Продається будинок в карпатах. Місцевість Либохора між Тухля а Славськ. Хороше місце недалеко від Славська. Будинок вибудований і накритий. Вікна деревяні. В середині зроблено світло трьохфазний лічильник з документами. 3 метри від хати труба з водою. Зроблені виходи каналізаційні і залита яма каналізаційна. Є підлога і частково куплені матеріали на закінчення в середині. Дошка бука суха. Загальна площа 158 метри квадратні. 18 сотих землі. Телефон для довідки Володя +38********87 .

власник
продається незавершений будинок в карпатах. мальовничі пейзажі
olx.ua

Продається будинок (будинок на 3 кімнати з кухнею, літня кухня, стайня, комора) у с.Розлуч Турківський район, Львівської обл.. Ділянка приватизована (25 соток) є всі документи. Також додатково є город 60 соток Мальовнича місцевість, природа, ліс, є джерела мінеральних вод.

власник
Будинок з ділянкою с.Розлуч
olx.ua

Продається будинок в Ясениця-Сільна,Бориславського ОТГ,Львівська обл. Готувався під встановлення сонячних батарей та відпочинку на вихідні,зроблено зовнішню реставрацію.Є світло.Газ на подвірї. На території є ще додаткові будівлі,можна використовувати як сарай чи для інших потреб.Кого зацікавить,можна надати більше фото.Будинок(68 м.кв) і земля (9 соток) приватизовані .Вартує (12000 $)

власник
Продається будинок в Ясениця-Сільна, Бориславського ОТГ,Львівська обл
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок в с.Нижня Яблунька . Турківського району . Львівської області .Будинок знаходиться в гірській місцевості . На подвірї знаходиться , сарай , погріб, літня кухня - не добудована . В будинку є вода і 3 фази . В 100 мт знаходиться ще один , новий будинок не добудований .А також земельний у часток в розмірі двох гектарів.

власник
Продається будинок  с.Нижня Яблунька .
olx.ua

Продається 2-х поверховий житловий будинок у центрі м.Турка. Загальна площа будинку 178,5 кв м. В будинку 5 житлових кімнат, 2 кухні, 2 санвузли, балкон, кладовка, великий підвал, що складається з 2-х кімнат. Є газ, світло, вода, каналізація, опалення може бути газове або твердопаливне, є печі. Загальна площа ділянки 10 арів. На території є літна кухня, кладовка, гараж, а також сарай в якому теж можна тримати автомобіль, ін. господарські прибудови.

власник
Продаж будинку у м.Турка
olx.ua

Продається база відпочинку в Карпатах За адресою:Львівська область, Самбірський район, село Розлуч Земельна ділянка 0,2709 га, загальна площа будівлі 348,8 м/кв. Будинок та земельна ділянка перебуваютьу приватній власності…. Ціна договірна. Розлуч вважається одним із найбільш мальовничих сіл Самбірського району Львівської області. Туристів приваблює гарна природа, свіже гірське повітря, мінеральні джерела, зелений туризм, а взимку – гірськолижний спуск. В село Розлуч зручно добиратися як на своєму, так і на громадському транспорті, оскільки село розташоване на трасі Н-13 «Львів – Самбір – Ужгород». Відстань до Львова - 123 км, до Ужгорода – близько 130 км. Через село проходить залізничне сполучення Львівської залізниці. В минулому село мало славу бальнеологічного курорту завдяки джерелам мінеральних вод «Нафтуся», «Залізна» та «Содова». Відпочинок у Розлучі може сподобатися любителям зеленого туризму та початківцям лижникам. Кілька днів на природі в Карпатах, серед гір, далеко від міської метушні сучасних мегаполісів кожному підуть на користь. Взимку можна кататися на лижах та санках. Поблизу села є гірськолижний спуск, який обслуговує бугельний витяг. Розлуч має свою туристичну інфраструктуру. Бази відпочинку, готелі, ресторани Розлуча та в околицях села завжди раді відвідувачам. Розвивається зелений туризм.

