Це неймовірний будинок, що вразить вас своєю красою та комфортом. Розташований у спокійному селищі Кушугум Запорізького району. Інфраструктура селища добре розвинена, і ви з легкістю користуєтеся послугами цілодобових магазинів, що знаходяться поруч. Будинок є справжнім діамантом серед нерухомості, він знаходиться на 12 сотках приватизованої землі. Площа будинку становить 110 квадратних метри і утеплений пінопластом 10 см. Перший поверх виражає свою відкритість та простір, де є кухня-студія з вітальнею та санвузол з душем, подарують вам комфорт та затишок. Другий поверх пропонує дві кімнати і балкон з панорамним видом на Каховське водосховище. Для вашого комфорту та тепла тут встановлено теплу підлогу на першому поверсі. Гарантія постійного гарячого водопостачання надається бойлером обємом 80 літрів. Поруч із будинком знаходиться паркувальні зона для автомобілів та камора для зберігання інших цінних речей. Також на території біля будинку є літні санвузол та душова. Зона для відпочинку з природним освітленням та огороженою площею для барбекю, забезпечена водопостачанням, розміром 50 квадратних метрів, створює ідеальні умови для зустрічі з родиною та друзями. Ще є відкрита літня поверхня де розташован басейн розмір 8м×4м×1,7м, з професійним очищенням. Не останню роль в цьому раю займає успішно плодючий садок, де ви можете насолоджуватися свіжими фруктами . (черешня, вишня, слива, груша, абрикос, персик), та ягодами (полуниця, малина, ожина, лохина, смородина, інжир). Будинок продається з усіма меблями і технікою. Цей будинок - це не просто нерухомість. Це ваша власна мрія, прямо у води. Затишне та комфортне місце для проживання або відпочинку в сімейному колі або з друзями. Дзвоніть!

Осетровка, 111
rieltor.ua

Продажа жилого дома в экологически чистом месте Кушугум , пригород Запорожья, вторая линия. До центра 10 мин. ходьбы. Гараж, летняя кухня, хоз. постройки Есть бассейн для питьевой воды, газифицирован, газовый котел и 2 газовые печки в доме и времянке .Также имеется печка! Запас дров и угля для печки на случай блэкаута. Асфальтированная дорога, регулярно ходят маршрутки. В шаговой школы, садики, магазины!

Продам   дом в Кушугуме
olx.ua

Продаєм добротний приватний будинок в приміському селищі Кушугум. Будинок знаходиться на початку селища, біля лікарні. До міста їхати 10 хвилин. До зупинки громадського транспорту менше 5 хвилин (100 метрів), маршрутні таксі їздять в інтервалі кожні 10-15 хвилин. Будинок знаходиться подалі від міського галасу, але, в той же час, з розвиненою інфраструктурою: школа-гімназія, садочок, лікарня, аптека, ЦНАП, нова пошта, банкомат, магазини (АТБ, Апельмон, Економ, суши, піца, промтовари, сто і т д). До будинку веде гарна заасфальтована дорога, зручний під’їзд. В будинку наявні всі комунікації: опалення - газовий котел, є також пічне опалення (залишили для каміна), вода, санвузол, каналізація. Вікна металопластикові, криша покрита шифером, фронтони облицьовано профнастилом. В будинку проведені ремонті роботи: замінені пластикові труби у ванній кімнаті, відшпакльовані стіни, між кухнею та залою зроблена арка, встановлені нові металеві вхідні двері, утеплений фасад будинку. По будинку проведена нова електропроводка, встановлено новий щиток з реле та автоматами. Будинок має загальну площу 99 м кв: чотири спальні кімнати, зала, кухня, санвузол, котельня, прохідний коридор з виходом у задній двір. Два капітальні погреби, один з коридору, інший у дворі. Колодязь з водою для полива, ділянка 7 соток (квітник, сад, огород). Капітальний великий гараж з ямою обкладеною цеглою. Власник один, документи в порядку, боргів нема.

Продаєм добротний приватний будинок в приміському селищі Кушугум.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам Дом в Кушугуме . Газ, вода, удобства в Летней кухне, гараж, участок 14 соток. До школы-3 мин, до остановки-5мин.

