Продається затишний будинок в селищі Молодіжне, Долинської ТГ. Будинок великий та теплий, розмір - 120 квадратів. Складається із 4 житлових кімнат, окремої столової, кухні, гардеробної кімнати та коридору. Вода проведена в будинок, ванна та туалет роздільні, в будинку встановлено бойлер, змінено труби водопроводу. Кімнати світлі та просторі, великі вікна. Планування комфортне. Повністю змінено систему отоплення, встановлено нові радіатори та новий твердопаливний котел. Опалення будинку можливе як газове так і твердопаливне. В столовій свіжий косметичний ремонт, дах у гарному стані не потребує вкладень та ремонтних робіт, горище велике по всьому периметру будинку залита стяжка, можливе подальше перебудування на другий поверх. На території обійстя наявна скважина із питною водою та проведено централізоване водопостачання. Гараж теплий та просторий, прибудований до будинку (можливе подальше допланування прямого входу із будинку) також мається великий погріб та господарські приміщення, які можна використовувати для ведення господарства, окремо котельня. Біля будинку мається велика присадибна ділянка, комфортна для садівництва. Також достатньо місця для зведення необхідних додаткових будівель або приміщень. На території маються насадження плодових дерев та винограду. Територія подвірʼя заасфальтована, на вулиці маються садовий туалет та літній душ. Будинок знаходиться на затишній тихій вулиці, поруч розташовано стадіон для активного відпочинку. Зовсім поруч школа. Можна спокійно заходити та проживати, без термінових вкладень. Новим власникам за потреби залишиться необхідна техніка (пральна машина, газова плита із духовою шафою) та меблі. Продаж будинку в звʼязку із переїздом. Аргументований торг допустимий на місці. тел. 06******28, 09******46

власник
ТЕРМІНОВИЙ Продаж будинку в смт. Молодіжне біля м.Долинська ТОРГ
olx.ua

Продам дом На пос.Молодежном.Дом со всеми удобствами.Есть газовый и твердотопливный котел.В доме есть два санузла,сауна и бассейн.Сделан косметический ремонт,полы с подогревом ,но не везде.Из кухни выход на веранду,из которой можно сделать зимний сад. В доме остается частично мебель.На участке есть беседка,посажены фруктовые деревья,которые плодоносят.Очень много цветов.Возможен обмен на квартиру .Предлагайте варианты.Возможна доплата!

Продам отдельностоящий дом в пос.Молодежном или обменяю на квартиру !
olx.ua

Дом в поселке Молодежном, 100м2, 12 соток земли, сад с плодоносящими деревьями, гараж с погребом, 380 ВТ заведено. Все удобства, частично мебель. Во дворе жилой маленький домик с отдельным двором и входом , 46 м , со всеми удобствами, мебелью , техникой.

Продам дом  100м Молодежное
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Предлагаем к продаже дом на пос. Молодежном Дом в 2 уровнях. Общая площадь 97 кв.м. Состояние жилое Все коммуникации есть .Газовое отопление от 2-х контурного котла. Участок земли 6 сот

Дом  на Лелековке по цене квартиры
olx.ua

Продається будинок в пос. Молодіжному, Долинського району Кіровоградської обл. площа 110кв.м., а садиба 14 соток.Є погріб, 3 сараю, криниця, гараж, прибудований до будинку. У будинку 4 кімнати, Хол, 2 коридору, 2 виходи у двір, велика кухня.У будинку вода, каналізація централізована. Є газовий котел і твердопаливний. Будинок поряд з річкою, де можна купатися і рибалити.Хто зацікавлений у покупці, дзвоніть: 06******99.

власник
Продається Будинок (реальному покупателю торг)
olx.ua