Продаються два житлових будинки на одній території. Один з яких в не завершеному стані. В м. Надвірна, які знаходиться в спокійному та екологічно чистому районі, 15 хвилин пішої ходи до центру міста, не далеко від паркової зони. На початку вулиці автобусна зупинка. З великої хати відкривається гарний краєвид на гори та Собор. Будинок двоповерховий, житлова 87,3 м2, має 3 житлових кімнат, коридор із сходами, кухня, санвузол, горище, веранда та велика комора. Кімнати частково з меблями. Кухонні меблі залишаються. На території є металевий гараж, великий сад та кущі сортових порічок, смородини, малини та агрусу. Територія має 20 сотих землі. Підведені всі комунікації, (міська вода та каналізація), газовий котел, бойлер, інтернет, підігрів підлоги в коридорі та ванній кімнаті, металопластикові вікна. Всі деталі за телефоном.

власник
Соборна
rieltor.ua

Пропоную Вашій увазі цегляний 3 кімнатний будинок з земельною ділянкою 10 сотих. Розташований будинок в центральній частині міста Надвірна, дорога з асфальтовим покриттям, виїзд на вул.Мазепи. Побудований з цегли на цементному фундаменті, перекриття залізобетонне, дах покритий двошарово- бляхою та шифером. Зовні будинок покритий декоративною штукатуркою. Загальна площа 97м2, житлова 53м2. Будинок загальною площею 97м2 вміщає 3 кімнати (дві окремих, одна прохідна), два коридори, дві кладовки, кухню, санвузол суміжний, паливна, погреб. Кухня мебльована, невеликої площі. В ванній кімнаті встановлена ванна. В кімнатах зроблений косметичний ремонт, на підлозі покладений паркет. Вікна у будинку замінені на металопластикові частково, в кімнатах відреставровані деревяні вікна (добре зроблені). Будинок має велику площу вільного призначення під дахом, можна зробити дві кімнати. Також є балкон, з якого відкривається неймовірний вигляд на гори. Опалення індивідуальне газове, встановлений одноконтурний котел. На підігрів води встановлена газова колонка. Земельна ділянка правильної прямокутної форми, огороджена парканом. На ділянці є літня кухня з добротним погребом, гараж. Будинок під охороною, встановлена система безпеки. Поряд розташований центр м.Надвірна, парк ім.І.Франка, магазини, ліцеї, дитячий садочок, ринок, відпочинкова зона біля озера, відділення банків, амбулаторія та лікарня. Ідеально підходить для сімейного проживання.

Хмельницького
rieltor.ua

Прод-ся домоволодіння в с Тисменичани Івано-Франківської ОТГ, що розташоване -15 км від обл центру Площа буд-ку 124 кв м ,що включає 1 поверх і мезонін, площа зем ділянки під буд-во- 25 сот і 22 сот городу На обійсті побудовані гараж з підвалом, літня кухня, господарське приміщення, альтанка На 1 поверсі -3 кімн, кухня, ванна, 2 с/в і котельня на 2 котли -газ і тверде паливо На 2 поверсі 3 кімнати і с/в Добрий житловий стан, дизайнерське рішення стель, паркет, добротня столярка. Залишаються всі меблі і техніка Домоволодіння обгороджене, асфальтний доїзд, автобусна зупинка рядом Ціна 65000 уо, торг В селі добре розвинута інфраструктура- середня школа, великий дитячий садок, церква, амбулаторія сімейної медицини, ЦНАП, аптека, магазини, міське сполучення-автоб- № 61-- проїзд 10 грн., безплатно- для пенсіонерів + Всі маршрути- на Надвірну, Буковель. В селі- Світлофор, тротуари, асфальтні вулиці

