Продається котедж - спарка в районі новобудов в с. Лапаївка! ВІД ВЛАСНИКА,БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ! Котеджі спроектовані і сплановані у сучасному стилі. Тут є все,що необхідно для комфортного проживання! Простора кухня- студія з виходом на терасу, три спальні кімнати кожна з виходом на балкон, гардеробна, ванна кімната і два санвузли, гараж з автоматичними воротами. Комунікації: центральна вода та каналізація, електрика, газ заведені в будинок. Ділянка 2.8 сот. з окремим заїздом.

olx.ua

котедж з ремонтом біля Львова в Лапаївці Сигналізація Ajax + камери Кондиціонери Toshiba Камін з розводкою jotul(фінський) Холодильник lg Накриття на машину Стабілізатор на будинок 9кВт Вікна на горищі Паркан збоку Змішувачі вбудовані з термостатом 2шт hansgrohe Подрібнювач відходів Котедж недалеко озера і лісу. Світло,вода і центральна каналізація. Розвинена інфраструктура. Поряд магазини, перукарні, поліклініка, аптека, сучасний ліцей у якому 7 спортзалів, музична школа, дитячі, спортивні та мультифункційні майданчики. Розташування 1 км до METRO і Епіцентру.

котедж з ремонтом  біля Львова в Лапаївці
olx.ua

Хороший елітний будинок.тут продумано все. Робилось з найкращих матеріалів. Дуже гарний ремонт. Охорона сигналізація,система очистки води,гідрофер, скважина, душова панель з термостатом, камін з системою повітроводів, сауна. На подвірї гранітна бруківка, мангал- піч, автоматика воріт і гаражу, газон застрелений сіткою від кротів, плодові дерева.

Продаж будинку Лапаївка
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж новозбудованого котеджу сучасного планування. . Світло 13 кВ, центральна вода і каналізація. 4 кімнати. Велика тераса. Гараж. Земельна ділянка3,5 сотих. Частково початий ремонт.

Продаж котеджу Лапаївка- Холодновідка. Зимноводівська ОТГ.
olx.ua

Привіт) Шукаєте ідеальний будинок для Вашої родини, тоді цей варіант для Вас;) Розташування в мальовничому місці поруч з сосновим лісом! Окремо стоячий будинок на 2 поверхи , загальна площа 150м2 та 8 соток землі . Тут поміститься зона відпочинку для Ваших діток , для дорослих і навіть домашніх улюбленців. Збудований з цегли, монолітний фундамент і перекриття. На першому поверсі великі панорамні вікна Veka ( вигляд на Вашу майбутню терасу) . Також на першому поверсі є вивід під камін, щоб Ваші вечори стали ще більш затишними. Будинок утеплений пінопластом , електрика 3 фази . На другому поверсі є балкон ( вихід на балкон з двох кімнат) . Для Вашого авто є навіс . Навколо будинку доробляється паркан. Також в будинку буде залита стяжка. Якщо виникають запитання радо відповім! Чекаю дзвінка та до зустрічі на обєкті ;) Бережіться;)

Продаж / Будинок / Лапаївка
olx.ua

Продаж котеджу в с. Лапаївка від забудовника. Котедж недалеко озера і лісу. Світло,вода, газ і центральна каналізація. Розвинена інфраструктура. Поряд магазини, перукарні, поліклініка, аптека, сучасний ліцей у якому 7 спортзалів, музична школа, дитячі, спортивні та мультифункційні майданчики. Розташування 1 км до METRO і Епіцентру.

Будинок котедж Лапаївка власник Львів
olx.ua

Продаж окремостоячого будинку площею 150м2 в мальовничому,затишному місці,біля соснового лісу. Земельна ділянка рівна,прямокутної форми. 8 сотих. Збудований з цегли Монолітний фундамент і перекриття Зручні сходи на 2-й поверх. Великі,панорамні вікна Rehau. Три енергозберігаючі скла. Металочерепиця arcelor. Утеплений пінопластом. Центральна вода і каналізація. Електрика 3 фази. Два балкони. Навіс для авто. Паркан. Вивід під камін. Під час будівництва можна внести зміни в планування.

