Продається дом под востоновление, центр рядом, подъезд к дому асфальтирован, все вопросы по телефону

власник
можливий продаж по єОселя
Авіації
rieltor.ua

Будинок в Мені, газифікований, є також і пічне опалення, біля фільтрового завода і залізничного вокзалу. Деталі по телефону 09******02 Ніна. Можливий торг.

власник
Продам дом, будинок в Мені. Терміново.Торг.
olx.ua

Продам (ОБМЕН НА 1 комнатную КВАРТИРУ В ЧЕРНИГОВЕ) частный дом от первого владельца в центре Мены по улице Некрасова. Дом ОЧЕНЬ теплый: прихожая, зал, 2 спальни, кухня (есть печь). Газ, вода. Во дворе небольшая пристройка и погреб, сад и огород, участок 14 соток. Все подробности по телефону.

власник
Дом в центре Мены с большим, хорошим участком
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Село Киселівка Продам 3хкомнатну комунальну квартиру,вана,туалет кухня на дві сім’ї,огород в кожного по 4 сотки,погреб, сарай, на двох Можливо обмін.

власник
Продам 3х комнатну комунальну квартиру
olx.ua

Продам закусочную в Черниговской области в пгт.Макошино Менского района (есть все документы, оформленные для расчета налога по минимуму). Общая площадь: 76, 22 м2. Закусочная расположена в центре поселка. Рядом находятся (сельсовет, клуб, магазины, рынок, аптека, больница). Дом деревянный, обложен вагонкой, 3 комнаты, кухня, горячая вода, туалет, душевая кабина в доме. Участок 20 соток с возможностью увеличения. На участке погреб и большое овощехранилище, 2 больших шатра, коптильня, мангал под навесом, навес для легкового автомобиля. Есть сад с фруктовыми деревьями. До речки Десна 10 минут ходьбы. До райцентра 11 км. Цена договорная.

власник
Продам закусочную в Черниговской области в пгт.Макошино
olx.ua

Дом возле озера, Черниговская обл., Менский р-н, с. Гусавка, дом кирпичный одноэтажный, площадь общая 53, 8 кв.м./жилая 22, 6 кв.м./кухни 16, 1 кв.м.; 2 комнаты, жилое состояние, подключён газ, электричество, есть печь и грубка (можно обогревать дом дровами), деревянная веранда, в доме нет санузла; участок 17 соток, на участке: скважина, большой сарай, погреб, много плодовитых деревьев; дом находится на возвышенном месте, возле дома зарыбленное озеро; рядом: села Горица, Локнистое; магазины, школа, церковь; автобус ходит из Чернигова (36 км.); красивая природа: лес, река Десна, Хозяин ̶5̶5̶0̶0̶$̶ 3499$

власник
̶5̶5̶0̶0̶$̶  Дом возле озера с. Гусавка кирпичный 54м² 17соток с печью
olx.ua

В селі Феськівка продається деревʼяний будинок з пічним опаленням. Загальна площа будинку 55 м2. Загальна площа всієї ділянки 0,3 га. В будинку є окрема спальня, кухня, комора і веранда. На подвірʼї розташовані господарські будівлі: літня кухня, гараж, два сараї, погріб, колодязь. До будинку підведене світло, туалет на вулиці. За будинком знаходиться великий сад, в якому ростуть фруктові дерева і кущі а також дерева для опалення (клен, липа, ясен). Можна тримати господарство так, як будинок знаходиться на краю села і поряд є річка і лісок. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном: +38************38

власник
Продається будинок в Чернігівській області
olx.ua

Продам дом в селе локнистое, прихожая, кухня, и три комнаты, металопластиковые окна, газовое отопление, кому надо скину больш е фото, есть сарай, большой, погреб, больше информации в сообщениях

власник
Продам дом в селе
olx.ua

Ціна 2800₴ Продам частину будинку, недалеко від р. Десна, поруч також школа та дитячий садочок. Є літня кухня та два сараї цегляні, погріб. В домі є пічне та газове (парове) опалення, вода в домі, є каналізація. Питання за номером 09******76 знаходиться в смт. Макошине

власник
Продам частину будинку, смт. Макошине
olx.ua

Продам будинок в с. Березна по вулиці Богдана Хмельницького 22а, який розташований в 30 км від центру Чернігова. Загальна площа 100 кв.м., 4 кімнати + 2 підсобних приміщення. Висота стелі більше 3м. В будинок проведений газ, вода (скважина), є піч. Загальна площа земельної ділянки 15 соток з яких 9 соток складає город. На території подвіря є сарай (загальною площею 50 кв.м.), який розділений на 3 частини. Також є туалет, літній душ та погріб. 2 роки тому були поставлені нові ворота та паркан.

