Продам частину будинку на Ковалівці, (початок Балашівки) біля магазину Будмайдан, площею 35 кв метрів, розташований на земельній ділянці 2 сот з окремим двором, є вїзд. В будинку 2 кім , кухня та санвузол, зроблено нове газове опалення, встановлено двухконтурний котел, вікна пластик, нові вхідні двері, зроблено косметичний ремонт. Вартість 27000 дол США, торг 095 013-89-82 Леся

Руслана Слободянюка вул. (Терешкової Валентини)
rieltor.ua

Продам будинок площею 100 кв.м з білої цегли у р-ні Нової Балашівки, розташований на ділянці 4.5 сотки. Ще більше фото відправлю в особисті по бажанню. - 4 кімнати, з яких 3 роздільні - підлога вкрита лінолеумом. - тепла підлога в санвузлі та коридорі - стіни та стеля кімнат і коридору оздоблені деревом, липа та сосна - вікна у будинку з якісного пластикового профілю «золотий дуб» та дерев?яні - з вулиці є вхід на горище з гвинтовими, металевими сходами - на горищі є лоджія, по бажанню можна зробити додаткову кімнату або майстерню - окремо розташована кухня 30 м2 з усіма зручностями, - двома котлами під газ і тверде топливо - у ванній тепла підлога - фасад кухні оздоблений піщаником - погріб - альтанка - наві системи каналізації та водовідведення - баня з літнім душем - господарське приміщення (сарай)- велика бесідка з зоною барбекю та відпочинку - великий гараж площею 38 кв.м, із шлакоблока - територія садиби щедро озеленена з родючими фруктовими деревами, смачні сорта винограду, туї, самшит, троянди та інші квіти - двір устеленний тротуарною плиткою - по всьому периметру цегляний паркан, ворота металеві, з елементами ковки - окремо вольєр для собаки. Поблизу школа, садочок, магазини, поліклініка, ринок, заправка, парк, ліс, річка, зупинка електрички та автобусів. Затишне місце для комфортного, спокійного проживання з добрими, дружніми сусідами. Безкоштовне розміщення оголошень більш як на 50 рекламних майданчиках. (для власників нерухомості). Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами.

Сімферопольська вул., 33
rieltor.ua

Продам будинок під реконструкцію та земельну ділянку по вул.Кропивницького-Гоголя. - земельна ділянка 5 соток - гараж - підведена вода, газ, електроенергія - вигрібна яма Запрошую на огляд. Безкоштовне розміщення оголошень більш як на 50 рекламних майданчиках. (для власників нерухомості). Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. I

Гоголя вул., 111
rieltor.ua
Задайте ціну будинку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок на Старій Балашівці. - загальна площа будинку 63 м2 - всі меблі, техніка залишаються покупцю - всі зручності у будинку - влітку будинок прохолодний, взимку теплий - газове опалення - скважина, колодязь - гараж - літня кухня - душ, літній туалет, хозпобудови - земельна ділянка 18 соток з садом та городом Запрошую вас на огляд затишного будинку зі свіжим повітрям. Безкоштовне розміщення оголошень більш як на 50 рекламних майданчиках. (для власників нерухомості). Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. АН Купи Дім.

Балтійська вул., 57
rieltor.ua

Продається добротний будинок біля 3-ї поліклініки, по вул. Кропивницького. -індивідуальне газове опалення -3-и кімнати + столова та кухня -капітальний погріб (вхід в середині будинку) -всі умови та комунікації -кондиціонер -в будинку залишається все що є на фото -на території ландшафтний дизайн -гараж з автоматичними воротами на три машини -в"їзд в гараж з вулиці та вхід з двору -є місце для відпочинку та мангальної зони -охоронна сигналізація Швидше телефонуйте та станьте власником чудового та затишного будинку вашої мрії. * * * Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. З нами безпечно, комфортно, швидко. АН "Купи Дім".

Кропивницького вул., 77
rieltor.ua

Продам частину будинку під ремонт в центрі міста по вул.Тимірязєва. Можливо як для проживання так і для офісного приміщення. - кімнати роздільні - окремий вхід - санвузол суміжний - погріб Запрошую на ознайомлення нерухомості. Безкоштовне розміщення оголошень більш як на 50 рекламних майданчиках. (для власників нерухомості). Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. АН Купи Дім.

