Продаю затишний будинок в межах міста Миронівка, по вул. Гагаріна (с. Росава. Район РТП), в 5 хв пішки знаходиться: магазин, дитячих садок, дит. майданчик, зупинка до Києва та по місту, річка. В будинку виконано капітальний ремонт, замінено двері, вікна, проводка, підведена вода та каналізація. Газове і пічне опалення. Змінено перекриття даху на якісну металочерепицю. Незавершений ремонт ванної кімнати. Обмін на квартиру. Деталі по телефону.

власник
Продам або обміняю будинок
olx.ua

Продам будинок 95 кв в м Миронівка ,знаходиться на участку 18 соток. Є садок, город з родючими чорноземами. Асфальтований, зручний підїзд. Є сараї, погриб,дровник, під капітальний ремонт чи на будматеріали. Знаходиться по вулиці ,Слободяників( раніше Чапаєва 25) В пішому доступі оптова база,мхп ,школа, залізничний і авто вокзали ,ринок, магазини. Газ,світло ,криниця в дворі, каналізація.Є пічне опалення, дровяний і газовий котли. Будинок просторий,має 4 кімнати. При необхідності можна проживать ,але потребує ремонту.

власник
Продам будинок в м. Миронівка
olx.ua

Вітаю, Продається 3 кімнатна квартира, знаходиться на 2 поверсі 4 квартирного будинку з окремим входом. Також, біля будинку знаходиться 2 поверховий гараж (+ погреб) і 0,5 соток землі із садом. Квартира з індивідуальним газовим опаленням + бойлер, з можливостю переобладнання на опалення твердим паливом. Квартира з мебелью. Вікна замінені на спіклопакети. Зручні підїзди. На фото можете побачити до будований балкон з сторони кухні, а також є можливість обладання масандри над квартирою. Квартира суха і світла. Недалеко від квартири знаходяться: - ліцей (около 300-500 м.) - дитячий садок (около 600-800 м.) В разі питань телефонуйте за номерами: +38********77 / +38********02

Миронівка , Київська область, Продаж квартири
olx.ua

Продається садиба в м.Миронівка по вул.Киівська, 16. Житловий будинок з верандою (вода, газ, газовий двохконтурний котел), гараж, сарай, баня, літня баня, погреб(льох), туалет надворі. Ростуть вишні, яблуні,груші, смородина, малина, полуниці і т.д. Через 350м. на полі город 10 соток. Ціна - 20 тис. дол. США (торг можливий) т. 06*********92, Галина Олександрівна

власник
Будинок в житловому стані  з прибудинковими спорудами та садом
olx.ua

Продам будинок в м.Миронівка, Київської обл.. Будинок 60кв.м, три кімнати, вана, коридор, кухня, веранда, з усіма зручностями: газ, водяне і пічне опалення, окремо грубка, інтернет, бойлер, підведена вода, каналізація, газовий котел, газова плита. Біля будинку: літня кухня, гараж, погріб, криниця, господрські пристройки, город, садок. Вулиця асфальтована, одним кінцем виходить до ставу. В пішій доступності розвинена інфраструктура: різноманітні магазини, аптеки, банки, банкомати, дитячий садок, школа, дитячий майданчик, автостанція, залізничний станція, супермаркет, гарна транспортна розязка.

Продам будинок з присадибною ділянкою
olx.ua

Відстань до Залізничного вокзалу, школи та ринку 30 хв пішки. Звертайтесь в повідомлення для додаткової інформації. Газ,світло проведені, але так як зараз там ніхто не проживає відключені. Стан добрий жити можна але звісно потребує ремонту. Є місце щоб добудувати ванну кімнату. Торг можливий.

власник
Продається будинок. Місто Миронівка. Київська область. Новоукраїнка.
olx.ua

Продається частина будинку окремий вхід, своя приватизована земельна ділянка 10 соток, на ділянці сарай гараж погріб криниця. Будинок загальною площею 65,6м.кв. житлова 34,3.допоміжна31,3.в будинку 2 спальні зала, коридор кухня веранда. Ванна кімната. Туалет на вулиці. Опалення газовий котел.3 фази. Вікна металопластикові.Вода заведена в будинок, є каналізація. Вулиця асфальтована.Тихе місце ,до ставка 50м. До базару АТБ ЄКО Парку Героїв Небесної Сотні 10хв пішки. Вул Ярослава Мудрого ( бувша Пушкіна) документи в порядку.

власник
Продам будинок в центрі Миронівки
olx.ua

Продаємо будинок в мальовничьому місті Миронівка, яка знаходиться за 100км від м. Київ. Будинок знаходиться на тихій зеленій вулиці Красилівська, поруч луг і річка. За 200 метрів від будинку зупинка громадського транспорту, 500 метрів до магазину. Великий двір. В дворі місткий гараж, господарські будівлі, літня кухня. Лічильник електроенергії трьохфазний. Газ проведений до будинку і літньої кухні. Чудовий стан системи опалення.

власник
Продаєм будинок в м. Миронівка
olx.ua

Продам будинок, в тихому, спокійному місті. Особливо підходить для тих, хто хоче тримати господарство. Зразу біля дому річка, за річкою берег, водоспад, озеро. В будинку є все для повноцінного життя, вода, світло, газ, можливо і для дров‘яного котла. Також є, гараж, літня кухня, на 2 кімнати, теж можна топити дровами. Район, зручний, 15 хв центр, 10 хв школа, магазин, нова пошта. все поряд. 100 кілометрів від Києва. Телефонуйте, все покажемо і розкажемо.

власник
Продам будинок, м. Миронівка. 100 км від Києва
olx.ua

Продаж будинку в місті Миронівка! Затишний будинок з 71 кв. м житлової площі, 4 кімнатами, літня кухня, господарське приміщення, криниця в дворі та власною ділянкою 10 соток. Зручне розташування з городським трубопроводом поряд з будинком.

власник
Продам будинок в Миронівка
olx.ua

Продається будинок в центрі міста. Асфальтована вулиця. В будинку є Підвал, на території знаходиться недобудова , вихід до річки, газ, електрика. Ціна обговорюється . Дуже Хороші сусіди. Телефонуйте.

власник
Продається будинок в центрі міста
olx.ua

Популярні запити

Географія Миронівка