Продається будинок в місті Гайворон по центральній вулиці, Н.Богач. На подвір’ї є хата та житлова літня кухня, погріб, сарай, криниця, гараж і 14 соток городу. Будинок на два входи. Проведений газ. Будинок продається з усіма меблями. Поряд знаходиться садочок, школа, танцювальна школа, магазини; річка в 10 хв ходьби. Без торгу! Без розстрочки! Звертайтесь за тел. +3806-885-429-40 (Viber/telegram/WhatsApp)

власник
Продам хату
olx.ua

Продається недобудований будинок в смт. Завалля, Кіровоградської обл. Гайворонського р-ну, без внутрішніх робіт та опалення. Розміром 11.9×13.1м, літня кухня розміром 5.0×8.8м, та господарчі приміщення розміром 4.4×6.9м, 2.2×2м з теплим переходом до будинку 3.2×6.6м. Є погріб під літньою кухнею, присадибна земельна ділянка площею 0.14га.Будинок знаходиться в новобудовах по вулиці Сагайдачного 13, недалеко протікає річка Південний Буг. Посередників просимо не турбувати.

власник
Продам недобудований будинок
olx.ua

Подається гарний дім на березі річки Південний Буг біля млина в с.Соломія.Площа ділянки 10 соток загальна.На подвірї є всі господарські будівлі,гараж криниця, город.Підведена вода та каналізація.Всі подробиці 06******00 *ДЕШЕВШЕ НЕ БУДЕ НЕ ЧЕКАЙТЕ*

власник
Продаж добротного будинку
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Будинок в центрі села. Вода в будинку. Жилий стан. Торг.

власник
Продам  будинок в центрі села.
olx.ua

Продам Дом, участок с ореховым садом 80 деревьев плодоносные,к дому подведен газ,дом 2 комнаты.

власник
Продам Дом с садом,17 соток участок
olx.ua

Продається хата в с. СОЛГУТОВО за адресою: провулок ГЕСА, 3 (на горі). Дім розміром 107 кв.м. включає в себе: веранда,коридор,кухню,2 спальні, залу (велика). Є гараж, погріб, літня кухня, прибудові приміщення, криниця, фруктові та інші насадження, город 0,4 га. Реальному покупцю торг. За більш детальною інформацією звертайтесь по телефону (Після 17:00)

власник
Будинок в с.Солгутово
olx.ua

Продаж Земельної ділянки 0.15 Га. із Будинком. Місцезнаходження :вул. Незалежності 6, смт. Салькове — селище міського типу в Заваллівській громаді Голованівського району Кіровоградської області України.

Продаж Будинку село Салькове
olx.ua

Продається будинок в західній частині міста Гайворон Кіровоградської області. Недалеко до річки південний Буг, автобусної зупинки. Поряд школа і дитячий садок. Будинок великий 5 кімнат, у дворі господарські споруди, криниця, город 6 сотих. До будинку підведений газ. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном 06******57 Антоніна

власник
Продам будинок
olx.ua

Продається будинок, в центрі смт. Завалля, будинок в належному стані, з ремонтом і в будинку і ззовні, будинок має 6 кімнат, також є підсобні приміщення. Ззовні будинок утеплений. Централізоване водопостачання. Подвір’я зроблене тротуарною плиткою, є чудовий садок з плодовими деревами та різними ягодами! За більш детальною інформацією телефонуйте за номером 06******01 Інна.

власник
Продається будинок
olx.ua

Дом в смт.Завалля, 74 кв.м. на два входи. участок 7 соток,гараж, літня кухня,підвал,криниця,підсобні приміщення

власник
Продам дом  или обменяю на авто
olx.ua

Продається будинок, можливо під дачу. Є господарчі будівлі, сад, город 25 сот. Поруч річка, афальтова дорога. Документи в порядку .Двоніть домовимося.

власник
продається будинок з надвірними прибудовами в с.Сальково
olx.ua

Продам будинок, провулок Садовий, недалеко від центру, всі подробиці за телефоном

власник
Продам будинок в с.Таужне
olx.ua

Гайворон вул. Підгірна ( Свердлова) За деталями звертайтесь 09******68 Юрій.

власник
Продам будинок. Гайворон
olx.ua

Продається гарний будинок в с.Червоне, Гайворонський р-н, Кіровоградська обл. В будинку є веранда, кухня, дві кімнати. В 2022 році зроблений частковий ремонт та побудований новий туалет, літній душ та піднавіс. Там є світло, пічне опалення (груба), кирниця, погріб, літня кухня,сарай на два входи, місце для дров, город 20 сот. (родюча земля), виходить на річку, поруч знаходяться ліс , ставок та озеро, яке можна назвати "перлиною" України, надзвичайно глибоке та з дуже прозорою блакитною водою, гарне місце для відпочинку всієї родини. Хата стоїть на центральній відремонтованій дорозі, розвинена інфраструктура є дитячий садочок, школа, діагностичний центр, пекарня, млин, хлібзавод, в стадії будівництва коаліновий завод. Документи зроблені повністю. Ціна 6000 $ . Звертатись по тел . 06*******24 Анатолій.