Тимірязева, 21
rieltor.ua

Продам добротний будинок з меблями та побутовою технікою. - загальна площа 240 м2 - 2012 рік забудови - бездротова сигналізація виведена на пульт охорони - газове опалення - тепла підлога - центральна каналізація та водопровід - високошвидкісний інтернет - 2 поверхи + мансардний - 2-а санвузла - кондиціонери - сауна - підвал, - літній будиночок - зона барбекю - басейн 10Х4м - просторий двір Відмінна локація, поряд знаходяться: школа, садок, супермаркет, ринок, лікарня. Це просто будинок вашої мрії! Не відкладайте на дзвінок, запрошую вас на огляд. Безкоштовне розміщення оголошень більш як на 50 рекламних майданчиках. (для власників нерухомості). Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. АН Купи Дім.

провулок Західний, 20
rieltor.ua

Пропоную на продаж затишний та світлий будинок для вашої родини! Розташований недалеко від Горсаду. Будинок будувався з любовю та старанням з високоякісних матеріалів. - 2005 року - індивідуальне газове опалення - чудовий ремонт - тепла підлога на першому поверсі - два савузла з душовою кабіною та джакузі - тех.кімната з пральною машиною та шафами - більшість меблів залишаються покупцю ( гарний стан) - у дворі гараж та вольер який ше не використовувався - в теплий період часу неймовірний затишок придає цвітіння гліцинії та інших квітів. На фото ви можете побачити не все що є ще додатково... Тож, не гайте часу, телефонуйте і нехай цей будинок подарує вам дуже багато моментів щасливого життя і надалі. №22366774 Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. АН Купи Дім.

пров.Гурбенська, 10
rieltor.ua

Ціну значно знижено! Продам казковий будинок в елітному районі міста Кропивницького, "Царське село" на Масленіківці. Підходячи до двору, ви відразу відчуваєте казкову атмосферу, перед вами художні ковані ворота які вже передбачають загадковість за порогом, відкриваєте ворота і потрапляєте у казку! -багато зелені, квітів, рідкісних насаджень -двір прикрашений керамічними птахами та звітятами - кований мангал та прикраси на будинку - затишна альтанка - зона відпочинку - вольер Це будинок який не потребує ніяких робіт по благоустрою, навіть косметичних, вас дуже порадує внутрішне оздоблення будинку: - ковані сходи на другий поверх - просторі та незвичайні ванні кімнати - кухня-просто мрія господині - камін який прикрасить ваші вечори - коштовні меблі Розповідати можна дуже багато, але краще побачити особисто, та відчути ту казкову атмосферу та ауру яка зустріне вас з перших кроків. Швидше телефонуйте та поспішайте стати власником будинку мрії вашого життя! Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. З нами безпечно, надійно,комфортно! Звертайтеся.

Бобринецький шлях вул., 88
rieltor.ua

Продам житловий будинок All inclusive в Кропивницькому. Добротний будинок + гостьовий будинок + гараж + басейн + сад + прибудови + 15 соток земельна ділянка. - площа двоповерхового будинку 287 м 2 - 3-и просторі кімнати з меблями - 2-і ванні кімнати + душова кімната - вмістка кухня з меблями та технікою :максіі-холодильник, морозильна камера, духова шафа, посудомийна машина, телевізор, мікрохвильовка, - неймовірна гостинна кімната з каміном, диваном, біговою доріжкою, картинами, великим телевізором з колонками - 2-і гардеробні кімнати - окремий кабінет - столова зі столом на 10 чоловік - кладова + підвал + горище - практично в кожній кімнаті кондиціонер - індивідуальне газове опалення зновим газовим котлом + проведений шлях до підключення генератора - проведена сигналізація - окремостоячий гостьовий будинок 94 м2 з критим басейном, сауною, туалетом, , душем, міні-кухнею, більярним столом, акваріумом - великий сад з плодовими деревами + різноманітні квіти + елітніі види рослин та кущів + технічно облаштований полив - басейн на задньому дворі - крита альтанка з садовими меблями - качелі для відпочинку - мангал - 2-і прибудови, в одній з яких є камін - завнішній підвал - 2-а вольера для собак - завнішня кладова - металева альтанка зі скляним столом - гараж на 2-і машини + парковочні місця на 2-3 машини Гадаю треба зупинятись в переліку, а просто запрошую вас на огляд цього неймовірного райського вуголочку, він чекає саме на вас! № 22-391-913 Безкоштовне розміщення оголошень більш як на 50 рекламних майданчиках. (для власників нерухомості). Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Підбір нерухомості самостійно, без ріелтора, за 2 секунди за допомогою Телеграм Боту https://t.me/KupidomRealtyBot Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. АН Купи Дім.

