Велика Солтанівка, Васильківського району, садове товариство " Політехнік 4" Будинок двоповерховий 176 м: веранда - 10м, цоколь 47 м - погріб 11м, гараж 32,5м, коридор 3м, 1 поверх: 60 м - кухня 12м, вітальня 16м, сунвузол 5.3м, дві житлові 18+8м 2 поверх: 59.4м - сходи 2.8м, вітальня 18.7м, кімната 37.9м Дровяна пічь з духовкою 12.1 соток землі, Колодязь, скважина, каналізація на 2 ємності переливні По фасаду бетонний забор, металеві ворота, по периметру сітка-рабіца Електрика 380 вольт Фруктові дерева та кущі

жовтнева
rieltor.ua

Продається будинок в садовому товаристві, загальна площа 200 метрів. Будинок знаходиться Фастівський район ( колишній Васильківський район) с.Мала Солтанівка. зупинка електрички Мотовилівка. У будинку парове опалення. Два котли, електро і твердопаливний, два санвузли, гараж з ямою і госп приміщення з підвалом. У дворі є друга споруда, з альтанкою, закладена під лазню, кухню або гостьовий будиночок. У будинку можна проживати в будь-яку пору року. Проведено інтернет та сигналізацію. У будинку на другому поверсі є зимовий сад. Є скважина,криниця, септік на 12 кілець , автоматичні ворота в гараж. На території кооперативу є власне озеро, доглянуте почищене, закрита теріторія, вивіз сміття. Пряма маршрутка з Києва, з метро Іподром. Відстань від КП одеською трасою 38 км.

Гагаріна
rieltor.ua

Продам дачу. Васильковский район, с. Малая Солтановка. 35 км от Киева. От метро " Теремки" каждые 30 минут ходят маршрутки. 80 метров, 2 этажа, построена из красного кирпича. Теплая, сухая. Есть в цокольном этаже гараж, канализация в доме, септик. Есть скважина 70 метров, погреб, сад, бассейн открытый 4 на 3 метра. Огорожена, хорошие соседи. До речки 10 минут ходьбы. В селе есть магазины, организован вывоз мусора. Отопление печное. Находится в кооперативе " Родына", ул. Садовая.

Дача 80 метров, с. Малая Солтановка, 35 км от Киева
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок в с.Мала Солтанівка 35 км від Києва, в Одеському напрямку, по асвальтованій дорозі до самого будинку.Будинок 363 кв.м. має два поверхи, на другому поверсі три роздільні кімнати с сан.вузлами і гардеробними . На першому поверсі госьтова кімната із сан.вузлом , вітальня, кімната, їдальня, гараж, котельня, кухня.Поряд ліс, озера, річка Стугна, пряма маршрутка до метро Іподром. На всі додаткові питання відповім по телефону! Дзвоніть!

Поповича улица, 17А, Малая Солтановка, Киевская 80000.0 USD
dom.ria.com

ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ!!! Продам дачу в чудовому та зручному місці. 37 км від Києва. Васильківській район біля села Мала Солтанівка в садовому товаристві «Тепловик». Будинок в хорошому стані. Вікна металопластикові, залиті теплі підлоги, установлена сигналізація, проведена каналізація, на всю площу будинку розміщується гараж, великий зручний погреб. На ділянці є криниця. Також на ділянці ростуть плодові дерева: яблуні, слива, груша, вишня, черешня, алича, кизил. В 5 хвилинах пішого ходу знаходиться доглянуте мальовниче озеро, в якому можна як і купатися так і ловити рибу. Територія садового товариства закрита, ворота автоматичні, відкриваються по телефонному дзвінку. Вивіз сміття. Дорога до кооперативу асфальтована. В 5 хвилинах розташована зупинка маршруток до Києва і до найближчих смт. В 5 км знаходиться смт Борова (магазини, лікарня, автостанція, банк). Можливий торг.

власник
Дача в Васильківському районі, Мала Солтанівка
olx.ua

Продається будинок село Мала Солтанівка СТ Родина, до м. Теремки - 37 км. 6 соток двір + будинок + літня кухня + сарай + лазня (банька) 6 соток додаткова ділянка під город . Будинок 80 м2 : Деревяний, обкладений цеглою + утеплений 5см. пінопластом. Тепла підлога в кімнатах, ванній кімнаті + с/у. Кондиціонер, електробойлер Опалення: - газове (газ. котел), - твердотопливний котел - є груба. Літня кухня 18 м2: Цегла, утеплена пінопластом. Опалення - газове (конвектор). Баня, Душова кабіна + с/у Електробойлер Є гараж, погреб, туалет вуличний. Скважина 60м. Індивідуальна, багатоємнісна каналізація Будинок розташований в Садовому товаристві сільської ради с. Мала Солтанівка. Поруч річка Стугна та зариблені ставки. Піша доступність до продуктового магазину. Є маршутки до Києва та до залізничного вузла.

Продається будинок 110кв.м с.Мала Солтанівка / СТ Родина
olx.ua

Возможен обмен на одно или двух ком. кв + доплата. Дом 1998г. Общая площадь 338 кв.м. Цоколь +2 этажа. Цоколь: часть технических помещений, гараж на две машины, кладовки, вторая половина цоколя; кухня и гостевая комната с гардеробной, душ+санузел Первый этаж - студия: хол, каминный зал (камин действующий), кухня, столовая, санузел, есть выход на террасу. Второй этаж: 4 спальные комнаты + санузел. Жилой. В доме все коммуникации, скважина. На территории есть хозяйственный додомик, фруктовый сад. Рядом небольшой лес.

власник
Дом продажа
olx.ua

Будинок в садовому товаристві "Руслан" в с. Мала Солтанівка Васильківського р-ну Загальна площа буднку 149м. Земельна ділянка 6,4 сотки, доглянутий сад, огород. Будинок двохповерховий. В цокольному поверсі гараж та майстерня. В будинку кухня 13,2м, 5 кімнат: 3 кімнати на першому поверсі(11.9м, 12м, 21,9м ) та 2 кімнати на другому поверсі(15,5м, 12,7м ). Туалет, ванна. Газове опалення, бойлер, свердловина, альтанка Поруч зариблені озера, ліс. Трасою до Києва ст.м. Теремки 30хв. Ходять маршрутки.

власник
Будинок дім дом в с. Мала Солтанівка Васильківського р-ну
olx.ua

Продається чудовий, теплий 3х поверховий будинок 120 кв.м. з гаражем с.Мала Солтанівка 32км. від Києва, 6 соток землі .Проведений газ, електрика і вода заведена в будинок. Свердловина 43м., септик на 3 кільця, сан.вузол у будинку та на вулиці. Опалення газове. Інтернет. Всі вікна металопластикові із гратами. На території є альтанка, тех. приміщення та колодязь. Сусіди постійно проживають. Меблі і техніка що на фото залишаються. 15 хв. пішки зупинка маршрутки з Києва, продуктовий магазин. Поряд ліс та озеро. Житловий стан. Продаж від власника. Терміново.

власник
Продаж жилого будинку
olx.ua

Популярні запити

Географія Мала Солтанівка