Продам будинок під Полтавою. Будинок цегляний, будувався для себе. При будівництві були використані гарні матеріали. Будинок розрахований на велику сімю. Ванна і туалет в будинкові. Велика кухня. Весь будинок утеплений. На тереторії знаходяться хоз будівлі, баня для домашнього використання. В дворі асфальт , підїзд до будинку теж асфальтний. Біля будинку зупинка транспорта, школа, садочок супермаркет. Більше інформації за телефоном.

Продам будинок 6км. від Полтави
olx.ua

Двоповерховий котедж для великої родини. У продаж поступив добротний двоповерховий будинок з житловим флігелем в Мачухах. Частовий ремонт в будинку на нульовому поверсі та під чистову на першому та другому. Повністю житловий флігель. Всі комунікації заведено в будинок. Благоустроєна територія з гарним асфальтованим підїздом. А головне : дуже приємна ціна. Телефонуйте і я з задоволенням проведу показ нашої пропозиції.

Продаж будинку з флігелем в 4 км від Полтави
olx.ua

Продаж будинок в с. Мачехи, 12 км від Полтави, будинок цегляний 1993 р.забудови, 3 кімнати , загальна площа 79 м. житловий флігель з комунікаціями 46м, в будинках зроблений ремонт. Є гараж з ямою , погріб, сараї присадибна ділянка 25 соток

Будинок і флігель з ремонтом!
olx.ua

Популярні запити