Продається добротний 2-х пов. будинок у "Червоному Шахтарі". Рік побудови 2002. Загальна площа: 185 кв.м На першому поверсі знаходиться кухня, гостьова, спальня, просторий коридор, сан.вузол. На другому поверсі 3 спальні та спільний сан.вузол. Будинок повністю мебльований, вся кухонна техніка залишається в будинку. Є також тех.поверх, де є: льох, пральня, кімната відпочинку з більярдним столом та робочим каміном. Окремо на тех.поверхі встановлений: бойлер, котел, фільтр для води. Центральна каналізація. Є лічильники на воду, газ. Гараж з автоматичними воротами. На території будинку є хвойні дерева та берези, що дуже прикрашає фасад будинку та для любителів шашлику мангал з обіднім столом та стільцями, тераса зі скляними вікнами та меблями, двір викладений тротуарною плиткою. Поруч садок та школа. Ціна 220000 у.о.

Молодіжна
rieltor.ua

с.Світлогірське Отличное расположение- расстояние до п.Кринички-4км(10 минут езды), до г.Каменское(Днепродзержинск)-25 км(25 минут), до г.Днепр -45км(45 минут) Добротный дом из шлакоблока,обложеного кирпичем Дом состоит из 4 -х комнат общая площадь83,3 м2, жилая 53,7м2 В доме есть кухня, ванна Полностью готов к заселению и проживанию Отопление-газовое Централизованная вода, канализация-сливная яма На участке летняя кухня,гараж,сарай,погреб,туалет, огород.,деревья : черешня,яблони,виноград Дом расположен в самом центре поселка рядом с садиком,школой, магазинами

молодіжна
rieltor.ua

Продается дом в экологически чистом районе -поселок Кринички . *Дом с большими возможностями для занятия сельскохозяйственным бизнесом ! *Под огородом 40 сот земли * Под двором -25 сот * Земля приватизирована * Во дворе два сарая ( 20х6) и( 6х4) * Хозблок и курятник * Место под пасеку * Металлический гараж * Летняя кухня отаплеваемяя * Колодец с хорошей питьевой водой ( насос) * Счётчики * О доме В доме три комнаты ,санузел ,отопление двухконтурный котел+ твердотопливный . Дом в хорошем жилом состоянии , находится недалеко от центра . Цена договорная !

Продам дом в Криничках
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам дом в с.Ульяновка Петриковского р-н 25 соток земельный участок летняя куханька сарай гараж состояние хорошее заселяйся и живи остальные вопросы по телефону.

власник
Продам дом или сдам в аренду
olx.ua

Дом 70 кв.м. жилой площади, 3 комнаты и большая веранда. Газовое отопление, счетчик. Во дворе летняя кухня хоз постройка, гараж металический 3.5на 6.5. колодец. Участок 0,6 га. Хороший старый и молодой сад, виноград, малина. Рядом (100 метров) пруд, имеется пастбище для выпаса животных, недалеко проходит киевская трасса. Цена 10 000 долларов. 50 километров от Днепропетровска и 45 от Днепродзержинска. Днепропетровская обл. Криничанский р-н. Село Червоный став.Можно обмен на однокомнатную квартиру или дачу возле Днепродзержинска или автомобиль .Дом строил отец для себя. Кто купит не пожалеет.

власник
Продам дом в живописном, экологически чистом месте.
olx.ua

Продається будинок загальною площею 53 кв.м в селі Червоноіванівка, Криничанського району, Дніпропетровської області. Будинок приватизований, є кадастровий номер. В будинку газове опалення, плюс є альтернативне пічне опалювання. У дворі розташована літня кухня, гараж, погреб та господарські споруди для утримання свійських тварин. Неподалік дому розташовані два ставка. Документи повністю готові для переоформлення. До школи і до садка возить шкільний автобус.