генератор
Руслана Слободянюка вул. (Терешкової Валентини), 777
rieltor.ua

Продам доглянутий будинок з міцним фундаментом в Олексіївці. - всі, майже нові меблі та техніка залишаються покупцю - будинок- заходь та живи - комбіноване опалення - хороший стан- тріщин по стінах немає - гараж, літня кухня, погріб, хозпобудови. - в кроковій доступності парк, річка Запрошую вас на огляд! Реальному покупцю хороший торг. Всі питання по телефону. Безкоштовне розміщення оголошень більш як на 50 рекламних майданчиках. (для власників нерухомості). Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Підбір нерухомості самостійно, без ріелтора, за 2 секунди за допомогою Телеграм Боту KupidomRealtyBot Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. АН Купи Дім.

Барболіна, 40
rieltor.ua

Пропоную до продажу затишний та доглянутий будинок з банею, розташований на початку Старої Балашівки, в районі дитячого спортивного майданчика. Будинок збудований в 2000-му році на земельній ділянці 10 соток - стіни цегла + утеплення - центральний водопровід + колодязь - індивідуальне газове опалення - дах в дуже хорошому стані - сад з плодовими деревами та ягодами - хоз.побудови, літній душ - хороший погріб - поряд в продажу можна купити ще земельну ділянку 8 соток - в кроковій доступності "Файномаркет", транспорт. Запрошую вас на огляд цього чудового будинку в зручний для вас час. Безкоштовне розміщення оголошень більш як на 50 рекламних майданчиках. (для власників нерухомості). Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. АН Купи Дім.

пров. Євгена Березняка, 1-в
rieltor.ua

До вашої уваги продаж елітного, двоповерхового таунхаусу з технікою та меблями, район Ковалівки в Кропивницькому. Розташування дає можливість жити в особистому будинку та мати доступ до всієї інфраструктури району: Ковалівський парк, школа, дитсадок, супермаркети, магазини, аптеки, парк, транспорт, тощо. - при будівництві були використані самі високоякісні матеріали - дизайнерський проект розроблений спеціалістами високого класу - нові меблі та техніка - кондиціонери - на першому поверсі: кухня-студія, санвузол з душовою кабіною, пральня - на другому поверсі : 3 просторі кімнати, санвузол з ванною - індивідуальне газове опалення - стіни газоблок + утеплення - тепла підлога на першому та другому поверхах - окремий затишний двір - автоматичні ворота - відеоспостереження та охоронна сигналізація - всі електроканали виведені на окремі автомати в щитовій - підготовлені канали для установки двох кондиціонерів - з другого поверху гарний вигляд на озеро На вайбер по проханню надсилаю відеоогляд та додаткові фото Тож, швидше телефонуйте в зручний для вас час та станьте власником стильного та сучасного таунхаусу! Розглядаємо різноманітні можливості нотаріального оформлення, як готівка так і програми кредитування, тощо. Безкоштовне розміщення оголошень більш як на 50 рекламних майданчиках. (для власників нерухомості). Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Підбір нерухомості самостійно, без ріелтора, за 2 секунди за допомогою Телеграм Боту https://t.me/KupidomRealtyBot Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. АН Купи Дім.

можливий продаж по єОселя
Перемоги просп., 777
rieltor.ua

Пропоную до продажу гарний та добротний двоповерховий будинок в Новомиколаївці. Будинок знаходиться в зручному місцерозташуванні, близько до центру міста та району. - загальна площа будинку 130 м2 - хороший та свіжий євроремонт - тепла підлога - індивідуальне газове опалення - двотарифний лічильник - меблі та техніка частково залишаються покупцю - зручні та просторі сходи на другий поверх з натурального дерева - кондиціонери - затишнийний двір - альтанка з мангальною зоною - майстерня - міцна огорожа з окремим в"їздом у двір Тож краще побачити цю красу та відчути затишок особисто при огляді, запрошую. При бажані вишлю відео на вайбер. Безкоштовне розміщення оголошень більш як на 50 рекламних майданчиках. (для власників нерухомості). Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Підбір нерухомості самостійно, без ріелтора, за 2 секунди за допомогою Телеграм Боту https://t.me/KupidomRealtyBot Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. АН Купи Дім.

