Пропоную до продажу затишне та доглянуте господарство, яке складається з цілого комплексу будівель : - будинок з трьома кімнатами ( індивідуальне газове опалення) - вигрібна яма 8 куб - житловий флігель ( альтанка, санвузол, кухня, кімната) - баня на дровах - майстерня - погріб - відкритий та зручний гараж - хоз. блоки для дрів та огородніх приладь - широкий та просторий двір з навісом - город та сад, виноградник Все що ви побачите, зайшовши у двір робилося зі старанням, із якісних матеріалів та з розумінням облаштований кожний вуголочок. У цьому дворі вільно можуть проживати дві сім"ї. В кроковій доступності знаходиться супермаркет "АТБ", ринок, масса різних магазинів, транспортна зупинка тощо. Додаткові фото та відео надам по бажанню на вайбер. Тож, швидше телефонуйте, бо я вас запрошую на огляд та придбайте собі затишний будиночок. Безкоштовне розміщення оголошень більш як на 50 рекламних майданчиках. (для власників нерухомості). Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. АН Купи Дім.

Кишинівська вул., 3
rieltor.ua

Продам частину будинку район Габдрахманова. + Загальна площа будинку 58м2 + Велика кухня - 9.5 м2 + Зручності в будинку + Газове опалення + На земельній ділянці є літня кухня з газом + Вся інфраструктура поруч (зупинка, магазин, садок, парк) + Всі меблі та техніка залишаються - можна зайти і жити + Комісію агенції нерухомості сплачує власник Частину коштів від своєї комісії перераховую ЗСУ

Пушкіна вул., 22
rieltor.ua

Продам або обміняю на квартиру, автомобіль,зерно.. будинок та 7 соток земельної длянки на Лелеківці. А тепер розповім в деталях: Готові до експлуатації: - гостьовий будинок з санвузлом (частина будинку) - капітальний гараж під будинком ( металеві ворота, стіни залізобетонні блоки) -баня -підсобне приміщення До будинку підведені вода, газ, світло. -розпочате будівцицтво 2-о поверхового будинку на 120 м2 ( фундамент залізобетон) Є зливна яма. Навколо прибудинкової території збудована добротна огорожа на фундаменті. Плодородна ділянка оброблена та готова для посадки городини, а також посаджено багато плодових дерев. При будівництві будівель використовувалися тільки високояксні матеріали (продаж не планувався). Поряд зупинка, транспортна розв"язка в любий куточок міста, супермаркети, магазини, бензозаправка, а навколо чисте повітря , багато зелених насаджень та солов"їний спів. Для реального покупця можливий торг та допомога з будматеріалами по зниженим цінам. Чекаю на ваш дзвінок! * * * Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. З нами безпечно, комфортно, швидко. АН "Купи Дім".

Скульського вул., 30
rieltor.ua

Продам два будинки по ціні одного біля школи на Кущівці. Будинок 83 м2 на Кущівці по вул.Ірпінській. - всі меблі та техніка залишаються покупцю - міцний фундамент - якісне будівництво - вічний дах повністю виготовлений із алюмінею - індивідуальне газове опалення - кондиціонери - 4-ри окремі кімнати, санвузол - висока стеля - тепла підлога - додатково у дворі ще один будинок 49 м2 на 2-і кімнати зі зручностями, опаленням, меблями. - добротний погріб -гараж зі смотровою ямою - просторий доглянутий двір - виноград, сад, квіти Реальному покупцю хороший торг. Запрошую вас на огляд, цей будиночок вже зачекався саме вас! Безкоштовне розміщення оголошень більш як на 50 рекламних майданчиках. (для власників нерухомості). Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Підбір нерухомості самостійно, без ріелтора, за 2 секунди за допомогою Телеграм Боту https://t.me/KupidomRealtyBot Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. АН Купи Дім.

Ірпінська, 35/22
rieltor.ua

Пропоную до продажу затишний та доглянутий будинок з банею, розташований на початку Старої Балашівки, в районі дитячого спортивного майданчика. Будинок збудований в 2000-му році на земельній ділянці 10 соток - стіни цегла + утеплення - центральний водопровід + колодязь - індивідуальне газове опалення - дах в дуже хорошому стані - сад з плодовими деревами та ягодами - хоз.побудови, літній душ - хороший погріб - поряд в продажу можна купити ще земельну ділянку 8 соток - в кроковій доступності "Файномаркет", транспорт. Запрошую вас на огляд цього чудового будинку в зручний для вас час. Безкоштовне розміщення оголошень більш як на 50 рекламних майданчиках. (для власників нерухомості). Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. АН Купи Дім.