Будинок Лапаївка (Кирпівка) Львів ська область
olx.ua

Продаж котеджу в с. Лапаївка від забудовника. Район нових забудов. 1-ий поверх Гараж 21,47 м² Тамбур 3,96 м² Паливна 4,54 м² Санвузол 3,38 м² Кухня-вітальня 44,88 м² Загальна: 78,23 м² 2-ий поверх Коридор 4,68 м² Житлова кімната 16,73 м² Балкон 2,13 м² Житлова кімната 14,07 м² Санвузол 5,60 м² Житлова кімната 18,45 м² Гардероб 3,58 м² Санвузол 4,48 м² Балкон 2,39 м² Загальна: 72,12 м² Котедж недалеко озера і лісу. Світло,вода, газ і центральна каналізація. Розвинена інфраструктура. Поряд магазини, перукарні, поліклініка, аптека, сучасний ліцей у якому 7 спортзалів, музична школа, дитячі, спортивні та мультифункційні майданчики. Розташування 1 км до METRO і Епіцентру.

Будинок котедж Лапаївка Львів Зимна Вода ОТГ
olx.ua

Продаж котеджу в с. Лапаївка - с. Лапаївка, - Площа 120 кв. м. - Ділянка 2,5 соток. Подвіря огороджене. - Усі комунікації централізовані. - Поруч школа, музична школа, дитячий садок, ліс, озеро. - Розташування 1 км до METRO і Епіцентру. Продаж від забудовника Без комісії Зовнішнє утеплення стін: Пінопласт Тип покрівлі: Металочерепиця Cанвузол: 2 Стіни: Цегла

власник
Продаж Будинок котедж Лапаївка власник
olx.ua

Продаж житлового будинку с. Лапаївка. Зроблений дизайнерський ремонт. Кухня та санвузли повністю укомплектовані. В житлових кімнатах ламінат, перший поверх підлога - плитка. Також улаштовано теплі підлоги на першому та другому поверхах ( ванні кімнати, коридор першого поверху та кухня). Сходи виконані з темного дуба. Є виводи на сигналізацію та відеокамери, розводка під інтернет, є можливість установити стабілізатор на весь будинок. Є вивід на заряджання автомобіля в гаражі. У альтанці готовий столик з мийкою, (*буде дороблена вагонка і задні ніші для огорож)і. Подвірʼя улаштоване, є бруківка і земля під зелені засадження. Зроблено водовідведення, готовий паркан та ворота. Ворота при вʼїзді та в гаражі автоматизовані (на пульт). Затишна і заселена вулиця, має хороший заїзд до будинку. Інфраструктура: - Школа/садок - 1,5 км. - Дитячий майданчик - 100 м. - Магазин - 300 м. Характеристики: Площа 185м² Опалення газове Централізоване водопостачання та каналізація

власник
Продаж котеджу з ремонтом
olx.ua

Котедж на стадії будівництва здача серпень 2024 .В 0 циклі всі комунікації будуть заведенні вбудино газ ,електрикп центральна вода та канелізація доїзд з бруківки.Можливе розтермінування оплати.

Котедж від Власника на стадії  Будівництва.
olx.ua

145тис$за готівкуПродаж окремостоячого будинку 2км від кільця на Городоцькій площею 150м2 в мальовничому,затишному місці,біля соснового лісу. Земельна ділянка рівна,прямокутної форми. 8,1 сотих. Збудований з цегли Монолітний фундамент і перекриття Зручні сходи на 2-й поверх. Великі,панорамні вікна Veka.Три енергозберігаючі скла.вхідні двері від Rodos. Утеплений пінопластом. Центральна вода і каналізація,газ. Електрика 3 фази. Два балкони. Навіс для авто. Паркан. Вивід під камін.Власник.

