Компактний сучасний 2-х поверховий будинок 112 м2 з експлуатованим дахом. Найкращий вибір бюджетного будинку в даній локації з новим та сучасним ремонтом. Будинок пропонується частково оздоблений меблями( кухня з побутовою технікою), обладнанні сантехнікою санвузли, каміном, який працює на обігрів будинку, з дерев’яними зручними сходами на металевій конструкції. На першому поверсі «open-space» відкритий простір кухні-вітальня(в кухонних меблях вбудована варильна поверхня стекло кераміка, духовка, витяжка, мийка та змішувач), санвузол з бойлером, вмивальником та змішувачем, гардеробна. З вітальні вихід на терасу. На другому поверсі знаходяться дві окремі спальні, санвузол з ванною, є змішувачі на ванній та вмивальнику, гардеробна. Санвузли облаштовані керамічною плиткою. На полу ламіт та плитка. Є розводка освітлення,є електро-фурнітура, світлі двері. Вітражні панорамні вікна роблять будинок більш освітленим та просторим. Опалення - камінна разводка в кожній кімнаті, а також в с/у та гардеробній. На дах зроблені деревяні сходи, (складна драбина- люк) по якій можна комфортно потрапити на експлуатований дах, звідки є надзвичайні крайовиди. Ділянка розміром 10 соток, прямокутна, рівна. На ділянці є каналізація - септик, свердловина, 3-х фазна електрика, огорожа. Поруч розташовано КГ "Северіновка" та Добропарк, є ліс, та водойм. Можна користуватися всією інфраструктурою котежного містечка. Навкруги побудовані будинки, та є вільні ділянки. Також є ділянки, які можна придбати (10 соток з одної, 10 соток з іншої сторони, та разом 30 соток ) (див. Схему). З Києва їхати по зручній та швидкісній Житомирській трасі, загалом 35 км. Після зїзду с траси десь 5-10 хв. Без % комісії для покупців, показ за домовленістю.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Степова, 169
rieltor.ua

42237 Продається ділянка 18 м2 і будинок 44м2 в селище Червона Слобода Макарівського району На ділянці є фруктові дерева Будинок 2 кімнати кухня груба На ділянці є колонка і вигрібна яма Також на ділянці є гараж із ямою ремонтною Сарай для ходоби На ділянці є можливість побудувати будинок - поки будується будинок жити будівельникам у доміку, який є Сусіди є, які постійно проживають + сусіди дачники Є нова пошта Brokingdom - ваш провідний партнер у пошуку будинків! З нами ви зможете обрати свій ідеальний будинок, який стане вашим домом. Від просторих сімейних будинків до затишних котеджів - у нас ви знайдете все, що потрібно для щасливого життя

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Шевченка
rieltor.ua

Бориспільський район.Продається будинок в селі Соснова. 100 км від Києва .Яготин 10 км. Загальна площа – 85.2 кв.м., житлова площа 58.7 кв.м. Земельна ділянка – 0.25 га Будинок Двоповерховий.Пено-блок обкладений шубою. Будинок на два входа Перший поверх Дві Житлові кімнати кухня.С\У ванна, коридор, велика веранда . Ремонт косметичний. Другий поверх дві кімнати кладовка опалення. Є вода та газ у будинку. Опалення комбіноване, тобто можна топити дровами , можна і газом. вікна склопакет У дворі є колодязь Гараж, три хоз.приміщення, Погріб Будинок обгороджений проф листом є ворота з хвірткою. Город 16 соток. В Село 2 рази на тиждень (вівторок/пятниця) приїжджає базар. Є медпункт. В селі працює 3 продуктових магазина та 1 будівельний. Різноманітне фермерське господарство, бригада трактористів та гуртожиток для робочих. Є школа, садочок, ігровий майданчик. Працює укрпошта та нова пошта.