власник
База відпочинку в карпатах
olx.ua

Продається будинок в селі Мала Волосянка, Турківського району, Львівської області. Загальна площа земельної ділянки 50 сотиків, додатково 30 сотиків в користуванні. Шановний потенційний Покупець, станом на сьогоднішній день мати будиночок із земельною ділянкою в горах де є свіже повітря, де можна гарно провести свій час з сімєю, оздоровитись, відпочити та змінити повсякденні будні є необхідністю. Буду рада відповісти на всі Ваші додаткові запитання. Ціна обговорюється безпосередньо з покупцем Марія + 38********98

власник
Будиночок с. Волосянка, Турківський район
olx.ua

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА !!! БЕЗ КОМІСІЇ !!! Продаж будинка біля міста Борислав с. Ясениця-Сільна Дрогобицького району по вул. Шевченка Одноповерховий будинок загальною площею 60,3м2, має дві кімнати + кухня. Будинок - дерев,яний, криша - черепиця. Опалення - індивідуальне газове (п,єц та газ.конвектори,) + збережено пічне опалення, світло, водопостачання - своя криниця, вода проведена в будинок, підключена пральна машнка-автомат, є всі лічильники, вікна - металопластикові. До будинку належить приватизована ділянка розміром 45 соток, яка складаєть з трьох ділянок, кожна з яких має свій державний акт на землю. В дворі розташовані хоз.будівлі: гараж, сарай, цегляна літня кухня, я якій є газ, світло. Ціна: договірна. Інфраструктура: центр села, поруч магазини, зупинка транспорта, школа, дит.садок, амбулаторія.

Продаж будинка 60,3м2 в. Шевченка с. Ясениця - Сільна
olx.ua

Ціна договірна. Продається приватний деревяний будинок-дача в спокійному гірському районі (с. Ісаї Турківського району Львівської області) на території 35 сотих з двома додатковими приватизованими земельними ділянками: ⁃ 21 сотих ⁃ 9 сотих, що розташовані біля джерела Нафтуся Будинок розташований в оточенні гір та зелених лісів, що дасть насолодитися красою природи та надихатись мальовничими пейзажами. Майте можливість відчути гармонію з навколишнім середовищем. Знаходячись в гірській місцевості у вас буде чудова можливість насолоджуватися активним відпочинком на природі, як от піші або велосипедні прогулянки, риболовля та інші. В середині будинку стіни коридору, передпокою і кухні обшиті натуральною вагонкою. Також в будинку є вода, санвузол. На території є криниця з джерельною гірською водою, окрема півниця, озеро з рибою. Для отримання деталей - телефонуйте +38************87 (Роман)

власник
Будинок-дача в горах з територією і двома ділянками, с. Ісаї
olx.ua

Будинок в центрі смт.Бориня. 81,2 кв.м. Навпроти школа, стадіон, річка. Три кімнати 57,6 кв.м., кухня, коридор, незавершена ванна кімната (підведена вода, каналізація). Земля 0,3841. Реальним покупцям торг

власник
olx.ua

Продам будинок в Львівській області, Турківського району в смт. Бориня (ОТГ). Будинок в хорошому стані, повністю поміняний дах, нові вікна, нові вхідні двері. Дім оброблений зовні натуральним блок-хаусом, передня частина добудована блоками. На другому поверсі є готове приміщення під мансарду. З будинком також продається недобудована літня кухня та сарай, можна вести сільське господарство. Є також приватизована земля, готова до продажу. Є пічне опалення, вода-колодязь поряд з будинком, туалет на вулиці. Прилегла територія 8 сотиків та до вказаної ціни також віддається іще 42 сотики землі, земля оброблялася. Будинок розташований в дуже хорошому місці, з гарною природою і хорошим кліматом. Поряд знаходиться ліс та центральна дорога. В радіусі 20 кілометрів знаходяться три гірськолижні бази. Сянки-10 км, Волосянка-20 км, Комарники-15 км. Також є АЗС, що немало важливо, оскільки, найближча заправка знаходиться на відстані 15 км. від смт. Бориня. У селищі знаходиться відділення Нової пошти, Укрпошта, є лікарня, пожежна частина. За детальною інформацією звертайтеся за вказаним телефоном, пишіть у вайбер/ватсап.

