Продам дом в пгт.Чоповичи 120кв.м.Печное отопление,во дворе колодец,хоз.постройки.Требует внутреннего ремонта!40 соток преватезирываной земли!Рядом школа,монастырь,лечебный родник.Через поселок проходит ж д ветка,електричка Киев-коростень!Дом находиться в самом центре поселка!

власник
Продам дом
olx.ua

Продається будинок в с.Ворсівка Малинського р-ну Житомирської обл. Центр села. Поряд річка,ліс, школа,фельдшерський пункт,церква,магазин. До районного центру Малин 7 км. Приватизовані 26 соток землі,гараж,літня кухня.

власник
Будинок деревяний обкладений цеглою
olx.ua

Продам Кирпичный дом с земельным участком. с. Любовичи Малинский р-он Житомирская обл. Варшавская трасса 100 км от Киева. Площадь дома 68,4кв.м веранда. Участок 0,25га Сарай 73кв.м, колодец ж/б круги, Электричество, газ по улице, Асфальтированный подъезд. Озеро,лес,экологически чистая зона.

власник
Продам дом с земельным участком. Срочно.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Будинок із підключеним світлом, всіма документами на будинок. Біля будинку є 60 соток землі, з них 25 приватизовано. До районного центру 25 км, до найближчої залізничної станції 3, 5 км, до траси Київ-Ковель 1, 5 км. Біля будинку є сад, на відстані 200метрів є ставок та молодий лісок. Хороше місце для дачі.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продам будинок в с.Українка, малинського району Житомирської обл. Будинок в гарному стані, я власник, всі питання за тел. 09******00

власник
Продам будинок в с.Українка, Малинського району, Житомирської обл.
olx.ua

Житловий будинок , Знаходиться : Житомирська обл., Коростенський рн., с. Пристанційне, пров. Н. Сосніної Будинок утеплено, нова покрівля. Опалення : піч. груба. До будинку підведено мережу інтернет. На території : гараж , підсобні приміщення. . До ж-д станції Чоповичі - 300 м. Коростень/Малин -30 км. До річки, урочища Кипяче 7 км.

власник
Будинок с. Пристанційне (Чоповичі)
olx.ua

Продається цегляний будинок, с. Різня, Коростенський р-н. 90км від Києва, 10км. до м. Малин. Біля будинку - велика деревяна кухня з гаражем та господарські будівлі. Можлиіий продаж по житловому сертифікату.

власник
Будинок, с. Різня, Коростенський р-н
olx.ua

Продається будинок в с. Тарасівка 18 км від м. Житомир. Газ, вода. Поруч ліс , озеро. П’ять хв до зупинки автобуса та електрички .

власник
Будинок в с. Тарасівка
olx.ua

Продається будинок деревяний, в центрі села Чоповичі, Житомирська область, теплий, пічне опалення. Газ відсутній, вбиральня зовні. Має вітальню, 2 спальні, кухню-їдальню, кімнату гігієни, коридор. В належному стані. Мебльований, придатний для проживання. Присадибна ділянка 15 соток. Рядом продуктовий магазин, дитячий садок, автобусна зупинка, аптека, лікарня, будинок культури. Курсує електропотяг Київ-Коростень. Гарна й затишна ділянка з фруктовими деревами, хороші сусіди. 06*********20

власник
Продам затишний будинок
olx.ua

Продаж житлового будинку в селі Квітневе. Опалення індивідуальне газове, централізоване водопостачання. Земельна ділянка 0,39 га, є сарай і погріб. Зручне розташування, відстань до Попільні 7 км, до Києва приблизно 100 км. За детальною інформацією і на перегляд телефонуйте

власник
Продаж житлового будинку
olx.ua

Продам будинок у селі Пристанційне, Коростенського району. Земельна ділянка 30 соток Великий садок, хлів, майстерня, літня кухня. Опалення груба та піч Хороше міжміське сполучення. У будинку 2 кімнати, коридор, кладова, велика веранда. торг.