власник
Будинок в с.Лапаївка 2 км від кільця на Городоцькій
olx.ua

Продаж окремостоячого будинку 2км від кільця на Городоцькій (Лапаївка-Холодновідка)площею 280м2 в мальовничому,затишному місці,біля соснового лісу. Земельна ділянка рівна,прямокутної форми. 7 сотих. Збудований з цегли, монолітний фундамент і перекриття 1/2 поверх і 2 горище(40кв.м)Зручні сходи на 2-й поверх. Великі,панорамні вікна VDS( семикамерні пакети і трьох камерний склопакет енергозберігаючі). Центральна вода ,цент.каналізація,газ в будинку . Електрика 3 фази/ 13кв. Два балкони. Гараж для двох автомобілей. Вивід під камін.Зовнішнє утеплення та паркан доробляється. Власник

власник
Продаж будинку в Лапаївці (р-н Кирпівка)
olx.ua

Окремостоячий, в Лапаївка, район заселених новобудов, поруч ліс та озеро, до метро та епіцентру 3 хв,підведено всі комунікації,якісне та сучасне будівництво, все продумано до дрібниць,повністю завершено благоустрій,можливість перепланування в середині, велика простора мансарда з можливістю облаштування відпочинкої та житлової зони ( 100 кв.м)

Продаж особняка
olx.ua

Продаж окремого будинку біля лісу. Новий квартал забудови. Сучасне планування, немає лишніх площ. Високий фундамен, під навіс під машину,

Продаж окремого будинку біля лісу.
olx.ua

Продаж котеджу недалеко від Львова. Сучасне планування. Всі комунікації:світло 3 фази 13 кВ, газ, центральне водопостачання і водовідведення. Широкі вулички , новий квартал забудови недалеко від лісу і озера. Детальніше телефонуйте.

Продаж котеджу у котеджному містечку.Лапаївка. Зимноводівська ОТГ.
olx.ua

Продаж елітного будинку в с.Лапаївці. Збудований за новими технологіями, в дві цегли , утеплений мінватою ( 150 мм),дах перекритий австрійською натуральною черепицею і утеплений мінватою( 200мм),площа будинку 258 кв.м., висота стелі 3,25 метри, +130 м.кВ.В будинку автономне опалення(газове),вікна з алюмінієвими профілями та потрійним склом, центральна вода,каналізація,світло потужність 15 кВт.,додатково безперебійне живлення ( рекупирація,генератор,інвектор),система стельової витяжки та кондиціонування , додатково стаціонарні кондиціонери в кімнатах та кухні-вітальні,камін на першому поверсі з обігрівом 2-го поверху,відеонагляд,сигналізація,інтернет,автоматичні ворота , примусовий полив газону і дерев ( 60 фруктових дерев). Гостьовий будинок площею 170 кв.м.,на першому поверсі велика вітальня та відпочинкова зона з мангалом,другий поверх – кімната ,гардеробна,санвузол.Гараж на дві машини (36 кв.м.),дровітня,дерев’яна альтанка,цегляний паркан по периметру. Земельна ділянка площею 22 сотих. Торг!!! Є також відеоогляд будинку.Ціна990 тис. у.о. Дзвінок

Продаж елітного будинку в с.Лапаївці
olx.ua

Продаж котеджу Лапаївка. Недалеко озера і лісу. Розвинена інфраструктура. Ліцей, садочок,магазини,перукарні,поліклініка,аптека, недалеко Метро,АТБ, Епіцентр. Розвинена інфраструктура. Ліс,озеро.

Продаж котеджу Лапаївка
olx.ua

Придбай будинок з паркомісцем та ділянкою для відпочинку за ціною 1 кімнатної квартири! Котедж с. Лапаївка 3 сот., 110м, 4 кімнати, гардеробна, 2 санвузли, також є 50 метрів горища з мансардним вікном, на якому може бути дитяча кімната або спортзал. Спарений котедж на дві сімї Будинок збудований з червоної цегли, матеріал даху - металочерепиця, утеплений зовні пінопластом 10-кою, внутрішня штукатурка, енергозберігаючі вікна Salamander, броньовані двері, підключені усі комунікації ( газ, світло, вода, каналізація) Ділянка 3 сот., асфальтовий доїзд, хороше сполучення маршруткою та поїздом, поруч школа, садок, магазин, аптека, неподалік сосновий ліс. ВЛАСНИК Оксана

