Продам дом с отличным участком по адресу пгт. Новгородка ул. Гагарина 23 Реальному покупателю торг на месте! Звоните на все вопросы отвечу по телефону. 06******31

власник
Продам Дом! С отличным участком!
olx.ua

Новгородка, Кировоградская область. Тихий центр с благополучными соседями. Ухоженный двухэтажный дом с переходом в гараж, летняя кухня, хозблок. Земля приватизирована, плодоносящий сад, виноградник, цветники. В доме газовая колонка, котёл, вода централизована, удобства в доме.

власник
Дом в Новгородке Кировоградская область
olx.ua

Продам будинок у центрі смт. Новгородка, Кіровоградська область. В будинку три кімнати, індивідуальне газове опалення, пластикові вікна, дах новий з металочерепиці, горище зроблено під другий поверх, є погреб, 2 гаража (у великій є вхід через будинок). Літня кухня спільно з будинком. На подвірї є фруктовий сад. Двір викладений плиткою. Поруч із будинком є ​​город.

власник
Продам дом. Кировоградская обл., пгт. Новгородка
olx.ua

Продам будинок( 37 км від Кропивницького ) в центрі смт Новгородка по вул. Квітневій. В будинку 4 кімнати, коридор , ванна кімната та туалет, вікна пластикові. Газове опалення, централізоване водопостачання. Земельна ділянка 15 соток, є гараж, літня кухня , погріб та господарські будівлі. Затишне та гарне місце для проживання. Телефонувати за номером

власник
Продається будинок в смт. Новгородка
olx.ua

Продається просторий будинок в смт. Новгородка, від міста Кропивницького 30 кілометрів. Зручне розташування, в центрі міста, поруч є все, магазинчики, школи,садочок. Будинок загальною площею 121кв.метрів, має три кімнати, є можливість відокремити четверту кімнату. Стелі високи, кімнати просторі, є газ, світло та вода. Всі зручності в будинку, санвузол. Подвіря має 12 соток землі, є гараж, хоз.будівлі. По всім додатковим питанням дзвоніть по вказаному номеру телефону, або пишіть вайбер, телеграмм, ватсапп.

Будинок, Новгородка. Кіровоградська область.
olx.ua

Продаж будинку смт Новгородка вул. Тиха 31, детальну інформацію надам по телефону

власник
Будинок ,будинрк
olx.ua

Продам будинок в Новгородці, по вулиці Кринична 55 (колишня Орджонікідзе 55). Будинок знаходиться в 5хв ходьби від центру. 14 соток земли. Газове опалення, воду можно провести від сусідів. В будинку ніхто не проживає вже 5 років. Телефонуйте, все обговоримо.

власник
Продам будинок в Новгородці
olx.ua

Газифікований будинок в смт Новгородка, вул. Крилова(вікна- металопластик).Просторий двір, город до ставка( приватизований) , молодий сад(багато насаджень- фруктові дерева, кущі, виноград). В дворі літня кухня, гараж( з ямою) ,сараї, погріб, будови для ведення підсобного господарства. Водопостачання - індивідуальне( в дворі) Електропостачання- 380 В. По вулиці проходить лінія швидкісного інтернету. Торг!

власник
Продам будинок( продам хату)
olx.ua

Продамо будинок з усіма зручностями в с.м.т. Новгородка, Кіровоградської обл., житловою площею 90 м2. з присадибною ділянкою 12 соток. В домі 4 великі кімнати, кухня, коридор, (газова колонка), туалет і ванна. Біля будинку є гараж з погребом, літня кухня 20 м2. з газовим опаленням (газовий котел), водопровід, сарай та інші будівлі. Зручний підїзд від дороги, забетонований двір. Все в доброму стані, будинок збудовано в 1995 році. 300 метрів до дороги Кропивницький - Кривий Ріг (Кропивницький – 35 км, Кривий Ріг – 80 км). Гарне місце для проживання !

власник
Продам будинок з усіма зручностями
olx.ua

Продається будинок,документи в наявності, всі питання по телефону 09******73

власник
Продамбудинок в Новгородкі
olx.ua

Популярні запити