власник
Продається будинок в селі Червоне
olx.ua

Продам будинок, коло хати є літня кухня,гараж, криниця, водопровід, проведений інтернет, хоз постройки для свиней, невеликий город 06******50

власник
Гарний будинок вул Прибережна( Жуковського)
olx.ua

Кіровоградська область, Голованівський р-н, с. Соломія, 5км до м. ГАЙВОРОН Будинок 101кв.м, 8 кімнат. Потребує будівельних робіт від підлоги до стелі(не ремонт)всього будинку . В середині є дві плити з грубами. Будинок електрифікований. За будинком погріб(забетонований із сходами). Огорожа від вулиці 40м. Є можливість провести інтернет. Біля будинку 0.25га +0,28га землі(2 кадастрові номери) Є насадження фруктових дерев, кущів. Город до самої річки Південний Буг. Біля городу :протікає струмок, криничка, яр, в якому багато дерев(Без дров не будете).Земля, будинок приватизовані. У селі знаходиться успішне фермерське господарство. Школи, дит. садка нема. Є магазин, фап, бібліотека, дім культури, капличка, пошта. Село не газифіковане. Ціна договірна. Документи оформлені.

власник
Будинок з земельною ділянкою
olx.ua

Продаються два будинки на земельній ділянці 16 соток. Місцезнаходження: м. Гайворон, провулок Карєрський 4. Місце над Бугом, тихе, гарне, хороший заїзд. Ціна договірна. Деталі за телефоном 06********65

власник
Терміново продам!
olx.ua

Будинок в гарному стані. Є гараж з оглядовою ямою. В будинку змонтована система водяного опалення, але довгий час не користувалися. В будинку є туалет, душова, бойлер, пральна машина, газова плитка, холодильник, електрична духова шафа, посуд, супутникове телебачення, інтернет. У літній кухні ще 2 кімнати, погріб, піч, плитка.Також у будівлі літньої кухні є приміщення в якому можна тримати свиней. Є курник з окремою огорожею. Є великий, цеглянний, гараж з оглядовою ямою. Територія доглянута, багато квітів, горіхи та фруктові дерева. Будинок повністю готовий до проживання.

власник
Продам Чудовий Будинок
olx.ua

Продам будинок в селі, стан на фото, поруч магазин, зипинка, ліс, річка, все приватизовано!

власник
Продам будинок Солгутове
olx.ua

Неспішно продається привабливий будинок у місті Гайворон, вулиця Залізнична 50, запрошує своїх майбутніх власників! Надійний септик , а також заведена каналізація та вода у будинок. Пічне опалення. Новий шиферний дах. Також є додатково земля для вирощування овочів. Подвіря радує сонячним світлом та багатством квітів. А надійний забор із граніту забезпечить вашу приватність та безпеку. Не пропустіть свій шанс стати власником цього прекрасного будинку:) Документи готові для продажу. Ціна 19000. Оформлення навпіл. Напишіть мені, і я Вам пере телефоную, так як знаходжусь не в Україні. Дякую за увагу.

власник
Продається будинок.
olx.ua

Продам будинок в смт. Сальково Кіровоградська область. Будинок знаходиться в центрі села, поряд шкода, ринок, магазин. Також неподалік річка Південний Буг. В селі центральне водопостачання. Біля будинку чудовий сад з плодовими деревами. Також є погріб, літня кухня, сарай, дровник та гараж. Дім продається з усіма меблями. Будинок 128 кв м. В загальному 15 соток. За детальною інформацією звертайтесь по тел. +38**************21 Наталія Торг можливий

власник
Продам будинок в Сальково
olx.ua

Продам дуже хороший будинок, розташований в смт.Завалля,утеплений піноплатом покритий короєдом,подвіря встелено тротуарною плиткою,зроблено косметичний ремонт в кімнатах, гараж ,погреб в наявності теж є, електрокотел трох фазовий та твердопаливний, централізоване водопостачання та каналізація,покрівля переробляна вкрита металопрофілем.Всі питання за номером телефону 06******91

власник
Продам гарний будинок
olx.ua

Будинок 2010 року біля річки Південний Буг. Матеріал ракушняк. Гараж,сарай та погріб. Город. Криниця.

власник
Продається будинок м.Гайворон
olx.ua

Продам будинок садибного типу з господарськими будівлями та спорудами(Гараж, криниця, сарай, погріб). Земельна ділянка 2500 м2. Будинок 91.6 м2 с. Могильне Кіровоградська область.

власник
Будинок з землею
olx.ua
1 - 24 з 50 результатів

Популярні запити