власник
Продам Дом в Кушугуме
olx.ua

Будинок площею 62м, 4кімнати та коридор. Всі зручності в будинку(туалет,душ,вода,водонагрівач),інтернет, опалення газове та пічне. Земельна ділянка 10соток, хоз.будівлі. Кадастровий номер є. 5хвилин до зупинки маршрутки та до електрички. Вид на річку. Стан жилий. Подробиці по телефону.

власник
Продам будинок у Кушугумі (Осетрівка)
olx.ua

Продам дом в жилом состоянии, требует ремонта. Печное отопление , новая печь. Есть летняя кухня на 2 комнаты, хозпостройка, подвал. По улице газ, интернет, асфальт. В хорошем удобном месте . Маршрутки на Запорожье ходят каждые 10 минут. Рядом ЖД станция , центр, магазины. Подробности по телефону. Собственник. Только породажа, НЕ СДАЮ !!!!

власник
Продам дом в Кушугуме
olx.ua

Продається будинок площею 100 кв.м у селищі Кушугум. Будинок повністю мебльований та оснащений усією необхідною технікою. Нещодавно зроблений ремонт, який робили для себе. Будинок утеплений мінеральною ватою та облицьований цокольним сайдингом. Криша з металочерепиці також утеплена, Будинок затишний і теплий. Опалення газове, всі комунікації в наявності. Ділянка площею 7 соток. На території є все необхідне: гараж, підвал, літня кухня, господарська будівля, вольєр тощо. Також на ділянці розташовані сад і город, а також два двори — зовнішній та внутрішній. За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном в оголошенні.

власник
Продається ДІМ, селище Кушугум
olx.ua

Продам дачу в пгт Кушугум остановка Осетровка . дачный кооператив " Олимп" . Дом двухэтажный есть подвал можно держать пчёл. туалет и душ на улице. Молодой сад. Недалеко есть озеро до р. днепр 1 км. От дороги 1км

власник
продам дачу в пгт кушугум остановка осетровка .
olx.ua

Граница Кушугум-Малоекатериновка, остановка маршрутки прямо на входе в садоводство. Соседи живут постоянно весь год. Дача в стадии реконструкции Заведены санузлы в цоколе и на первом этаже (на первом установлены новые раковина и унитаз) Пластиковые окна хорошего качества Залита стяжка на полу, сделана разводка электрики, потолок подшит и утеплен. Новые двери в санузел. Сделана огромная беседка обшитая деревом, зона отдыха выложена плиткой, есть классный деревянный стол и лавки , добротный мангал сделаный под заказ. Новая сливная яма , в которую заведены пластиковые трубы из санузлов дома (т.е. вам уже ничего не нужно копать и подключать). Запорожская вода есть на территории садоводства Т.е. после завершения реконструкции у вас будет полноценный жилой дом с удобствами. Проведен интернет На территории высажен молодой сад: деревья привиты по 3 сорта фруктов, хорошие сорта виноградников, мелитопольская черешня, карликовые вишни, яблони, груши, сливы, персики, инжир (плодоносит ведрами), голубика, брусника, дерево малина, смородина красная, черная и белая, клубника которая плодоносит до декабря, фундук. Есть сосны разных видов, ели голубая и зеленая, туи, кипарисы, можжевельники, глицинии на беседке, гортензии , юкки, красивейшие плетистые розы, гибискусы. Три больших павловнии, дающие летом полутень. Большинство террас заново укреплены и отлиты на века.

Дача, дачный участок Кушугум пригород Запорожья. Дом. Будинок
olx.ua

Цена снижена и актуальна только на период войны. Звоните! Продам коробку 14.9м*10.2м Полезная площадь - 121 м2 На входе растет 23 больших туи Стены-кирпич Крыша-шифер Отличная планировка (см. Фото) Все коммуникации по улице. Земля не приватизированна, кадастровый номер есть на этом участке, при желании можно приватизировать 15 сот. под зданием. До центра города (ТЦ "Украина") - 24 мин на авто. Торг Обмен на авто, квартиру На расстоянии 30м. есть второе здание 52 м2. Возможна продажа. Отлично под бизнес, гараж с ямой. Возможность сделать заезд с центральной дороги. Цена договорная. За два здания - очень хороший торг Если не на связи - пишите в Viber (06******97) или олх сообщения)

Обмен Продам Дом Коробка Недостроенный Торг
olx.ua

Продам дачный участок - 12 соток, с капитальным кирпичным домом (спаренные два участка). Земельный участок приватизирован (оформлен Госакт на землю). Садоводство "Мотор 5", за с.Кушугум (5 км. от г.Запорожья). Капитальный кирпичный дом 34,3м2 (6,43*5,33). Две комнаты. Чердак, подвал. Печное отопление с хорошей грубой. Крыша - шифер. Уличный туалет с летним душем. Цокольный подвал с гаражом для машины. Рядом, на спаренном участке, большой вагончик. Через участок проложены трубы питьевой воды. Возможно использовать как жилой дом. Цена 5500 $. (торг уместен) тел. 06*********51 Владимир.