Центральна
rieltor.ua

90% УКРАЇНЦЯМ НЕ ПОТРІБНИЙ ВЕЛИКИЙ ДІМ! АЛЕ ЯКЩО ВИ ПОТРАПИЛИ ДО ІНШИХ 10%, МИ ПРОПОНУЄМО СПРАВЖНЮ ЗНАХІДКУ. Вартість будинку з ділянкою та комунікаціями (світло 15кВт, газ, Інтернет) - 125 тис долл Без комісії. (Низька ціна не тому, що будинок у поганому стані, навпаки, каркас у відмінному стані!) Телефонуйте і ми будемо раді пояснити вам логіку, чому наша ціна така низька. У самому серці котеджного містечка Swisstown – в оточенні соснового лісу та з соснами на ділянці розташований неймовірно гарний будинок на продаж з неймовірно красивими видами! Будинок знаходиться у чудовому кварталі – Озерний 1. Більшість сусідів уже збудована та заселена. Котеджне містечко Swisstown: закрите містечко в оточенні соснового лісу та з озерами та пляжем для мешканців на території. Вже понад 80 сімей проживає на території та багато ще у процесі забудови. Доставка з "Сільпо", державні та приватні школи та садки в 10 – 20 хв їзди! • СВІТЛО - 15 КВТ, ГАЗ, ІНТЕРНЕТ • ПЛОЩА ДІЛЯНКИ: 16 СОТОК • СТАН: «КОРОБКА» • 5 СПАЛЕНЬ, ПРОСТОРА ВІТАЛЬНЯ, 4 САНВУЗЛИ, КУХНЯ З ТЕРАСОЮ • ВИСОКІ СТЕЛІ • МОЖЛИВІСТЬ ПОБУДУВАТИ БАСЕЙН • ЗРУЧНЕ, ГАРНЕ, ПРОФЕСІЙНЕ ПЛАНУВАННЯ БУДИНКУ Запрошуємо вас ознайомитися з котеджним містечком на сайті swisstown.net. Та зателефонуйте нам вже зараз, щоб організувати перегляд цього неймовірного будинку. Наші співробітники чекатимуть на вас на території містечка у відділі продажів.

власник
Мазепи
rieltor.ua

Продається будинок (дача) с.Лишня (Макарівський район) 35 км від Києва (маршрутка з Нивок) Дві кімнати Санвузел Опалення газ або груба Скважина Криниця Септик 7 соток землі Підсобні приміщення Погреб В 200 метрах водойма зариблена, ліс. +380506433070

можливий продаж по єОселя
40 років Перемоги, 2 А
rieltor.ua

Лесі Українки
rieltor.ua

Продам будинок мрії в мальовничому місці ,в селі Колонщина. Від Києва всього 25 км. по Житомирській трасі. Знаходиться в тихому спокійному районі під лісом. Поруч елітні будинки з хорошими сусідами. Будинок має загальну площу 300 кв.м. з ділянкою 12 соток правильної прямокутної форми. Стан - під чистове оздоблення. У пішій доступності 4 великі озера, також у селищі клуб Дон Балон (польоти на повітряних кулях). Комплектація та характеристики: • Усередині. Висота стель – 3 метри; Вікна – енергозберігаючі Rehau; Оздоблення - чистове; Двері – металеві. Електрика на ділянці Газ –підвединий до будинку. Перший поверх: - гараж на дві машини; - коридор; -велика кухня-вітальня з виходом на терасу та задній двір; -сан-вузол; - велика кімната. Другий поверх: Три великі кімнати в яких можна зробити окремий санвузол та гардеробну в кожній кімнаті. Коридор. • Зовні. Матеріал стін - цегла червона, 30см; Утеплення – пінопласт 10 см; Фасад - облицювальна цегла; Перекриття – моноліт; Дах – металочерепиця+ мін.вата,гідробар’єр; • Ділянка. Паркан – проф. лист, відкатні ворота; Ландшафт - засіяний травою; Вхідна група – тротуарна плитка. Комунікації: Вода – свердловина 86 метр; Каналізація - септик; Електрика – 15 кВт; Опалення – розраховане на встановлення двоконтурного газового котла. Інфраструктура: До центру Києва – 35 км; Виїзд на Житомирське шосе – 3 хвилини; Фора; Школа; Садок. Вся ділянка параметри 140м*35м