Козацька
rieltor.ua

Продається разом з кухонними меблями

власник
Лепкого, 7
rieltor.ua

Будинок в мальовничому місці Карпат, смт. Делятин [10 км від м. Яремче]. Агентство нерухомості «ДІЛАЙН» продає двоповерховий приватний будинок з меблями та обладнанням, який знаходиться в смт. Делятин, на затишній вулиці за адресою: Івано-Франківська область, смт. Делятин, вул. Погрібнич, 28 [детально див. копію Google maps]. Будинок розташований на приватній земельній ділянці загальною площею – 0.15 га. На подвірї знаходяться облаштовані природні джерела з питною водою. Поруч ліс, гори. Схема розташування будинку, господарчих споруд та природних джерел додається в оголошенні. Загальна площа будинку – 149.2 м², тч S¹=78.4 м²; S²=70.8 м². Практичне планування кожного поверху будинку (докладно на копії схеми БТІ). 4 спальні. Камінна зала. Їдальня. Балкон. Ванна [джакузі]. Душова кімната. Туалети [2 шт]. У всіх кімнатах зроблено якісний авторський ремонт. Обстановка, предмети меблів та деталі інтерєру докладно відображені на фотографіях. Вхідні двері – натуральний дуб. Деревяні вікна із двокамерним склопакетом. Міжкімнатні двері з натурального дерева [виробництво Білорусь]. Плита. Духова шафа. Мікрохвильова піч. Холодильник. Посудомийна машина. Пральна машина. Tелевізор. Автономний електрогенератор. Опалення [котел Vaillant, газ]. Підігрів підлог. Каналізація центральна. Свердловина. Альтанка, мангал. ◇ Делятин – це селище міського типу, відоме з 1.400 року, яке інколи називають «Воротами Карпат». Делятин розташований над річкою Прут, на висоті 458–1.400 метрів над рівнем моря. Через селище проходить національна трасса Івано-Франківськ–Рахів. Популярні курорти Микуличин, Ворохта та Яблуниця з Буковелем не за горами, a за дворами.

Погрібнич, 28
rieltor.ua

Продається приватний будинок в місті Надвірна (відстань від м. Івано-Франківська - 35км, відстань до туристичного міста Яремче - 20км, відстань до гірськолижного курорту Буковель - 60км.) - розташований в тихому та спокійному місці (район новозбудованих будинків), поруч супермаркет АТБ, об"їздна дорога та дорога в центр м. Надвірна. - площа земельної ділянки - 9-ть сотих - будинок цегляний, будувався для себе з якісних будівельних матеріалів: добротній фундамент, алюмінієва металочерепиця. - введений в експлуатацію, підведені всі комунікації (світло 10кВт 3-и фази, газ, центральна каналізація, власна свердловина для води), є охоронна сигналізація. - загальна площа будинку з гаражем 247м2, гараж площею 25м2 з автоматичними гаражними воротами - практичне, продумане планування будинку: 1-й поверх - паливна, санвузол, гардеробна, спальня або гостьова кімната, кухня та велика вітальня площею 32м2 з яких є вихід на велику терасу позаду будинку. Окрасою вітальні є діючий камін оброблений натуральним мрамором з розводкою теплових рукавів по кімнатах для додаткового обігріву будинку. Вітальня з каміном стане улюбленим місцем проведення дружніх сімейних вечорів. 2-й поверх - окрема гардеробна, великий санвузол площею 10м2, три окремі кімнати з гардеробними. В одній із кімнат є відкритий балкон з якого відкривається чудовий вигляд на гори. - в будинку якісно виконані всі внутрішні роботи: розводка опалення, води та каналізації, встановлено батареї опалення та газовий котел, зроблено розводку електрики по будинку, всюди покручений гіпсокартон, стіни підготовлені під фарбування. Встановлені міжкімнатні дерев"яні двері, дерев"яні сходи на другий поверх, підлога - дерев"яний паркет. Якщо бажаєте придбати цей чудовий будинок в мальовничому куточку Прикарпаття - телефонуйте!

польова
rieltor.ua

Продається будинок у с. Делятин, який розташований на ділянці площею 0.26 га яка по нижній частині межую зі струмком. Загальна площа будинку становить 52 м². Він має коридор, додаткове приміщення, дві спальні кімнати. Будинок деревяний побудований 1963 році на камяному фундаменті. Опалення в будинку відбувається за допомогою твердопливної пічки. Також на території розташований сарай.

Шевченка
rieltor.ua

Продається затишний будинок у с. Делятин, за адресою вул. Шевченка 11. Загальна площа будинку становить 64 м2. Він має коридор, додаткове приміщення, кухню та 2 спальні кімнати з деревяними стінами та підлогою. Перша спальня оснащена великою твердопаливною піччю, друга – меншою пічкою. На ділянці площею 0.15 га розташовані сарай та хлів.

