Немєшаєво, вул. Перемоги Одноповерховий будинок з ділянкою 5 соток. Огорожа, відкотні ворота. Загальна площа – 91 м кв, житлова – 25,7 м кв, кухня-вітальня- 56 м кв. Дві кімнати, суміжний санвузол. Кухня-вітальня розділені на умовні зони. Є велика тераса з виходом із кухні. Централізовані комунікації, передбачено електроопалення. Світла зеведено 15 кВт. Газ проходить повз У пішому доступі Немішаєвський ліцей, садок, центр міста, супермаркет, зупинки громадського транспорту. До виїзду на Варшавське шосе – 900 метрів. Вартість – 62 000 у.о. Оформлення 7,5% і 8,5%. Якщо з газом, то вартість буде 65 000 у.о

можливий продаж по єОселя
Перемоги, 28А
rieltor.ua

ЕСТЬ ДРУГИЕ ВАРИАНТЫ ЖИЛЬЯ СМОТРИТЕ ВСЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ АВТОРА Продам ТАУНХАУС пгт. Немешаево ул. Шевченко, общ. 87 м2, первый этаж (одна комната, кухня и с/у), теплый пол, второй этаж (две комнаты) участок 2 сотки, материал стен газоблок 300, утепление пенопласт 100, электричество 3 кВт (автоматы), счетчик на электричество день/ночь, индивидуальное электроотопление, центральная вода, центральная канализация, перекрытие деревянное, двухкамерные стеклопакеты, фильтр на воду, разводка труб, разводка электрики, крыша металлочерепица. До школа и детского садика 500 метров, рядом вся инфраструктура, до Варшавской трассы 850 метров. Цена 55 000 $ ТОРГ На номере Life есть Viber, Telegram, WhatsApp

Продам ТАУНХАУС пгт. Немешаево ул. Шевченко общ. 87 м2 участок 2 сотки
olx.ua

Продається будинок в центрі Немішаєва, в парковій зоні по вулиці Різдвяна. Земельна ділянка 15 сот. (приватизована). Комунікації : централізована вода,септик,газ ,електроенергія. Ремонт 2021 року. Відстань до центра, залізничної станції та маршруток на Київ 500 метрів. До дитячого садочка 400 метрів ,школи 700 метрів.

власник
Будинок з видом на парк
olx.ua

Продається будинок в Немішаєво в центрі міста. ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: БЕЗ комісії з покупця ПРО ОБЄКТ: • Кімнат: 4 • Метраж: 82 м² • Ділянка: 7 сот • Вартість: $45 000 Гараж 25 м². Комунікації: Опалення - газовий котел Є піч додатково , в робочому стані Вода - центральна Криниця ( насос) Каналізація - вигрібання яма Інфраструктура: - дитячий садочок, школа - 2 магазини АТБ, Фора - З упинка маршрутки поруч - Дитячі майданчики, спортивні майданчики, кав’ярні . - 5 хв пішки до центральної частини міста Будинок в житловому стані, але потребує ремонту.

Продається будинок в Немішаєво. 82  м², 7 сот. Без комісії
olx.ua

Будинок у Микуличах (Немішаєве), вул.Аграрна Будинок збудований з якісних матеріалів, будинок будувався для себе. Загальна площа - 130м2, тераса -14м2, котельня - 7,5 м2 Дах - металочерепиця. Якісні вікна та терасні двері - металопластикові з відзеркаленням. Земельна ділянка - 6 соток. ПЛАНУВАННЯ 1 ПОВЕРХ - велика кухня-вітальня з виходом на терасу, гостьова кімната або кабінет, санвузол з душовою. 2 ПОВЕРХ - 3 кімнати наверху, ванна кімната з туалетом. КОМУНІКАЦІЇ Центральне водопостачання, каналізація септик, електрика 13 кВт, лічильник день-ніч. Перегляд у зручний для Вас час.

Будинок для щасливого життя
olx.ua

В продажу будинок в смт.Немішаєво З РЕМОНТОМ 1993 року побудови Загальна площа 172 кв.м. Житлова 155 кв.м. На території забудова:гараж,літня кухня,теплиця Земля:0,1364 га До будинку хороший заїзд,асфальтована дорога,5 хв до електрички,поруч ринок,магазини Частково залишаються меблі та техніка 1 поверх:коридор,2 кухні,суміжний санвузол, 3 житлові кімнати 2 поверх:веранда,4 житлові кімнати Опалення газове Каналізація центральна Водопровід центральний