Єрусалимська
rieltor.ua

Терміновий продаж! Дворівневий будинок з підвальним приміщенням в котеджному містечку Swisstown, що в 20 хв від КП Києва, по Житомирській трасі. Всі документи готові, як по будинку, так і по землі! Закрита територія, охорона, власний ЖЕК. Будинок цегляний, накритий металочерепицею, встановлені якісні металопластикові вікна, броньовані двері з протизламними замками. Зроблена розводка опалення та електрики з підключенням до щитка. Скважина 70м., біосептик з переливом. Стан будинку - під чистове оздоблення. Два поверхи та цокольний рівень з гаражем. Ділянка 12 соток приватизованої землі. Є адреса, прописатися можна відразу. Праву власності більше трьох років. Асфальтована вулиця. На території містечка є власний пляж для жителів! Дуже гарна природа, недарма містечко називають Швейцарським. До лісу всього 50 метрів, до озера 200 метрів. Запрошую до переглядів в зручний для вас час!

Івана Мазепи
rieltor.ua

Пропонується до продажу чудовий будинок як для життя так і для сезонного відпочинку! Макарівський р-н, с. Миколаївка, 30 км від Києва. Місцевість мальовнича, з краєвидами на ліс, а також біля будинку є озеро. Будинок 3-х поверховий, загальна площа 125 кв.м. 1поверх -кухня, передпокій, вітальня, санвузол, гостьова кімната. 2поверх- 2 кімнати(спальні) 3поверх-бідьярдна. Технічні характеристики; Фундамент стрічковий, стіни – цегла, фасад с зовнішнім утепленням вагонкою покритою камяною крихтою, Дах-металочерепиця, вікна - металопластик. - опалення будинка- газ, електрика, гаряча вода - бойлер - Свердловина +колодязь+ автополив ділянки. - Септик. На ділянці розташований деревяний зруб- баня з санвузлом та душем. Є мiсце для вiдпочинку в саду, зона барбекю, приміщення для господарчих речей. Багато сучасних зелених насаджень, сад з плодовими деревами, місце для автомобілів з навісом. Ділянка доглянута та чекає на нових дбайливих власників! Перегляди за домовленістю, за додатковою інформацією, будь ласка, дзвоніть!

Лісова, 245
rieltor.ua

Марьянівка- екологічно чистий район Киівськоі обл.( безпечні ліса і дороги- чисті, не були окуповані- протилежна сторона траси від Макарова )-Вже доступний для продажу капітальний будинок недалеко від Києва ( 30 хв - 50 км по швидкісній Житомирській трасі) Чиста територія лісова і селища, і дороги-територія в цій області не була в окупаціі Порядок з документам. - всі зміни внесені в техпаспорт Площа ділянки - 1680 м2. Загальна пл. будинку- 84 м2, в т ч. житлова-43,8 м2, кухня-8,1 м2, всі зручності-душ, талет, пральна машина, - все в домі Капітальні будови майстерня - 21.5 м2; Погріб- 14 м2; Велика літня кухня - 31.0 м2 з зоною барбекю Гараж- 20,0 м2 з сараєм Свердловина-40 м. Теплиця-12 м2; душ, сан вузол- в будинку і додатково літній у дворі. Доглянута територія, гарні сусіди - що важливо для проживання і відпочинку

Дрогобицька
rieltor.ua

Будинок знаходиться в с. Миколаївка по житомирській трасі. Ділянка та будинок приватизовані. Ділянка 6.200 соток. Будинок двоповерховий, 38,6 кв.м загальна площа, всередині стіни та підлога викладені з дерева та паркетної дошки. Туалет та душ на території , газ проведений до воріт, світло можна підключити, є скважина, але треба її чистити бо дуже давно нею не користувалися.Територія знаходиться коло лісу та є власний вихід у ліс.