пров. Євгена Березняка, 1-в
rieltor.ua

Продам доглянутий будинок з міцним фундаментом в Олексіївці. - всі, майже нові меблі та техніка залишаються покупцю - будинок- заходь та живи - комбіноване опалення - хороший стан- тріщин по стінах немає - гараж, літня кухня, погріб, хозпобудови. - в кроковій доступності парк, річка Запрошую вас на огляд! Реальному покупцю хороший торг. Всі питання по телефону. Безкоштовне розміщення оголошень більш як на 50 рекламних майданчиках. (для власників нерухомості). Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Підбір нерухомості самостійно, без ріелтора, за 2 секунди за допомогою Телеграм Боту KupidomRealtyBot Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. АН Купи Дім.

Барболіна, 40
rieltor.ua

Продається великий будинок, з житловим флігелем. Місто Кропивницький. Район Лелеківка, вулиця Мелітопольська. Будинок 2 поверхи. 10* 10,05 м. Загальна площа 141.3 кв.м Житлова площа 80.6 кв.м Початок будівництва 1987 рік. Стіни цегляні, криша шифер. Без внутрішніх робіт. По плану на першому поверсі : Кухня, вітальні, санвузол окремий. По плану на другому поверсі: 5 окремих кімнат, за бажанням можна зробити санвузол, гардеробну , тощо. Великий балкон, і вихід на мансарду. Загальна площа земельної ділянки 6 соток. Гараж, город, погріб, колодязь, голубʼятні. Житловий флігель 35 кв.м, 1 кімната, кухня та санвузол. Газ, вода та зливна яма. Фото з планом 1 - ого та 2 - ого поверхів додаю. Подробиці по телефону. Тел: 066 888 50 03. Ціна: 60 000 уе Де 0 % комісія для покупця.

Мелітопольська вул., 17
rieltor.ua

Продаж житлового будинку з господарськими побудовами (житловий флігель, літня кухня, гараж, сарай) Площа земельної ділянки 5 соток

Кримська вул.
rieltor.ua

Продається 1,5поверховий будинок на Новій Балашовкі, високий фундамент, висота стелі 3,20м, є гараж з ямою, підсобні приміщення, фруктові дерева, город.

Марка Вовчка
rieltor.ua

Продам будинок в Світловодську по вул.Нахімова Загальна площа разом з цокольним поверхом та підвалом 156,8 м.кв. Перший поверх - 74,3 м.кв., цокольний - 64,1 м.кв., підвал, під цокольним поверхом, - 18,4 м.кв. Топочна та підсобні приміщення знаходяться на цокольному поверсі. Перший поверх житловий з двома кімнатами, кухнею та санвузлом. Є можливість зтобити ще мансардний поверх, щоб розширити житлову площу. Цокольний поверх теж житловий. Перед будинком велика площадка, куди можно ставити декілька машин. Бутовій забор. Фундамент будинку теж бутовий. Є сарай, вбиральня на вулиці, місце під грядку чи квітник, невеличкий дитячий басейн. За більш детальною інформацією та записом на перегляд телефонуйте за номером в оголошенні.

вул.Нахімова, 24
rieltor.ua

Терміново продам будинок в Созоновці на березі озера. Хто мріє про свою усадьбу за власним дизайном, то це пропозиція саме для вас. Пропоную до вашої уваги 2-о поверховий будинок 1995 року будівництва : - загальна площа 200 м2 - між поверхами плити перекриття - індивідуальне газове опалення - перший цокольний поверх: літня кухня, гараж, добротний погріб, складське приміщення - другий поверх: 3-и просторі та роздільні кімнати, кухня, ванна, туалет - додатково можна облаштувати мансардний поверх з неймовірним виглядом на озеро та для релаксу зі співом пташок - жилий флігель з кухнею та ванною кімнатою - скважина - земельна ділянка 39 соток: 14 соток присадибна ділянка та 25 соток город - садиба з різноманіттям виноградних сортів та плодових дерев Цей будинок дає можливість втілення фантазії та можливостей! Тож швидше телеффонуйте та їдьмо на огляд! Безкоштовне розміщення оголошень більш як на 50 рекламних майданчиках. (для власників нерухомості). Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Підбір нерухомості самостійно, без ріелтора, за 2 секунди за допомогою Телеграм Боту https://t.me/KupidomRealtyBot Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. АН Купи Дім.

