишаємо: меблі, пральна машина, холодильник, мікрохвильова, навіть такі дрібниці як телевізор, пилисос і праска, також електрокоса, каркасний великий басейн 4 метри діаметр. У будинку проведена централізована вода, підігрів води - бойлер, встановлений і працює. Опалення газовий котел. Є і твердопаливний, але потребує ремонту. Будинок утеплений, але без декоративної облицьовки. У дворі додатково є скважина, для поливу і на всяк випадок, скважина нова, встановлений насос, просто вмикаєш і користуєшся. Каналізація - септик. Усі зручності в будинку. Є недобудований гараж. До Полтави пів години машиною або 50 хвилин електричкою. Навкруги сосновий ліс, грибне місце. У селі є усе для комфортного проживання. На роботу зручно їздити в Полтаву. Повторюся, будинок без ремонту. Продаємо терміново, готові вислухати ваші пропозиції

власник
Продамо будинок у селі Мала Перещепина у розстрочку з першим внеском
olx.ua

Продам дом в с. Баловка, Дом с мансардой, гараж, газифицирован. За дополнительной информацией обращайтесь по тел.

власник
Частный дом в пригороде
olx.ua

Продам доглянутий будинок у селі Руденківка. Будинок з 3-х кімнат+коридор і кладова кімната. Загальна площа 50 кВ. метрів. В будинку є газ,перероблена груба ,освітлення і підведена вода, ванної кімнати немає. Сам будинок сухий і теплий. Біля будинку знаходиться літня кухня,сарай з погребом та гараж. Є огород 3 сотих землі. Поруч знаходиться ЖД вокзал і автобусна зупинка,тому доїхати до місті чи смт Нових Санжар не складає ніяких проблем. Також в районі 100 метрів від садиби знаходиться дитячий садок,що не мало важливо для молодих сімей і в районі 300 метрів школа . Населений пункт живий з розвиненою інфраструктурою є амбулаторія,аптека,поштове відділення (укр і нова ) магазини. Документи на будинок і землю в порядку,земля приватизована. Будинок має хорошу енергетику,жили добрі і порядні люди в любові і злагоді більше 50 років разом Для реального покупця можливий торг! Для більш детальної інформації звертатися за телефоном 09******10 Валентина

власник
Будинок в Полтавській області (Руденківка)
olx.ua

Добротний будинок 2002 року забудови, який знаходиться у мальовничому куточку Полтавщини. Будинок газифікований і має дві кімнати, простору кухню та зручності всередині. Велика ділянка, на якій розташовані госп.будівлі, а саме: * літня кухня; * гараж; * погріб; * сарай. За більш детальною інформацією телефонуйте. Можливий торг.

Мале Перещепино. Окремий будинок зі зручностями
olx.ua

в будинку баракового типу. Загальна площа 50м/кв. Гараж (6*4), сарай, льох, фруктові дерева, малина, всього близько двох сотих землі. Затишний дворик, де можна розмістити басейн, барбекю, або позасмагати на сонці. Територія обнесена парканом із металопрофілю. Окремий вхід у двір та квартиру. Будівля утеплена, всередині тепла підлога, опалення двоконтурний котел Юнкерс шостого покоління. Камін-груба на дровах на три кімнати. Навіть якщо з якоїсь причини не стане електрики та газу, ви не замерзнете. Підлога тримає тепло добу-дві. Встановлено новий димар. Дуже невелика витрата газу. До будинку підведено новий водогін. Спальний район. Торг. Подробиці по телефону Прохання дзвонити з 8 до 13.00

власник
Новая улица, 69, Новые Санжары, Новые Санжары, Полтавская 18000.0 USD
dom.ria.com

Популярні запити