власник
Продається будинок в с. Березна
olx.ua

Продам будинок ! Газ ,світло та груба (є можливість топити дровами) Вода не проведена ,але труба знаходиться за забором 2 шаги ! Кімнати : зал ,спальня та кухня ! Погреб та сараї ! Будинок старенький , але якщо трішки зусиль ,то чудовий варіант для життя ! Землі 15 сот ! Поблизу все в доступності ! Садок ,школа ,лікарня Зробимо гарну знижку !

власник
Будинок. Гарний участок
olx.ua

25 соток На участку хата, літня кухня, 2сараї, 2погреби Сад, город (приблизно 12 соток) Ставок Асфальт до двору Опалення газовим котлом + піч, в літній кухні є груба і теж підведений газ. Пробита скважина на участку, вода в домі В хаті кухня,веранда,гостьова та 4кімнати Частково стоять м/п вікна Школа,садок,центр в 5хв пішки

власник
Будинок, хата, дім
olx.ua

Дім в с.Волосківці, Менсьго р.н, 55км від м. Чернігів. В домі піч, груба, асфальт до дому. Біля дому 50соток землі. Є гараж та погріб. Маршрутки їздять часто.

власник
Дім в селі Волосківці
olx.ua

Продається два будинки пр ціні одного у м. Мена, Чернігівської області, земельна ділянка 12 соток. Один з будинків 35 м. кв, газифікований,вода заведена в будинок, поміняні пластикові вікна, повністю придатний для життя, можна опалювати, як газом так і грубою. До другого будинку 78 м.кв, підведені газ та вода, але будинок потребує ремонту. Земельна ділянка має два виходи на різні вулиці. Всі документи в порядку. Будинок знаходиться в зручному місці, поряд два вокзали (авто вокзал, та залізничний), школа, садочок. лікарня, базар та магазини. Можливий розумний торг.

власник
Продаж. Продаж двох будинків
olx.ua

Продам деревяний будинок в с. Феськівка Менського району Чернігівської області. Загальна площа 120 кв.м. Біля будинку є 60 соток приватизованої землі. Є школа, дитячий садочок. Ціна договірна!

власник
Деревяний будинок
olx.ua

Продам будинок 65 км від Чернігова. Знаходиться на початку села по центральній вулиці. Отоплюється грубою,теплий. В хаті також є туалет і душ, місце для пральної машини. Город оброблявся кожного року. В селі є декілька магазинів, також їздить під двір магазин на колесах зі свіжим хлібом і продуктами. Два рази на день їздить автобус повз двір. Зупинка через два двори. Поруч з усіх сторін живуть порядні і привітні сусіди. В сусідньому селі працює швидка медичн допомога. Дуже красива природа, попуч ліс з грибами і ставок за городом.

власник
Будинок в селі Менський район
olx.ua

Продається будинок у м. Мена. Цокольний поверх не опалюється: гараж, котельня, три господарчі кімнати і сауна з парилкою на 2 особи. Перший поверх: просторий зал, вітальня (покриття - плитка, тепла підлога + камін), кухня, санвузол розділений (окрема кімната з умивальником, інша - туалет, та ще одна - ванна з пральною машиною - в одному блоці). Більшість вікон металопластикові. Перекриття деревяне. Другий поверх (мансарда): одна кімната з опаленням, одна (більш простора) - без нього, велика лоджія, дві величенькі господарські кімнати. Опалення комбіноване: газовий котел + твердопаливний. Матеріал стін: піноблок, обкладений силікатною цеглою, утеплено пінопластом 100 мм, оздоблення "короїд". Окрема господарча будівля: літня кухня з піччю і грубою, погріб, два приміщення для утримання тварин, гараж для вантажного автомобіля з воротами на два виїзди. Продається разом або окремо окрема будівля з пятьма меншими і одним великим боксами для вантажних автомобілів + 4 господарчі приміщення + картоплесховище. Розташований у затишному місці між міні-пекарнею "Хлібок" та річкою Мена, поруч старе русло річки.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продам будинок без газу, світла, потребує ремонту. Через один двір кладовище. Без технічного паспорту.