Новобережна, 152
rieltor.ua

власник
можливий продаж по єОселя
Центральна, 21
rieltor.ua

Продаж будинку в селі Липове, по вулиці Центральна 57 (10 хвилин на машині) + окремий, двоповерховий будинок + загальна площа 100 кВ, високі стелі + перший поверх, жилий, другий - треба робити ремонт + в будинку всі зручності, бойлер на гарячу воду + опалення пічне + свердловина на 14 метрів + переший поверх - всі вікна металопластикові + 10 соток приватизованої землі Пропозиція від агенції нерухомості - "ЕГІДА" Фахівець з питань нерухомості - Фатєєва Ольга

Центральна, 57
rieltor.ua

Продається добротний будинок в районі В.Балка/Катранівка (Чайковського/Охтирська), недалеко від школи. Загальна площа 60м2, житлова 37м2 (три кімнати, кухня і два коридори) Вода у будинку, індивідуальне газове опалення. На все стоять лічільники!! Присадибна ділянка 6 соток, добре ростуть фрукти, овочі, квіти. Також на подвір"ї є невеликий гараж, літня кухня, лях. Двір окремий, у пішій доступності магазин, школа, зупинка громадського транспорту. Навколо привітні сусіди. Телефонуйте і приходьте на перегляд. Пропозиція від агенства нерухомості "МЕГАДІМ", ми працюємо для Вас! Послуги агенції 4% Телефонуйте, подробиці по телефону! Консультації безкоштовно! Фахівець з нерухомості, Член Асоціації Професійних Рієлторів м.Кропивницький, Спілка фахівців з нерухомого майна України.

Чайковського вул., 108
rieltor.ua

Продаж будинку на Великій Балці, який можна розділити на дві половини, з двома входами та вїздами! + загальна площа будинку 67 кВ, має чотири кімнати + газове опалення + має два санвузли + нова криша, на другому поверсі можна зробити додаткову кімнату + площа ділянки 6 соток + є літня кухня з газом + заїзд для авто з обох сторін будинку Пропозиція від агенції нерухомості - "ЕГІДА" Фахівець з питань продажу нерухомості - Фатєєва Ольга

Матросова Олександра пров.
rieltor.ua

Продається будинок на початку Лелеківки (магазин Файно маркет) Загальна площа 85м2, складається з двох половин (може проживати дві сім"ї) з УСІМА ЗРУЧНОСТЯМИ, ЗАТИШНИЙ і дуже теплий будинок. Газове опалення з теплою підлогою! Колодязь у дворі. На все лічильники. Хороше місцерозташування, поруч транспортна розвязка, під"їзди до будинку гарно освітлені у нічний час!! Капітальний просторий ГАРАЖ, Літня кухня, Сарай, Хороший погріб. Дуже доглянутий, сонячний, РІВНИЙ, тихий двір! Кадастровий номер, рівний ділянка 7 соток!! Город, фруктові дерева, виноград, квіти, ягідні кущі. Дуже цікава пропозиція в цій ціновій категорії! ТОРГ. Пропозиція від агенства нерухомості "МЕГАДОМ", ми працюємо для Вас! Послуги агенції 4% Телефонуйте, подробиці по телефону! Консультації безкоштовно! Фахівець з нерухомості, Член Асоціації Професійних Рієлторів м.Кропивницький, Спілка фахівців з нерухомого майна України.

Холодноярська вул.
rieltor.ua

Продається половина буднику в районі Нової Балашівки, район ринку Ідеал за Київською.. Будинок знаходиться в зручному місці недалеко зупинки маршрутки. В будинку зроблений капітальний ремонт. Є можливість розширення за рахунок мансарди, вихід на неї передбачений. - Сучасний ремонт - 2 кімнати, коридор, велика кухня, зручності - Автономне газове опалення, сучасний котел-колонка - Вікна м/пластикові - Тепла підлога - Окремий двір - Є невелика ділянка з господарськими будівлями близько 2 соток - Вїзд для авто, гараж - Тихе, затишне місце для вашого проживання - Меблі та техніка залишаються за домовленістю Світлана Філіпенко, фахівець з нерухомості, Агентство нерухомості "Егіда" Член Асоціації Професійних Рієлторів м.Кропивницький, Спілка фахівців з нерухомого майна України Рейтинг TOP20UA2021-2022

Київська вул., 80
rieltor.ua

Продається капітальний будинок в районі Масляниківка. В будинку 4 кімнат. Дуже гарне правильне планування. Великий доглянута ділянка 16 соток, свій двір, є вїзд для вашого авто. Рівна ділянка. Можливо під сонячні панелі. - 80 кв.м - всі зручності у будинку - ділянка 16 соток - вікна м/пластикові - зовнішнє утеплення - господарські будівлі - автономне газове опалення Світлана Філіпенко, фахівець з нерухомості, Агентство нерухомості "Егіда" Член Асоціації Професійних Рієлторів м.Кропивницький, Спілка фахівців з нерухомого майна України Рейтинг TOP20UA2022