власник
Продам будинок в Львівській області в селі Бориня
olx.ua

Продам дім в ясиниці файний треба трохи доробити ремонт та заїджати Є сарай поставили нову теплицю в низу є річка тихе та спокійне затишне місце є сад все уходжено все приватизовано Є торг

власник
Дім файний в ясениці
olx.ua

Продаж старого будинка 20квадратних .метрів .село Мохнате-Красне Стрийський район. Львівська обл.

Продаж  старого будинка
olx.ua

Двоповерховий житловий будинок у м. Турка, у спокійному районі, із видом на гори. Загальна площа приміщень 196,7 м.2. Чотири великі підвальні приміщення. Будинок на два входи, може повноцінно проживати дві сімї, адже є 2 окремих входи, 2 укомплектовані кухні, 2 прихожі і 2 коридори. Дві великі вітальні по 24 кв.м., дві спальні. Другий поверх недообладнаний, але є можливість доробити ще 4 кімнати. Будинок газифікований, є газовий котел, каналізація, вода проведена до будинку з криниці, туалет розміщений в будинку, підєднано три фази, вікна пластикові. Є печі у чотирьох кімнатах. Дах покрито шифером. 80-ті роки забудови. В ціну будинку входять: господарські будівлі, погріб на подвірї, дровітня із запасом дров на сім причепів. До будинку додається прибудинкова земельна ділянка понад 20 сотих (деталі по телефону).

власник
Продається будинок в Турці
olx.ua

Продаж будинку та земельних ділянок під забудову !!! Село Штоковець/Бориня вулиця Горбок 16. -Будинок 51 м2 -Ділянки 0.14 та 0.25 га Всі документи на руках , готові до переоформлення при погодженні ціни

власник
Штуковець/Бориня Будинок і  2 земельні Ділянки
olx.ua

Продається будинок в Карпатах ,с.Комарники з ділянкою біля хати 25 соток+ 2 ділянки (під город ,загальною площею 0,7 га). Площа будинка 100м2,кухня ,сан.вузол і 3 кімнати. Встановлена екоканалізація,водяний насос.Стан житловий ,нові підлоги ,стеля,двері. В ванні- душ,біде,умивальник,підігрів підлоги. Є окрема дерев’яна хата під с/г приміщення. Будинок знаходиться 5 хв від центральної дороги. Звертайтеся для уточнення деталей,надам інформацію 06******72.

власник
Будинок Комарники
olx.ua

Продаж будиночку у Львівській області, Турківський район, село Бориня Земля у власності, всі документи для продажу готові. Вартість за дім і ділянку 15 сот разом. Окрім цього є ще 2 ділянки приватизовані, орієнтовно по 15 сот кожна. За ці ділянки ціна окрема, договірна

власник
Будинок у с. Бориня Турківський р-н
olx.ua

25сотих землі,територія велика,будинок в затишному місці,в будинку багато зроблено ремонтів….(комунікацій)всі деталі по телефону Відстань від міста 5-7хв Повністю нова асвальтована дорога .

власник
Продаж будинок село Ясениця Борислав
olx.ua

Продається приватизований будинок в с. Лімна. Є подвіря. Неподалік магазини, пошта, школа.

власник
Приватизований будинок
olx.ua

Продається Терміново незавершене будівництво (1-й поверх під бізнес; 2-й поверх під житло), є всі документи та дозвіл під комерцію; підведено світло 3-и фази, огороджено, два заїзди, рядом біля головної дороги, самий центр села Будувався для себе, добротно

власник
БУДИНОК Борислав, Дрогобич, Трускавець, Східниця
olx.ua

Популярні запити