власник
Продам будинок в
olx.ua

Продається приватний одноповерховий будинок площею 69 м.кв. Розташування - м. Мена Чернігівська область, вул. Гуринівська. Присадибна ділянка площею - 6 соток. Основний будинок має 3 житлові кімнати, кухню, ванну кімнату, туалет, велику засклену веранду (опалювану) з окремою коморою. Будинок у хорошому стані. Більш детально з плануванням можна ознайомитися на фото. У всіх приміщеннях є необхідні меблі (шафи, дивани, стільці), побутова техніка (2 холодильника, хороша пральна машина, хороша газова плита з духовкою). Також є посуд, домашній текстиль та інші побутові дрібниці. За бажанням, можна використовувати. Основне опалення водяне - газовий котел, чугунні батареї. У якості резервного можна використовувати твердопаливний котел (дрова, вугілля і т.п.). Є робоча традиційна піч для випікання хліба та інших смаколиків. Дуже акуратна - якщо не знати, і не помітиш:) Водопостачання централізоване. Гаряча вода - від котла. Водовідведення - септик. Ванна і туалет окремо. Туалетів два. Один - у будинку, резервний - на вулиці (абсолютно цивільний). Єдиний архітектурний комплекс з основним будинком складають велика напівзакриті веранда та просторе побутове приміщення. Веранда з дахом, закрита з 3-х сторін, фасадна сторона відкрита. Можна розміщувати меблі і комфортно сидіти на відкритому повітрі під накриттям біля мангалу чи електрогрилю. Є погріб. На вікнах - металеві ролети. За забудовою є задній дворик з невеликими господарськими приміщеннями. На присадибній ділянці є плодові дерева і кущі (яблуні хороших зимових сортів, груші, сливи, вишні, виноград, малина, смородина тощо) Рослини молоді, родять. Є квітник, у якому теж багато чого гарного, але треба розбиратися:) Відокремлена ділянка під домашню грядку, біля 2-х соток. Земля - чорнозем. Виводи води під полив теж є. Фасадна огорожа - профнастил, ковані ворота і фіртка, у дворі є місце для парковки автомобіля. Підїзд - асфальтована дорога у нормальному стані, без ям. На території громади бойових дій не велося, руйнувань, залишків мін чи снарядів немає; Проблем з документами немає. Будинок у гарному, охайному стані і готовий до комфортного заселення.

власник
Приватний будинок у м. Мена
olx.ua

Продається будинок в селі Волосківці Менського району, Чернігівської області, який розташований біля центральної дороги (Чернігів-Мена). Поруч знаходяться декілька магазинів (15 хвилин пішки). Тихе місце для дачі, відпочинку, поряд річка. Будинок без газу і води, але поруч проходить газова труба і є криниця. Для опалення є грубка та піч. Будинок світлий та охайний, у ньому розташовані велика кімната, сіни та комора. У дворі є льох та старенький сарай, а також є город, який переходить у річку. Земельну ділянку та будинок приватизовано. За деталями звертайтеся по номеру: 09******11, Тетяна. Можливий торг.

власник
Продається будинок в Чернігівській області
olx.ua

Опалення - водяне. Літня кухня, 2 погреби, трифазна система електропостачання, у дворі - скважина, 20 соток орної землі біля будинку. Двір великий, вимощений плитами. Від центру села - 5 хвилин ходьби. В селі - дитячий садок, школа, магазини, аптека.

власник
Продам будинок в селі В. Загорівка Ніжинського району
olx.ua

В будинку є газ , водяне та пічне опалення , груба. Вода зі свердловини в дворі і в домі. В будинку є можливість зробити санвузол. Ділянка 40 соток, орної землі - 20 соток. Є сарай, гараж, 2 альтанки, сад, погреб. На території знаходиться сауна ,повністю готова до використання. Село знаходиться за 40 км від міста Чернігова. Будинок знаходиться в сел. Березна Чернігівського р - ну, Чернігівської обл., за 1км від центру селища, дорога асфальтована. Телефон для більш точної інформації

власник
Будинок в селищі Березна.
olx.ua

Продам будинок, знаходиться м. Мена по вул. Робітнича, 36. Недалеко від центра міста. Асфальтована дорога до самого будинку. На території є гараж, сарай, погріб. Будинок з ракушника обкладений цеглою. Опалення газове. Є пічка. Води нема. Кому цікаво покажем, розкажем. Пишіть звоніть.

власник
Будинок. м. Мена вул. Робітнича, 36
olx.ua

Пропонуємо вашій увазі чудовий будинок з власним городом у селищі Березна. Будинок загальною площею 80 кв. м. Він має 3 спальні, гостьова кімната та кухня, ванну кімнату, туалет та теплий коридор. На території ділянки є сарай, гараж, погреб та літня кухня, що робить цей будинок ідеальним для комфортного життя. Місцерозташування дуже зручне, неподалік від необхідної інфраструктури та зручних транспортних магістралей. Будинок має свіжий євроремонт, що додає йому сучасності та затишку. За додатковою інформацією та для узгодження перегляду телефонуйте за номером. Не упустіть свій шанс на якісне житло у прекрасному місці!

власник
Продається затишний будинок у селищі Березна, Чернігівської області
olx.ua
1 - 24 з 44 результатів

Популярні запити