Пропонується новий будинок без оздоблення у селі Личанка Бучанського району Київської обл. До Києва 20 км. Село з розвиненою інфраструктурою. Будинок має 2 поверхи з вдалим плануванням. Передбачені 2 санвузли, велика кухня з їдальнею, підвальне приміщення 56 метрів. Будинок з газоблоків. Металопластикові вікна. Розведення електрики зроблене. Мідний кабель. Фундамент бетонний. Перекриття залізобетонні. У дворі є 2 вигрібні ями. Газ поряд з двором. До двору заїзд з центральної вулиці. 1 власник. 70000 доларів, торг. Телефонуйте! З радістю покажемо!

можливий продаж по єОселя
Проектна, 17
rieltor.ua

Продається старенький житловий будинок загальною площею 51,4 кв. м з господарськими будівлями та спорудами (хлів, криниця, погріб). Земельна ділянка 0, 20 га, правильної форми. Ділянка розташована на асфальтованій вулиці, пішохідна доступність до центру села. Є світло, газ, вода, котел, парове опалення, а також грубка для твердого палива. На ділянці розташований фруктовий сад. Є можливість будувати ще один будинок.

Продається житловий будинок по вул. Нова у с. Личанка
olx.ua

Продаю житловий будинок у с. Личанка. Загальна площа 211, 7 кв. м., житлова - 63, 8 кв. м. Також є великий гараж, що можна використовувати під майстерню, підсобне приміщення, що можна зробити як баню, літню кухню чи як окремий будиночок. Багато навісів. Є велика тераса, балкон- лоджія. Ділянка кутова. З неї відкривається чудовий краєвид на поле та ліс. Близько до зупинки громадського транспорту, проте не на фасаді автомагістралі. Дорога підсипана. Сусіди живуть. Чудовий варіант для постійного проживання та заміського відпочинку.

продам житловий будинок у стадії будівництва
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається житловий будинок 90 кв. м. Тиха, затишна вулиця, асфальтований підїзд, пішохідна доступність до зупинки громадського транспорту. Є світло, газ, криниця у дворі. Багато господарських споруд: гараж на 2 машини, хлів, погріб, літня кухня з піччю. Усі споруди у хорошому стані, доглянуті, чисті. Земельна ділянка має дуже широкий фасад - понад 46 м, що дає можливість у подальшому за потреби поділити її на дві ділянки. Тильна частина ділянки виходить до струмка, тому реальна площа ділянки становить 0,34 га. Прекрасний краєвид, можливість не лише займатися городництвом та садівництвом, але й релаксувати.

Продається житловий будинок 90 кв. м у хорошому стані, с. Личанка
olx.ua

Продам будинок 150м2 на ділянці для будівництва житлового будинку 0,15 га в с. Личанка Бучанського району (до Києва їхати 20 хв) . Електропостачання 10кВт, 3 фази, по вулиці йде газова магістраль. Скважина 25м - водопостачання заведено в будинок. Септик 30кубів. Будинок побудований з газоблоку, утеплений пінопластом, оздоблений цеглою під рваний камінь. Фундамент в глибину 1м20см, зверху бетоноблоки. На першому поверсі гардеробна, с/в, котельня (встановлений газовий котел, бойлер), кухня, велика вітальня 36м2, є місце для каміну, кондиціонер, вихід на задній двір. На другому поверсі 3 спальні, с/в, балкон. На першому поверсі планували теплу підлогу, на другому розведені радіатори. Отоплення вже функціонує. Будинок введений в експлуатацію. Оформлення мінімальне. Підходить під держпрограми. Асфальтований під"їзд, місцевість з озерами, магазини, садочок, школа, нова пошта, амбулаторія сімейної медицини, аптеки, поруч зупинка громадського транспорту ,доброзичливі сусіди. Продаж без комісії . Телефонуйте, пишіть- домовимося про перегляд!

Готовий будинок 150м2 в передмісті Києва. Держпрограми- так!
olx.ua

Ваш чудовий будинок зовсім поруч! Недалеко від Києва і вже побудований та доглянутий, треба купувати! Маємо 136м надійного будинку, який приваблює порядком і простором. Відео і світлини свої, власні. Документи в порядку, власник в Україні. Двір, сад, город ( грядки) доглянуті- люди проживають постійно. Село велике-є все для життя. Асфальт, газ по вулиці. Будинок 136 кв.м. Двоповерховий. Перший поверх - кухня-студіо, спальна кімната, санвузол, котельня, підсобне приміщення. Другий поверх - дві (три) кімнати, санвузол. Будинок оздоблений фасадною штукатуркою, стіни будинку - пінобетон, пінопласт, мінеральна вата, гіпсокартон. Фундамент- бетонна подушка. Електрика: - 3-х фазне електропостачання: - лічильник підключений до тарифу день/ніч. Вода - скважина. Каналізація - переливний септик, загальний обєм - 8 куб.метрів. Опалення: - комбінований твердопаливний котел, - електрокотел 12 кВт. Земля: - 5 соток під забудову, під будинком - 4 сотки - город, межує, можна придбати окремо Відстань від Києва до Личанки - 30 км. Асфальтована дорога. Будинок введенний в експлуатацію в 2018р. Запрошуємо на перегляд!

Чудовий будинок для мирного життя! Личанка, Житомирська траса, 30км
olx.ua

Продам будинок в Бучанському районі в гарній локації. Зручний виїзд на житомирську трасу, До Києва їхати 20 хвилин автомобілем. 240м2 , побудований в 2008 році, введений в експлуатацію. Земля 0,25га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд. Будинок побудований з газоблоку, утеплений пінопластом, обшитий сайдингом. Є 2 балкони та тераса. На першому поверсі є житлова кімната, кухня, їдальня, санвузол, коридор. На 2 поверсі 3 житлові кімнати, санвузол, коридор. Підвал 118м2.- пральня, котельня, комора, біль"ярдна, спорт зал. В будинку є вихід на задній двір. Дах- бітумна черепиця. Стеля додатково утеплена пінопластом. Опалення газове індивідуальне. Бойлер на 80 л. Криниця на 12 кругів, септик 16м3 з переливом. Гараж 12*6 на 2 машини. Подвір*я доглянуте, є акуратний город ,садок, квітники, альтанка, гойдалка. В пішій доступності є все для комфортного проживання- дитячий садок, озеро з облаштованим пляжем та місцями для відпочинку, магазини, аптека, амбулаторія, стоматологія, поштове відділення, ринок, зупинки громадського транспорту. За більш детальною інформацією та для переглядів телефонуйте!

Продаж будинку в Бучанському районі
olx.ua

Географія Личанка