Мічуріна вул., 11
rieltor.ua

Пропоную до продажу затишний,доглянутий будинок+жилий флігель розташований на Озерній Балці -Будинок збудований на ділянці 4 сот. -Загальна площа будинку 61кв.м., житлова- 38 кв.м. -Будинок має 3 кімнати ( 14.7кв.м., 9.2 кв..,5.5 кв.м) кухня 8 кв.м, санвузол 5.8 кв.м, також гостинка 8.7 кв.м. -У флігелі є коридор кухня та кімната, а також газове опалення, металопластикові вікна -У будинку дах в чудовому стані, стіни цегляні, металопластикові вікна -Центральний водопровід, індивідуальне газове опалення -Є гараж, заїзд з вулиці також є вхід з двору -Також у дворі є погріб, хоз. побудови, город та невеличкий садок з фруктовими деревами -В кроковій доступності магазини, транспорт Запрошую вас на огляд цього чудового будинку у зручний для вас час ТЕЛЕФОНУЙТЕ, домовимося за перегляд №22- 397-821 Безкоштовне розміщення оголошень більш як на 50 рекламних майданчиках. (для власників нерухомості). Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Підбір нерухомості самостійно, без ріелтора, за 2 секунди за допомогою Телеграм Боту. Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. АН Купи Дім.

Чкалова вул.
rieltor.ua

Итак, давайте знакомиться! Месторасположение: до центра - 5 минут езды или 15 минут пешего хода. Улица Энгельса (Петропавловская) 37а Современный дом, общей площадью 164,5м.кв., расположился на приватизированном участке, общей площадью 7 соток Данный объект состоит из двух этажей и цокольного этажа 1 -й этаж: прихожая - 10 м.кв., просторная кухня - 10 м.кв. санузел - 5,6, холл - 25 м.кв 2 -й этаж: 2 комнаты площадью 15,5 м.кв и 19 м.кв., ванная комната - 6,3 м.кв. Цокольный этаж: гараж - 31 м.кв, подвал - 20,5 м.кв., кладовая - 2,4 м.кв Технические характеристики дома: Фундамент - сборной бетон Стены - кирпич Крыша - сталь кровельная Окна, входные двери - металлопластиковые Система отопления - 2 котла Канализация - септик, Водопровод - централизованный Счетчики на свет, воду, газ Участок огражден В стоимость дома включены две квартиры площадью 49,6м.кв., и 29,3м.кв. Полный видеообзор данного объекта смотрите на видео и 3D туре Заинтересовались - звоните! Ответим на все интересующие Вас вопросы! Всем зашедшим на сайт, хорошего времени суток!

Энгельса, 37
rieltor.ua

- Продається частина будинка в районі Новомиколаївка - гарне місце розташування - двір на трьох власників - дві суміжні кімнати 11 і 13 кв.м - кухня 11 кв.м - коридор і с/вузол - газове опалення - бойлер на воду - частково нова проводка - стіни і стеля рівні - металопластикові вікна - тріщин в будинку немає - дах в гарному стані - будинок чистий охайний - господарчі будівлі ( сарай, літній душ, туалет) - каналізація септик

Індустріальна, 67
rieltor.ua

Продам новий та розкішний будинок 203 м2 в елітному районі міста. Будівництво було розпочато в 2019 році - використовувалися тільки високоякісні матеріали за сучасними технологіями - міцний монолітний фундамент - дизайнерський проект - перший поверх: - кухня-студія( вітальня) з якісними меблями, посудомийна машина, електровитяжка, панарамні вікна з чудовим обзором - санвузел з ванною - коридор з вбудованими коштовними меблями - другий поверх: - три роздільні кімнати - гардеробна - кондиціонери - санвузел з душовою кабіною - балкон-тераса де можна з задоволенням випити філіжанку кави - на нульовому поверсі розташований тренажерний зал, санвузел, пральня, холодник та технічна кімната - на поверхах тепла підлога та допоміжне економічне опалення - навколо будинку зелені насадження, просторий та затишний двір - приватизована земельна ділянка 13 соток Додаткові фото та відеообзор висилаю на вайбер по вашому проханню. Розповідати можна дуже багато, але краще побачити особисто, відчути ту неймовірну атмосферу та ауру яка зустріне вас з перших кроків. Швидше телефонуйте та поспішайте стати власником будинку мрії вашого життя! * * * Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. З нами безпечно, надійно,комфортно! Звертайтеся.

