Продаж дуплексу в с. Лапаївка .Загальною площею 125м2+60м2 мансарда , земельна ділянка 5 сот, доїзд по бруківці, чудова обжита вулиця . Код будинку - #26791159 Зроблений якісний дизайнерський ремонт. Опалення газовий котел, всі комунікаціі центральні . Кухня та санвузли повністю укомплектовані. В житлових кімнатах ламінат, перший поверх підлога - плитка, зроблено теплі підлоги на першому та другому поверхах ( ванні кімнати, коридор першого поверху та кухня). Сходи виконані з темного дуба(шпон). Є виводи на сигналізацію та відеокамери, розводка під інтернет, є можливість установити стабілізатор на весь будинок.На вулиці є накриття на машину та вивід на заряджання автомобіля , а також є гараж .На території є альтанка, готовий мангал, столик з мийкою. Подвірʼя облаштоване , є бруківка і земля під зелені засадження. Зроблено водовідведення, готовий паркан та ворота. Ворота при вʼїзді та в гаражі автоматизовані (на пульт). Прекрасна Інфраструктура поруч: - Школа/садок - 1,5 км. - Дитячий майданчик - 100 м. - Магазин - 300 м. Прекрасний варіант готового котеджу поруч міста ! Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Полуботка, 1
rieltor.ua

Продаж частини дуплекса в с. Лапаївка, загальною площею 105м2 з гарним ремонтом, на земельній ділянці 4 сотки . Готовий до заселення, лише доставити меблі . Код будинку - #26647193 Знаходиться неподалік лісу в тихому районі. Якісно збудований. Монолітний фундамент і перекриття, збудований з керамоцегли . Накритий якісною металочерепицею. Котедж без гаража (можна облаштувати навіс для авто). На першому поверсі тепла підлога. Встановлено якісні вікна з двохкамерним склопакетом та профілем преміального виробника "Rehau". В будинку зроблено фасад з утепленням, дах утеплено мінеральною ватою.Комунікаці- світло 13 кВт., септик-вигрібна яма, вода- свердловина. Оглянути котедж можна в зручний для Вас. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат.

Сікорського, 1
rieltor.ua

3 кімнатний будинок, котедж в селі Лапаївка, Холодновідка, Львів. Подвір’я огороджене - вистелене бруківкою. Паркінг на 2-3 авто перед будинком + гараж. Загальна площа 130.7 кв. м. Житлова площа 41.5 кв. м. Площа кухні 29.1 кв. м. Ділянка 4 сотки Планування Будинку Перший поверх - Гараж - Простора кухня - студія - Санвузол, кладова, пральня, гардеробна Другий поверх - Гардеробна - Санвузол з ванною - Три спальні - балкон і тераса Комунікації: світло в будинку, газ, вода та каналізація центральні, індивідуальне опалення. Монолітне залізобетонне перекриття між першим і другим поверхом, а також дах з утепленням. Дуже зручне розташування: 5 хв до вул. Городоцької, 5 хв від Епіцентр та Метро, 10 хв від ТЦ Вікторія Гарденс, 10 км до центру міста Львова. Код: 10167

Галицька
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Хороший елітний будинок.тут продумано все. Робилось з найкращих матеріалів. Дуже гарний ремонт. Охорона сигналізація,система очистки води,гідрофер, скважина, душова панель з термостатом, камін з системою повітроводів, сауна. На подвірї гранітна бруківка, мангал- піч, автоматика воріт і гаражу, газон застрелений сіткою від кротів, плодові дерева.

Продаж будинку Лапаївка
olx.ua

Продаж котеджу в с. Лапаївка $ 115 000 - с. Лапаївка, - Площа 131 кв. м. (кухня студія+гараж+три кімнати). - Ділянка 3, 5 соток. Подвіря огороджене - вистелене бруківкою. - Усі комунікації централізовані. - Поруч школа, музична школа, дитячий садок, ліс, озеро. - Розташування 1 км до METRO і Епіцентру. Продаж від забудовника Без комісії Зовнішнє утеплення стін: Пінопласт Тип покрівлі: Металочерепиця Cанвузол: 2 і більше Стіни: Цегла

Продаж Будинок котедж Лапаївка власник
olx.ua

Продається котедж - спарка в районі новобудов в с. Лапаївка! ВІД ВЛАСНИКА,БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ! Котеджі спроектовані і сплановані у сучасному стилі. Тут немає нічого зайвого і одночасно є все,що необхідно для комфортного проживання! Простора кухня- студія з виходом на терасу, три спальні кімнати кожна з виходом на балкон, гардеробна, ванна кімната і два санвузли, гараж з автоматичними воротами. Комунікації: центральна вода та каналізація, електрика, газ заведені в будинок. Ділянка 2.8 сот. з окремим заїздом. Залишився один котедж , який чекає свого власника !