Мрія
rieltor.ua

0% - комісія для покупця! Можна заїзжати одразу на ремонт! Продається гарний 5-кімнатний будинок в шикарному місці за адресою: с.Лишня, Макарівського (Фастівського) району, за Ясногородкою, в котеджному містечку “Лісове Озеро” (Лесное озеро). Земельна ділянка - 7 соток; Будинок - 2 поверхи, 92m²; Авторитетний забудовник - EVRODIM. Шикарний будинок побудований з високоякісних матеріалів та новітніх систем. Канадська технологія економії тепла - СІП панелі. Інформація: • стіни - СІП панелі, кровля - металочерепиця; • вода - артезіанська свердловина на все котеджне містечко, каналізація - септик (2шт); • электрика - 8кВт (можна докупити); • опалення - індивідуальне; Будинок знаходиться в тихому та затишному місці недалеко від Києва. Котеджне містечко закритого типу. Дуже спокійні та презентабельні сусіди. Тихе та спокійне місце для життя. На території будинку багато сосен. Ландшафт підготовлений для оздоблення. • відеотур будинку - по запиту, пишіть :) У мікрорайоні гарно розвинена соціальна та комерційна інфраструктура. Недалеко від будинку є супермаркети, кафе та ресторани. До Києва - 30 хв їзди. Ще дуже багато можна розписати про будинок, але краще приїхати та побачити вживу. Дзвоніть - ви залишитесь задоволені Вашим вибором! З повагою, експерт з нерухомості Антон Воронін

Київська
rieltor.ua

Без коміссії продаю будинок-дачу для цілорічного проживання у с/т Івушка, с. Миколаївка, Макарівського району, Київської області, за 26 км від Києва. Будинок цегляний, подвійні склопакети, дах шиферний. 2 поверхи, 2 спальні, хол, кухня 8 кв.м, санвузол у будинку, суміщений; ванна, електричний бойлер, піч (котел) булерян. Криниця, септик, газ по вулиці, можливе підключення. Ділянка 12 соток, правильної форми, фасад 40 м, огороджена. Доглянутий сад, город. Поруч ліс, три озера, магазин, зупинка маршрутки. Один власник, документи готові до продажу. 36000 у.е. Покупець комісію не платить, з колегами співпрацюю без дублів у рекламі.

с/т Івушка
rieltor.ua

Дача біля с. Северинівка (22 км. до Києва), дачний кооператив «Берізка». Чудова рівна ділянка 10 соток у шикарному місці, поруч котеджне містечко- є вся інфраструктура (магазини, дитячий садок, нова пошта, аптека, кафе, ресторан, озеро з пляжем та інше). Асфальтований підїзд до ділянки. Територія кооперативу під відеоспостереженням, освітлення по всьому кооперативу, зупинка транспорта 5 хвилин пішки від будинку ( 826 маршрутка до Києва тричі на день) Проведено світло, колодязь- 6 кілець, є альтанка: ленточний фундамент з бутом, глибина 60 см в землі, ширина 40 см, тобто можна добудовувати, фундамент посилений. Будинок: Кухня/ коридор утепленні (підлога, стіни і стеля) камʼяна вата по 10 см. Опори по 10 см Маленька кімната: утеплення (підлога, стіни, стеля) камʼяна вата по 5 см. Опори по 10 см Велика кімната: утеплення (підлога 10 см камʼяна вата + керамзит на землі, стіни камʼяна вата 15 см, стеля камʼяна вата 20 см) Опори по 15 см Загально по утепленню: всюди з двох сторін пароізоляція + OSB. Будинок дуже теплий і сухий, підлога в великий кімнаті-дерево. Також присутній контейнер для зберігання садового інвентарю. На ділянці є садові дерева. Смітник(баки) кооперативу біля котеджного містечка. код 467543