можливий продаж по єОселя
Домонтовича Віктора вул.
rieltor.ua

Продажа комфортного будинку 125,1+128 м2 в центрі міста Кропивницького. Будинок збудований з розрахунком на дві сім"Ї або на одну велику та дружню сім"ю. Дві окремі половини будинку мають дзеркальне планування, але різний дизайн, різних власників Купити можна як цілий будинок так і кожну половину окремо 94900 $ + 96 000 $. І так- опис та фото відносяться до однієї із половин (125,1 м2) - окремі входи та двір - альтанка - гараж на 2-і машини - додаткова мансарда над гаражем * на першому поверсі - кухня-студія- 28.4 м2 - вітальня - ванна кімната * на другому поверсі - дві кімнати - гардеробна - 4,8 м2 - санвузол * полупідвальне приміщення - 38,7 м2 використовувалася як розважальна та гостинна-де можна поставити більярдний стіл тощо, де в зимку тепло, а влітку прохолодно, гарне місце для зустрічі гостей та друзів. - індивідуальне газове опалення - коштовні кухонні меблі та техніка залишаються покупцям. Запрошую вас на огляд чудового будинку, від якого ви будете просто у захваті! Вас також дуже порадує розташування та розвинена інфраструктура навколо. По ціні - домовимося. Поспішайте!! До зустрічі!!) * * * Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. З нами безпечно, комфортно, швидко.

вул. Гагаріна, 40
rieltor.ua

Два будинки (великий і гостьовий) знаходиться на ділянці з площею 5 соток, загальна площа великого будинку - 87 квадратних метрів, гостьового - 55 квадратних метрів Будинок має один поверх, що забезпечує зручність та комфорт в пересуванні. Зовнішній вигляд будинку вражає своєю красою та оригінальністю, а внутрішній ремонт зроблений з використанням якісних матеріалів, що гарантує відчуття затишку та комфорту. Ціна будинку - 169500 доларів. Не пропустіть свій шанс стати власником такого чудового місця для життя! Звертайтеся за додатковою інформацією та для огляду будинку. №22368017 Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. АН Купи Дім.

Короленка вул.
rieltor.ua

Адреса: Кіровоградська, Кропивницький, Подільський (ленінський), Телецентр, Садова улица На продажу будинок 2017 року! Пропонуємо Вашій увазі гарний сучасний будинок. Місцезнаходження: м. Кропивницький, район Подільський, вул. Садова. Площа ділянки: 8 соток (приватизована). Будинок двоповерховий, загальна площа 162 кв. м. Автоматичні ворота. ФУНДАМЕНТ виконаний з якісного монолітного бетону. МОНОЛІТНИЙ КАРКАС будинку. Перекриття та сходи якісний дуб. СТІНИ- Газоблок 400мм, що є матеріалом високої міцності та має високі теплозахисні властивості.+базальтова вата 100мм+камінцева штукатурка CAPAROL. ПОКРІВЛЯ – металочерепиця. Використані оригінальні елементи комплексної покрівельної системи (витяжні та вентиляційні канали, покрівельні мембрани, гребіневі стрічки тощо). Утеплення даху – шар базальтовоі вати 300 мм. Дощова вода з даху збирається в дренажні колодязі за допомогою ринви. ( не утворює болото на ділянці). ДВЕРІ вхідні, міжкімнатні, поручні на сходах з натурального дерева. ВІКНА металопластикові, 7-ми камерна профільна система, товщина скла 4мм, відмінна шумоізоляція та додатковий захист від злому, ОГОРОЖА – цегла. ВИМОЩЕННЯ – плитка . ПІДЛОГА – 1 і 2 поверх «тепла підлога», іспанська плитка. КАМІН Господарські споруди на ділянці - «Будинок Рибака», зона барбекю. БЕЗПЕКА – безпровідна сигналізація, відео спостереження. Комунікації: ВОДА - центральний водопровід, на введення води окремо встановлено систему очищення-фільтрації, КАНАЛІЗАЦІЯ центральна. ЕЛЕКТРИКА - 3 фази, потужність 25 кВт. ОПАЛЕННЯ – електричне, газове, камін. У будинку виконано дизайнерський ремонт з використанням якісних матеріалів від кращих виробників, встановлена система Розумний Дім з Асистентом Google. Все продумано до найдрібніших деталей. При продажу будинку в ньому залишаються всі меблі та техніка які знаходяться в ньому. Продаж у звязку з переїздом до іншого міста. Потенційним покупцям відеоогляд, 3D ТУР та всі етапи будівництва в приват. №22323031 Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Підбір нерухомості самостійно, без ріелтора, за 2 секунди за допомогою Телеграм Боту https://t.me/KupidomRealtyBot Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. АН Купи Дім.