Шевченка, 11
rieltor.ua

Продається земельна ділянка з будинком. В хаті потрібно робити капітальний ремонт, або зносити і будувати нову хату 7 сотих землі Місто Надвірна, вул. Європейська (Рамішвілі) Матеріал стін - дерево В будинку є газ, світло, вода Земельна ділянка 7 сот. Всі необхідні документи є в наявності Можливий торг

власник
Продається земельна ділянка з будинком Надвірна, вул. Європейська
olx.ua

Доброго дня, продам будинок з меблями, що знаходиться у місті Надвірна по вулиці Соборна на ділянці землі розміром 11 соток. На ділянці знаходяться два будинки, в кожному проведено світло, газ і воду. На території є свердловини 7 і 22 метри. Жила площа складає 160м.кв. За більш детальною інформацією звертайтесь за номером телефону.

власник
Продам будинок в місті Надвірна
olx.ua

Продається завершений приватний індивідуальний житловий 2 поверховий цегляний будинок по вул. 400-річчя Надвірної в м. Надвірна Івано-Франківської області. Загальна площа будинку 130.7 м2. Житлова - 56.7 м2- 4 кімнати (3 спальні та кімната для гостей). А також кухня, прихожа, коридор, роздільний санвузол-ванна/туалет, кімната для відпочинку з каміном. Євроремонт, євроопалення, металопластикові вікна, підлога (дубовий паркет/керамічна плитка), дубові сходи. Будинок облаштований меблями та необхідною побутовою технікою. Наявні усі комунікації. Поряд з будинком є літня кухня, 2 гаражі. Територія озеленена (газон, фруктові дерева), обгороджена парканом. Будинок не потребує капіталовкладень, повністю пристосований для життя.

власник
Будинок приватний житловий 2 поверховий, м.Надвірна
olx.ua

Незакінчена времянка. Розмри: !0х5 м. Кухня, 2 кімнати, кладовка, підвал. Світло і газ рядом.. Знаходиться в новому мікрорайоні забудови. Рядом ж/д станція, автобусна зупинка, торговий центр, аптека , школа , пошта , СТО і т.д Біля будинку забита помпа для води. Є сад, город. Всього 17 сотих. Всі деталі по телефону.

власник
Времянка в с. Цуцилів Івано-Франківська обл.
olx.ua

Продається незавершене будівництво двоповерхового житлового будинку площею 11×11 м із цокольним поверхом (висота-3м) та горищем. Площа  без цокольного поверху - 240 м2. Фундамент:залізобетонний. Стіни:цегла. Перекриття: бетонні плити. Дах: хвилястий (як шифер) алюміній. Вікна/двері: дерево. У цокольному поверсі є свердловина на воду. Всі комунікації міські: водо-, газо-, електропостачання, водовідведення. 6 сотих землі. Будинок знаходиться в м. Надвірна вул. Олени Степанівни в обжитомурайоні (центр міста), поруч дорога на Яремче-20 км, Буковель-60 км.

власник
Продається будівництво
olx.ua

Продаж будинку с. Лоєва Надвірнянський район Івано-Франківська обл. Продається будинок, біля центральної дороги. Відстань до Надвірної 7км. До курортного Яремча 14км. Земельна ділянка площею 13сот Ціна 15000$ Для огляду та більш детальної інформації телефонуйте за номером. 09******38

Продаж будинку в карпатах
olx.ua

Продаж будинку в с.Стримба Івано-Франківська обл.., без % Івано-Франківська обл., Надвірнянський р-н, с.Стримба, вул.Сковороди, 2-А. 2-поверховий жилий будинок загальною площею 345,6 м2, , житловою 154,2 м2. Будинок цегляний. Потребує проведення внутрішніх будівельних робіт. Будинок електрифікований та газифікований. Земельна ділянка – 0,1576 Га. Кадастровий номер земельної ділянки № 2624086501:01:002:0025. Цільове призначення - для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд. Геолокація ( google maps): 48.60830, 24.57783 Гарне місце для відпочинку та життя. Продаж від власника. Торг!