Березова
rieltor.ua

БЕЗ % Продаємо затишний, кутовий таунхаус, з меблями та технікою. Цілком укомплектований усім необхідним для комфортного проживання. Ремонт робився для себе, з любовю та увагою до деталей. Дуже зручна для проживання з дітьми. Адреса: Київська область, с. Северинівка, Котеджне містечко "Северинівка". Загальна площа 170м2. 2 поверхи. Планування: На першому поверсі: кухня, простора вітальня з виходом на терасу, гостьовий санвузол з душ.кабіною, тех.кімната. На першому поверсі є великі панорамні вікна. Теплі підлоги та кондиціювання. На другому поверсі: господарська спальня з панорамними вікнами та виходом на балкон. Ванна. Друга спальна кімната з панорамними вікнами та виходом на балкон. Дитяча кімната. Дві місткі вбиральні кімнати. Вихід на чердак. У кожній кімнаті встановлено кондиціонер. Земельна ділянка із ландшафтним дизайном – 5 соток. Автоматичний полив. Технічна вода. Другий вихід із земельної ділянки на іншу вулицю. Місце зберігання господарського інвентарю. На території ділянки: - велика тераса для відпочинку, умивальник, робоча поверхня; - Зона барбекю. Сучасні садові меблі (стіл, два дивани, два крісла) - Високі туї – жива огорожа із системою точкового автополиву. Дуже комфортно та комфортно. Інфраструктура котеджного містечка «Северинівка»: дитячий садок та школа мистецтв; два відкриті дитячі майданчики; фітнес-центр із закритим басейном, СПА зоною, тренажерний зал, міні-гольф; тенісні корти; міні-футбольне поле; продуктовий магазин; озеро з акуратним пляжем; озеро для риболовлі; змішаний ліс із стежкою здоровя 1,300м (пробіжки, вело прогулянки); закрита територія з цілодобовою охоронною та пропускною системою; сервісна компанія - садівники, вивіз сміття, прибирання снігу. Вартість сервісних та комунальних послуг до 3000 грн/міс. Сервісні та комунальні послуги включають цілодобову охорону, прибирання території містечка, вивіз сміття, обслуговування централізованої каналізації та очищеної води, подача технічної води, послуги сантехніка, електрика, освітлення котеджного містечка. Розглядається продаж до всіх державних програм Е-відновлення, Е-будинку, постанова 280. Вартість таунхауса 159,000 $. Без комісії! Можливі перегляди. Подробиці по телефону КОЛЕГИ, БУДЬ ЛАСКА, НЕ ДУБЛЮЙТЕ ОГОЛОШЕННЯ

можливий продаж по єОселя
Леніна
rieltor.ua

Продається двоповерховий житловий будинок (дача) 1991 року побудови, вул. Приозерна, буд.114, Садове товариство «Жовтень», с.Ясногородка (поруч Страусина ферма та село Музичі), Фастівський р-н, Київська обл. Будинок розташований на земельній ділянці площею 6сот, кадастровий номер 3222789200:03:021:0079. Загальна площа – 57,5 кв.м., житлова- 35 кв.м. Зручне планування: 1-й поверх: кухня, дві спальні, погріб; 2-й поверх: коридор, спальня, балкон. В будинку можливе постійне проживання. Опалення в будинку - газовий котел, водопостачання в будинок не заведено, але є можливість завести та добудувати в будинку душ та санвузол, на подвір’ї є скважина, та криниця. На території подвір’я є літній душ, туалет, гараж та літня кухня, сад з фруктовими деревами, оброблена земельна ділянка. Територія домоволодіння доглянута та огороджена парканом. Продаж здійснюється ексклюзивно представником Агентства Нерухомості «ALEXDOM» – Олександром, за ціною узгодженою з власником. Можливий торг реальному покупцю!

Приозерна, 114
rieltor.ua

Бишів, с. Лубське, 59 км Київ, м. Нивки 1 година їзди на маршрутці до м. Нивок. Продажа одноповерхового будинку 60 м. з газом в хорошому жилому стані, та 60 соток гарної родючої землі, поміняна проводка, автомати стоять, деревяні вікна, газове та пічне опалення, стоять конвектори , є груба, плита та піч, все працююче. В будинку три кімнати, коридор, та веранда. Дуже теплий та затишний будинок. Проведений інтернет, супутникове телебачення. Продаємо з меблями та всім, що в будинку. На території є літня кухня з хлівом та металопластиковими вікнами, є свердловина з водою та криниця, туалет кирпичний але на вулиці, є можливість завести в будинок воду. Великий двір та прибудинкових територія, сусіди на великій відстані від будинку. Є фруктовий сад, яблуні, груші, сливи, вишні, горіхи, абрикоси, малина, смородина. Оброблений та ухоженний огород. Поруч ліс, з грибами, річка з рибою, та ставок. Дуже тихо та спокійно, машини по вулиці практично не їздять, тільки ті що там живуть. Їздить маршрутка тричі на день на Київ, до маршрутки 15 хв пішки. В селі бойові дії не велись. Документи спадщина від мами доньці. Ціна 17000 у е. Торгуємось до продажу! Чекаємо вас на перегляди! Якщо хочете порелаксувати і усамітнитись, то це до нас в село, дуже класно, зелено, чисте повітря, та класна аура!