Продаж ВЕЛИКОГО будинку 172м2 з РЕМОНТОМ. 7кімнат
olx.ua

Продаж будинку в Немішаєво. Загальна площа будинку 387,4 м2. Підвал-106,1 м2, має три кімнати, є можливість зробити лазнево-банний комплекс. Два поверхи зверху-281,3 м2. На кожному поверсі 4 кімнати. Також є і четвертий поверх-чердак. Кладовка знаходиться на першому поверсі. На другому поверсі просторий хол. Приміщення для котла також на першому. Зроблений димохід під камін. Стіни заштукатурені, підлога готова по всьому будинку окрім однієї кімнати. Фундамент будинку бетонний, цегла керамічна, покрівля металочерепиця, перекриття залізобетонними панелями. Площа участку 12 соток. На території дому знаходиться гараж, який розрахований на дві машини, загальна площа якого 101 м2. Фундамент бетон, цегляний, перекриття залізобетонними панелями, підлога цемент. Літній будиночок знаходиться в одному приміщенні з гаражем, площа 101 м2. Є балкон. Планування таке саме як і в гаражі. Всі комунікації проходять по стороні будинку, але до будинку не підведено. Каналізація не централізована, необхідно добудувати викопну яму. Вода також нецентралізована. Дорога асфальтна. Знаходиться будинок за адресою: вул. Гулака Артемовського, котеджний район. Поруч знаходиться залізнична станція «Немішаєве». Також продуктові та побутові магазини, аптека, великий парк, і ліс. Будинок збудований в 2007 році.

власник
Будинок в Немішаєво загальною площою 515 м2
olx.ua

Продам ТАУНХАУС смт. Немішаєве 87м² 2 сотки землі Перший поверх: кімната , кухня студія та з/в Другий поверх: дві спальні . Поли з пдігрівом, двокамерні склопакети, фільтр на воду, розведення труб, розведення електрики, дах металочерепиця" матеріал стін газоблок 300, утеплення пінопласт 100, електрика 3 кВт (автомати), лічильник на електрику день/ніч, індивідуальне електроопалення, центральна вода, центральна каналізація, деревяне перекриття. Можна провести газ До школи та дитячого садка 500 метрів, поряд вся інфраструктура, до Варшавської траси 850 метрів.

Готовий Таун заходь на ремонт Немішаєве
olx.ua

Терміново!!! Готові розглянути будь-яку Вашу пропозицію. Продаж будинку в центрі Немішаєва. Загальна площа будинку 92м2, площа ділянки 7 соток. Комунікації: - електрика заведена в будинок, встановлений тариф день\ніч; - центральне водопостачання; - опалення за рахунок газового котла; - вигрібна яма. На першому поверсі 4 кімнати, на 2 поверсі ще 2 кімнати. В пішій доступності зупинка маршрутного таксі, зупинка електрички, Нова Пошта, Фора, АТБ, Eva, школа, садочок та все необхідне для комфортного життя. Зручний виїзд до Києва. Можливий обмін на квартиру. Готові вислухати всі Ваші пропозиції. Для детальнішої інформації звертайтеся за номером телефону.

Продаж будинку в Немішаєві.
olx.ua

Продается кирпичный дом в поселке Немешаево, рядом с Ворзелем. Бучанский район. Площадь дома 70м, жилая 32м. На участке сарай, погреб, душ, туалет, колодец. Право собственности на дом и госакт на землю. В доме газ, электричество по улице. От жд станции до 10 минут ходьбы. Земля 9,7 соток, сад. Цена $30000, торг. Риэлтор.

Дом в поселке Немешаево, Бучанский р-н.
olx.ua

Будинок в центрі Немішаєве. Площа 91м.кв Ділянка 5 соток. Стіни- газоблок, утеплення пінопласт 100мм, дах металочерепиця Паркан, відкатні ворота, тротуарна плитка. Тераса накрита. Комунікації: центральна вода, каналізація септик, електрика 10кВт. Асфальтований підїзд. Вулиця вся заселена. Можно під державні програми. Телефонуйте, домовимось про перегляд!

Продаж будинку в Немішаєве
olx.ua

Запрошую вас на мальовничу подорож у світ омріяного будинку: Перед вами розкривається одноповерховий будинок, що розташовується на ділянці площею 5 соток. Його межі - обєм впевненості, обрамленої огорожею, яка дарує відчуття комфорту та безпеки. Відкотні ворота, ніби відкривають вхід у світ ваших мрій. Загальна площа будинку 91 квадратний метр, де 25,7 квадратних метрів призначені для відпочинку та затишку, а 56 квадратних метрів віддані простору кухні-вітальні, яка стала серцем цього житла. Тут знаходиться не просто місце для готування, але і осередок зустрічей, радості та спільних обідів. Велика тераса, що виходить із кухні, запрошує на відкриті обіди під чарівне сонце чи незабутні вечори під зірками. Будинок не тільки наповнений затишком, а й організований з урахуванням всіх потреб сучасного життя. Централізовані комунікації та передбачене електроопалення, що забезпечить тепло та затишок у будь-яку пору року. Світло зведено на 15 кВт, газ, що проходить поруч, створює можливість для розширення функціоналу будинку та збільшення його вартості. Оточення також дарує свої плюси: в пішому доступі розташований Немішаєвський ліцей, садок, центр міста, супермаркет та зупинки громадського транспорту А близькість до Варшавського шосе робить подорожі комфортними та швидкими. І все це - за доступну вартість, що становить 62 000 у.о., або 65 000 у.о., якщо вибрати варіант з газом. Це більше, ніж просто будинок - це ваше місце на землі, де здійснюються мрії та народжується щасливе життя. ID 578

Продаж будинку 91 м2 з ділянкою 5 соток в с Немішаєве
olx.ua

Популярні запити

Географія Немішаєве