ексклюзив
Садова вул., 41
rieltor.ua

Пропонуємо до Вашої уваги продаж добротного будинку, виконаному в класичному стилі. Отже, давайте знайомитись! Місце розташування: м. Кропивницький, р-н Молодіжне/Підгайці Земельна ділянка: дуже простора, на якій виконаний один із найкращих проектів ландшафтного дизайну. На ділянці площею 25 соток розташовані: Будинок загальною площею 262 м.кв, гараж, кімната для охорони (з індивідуальним опаленням), альтанка, погріб, просторий вольєр для тварин, ну і авжеж пруд з шикарними рибами Кої (яких Ви обовʼязково нагодуєте, коли приїдете на перегляд свого будинку) Про будинок: Складається з двох поверхів, на першому поверсі розташовані: Зимовий сад, кухня (яка дуже раціонально відокремлена від їдальні), їдальня, сан/вузол гостьовий, камінна зала, та просторий зал -кінотеатр, а також, хоз/приміщення та запасний вихід. На другому поверсі знаходяться три просторі спальні кімнати (дві з лоджіями), великий санвузол, гардеробна Будинок якісно утеплений і ззовні і з середини (влітку прохолодно, взимку дуже теплий), Особливу увагу хочу приділити даху. Зараз дуже рідко хто використовує натуральну черепицю, але наш власники використовували тільки самі якісні матеріали (в чому Ви самі переконаєтесь при першому перегляді) Опалення: індивідуальне газове (котел-колонка), та діючий камін Водопостачання: централізоване Водовідведення: зливна яма на 25 кубів Будинок продається з меблями, технікою і авжеж рибками За більш детальною інформацію, та попередній перегляд прошу звертатися за телефоном Всім, хто зайшов на сайт - мирного неба, та міцного здоров’я!

Грушевського
rieltor.ua

Продам будинок в Світловодську по вул.Нахімова Загальна площа разом з цокольним поверхом та підвалом 156,8 м.кв. Перший поверх - 74,3 м.кв., цокольний - 64,1 м.кв., підвал, під цокольним поверхом, - 18,4 м.кв. Топочна та підсобні приміщення знаходяться на цокольному поверсі. Перший поверх житловий з двома кімнатами, кухнею та санвузлом. Є можливість зтобити ще мансардний поверх, щоб розширити житлову площу. Цокольний поверх теж житловий. Перед будинком велика площадка, куди можно ставити декілька машин. Бутовій забор. Фундамент будинку теж бутовий. Є сарай, вбиральня на вулиці, місце під грядку чи квітник, невеличкий дитячий басейн. За більш детальною інформацією та записом на перегляд телефонуйте за номером в оголошенні.

вул.Нахімова, 24
rieltor.ua

Отже, давайте знайомитись! рік будівництва: 1999 місце розташування: м. Кропивницький с.Черняхівка площа земельної ділянки: 24 сот. загальна площа будинку: 210 м.кв житлова площа: 70 м.кв кухня: 20 м.кв сан-вузол: 3 шт. вікна: метало-пластик опалення: газовий котел+твердопаливний котел+кондиціонер підігрів води: бойлери фундамент: бетон стіни: цегла перекриття: залізо-бетон дах: металевий каналізація-септик колодязь гараж в будинку залишаються меблі та техніка за домовленістю за більш детальною інформацією прошу звертатись за телефоном

Сугоклеївська, 97
rieltor.ua
1 - 24 з 1 354 результатів

Популярні запити