можливий продаж по єОселя
Лупська, 1
rieltor.ua

Терміново! Ціну знижено! Без комісіі! Всі державні програми - так! Для внутрішньо переміщених осіб (ВПО) - так! Зелений туризм - так! Вітаємо усіх, хто шукає можливість розвитку свого бізнесу, або просто хоче жити в затишному будинку на природі! Пропонуємо ділянку з лісом площею 30 соток , на якій знаходиться двоповерховий будинок площею 133,9 квадратних метрів, з садом та господарчими будівлями. Розташування - с. Новосілки, Боярська ТГ. Біля Музичи. Розумно спланований будинок має 2 поверхи та 4 кімнати, побудований (2015р) із газобетонних блоків, утеплений 100 пінопластом. На першому поверсі ви знайдете гостьову кімнату, кухню, санвузол та бойлерну. А на другому поверсі - дві дитячі кімнати, велику спальню із гардеробною та санвузлом. Підлога в будинку з підігрівом. Будинок обладнаний новою сантехнікою, а також має броньовані вхідні двері та металопластикові вікна VDS-8. Покрівля даху - бельгійська композитна черепиця. У будинку є два санвузли - туалети, ванна та душова кабіна. Опалення забезпечується електричним котлом, альтернативне опалення - ексклюзивна закарпатська пічка, яка створить мяке тепло і дасть можливість нею отопити будинок. Для зберігання речей є зручна комора під сходами. ДОДАТКОВИЙ БОНУС! - літній будинок поруч, який обладнаний всіма зручностями для комфортного життя: кімната-кухня- студія, вбиральня, душова кімната. Забезпечені всі необхідні комунікації - газ, вода, електрика. Є холодильна камера , морозильна камера, пральна машина, духова шафа, варочна поверхня. Можна використовувати як офісне приміщення або для проживання. Важливо! На території ділянки знаходяться: 5 септиків (каскад - по 4 кільця діаметрром 1,5 м), які дозволять не качати часто каналізацію. Свердловина з питною водою 65 м. Електроенергію підключено за лічильником день-ніч на 15 кВт. Є можливість придбати 25 соток поруч. Простір двору можна використовувати під промисловість або збудувати ще один будинок із власним заїздом та комунікаціями. Підїзд до ділянки - асфальтована сільська дорога. У радіусі 100 метрів від будинку знаходяться магазин, Нова пошта, гімназія та дитячий садок. Від будинку до Києва 28 кілометрів, що дозволяє власникам насолоджуватися природою, не відмовляючись від усіх переваг міського життя. Вартість будинку 110 000 доларів США. Не пропустіть свій шанс стати власником нерухомості у тихому та зеленому місці, де можна організувати власний бізнес та насолоджуватися прекрасними видами природи! Запрошуємо на Онлайн Відеоекскурсію (viber) та чекаємо на перегляд!

Дачна, 23
rieltor.ua

Макаров 50 км от Киева Продам ДОМ Площадью 64 м2, 4 комнаты по адресу ул. Черняховского, 13. Участок 7 соток. В жилом состоянии! ЗАХОДИ И ЖИВИ! В дом заведена вода, есть ванная и туалет, бойлер. В жилом состоянии. ЗАХОДИ И ЖИВИ! Стеклопакеты. Газовое отопление. Есть кирпичный ГАРАЖ с ямой. На территории Хоз.постройки, есть Погреб. Цена 33000 у.е.