власник
Продам будинок в с. Пристанційне
olx.ua

Будинок деревяний потребує ремонту 6 соток города криниця в дворі хлів , гараж, можливий торг телефонувати за номером 09******54

власник
Продам будинок не дорого
olx.ua

Терміново продається будинок площею 70 кв.м.з земельною ділянкою 60 соток, має 4 просторі кімнати, кладову, веранда, опалення дві груби та піч, в дворі криниця та хоз приміщення, є невеличкий садок на ділянці. Потребує косметичного ремонту. Дуже красива місцевість, навкруги ліс та річка. Якщо хочеш відпочивати душею та серцем то цей дім для тебе. 4800₴

власник
Терміново продається будинок
olx.ua

Продається Добротний будинок з дерева,(обкладений цеглою),літня кухня,погріб,господарча будівля( сарай),криниця в дворі.огорожа з металу, в с.Лумля,до траси Київ- Ковель(варшавка)1км..до райцентру м.Малин 9км..в селі два ставки,магазин. 09******12 Ольга Миколаївна ,можливий торг

власник
Продається добротний будинок.
olx.ua

Активно розпочали будівництво будинку на продаж в с. Березина Житомирського району. Площа будинку- 100м2 та тераса 26м2 Придбавши проект на стадії будівництва Ви заощадите 20 % тому поспішіть скористатися можливістю придбати сучасний, одноповерховий, котедж за ціною квартири! Що входить в проект: Ділянка - 0.1416га; Фундамент- монолітно-стрічковий бетонний; Зовнішні стіни - керамоблок 380ми; Капітальні стіни - керамоблок та цегла 250мм; Перегородки - керамічна цегла 125мм; Перекриття - монолітно-бетонне; Дах - металочерепиця; Вентиляція - кухня - 2 витяжки, ванна - 1 витяжка; котельня - 1 витяжка; Камін - керамічний димохід Shidell (Німеччина) Каналізація - виконана внутрішня та зовнішня з септиком; Електрика - підключено 15квв ( 380вв) Фасад - мінерально-базальтовий утеплювач оздоблений камінцевою декоративною штукатуркою Церезіт 1,5мм Цоколь - утеплений 50мм екструдований пінополістирол, штукатурка, гідроізоляція, оздоблення мозаїкою; Підлога - чорнова бетона; Вікна - профіль VEKA, 2 камерний склопакет; Оздоблення стін на терасі - деревʼяний планкен; Підлога на терасі - бетонна оздоблена терасною дошкою; Вхідна група - бетонна, оздоблена плиткою; Благоустрій - подвірʼя з тротуарної плитки. Вартість - 79 000$ при умові придбання до 9.04.2024р. Всі роботи викладаємо на ютуб канал БК РОМБ Час не гай, будинок придбай ! Телефонуйте та приїжджайте на оглядини!

власник
Продаж будинку 100м2 + тераса 26 на стадії будівництва. с. Березина
olx.ua

Продам будинок. Житомирська обл. Коростенський р-н. село Різня. Село розташоване в 3 км від траси Київ- Ковель. До Київа 95км. Будинок розташований біля лісу як зображений на фото в кінці городу ставок. Земля приватизована , 25 соток під сільське господарство та 25 під забудову. Звертайтесь за телефоном 09*********23 Олександр.

власник
Будинок. ,дача .
olx.ua

продам будинок 2х поверховий в смт Чоповичи

власник
продам будинок в Чоповичах
olx.ua

Продам дом + зем. ділянка. Село Гуска Житомирська обл. 130 кв м. 50 соток.

власник
Дом село Гуска
olx.ua

Продається будинок з великою присадибною ділянкою. Садок, город, господарчі будівлі, гараж. Земля приватизована.

власник
Продається будинок в селі Пристанційне (Чоповичі) Малинський р-н.
olx.ua

Продам будинок. Він деревяний, 3 житлові кімнати, кухня, коридор, кладовке, веранда. Опалення пічне. На подвірї є господарчі будівлі, літня кухня, колодязь, сад, город.