власник
Продаж котеджу  від власника с. Лапаївка
olx.ua

Продається котедж - спарка в районі новобудов в с. Лапаївка! ВІД ВЛАСНИКА,БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ! Котеджі спроектовані і сплановані у сучасному стилі. Тут є все,що необхідно для комфортного проживання! Простора кухня- студія з виходом на терасу, три спальні кімнати кожна з виходом на балкон, гардеробна, ванна кімната і два санвузли, гараж з автоматичними воротами. Комунікації: центральна вода та каналізація, електрика, газ заведені в будинок. Ділянка 2.8 сот. з окремим заїздом.

olx.ua

ЦІНУ ЗНИЖЕНО! ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ!!!Особняк у с. Лапаївка. Відмінний стан. 350 метрів квадратних та 8 сот. землі. Баня на дрова та басейн ( окремо стояча будівля) Більярд. Гараж на 1 авто. Торг.

власник
Особняк у Лапаївці. ЦІНУ ЗНИЖЕНО!
olx.ua

Продаж новозбудованого котеджу сучасного планування. . Світло 13 кВ, центральна вода і каналізація. 4 кімнати. Велика тераса. Гараж. Земельна ділянка3,5 сотих. Частково початий ремонт.

Продаж котеджу Лапаївка- Холодновідка. Зимноводівська ОТГ.
olx.ua

Продаж котеджу в с. Лапаївка від забудовника. Район нових забудов. 1-ий поверх Гараж 21,47 м² Тамбур 3,96 м² Паливна 4,54 м² Санвузол 3,38 м² Кухня-вітальня 44,88 м² Загальна: 78,23 м² 2-ий поверх Коридор 4,68 м² Житлова кімната 16,73 м² Балкон 2,13 м² Житлова кімната 14,07 м² Санвузол 5,60 м² Житлова кімната 18,45 м² Гардероб 3,58 м² Санвузол 4,48 м² Балкон 2,39 м² Загальна: 72,12 м² Котедж недалеко озера і лісу. Світло,вода, газ і центральна каналізація. Розвинена інфраструктура. Поряд магазини, перукарні, поліклініка, аптека, сучасний ліцей у якому 7 спортзалів, музична школа, дитячі, спортивні та мультифункційні майданчики. Розташування 1 км до METRO і Епіцентру.

Будинок котедж Лапаївка Львів Зимна Вода ОТГ
olx.ua

Продаж окремостоячого будинку 2км від кільця на Городоцькій (Лапаївка-Холодновідка)площею 280м2 в мальовничому,затишному місці,біля соснового лісу. Земельна ділянка рівна,прямокутної форми. 7 сотих. Збудований з цегли, монолітний фундамент і перекриття 1/2 поверх і 2 горище(40кв.м)Зручні сходи на 2-й поверх. Великі,панорамні вікна VDS( семикамерні пакети і трьох камерний склопакет енергозберігаючі). Центральна вода ,цент.каналізація,газ в будинку . Електрика 3 фази/ 13кв. Два балкони. Гараж для двох автомобілей. Вивід під камін.Зовнішнє утеплення та паркан доробляється. Власник

власник
Продаж будинку в Лапаївці (р-н Кирпівка)
olx.ua

Продаж будинку. Продаж окремостоячого двоповерхового будинку в мальовничому,затишному місці біля соснового лісу. Хороше розташування та дорожня розвязка / 2км.,від кільця на Городоцькій /. Будівництво виконане з якісних матеріаів: стіни цегляні,монолітний фундамент та перекриття,встановлені якісні великі панорамні вікна ,зручні бетонні сходи на 2-й поверх. Всі чорнові роботи зроблені, залишається тільки робити ремонт. Центральна вода і каналізація,газ, розведена електрика, Індивідуальне опалення, 5 кімнат + простора вітальна площею 30.6 м2. Наявність великої тераси . Земельна ділянка рівна,прямокутної форми 7сотих та окремостоячий гараж площею 34м2, Розвинена інфраструктура поблизу ,школа, дитячий садок .

Продаж окремостоячого будинку с. Лапаївка
olx.ua

Популярні запити

Географія Лапаївка