Котедж с. Лапаївка 3 сот., 110м
olx.ua

Продаж будинку. Продаж окремостоячого двоповерхового будинку в мальовничому,затишному місці біля соснового лісу. Хороше розташування та дорожня розвязка / 2км.,від кільця на Городоцькій /. Будівництво виконане з якісних матеріаів: стіни цегляні,монолітний фундамент та перекриття,встановлені якісні великі панорамні вікна ,зручні бетонні сходи на 2-й поверх. Всі чорнові роботи зроблені, залишається тільки робити ремонт. Центральна вода і каналізація,газ, розведена електрика, Індивідуальне опалення, 5 кімнат + простора вітальна площею 30.6 м2. Наявність великої тераси . Земельна ділянка рівна,прямокутної форми 7сотих та окремостоячий гараж площею 34м2, Розвинена інфраструктура поблизу ,школа, дитячий садок .

Продаж окремостоячого будинку с. Лапаївка
olx.ua

Продаж частини котеджу Лапаївка, вул. Кирпи . 120м.кв.+60м.кв. Ділянка 4стотих Зроблено гідроізоляцію та утеплення фундаменту. Утеплення будинку пінопластом. Вікна з двох камерним склопакетом з енергозберігаючим склом. Загальна площа котеджу 180м2 (120м2+ 60м2 мансардне приміщення)В бонус до загальної площі йде 60 кв. м. мансардне, яке не буде внесено в технічний паспорт. -є можливість поставити камін на опалення -зроблена підводка труб на воду, каналізацію-Проведені комунікації: світло, вода, каналізація. Поруч :-дуже гарний сосновий ліс 100 м , є гриби на сезонні дні, поруч озеро 400 м, особисто гуляла, дуже красиво;-сучасний ліцей(школа) 1 км;-дитячий садок;-амбулаторія+аптека 1. 2 км;-церква 850 м;-перукарні, дитячі та спортивні великі майданчики;-нова пошта 1. 5км;-Епіцентр2. 5 км / Метро 2. 5км / АТБ 2 км;-до центру Львова/Залізничний від 5-11 км , 600 м до зупинку транспорту.

Продаж сучасного котеджу Лапаївка Зимна Вода ОТГ
olx.ua

Котедж недалеко озера і лісу. Світло,вода, газ і центральна каналізація. Розвинена інфраструктура. Поряд магазини, перукарні, поліклініка, аптека, сучасний ліцей у якому 7 спортзалів, музична школа, дитячі, спортивні та мультифункційні майданчики. Розташування 1 км до METRO і Епіцентру.

Будинок котедж Лапаївка Зимна Вода ОТГ
olx.ua

Котедж недалеко озера і лісу. Світло,вода, газ і центральна каналізація. Розвинена інфраструктура. Поряд магазини, перукарні, поліклініка, аптека, сучасний ліцей у якому 7 спортзалів, музична школа, дитячі, спортивні та мультифункційні майданчики. Розташування 1 км до METRO і Епіцентру.

Будинок котедж Лапаївка Зимна Вода ОТГ
olx.ua

Сучасний котедж з ремонтом в Лапаївці . Короткі характеристики по облаштуванні: Сигналізація Ajax + камери - 1500$ Кондиціонери Toshiba - 1000$ Камін з розводкою jotul(фінський) - 5000$ Холодильник lg - 1500$ Накриття на машину - 3000$ Стабілізатор на будинок 9кВт - 1000$ Вікна на горищі - 1500$ Паркан збоку - 750$ Змішувачі вбудовані з термостатом 2шт hansgrohe - 1250$ Подрібнювач відходів - 500$ Розташування та інфрасруктура: Котедж недалеко озера і лісу. Світло,вода і центральна каналізація. Розвинена інфраструктура. Поряд магазини, перукарні, поліклініка, аптека, сучасний ліцей у якому 7 спортзалів, музична школа, дитячі, спортивні та мультифункційні майданчики. Розташування 1 км до METRO і Епіцентру.

Будинок котедж Лапаївка Львів сучасний з ремонтом меблями
olx.ua
1 - 24 з 26 результатів

Популярні запити

Географія Лапаївка