Продаж будинку в с.Стримба, Івано-Франківська обл.., без %
olx.ua

Продаж будинку в центральній частині м. Надвірна по вул. Стефаника. Будинок збудовано в 90х роках. Зайшли люди жити в 1995му. Ділянка 6 сот, поруч з будинком збудовано гараж з додатковими господарськими приміщеннями. Індивідуальне газове опалення, встановлено новий котел. Залізобетонне перекриття та металевий дах (цинкована бляха). Підлога - паркет, майже в ідеальному стані та без пошкоджень. Площі: будинок - 220 (житлова 110, допоміжна 102), гараж з коморами-40м.кв). Вода - є скважина (глибина 24м.) але потребує чистки. Каналізація - скептик, але є можливість підключення до центральної каналізації. Центр міста. 20 км до ТК "БУКОВЕЛЬ".

Продаж будинку в м. Надвірна поруч з ТК "БУКОВЕЛЬ"
olx.ua

Продається будинок 4х кімнатний, 2 кладовки, коридор . Пічне опалення, світло, Інтернет 40сотин на тереторії біля будинку є літня кухня,власний сад,будинок готовий для проживання, є доїз За деталями телефонуйте 09******08

власник
Будинок з ділянкою)
olx.ua

Власний будинок, потрібний ремонт, проведені комунікації (газ, світло, каналізація), 5-10 хв пішком до центру, біля податкової Також на подвір‘ї є гараж, літня кухня та сарай, все з цегли Можливий торг За детальнішою інформацією телефонуйте :)

власник
Приватний Будинок Надвірна
olx.ua

Продається будинок в мальовничому селі Лоєва , 5км від м. Надвірна, напрямок курортного містечка Буковель. Краєвид на гори. Поруч заповідник. Будинок зданий в експлуатацію є газ, вода, світло.

Будинок в с. Лоєва 5км до м. Надвірна
olx.ua

Будинок знаходиться в смт. Делятин,вулиця Л.Українки,141 Земельна ділянка складається з двох частин 0.15га та 0.16га Біля участку тече річка Перемійська. За деталями по телефону

власник
Продається житловий будинок с земельною ділянкою
olx.ua

Продається домоволодіння в селі Стримба Надвірнянська ОТГ - житловий будинок 170 м.кв. - матеріали стін блок, накриття черепиця - гараж 28 м.кв. - господарські споруди 60 м.кв. - криниця - огорожа по периметру ділянки - земельна ділянка 0,15 га - світло, газ - жила вулиця - рівнинний рельєф - відстань до центральної траси Н-09 - всього 400 метрів Перспектиний напрямок Відстань до Буковеля 45 км., до Надвірної 4 км.. до Яремча - 17 км. Поруч ліс... Телефонуйте... присутній торг

Житловий будинок 170 м.кв., с.Стримба
olx.ua

Продається 1/3 частина будинку з окремим заїздом та приватизованою земельною ділянкою. Площа 56 м2 , 10 сотих землі, хороший якісний євроремонт, підігрів підлоги. Вмонтовані сучасні якісні меблі, залишається техніка. Хороша вигідна ціна! Туалет на вулиці, є можливість зробити у ванні.

2-х кім м. Надвірна вул. Комарова
olx.ua

Продається добротний цегляний будинок, по вулиці Винниченка 28 Дата побудови 1994-1996. Житлова площа 107,6 кв.м. 10 соток землі. На території знаходиться цегляний будиночок з літньою кухнею 15,7 кв.м., з ванною, туалетом, а також 2 кімнатки під лазню. Поряд цегляний сарай 20,5 кв.м.. Є теплиця, сад, альтанка 13,0 кв.м.. У будинку 4 кімнати. 1 кімната та першому і 3 кімнати на другому поверсі. На кожному поверсі є кухня, ванна, туалет. На першому поверсі через кухню можна пройти у велику комору, де є спуск у бункер. Там можна зберігати продукти. З комори можна вийти у просторий гараж. У будинку частково залишається меблі. Один власник. Усі документи на землю та на будинок у порядку. Можу надіслати особистим повідомленням. Ціна 80 000$. Можливо невеликий торг реальним покупцям.

Продаж цегляного будинку \ 10 соток \ м.Надвірна
olx.ua

Продається будинок в м. Надвірна по вул. Винниченка , недалеко від центру 10хв пішки. Побудова 1980 року , цегляна, в хорошому стані , зроблений ремонт, частково поміняні металопластикові вікна, газове опалення незалежить від світла, гарна вмонтована кухня, меблі залишаються частково. На території є літня кухня, господарська будівля, доглянута прибудинкова територія.

Будинок м. Надвірна вул. Винниченка 8 сот.
olx.ua
1 - 24 з 62 результатів

Популярні запити