власник
Продам дачный участок- 12 соток, с домом
olx.ua

Дачний кооператив "Озон". Зуп. Дачна. Ділянка 6 соток, є будиночок на 50 м2, з усіма зручностями. У будинку дві кімнати, кухня та санвузол. Світло, вода питна та технічна. Опалення пічне. Усі лічильники. Є інтернет та телебачення. Меблі та техніка за домовленістю. Будинок придатний для постійного проживання. Без комісії для покупця. Державний акт.

Продам дачу в дачному кооперативі "Озон", село Кушугум
olx.ua

Кінцева зупинка транспорту знаходиться в 5 хв від дачі.в домі є питна вода , світло. два поверхи .всі вікна металопластикові .посаджені дерева та квіті.

власник
Дача Кушугум СТ Дозор кінцева зупинка  202
olx.ua

Продаєм добротний приватний будинок в приміському селищі Кушугум. Будинок знаходиться на початку селища, біля лікарні. До міста їхати 10 хвилин. До зупинки громадського транспорту менше 5 хвилин (100 метрів), маршрутні таксі їздять в інтервалі кожні 10-15 хвилин. Будинок знаходиться подалі від міського галасу, але, в той же час, з розвиненою інфраструктурою: школа-гімназія, садочок, лікарня, аптека, ЦНАП, нова пошта, банкомат, магазини (АТБ, Апельмон, Економ, суши, піца, промтовари, сто і т д). До будинку веде гарна заасфальтована дорога, зручний під’їзд. В будинку наявні всі комунікації: опалення - газовий котел, є також пічне опалення (залишили для каміна), вода, санвузол, каналізація. Вікна металопластикові, криша покрита шифером, фронтони облицьовано профнастилом. В будинку проведені ремонті роботи: замінені пластикові труби у ванній кімнаті, відшпакльовані стіни, між кухнею та залою зроблена арка, встановлені нові металеві вхідні двері, утеплений фасад будинку. По будинку проведена нова електропроводка, встановлено новий щиток з реле та автоматами. Будинок має загальну площу 99 м кв: чотири спальні кімнати, зала, кухня, санвузол, котельня, прохідний коридор з виходом у задній двір. Два капітальні погреби, один з коридору, інший у дворі. Колодязь з водою для полива, ділянка 7 соток (квітник, сад, огород). Капітальний великий гараж з ямою обкладеною цеглою. Власник один, документи в порядку, боргів нема. Детальна інформація за телефоном 05******56.

власник
Продам будинок, продам дом
olx.ua

Добротний цегляний будинок в пгт Кушугум. Розташований в зручній локації - 5 хв до зупинки Сміжна. Будинок високий , є гараж , 7 соток приватизованої землі. Ділянка та двір доглянуті , є альтанка, дровниця, літній душ та туалет, підвал. В окремому приміщенні розташованій - газовий , твердопаливний котел , бойлер , альтернативне електроопалення ( заведено 220 та 380). Будинок має велику кухню - 10 кв. Прихожу, велику гостинну , 3 спальні, туалет та душ. Будинок продається з меблями , стан ремонту гарний - заходь та живі. Розумний торг доречний

Гарний будинок та ділянка ( початок Кушугума)
olx.ua

Продаємо свій дім. Вулиця глуха, не проїзна. Дім знаходиться 7км від города. Маршрутки їздять кожні 15 хвилин. Площа заг. 95.4,житлова 53,7,допоміжна 41,7. Дім 1997 року. Фундамент високий з буту. Двір забітанований. У двір заєзжає три машини. Удобства в домі, та роздільне. Дім утеплений, шифер міняли у 2018 році. Вода, газ та єлектопостачання. Меблі та техніку можимо залишити. Всі документи у належному стані. Заходь та живи.