Черняховского, 13
rieltor.ua

Вашій увазі, пропонується продаж маєтку з ділянкою 60 соток, в мальвничьому с.Плахтянка, Бучанського району. Від києва 50км, ви доїдете десь за 40-50 хв. На ділянці розташовани три будівлі, це житловий будинок 440м2, інші споруди планувались під розведення птиці та скота для власного вживання. По всій ділянці розведена мережа автополива, всі овочі та фрукти власного виробництва. Родзинка маєтку є власний вихід до озера зі своїм причалом, власний пляж з білим завезеним піском(30 камазів) Основний будинок був побудований як єко проєкт, від Австрійського архітектора. Загальна площа будинку 350м2 та складається з трьох поверхів. Готовність 90%. Багато чого було зроблено, робили для себе, по передовим технологіям, використовуючи матеріали преміум класу. До будинку підведена власна ТП на 200 кВт, ви не будете залежити від навколишньої енергосистеми, також є окремий генератор. Чесно кажучи, важко оцінити цей маєток по фото, треба відчути цю неймовірну єнергетику, цю природу... Ми запрошуємо вас на перегляди, даю вам слово, що ви не змарнуєте свій час:)

Кавказька
rieltor.ua

Продаж Будинку в с.Наливайківка Макарівського району. Загальна площа 118м.кв., житлова 48м.кв., кухня 27м.кв., будинок розташований на ділянці правильної форми площею 51 сотка. На території двору присутній сарай, капітальний погреб із каменя та колодязь. Чудовий сад. Будинок двопероховий, на першому поверсі кімната з каміном та просторою кухнею з виходом на терасу, топочна кімната, сан вузол та кімната для прання, другий поверх обладнаний трйома кімнатами та гардеробною. Кухня без обладнання, під ремонт. Гарний краєвид, тиша, унікальна природа. За всіма питаннями телефонуйте. Реальному покупцеві -ТОРГ!!!

можливий продаж по єОселя
Шевченка, 7
rieltor.ua

Продаю будинок загальною площею 114.8м2 та 58 соток землі у Мотижині. Земельна ділянка має рівну форму . Будинок : має два входи, 4 кімнати, кухня, сан.вузол, веранда. В даному будинку є абсолютно всі умови для комфортного проживання . Газ + Світло + Вана кімната + Два котли ++ Криниця + На території є ще хоз.приміщення . Мрія для тих, хто хоче проживати у розвинутому селі поруч з Києвом .

можливий продаж по єОселя
ватутіна, 10
rieltor.ua

Продається будинок Київська обл. Макарівський р-н. с. Маковище .Стан будинку зламок-хорошого місце розташування документи та ціна. Ділянка 16.4 сотки. сад з різними фруктовими деревами, криниця. Розташований біля розвиненої інфраструктури , в мальовничому селі не далеко від міста 5 км, до Києва 50 км Ціна 8900 у.є. Без комісій. 0674600021 0667504621 Євген

Шевченка
rieltor.ua

Продається будинок, що знаходиться в одному з найелітніших котеджних містечок закритого типу «Козирна карта». 17 км від Києва. Поруч є ідентичний будинок також на продаж. Чудово підійде для великої родини. Планування: 3 спальні, 1 кабінет (або спальн за бажанням власника), 3 санвузли, гардеробна кімната, велика вітальня що переходить в кухню та має вихід на шикарну літню терасу. У будинку: Фундамент: стрічковий монолітний, Стіни: керамічна цегла, товщина кладки 240 мм Перекриття: залізобетонне монолітне Сходи: монолітні на другий поверх, з міжповерховим майданчиком та вікном Покрівля: метало-черепиця, Вікна: двокамерні металопластикові Каналізація: автономна (центральна) система окремо для котеджного містечка Водопостачання: власна свердловина на ділянці Вимощення: натуральна бруківка з граніту. Територія: Ділянка — 15 соток. Унікальність будинку надає престижне місце розташування елітного містечка «Козирна карта», неймовірна природа (озеро, свій пляж), зіркові сусіди (20 будинків на території, міні футбольне поле та дитячий майданчик), близькість до Києва. Вас зацікавила ця пропозиция? Телефонуйте та замовляйте перегляд. З повагою. Ваш One Realty!

можливий продаж по єОселя
Полевая, 86
rieltor.ua
1 - 24 з 326 результатів

Популярні запити