Цілинна вул., 20
rieltor.ua

Продається частина будинку в районі Ковалівки. Загальною площею 41 кв.м. В будинку прихожа, кухня, ванна кімната та простора кімната, з якої можна зробити дві. Тепла підлога на кухні. Санвузол сумісний. Електроопалення, бойлер, металопластикові вікна. Стіни вирівняні, нова електропроводка. Зараз в стадії завершення ремонту. Двір на двох власників, вїзд для машини. Новий паркан. Зручне розташування. Поруч школа, магазини, ринок, поліклініка, парк. Ціна 24800 доларів торг присутній

Вокзальна вул., 12
rieltor.ua

Продається велика частина будинку на Катранівці ( поруч з Томо Клінікою). Загальною площею 64,65 кв.м. В будинку дві окремі кімнати, кухня-студія, гардеробна, санвузол, веранда з опаленням. Автономне газове опалення. Натяжні стелі в кухні-студії та ванній кімнаті вже майже готові. Вікна металопластикові. Будинок утеплений. Пів даху після капітального ремонту. Є тераса під навісом, вхідний погріб, літній душ, молодий фруктовий та декоративний сад, город. Окремий великий двір та вїзд для машини. Нова огорожа. Земельна ділянка 4 сотки. Комунікації: світло (двозонний лічильник), вода централізована, зливна яма. Будинок розташований у затишному місці, з тераси відкривається гарний краєвид на природу. Ціна 35000 доларів

Ялтинська вул., 6
rieltor.ua

!!!Земля не приватизована! Вихід до річки! Продається 2-поверховий будинок в дачному кооперативі Ятрань, ділянка прямокутної форми. На території є будинок - коридор, кімната 8,9 кв.м, кухня 4 кв.м - 1й поверж, коридор, комора, кімната 8.38 кв.м, мансардна кімната, великий балкон з видом на озеро - 2й поверх. - 10 соток - капітальний фундамент - світло - піч-груба - скважина - вїзд для авто Пропозиція від агенціі нерухомості "ЕГІДА" Фахівець з питань продажу нерухомості, Фатєєва Ольга

Ятрань
rieltor.ua

Продам цегляний будинок. Власівка. Продам трикімнатний цегляний будинок, смт. Власівка. Загальна площа - 173 метри, гараж на два авто – 41 метр. Також в будинку є гардеробна, роздільний санвузол, підвал зі входом з середини. Встановлені металопластикові вікна, вхідні двері броньовані з електрозамками. Свердловина. Електрика- 380 В, потужність -20 кВт. Вигрібна яма на 11 кубів. У дворі господарські будівлі ( літня кухня, літні туалет і душ ). Встановлені стовпи під паркан і відкатні ворота, рейка під ворота в наявності. Земельна ділянка приватизована – 15 соток. Продаж без комісії для покупця.

Калинова
rieltor.ua

Будинок двоповерховий, загальною площею 332 м2, житлова площа 100,6 м2. 1991 року побудови. Стіни: бетон, зсередини - червона цегла, ззовні - біла цегла. Перекриття - залізобетонні плити. Криша - метал. Заведено газ, водопровід, електроенергію (три фази), каналізація септик. Є цокольний поверх загальною площею 130 м2, спуск до нього є з вулиці у вигляді воріт та з першого поверху - сходи. Перший поверх: 2 санвузли, кухня 16.8 м2, хол 19.1 м2, кімната 28.8 м2. Другий поверх: хол 26.3 м2, санвузол 3.4 м2, лоджія 13.2 м2, кімнати 17.2 та 28.3 м2. У дворі два капітальні гаражі, баня, літня кухня з санвузлом та твердо-паливним опаленням та господарські побудови. Земельна ділянка 20 сот для будівництва та обслуговування будинку. Двір заасфальтовано, є заїзди до гаражів та простір для паркування автомобілів у дворі. Багато фруктових дерев, виноградників, квітів. Цей будинок - дійсно чудовий варіант для великої сімʼї, що цінує зручність та простір.

Південна, 11
rieltor.ua

Продам 1 эт Дом (Кущевка), общая площадь 87 м 2, четыре комнаты, кухня 7 м2, санузел 5 м2 совмещенный, дом кирпичный, очень теплый, с добротным фундаментом, крыша шифер, АГВ, окна старые деревянные, внутри косметический ремонт, но требует капитального ремонта. Двор отдельный, есть въезд, во дворе флигель кирпичный, есть хоз постройки Земельный участок почти 13 соток ,приватизирован. Остановка рядом До центра 10 минут, не далеко детская областная больница Цена : 45 000 $ Агентство недвижимости «Алекс - Плюс» +38(066)-833-98-98 Ирина

Херсонская, 1
rieltor.ua
1 - 24 з 1 158 результатів

Популярні запити