власник
Продаємо дім у Кушугумі
olx.ua

У продажу видовий будинок з великою територію у дуже красивому місті Кушугума. З будинка відкривається вигляд на Кушугумський залив. Поруч вихід до берега. Рай для рибалок - вода є і в ній водиться дуже смачна рибка. Будинок 60 кв. Може підійти, і як дача для відпочинку і для постійного проживання не дуже великої родини. Кухня 6 кв, є меблі і необхідна техніка. 3 кімнати - вітальна і дві спальні. Великий санвузол, комора, котельна. Кондиціонер, котел, колонка, шафи купе , мякі меблі. В будинок заведені всі комунікації - зливна яма, газопостачання, газове опалення, колонка для підігріву води. Вода йде постійно, але на випадок відсутності продумана система аварійної безперебійної подачі - бак та насосна станція. Та території багато господарських споруди, заїзд для авто, сад, зона відпочинку. Земельна ділянка має кадастровий номер, 12 соток землі.

Видовий будинок в Кушугумі
olx.ua

Срочная продажа жилого дома в пгт Кушугум Площадь дома 78 метров , отличное состояние , ремонт Участок 8 соток , ухоженный двор . Цена 23000 тыс дол Звоните , договоримся о просмотре

Срочная продажа дома в Кушугуме
olx.ua

Продам будинок в смт Кушугум 42 м. кв, глиняний, потребує ремонту, вода питна, технічна, без газу, земельна ділянка 9 соток. Кадастровий номер 23221556006:05:014:1254 06*********16 09*********61

власник
Продам будинок в смт Кушугум
olx.ua

У продажу будинок з частковим капітальним ремонтом. Повністю зроблено обкладення білою цеглою , завдяки чому будинок дуже теплий. В будинку зроблено євроремонт майже всіх кімнат , недороблена ванна кімната , але є розводка і всі труби . Теплий поли , якісний ламінат, плитка - все робилось для себе. З будинку відкривається гарний краєвид на річку Кушугум, в 5 хв. вихід до берегу . Власна приватизована земельна ділянка - 18 соток. Город, сад, виноградник, асфальтований двір, гараж та літня кухня, в який можно зробити баню. Опалення - газовий та твердопаливний котел, бойлер. Нові вікна, двері, дах у доброму стані - шифер.

Видовий будинок після реконструкції
olx.ua

Дом находится недалеко от реки, рядом жд остановка, но поезда по понятным причинам пока не ходят. Дом жилой, но требует ремонта и уборки, как и двор. Большой земельный участок. Из коммуникаций только вода во дворе и электричество. По дороге идет газовая труба, интернет. Есть старая мебель. Несколько сараев, погреб. Переулок Плановый 21.

власник
Продам дом в экологічно чистому районі
olx.ua

Будинок по центральній вулиці в Кушугумі. Також є господарська будівля. В будинку є газ та вода, санвузол в будинку.

власник
Продам дом в кушугуме
olx.ua

Дом рассположен на ровном участке.Хорошее место.Рядом остановка общественного транспорта,магазин.Дом новой постройки, с монсардным этажом -149 кв.м..На 1 этаже комната ,кухня и санузел жилые.Еще 2 комнаты 1 этажа сделаны ,покрашены.Потолки покрашены ,нет покрытия на полу.Монсардный этаж частично сделан.Во дворе летний душ и туалет.Есть хороший сад.Свет 380В.Большая сливная яма 14 куб.Вода в доме.Газ по улице.За газовую трубу оплочено.Для аренды обговариваються определенные условия .

власник
Продам,,сдам.Дом Кушугум 12км от Запорожье
olx.ua

Продам небольшой, но очень уютный, утепленный дом - дачу в Кушугуме. В доме 2 комнаты , кухня , подвал. Сделан евроремонт, заменена вся электропроводка, утеплен чердак, металлопластиковые окна, решетки, входная металлическая дверь, ламинат, бойлер , навес, душевая кабина , туалет, установлены электроконвектора. Участок 7 соток, деревья, кустарники, много винограда и цветов; охрана. Летняя кухня , туалет , сарай, летний душ. Дом и земля приватизированы, есть кадастровый номер. До остановки 3-4 мин., маршрутка в город - каждые 20 мин. Соседи проживают круглый год. Более подробную инфо и фото вышлю индивидуально. Торг при осмотре.Тел.06******90

власник
Затишний дім -дача для проживання та відпочинку
olx.ua
1 - 24 з 42 результатів

Популярні запити