власник
Продам будинок в смт. Чоповичі
olx.ua

Продам Баня Котедж 2 км от Житомира с. Ивановка. Двухэтажный дом со сруба (сруб обработан, покрашен снаружи, внутри все обработано лаком) 140кв. В доме 2 спальни, бильярд 2 этаж. Гостевая, парилка, душевая, басейн 3.5 на 3.5 1.8 глубина, Сан узел. Тёплые полы, бойлер на 180л,осушитель воздуха,печь каминного типа. Дом в отличном состоянии построен 2020году. Скважина, 3 септика, 380 тариф день ночь, електро отопление, проводной интернет,видеонаблюдение. Закрытая территория 30 соток земли первая линия у трассы, много взрослых хвойных насаждений, фруктовых деревьев и кустов, через дорогу лес. Доп постройки сарай. Хорошо подходит как для коммерции и для жизни! Без комиссии!

власник
Продам Баня-Котедж
olx.ua

Ціна для продажу (10000 $) Загальна площа 62,1 кв.м, з земельною ділянкою 25 соток. Все приватизовано. Господарських будівель немає, можна планувати власну забудову. Зовнішні стіни дуб, всередині весь обшитий деревяною вагонкою. На одній східній стороні дерево виглядає не дуже, але це не критично. Все сухе, будинок треба обшивати. Опалення немає (піч розібрали). Влітку не нагрівається, добре тримає прохолоду, восени можна спокійно ночувати з обігрівачем. У будинку живуть тільки влітку, є масляний обігрівач. Будинок житловий, сухий, вологи немає. Підлоги деревяні (була покладена утеплена прокладка), з пропиткою. В будинку - санвузол (облицьований плиткою), душова (плитка), бойлер, каналізація, кухня (робоча стіна - плитка), газова плита (газовий балон). Дві кімнати і кухня зроблені в стилі "студія" без дверей (дверні прольоти), вікна металопластикові. Дах - шифер, колодязь з 2-ма насосами для зовнішнього і внутрішнього використання. 2 каналізаційні ями (санвузол, кухня). З будинку 2 виходи, 2-й виходить на деревяний поміст. Залишилися дошки для подальшого використання. Паркан фасадної частині ділянки з щільного профнастилу, по периметру сітка-рабиця. Є частина старого саду, посаджені молоді саджанці. Великий малинник, смородина і т.д. Хороша інфраструктура, магазини, дорога, до ринку в Чоповичах 2,5 км. У Чоповичах є лікарня, поліклинника, школа, церква. У 5-ти км 2 монастирі - жіночий і чоловічий (урочище Кипяче), з джерелами і цілющою купальнею. Сполучення з Києвом - електричка Київ-Коростень (станція 130 км, перед Чоповичі) або пряма маршрутка. Від електрички до будинку 15 хв. ходу. Якщо будуть питання, телефонуйте або пишіть на вайбер. Можливий невеликий торг. Усі деталі обговоримо на місці.

власник
Будинок продам в смт. Новобратське-Чоповичі-Малин
olx.ua

Продам будинок із придомовими будовами на земельній ділянці площею один гектар, що знаходяться в селі Любовичі, Коростенського району, Житомирської області. Будинок дерев’яний з чотирма кімнатами, в дуже гарному стані. Будинок мебльований, є ванна, опалення пічне - заходь і живи! У дворі є велика літня кухня, колодязь, погріб, сарай та гараж. Будинок та земельна ділянка – у приватній власності. Є всі документи. Є можливість будівництва та ведення бізнесу. В селі гарний мобільний звязок, є магазин, школа, медичний пункт, клуб. Поряд ліс, річка, джерело з лікувальною водою. Маршрутка Київ-Малин курсує біля села щогодини.

власник
Продам будинок із земельною ділянкою площею один гектар.
olx.ua

Продам дом 80 км от Киева по трассе Киев Ковель,от трассы 13 км.Дом в ухоженном состоянии.Все лето используется как дача.Большой сад, колодец, большой кирпичный сарай 12метров в длину на три отделения.Вокруг села лес,дорога асфальтированная,рядом с домом проходит водопровод.Дом и земля приватизированные.Обмен на авто.

власник
Дом 80 км от Киева обмен на авто
olx.ua
1 - 24 з 31 результатів

Популярні запити