Продам дом с участком Киевская область, Таращанский район, с. Лука. Дом находится в центре, рядом рынок. Огород 10 соток, двор 14 соток. Жилая площадь 65 кв.м. В доме 2 комнаты, веранда, кухня, кладовая. Проведен газ, паровое отопление (котел) + печное. Во дворе есть колодец, погреб, хоз. постройка. Все вопросы по телефону. Реальному покупателю ТОРГ.

власник
Продам дом с участком, с.Лука, Таращанский р-н, Киевская обл.
olx.ua

Продається будинок у селі Лука Таращанського району Київської області. Через село проходить автомобільний шлях Р04 Київ-Звенигородка. Відстань від села до районного центру – м. Тараща – 15 км, до м. Біла Церква – 55 км, до м. Київ – 130 км. Село має регулярне автобусне сполучення з Києвом та Білою Церквою. Зручний підїзд до будинку від центру села. Домоволодіння знаходиться на земельній ділянці загальною площею 30 сот. З цієї площі 17,9 сот. займає орна земля, 6,2 сот. – фруктовий садок (яблуні, вишні, горіхи, абрикоси, малина). Решта зайнята будівлями та спорудами (житловий будинок, господарська будівля, гараж з оглядовою ямою,підвал, два погреби, криниця). Встановлені нові ворота та паркан з бетонних секцій, подвіря заасфальтоване. Одноповерховий капітальний житловий будинок має загальну площу 107,7 кв. м (вітальня, три спальні, кухня, веранда). Будинок доглянутий, всередині – в акуратному житловому стані. Будинок має електро- та газопостачання, встановлений новий економний газовий котел та дві дровяні печі. Також встановлена нова сучасна дровяна піч.Більша частина вікон і вхідні двері - металопластикові, гарної якості.В будинку знаходиться санвузол. Цегляна простора веранда. Поряд-комора,літня кухня. Біля будинку - два великі подвіря , які мають два входи. Встановлені нові паркани з бетонних секцій та металопрофілю. Будинок добре тримає взимку тепло, влітку – прохолоду. Встановлене супутникове телебачення та Інтернет. Меблі-по домовленості. Будинок для великої сімї, бажано для постійного проживання. Хто хоче придбати, щоб пересидіти "важкі часи" - прохання не турбувати!!! Велика територія, гарна природа. У селі є багато водоймищ, лісів, місць відпочинку. Є усі необхідні правовстановлюючі документи на будинок та земельну ділянку.

власник
Продається будинок із земельною ділянкою у с. Лука
olx.ua

Прордам будинок в селі Лука Білоцерківського району (Таращанського) в Київській області. Будинок знаходиться неподалік ставків, ваулиця асфальтована, поряд школа та дитсадок. У дворі будинку власна криниця, гараж з ямою, погреб, літня кухня та підсобні приміщення. В будинку проведений газ, опалення можливе газом і дровами. Продається разом з меблями, холодильником та плитою. Поряд город, двір заасфальтований, є фруктові дерева, виноград, малина та полуниця. За детальною інформацією та переглядом дзвоніть.

власник
Продам будинок в Таращанському районі
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається Будинок Лука Бучанський район Дуже затишне, приємне місце для Ваших планів заміського та тихого проживання на закритій території. Будинок 70м2 під чистову. Площа ділянки 6.7 соток. Введення на нового власника, документи на руках. Своя свердловина, каналізація - септик, електрика заведена в будинок разом з розведенням проводки по кімнатам, матеріал будинку газоблок, зовнішнє утеплення пінопласт, всередині оздоблена гіпсовою штукатуркою, стеля вирівняна гіпсокартоном. Є можливість зробити 2 паркомісця для авто або гараж та зони барбекю. Вздовж вулиці є газове сполучення для можливого підключення. Обирай розумний Вибір, адже ти цього вартий. Продаж без комісії для покупця. Ціна: $60000 З повагою Андрій

Продається Будинок для Вашої родини з Чистовою Лука
olx.ua