власник
Продам будинок с.  Червоноіванівка
olx.ua

Участок газоэлектрофицирован,автономное отопление. В доме две спальни,залла,комната душевая с туалетом,столовая(под столовой подвал),кладовые,в коридоре выход на чердак(готовился под второй этаж где может быть большая игровая или +2 комнаты). Летняя кухня с большой столовой ,с выходом в гараж. Гараж большой, есть смотровая яма. Погреб ,амбар для хранения зерна с метал.коробами. Сарай один готовый,другой только стены. Колодец не глубокий. Огород чернозем ,ровный.+38********49 Ирина

власник
Продам дом со всеми удобствами в Криничках
olx.ua

Дом мечты! Ждёт Вас! Продам шикарный дом! Новоселовка! Свой берег! Супер место! На территории бассейн, беседка, зона барбекю! Есть гараж для лодки! Навес на несколько автомобилей! Автоматические ворота! + Хоз.блок 15м2 Общая площадь дома без террасы - 84,2, площадь участка 7 соток без учета берега 2 раздельные спальни, кухня-гостиная и с/у Вода скважина, отопление электро + камин Автополив по всему участку Дом под охраной Обратный осмос (система очистки воды) В подарок Генератор 8,5 kwt Matari Сантехника Villeroy&Boch, Hansbrough При продаже остаётся всё! Супер предложение!

Продам шикарный дом! Новоселовка! Свой берег! Бассейн! Камин! Звоните!
olx.ua

Продам дачу в с.Новоселовка! Хорошее место расположение, дача 2 этажа, есть твердотоплевный котел,действующий камин, возможно проживать круглый год, скважина 3 спальни, зона барбекю, участок приватизирован, много хвойных деревьев, гараж, все ограждено забором, 380 вт! Спешите приобрести загородный дом для семьи, просмотр в воскресенье! Отвечаю на звонки 09******25

Продам шикарную дачу в с.Новоселовка!
olx.ua

Продам 2 этажный дом из натурального сруба в живописном месте с. Новоселовка, площадь 250м2, в районе ул.Набережная, дизайнерский, очень дорогой ремонт, участок 25соток , бассейн. Рядом река, зона отдыха. На 1 этаже находится кухня - гостиная, комната отдыха. домашний кинотеатр, хозяйственные помещения, санузел, прихожая. На 2 этаже - 4 спальни, санузел. Есть подогрев полов, кондиционеры в каждой комнате, автономное отопление, заведены в дом все коммуникации. На участке расположены бассеин, беседка с зоной отдыха, детская площадка, домик охраны, гараж, котельная, хозяйственные помещения. Разбит ландшафт, есть автоматический полив, скважина. Рядом река , шикарная зона отдыха. магазин. Участок оборудован солнечными батареями, дом полностью автономный. Возможен обмен на равноценную квартиру в Днепре.

Подам дом сруб в Новоселовке Остров
olx.ua

Продається 2-поверховий будинок в Аулах на відстані 15-20 км від Камянського. Загальна площа 114 кв.м, 5 кімнат. Перший поверх: кухня, вітальня, гараж, санвузол (роздільний). Другий поверх: три спальні з балконами та велика кімната, під вітальню чи зимовий сад. Поруч є школа, садок, пляж. Будинок розташований на ділянці приватизованої землі 15 соток. Рік побудови 1994. У будинок заведено напругу 380 В, є лічильник на воду. Запис на перегляд заздалегідь. Морозова Наталія

Продам 2х-поверховий будинок в Аулах
olx.ua

Продам дом . Можно под дачу. Есть гараж , летняя кухня, колодец, хоз постройки ,огород 20 соток.

власник
Продам дом в селе Весела роща.
olx.ua

Продається затишний будинок в центрі Криничок. В будинку 4 кімнати, загальна площа 50,3 квадратних метрів. Будинок в житловому стані. Опалюється газовим котлом. Земельна ділянка площею 13 соток, є кадастровий номер. На території будинку знаходиться літня кухня яка має 2 кімнати, капітальний гараж та підвал. Вбиральня надворі, ванна знаходиться в літній кухні. Є лічильники на газ, воду та електроенергію. В кроковій доступності є все необхідне для вашого проживання: магазини, школа, парк. По вулиці гарна асфальтована дорога. До міста Камʼянське від будинку 20 кілометрів. Світлий, затишний будинок чекає своїх господарів! Запрошую на перегляди! З повагою Анастасія.

Продається Будинок в Криничках
olx.ua

Продається затишний дім в селі Покровка, Дніпропетровська область. Криничанский район. 25 хвилин від Малософіївки по дніпровській трасі. Півтори години від Кривого Рогу. Дім розташований на краю села, неподалік від ставка (200 метрів), де можна ловити рибу. У будинку є всі необхідні зручності для комфортного проживання: газове опалення, конвектори в кожній кімнаті, а також гараж, літня кухня, погріб та інші додаткові приміщення на подвірї. На території є сад з фруктовими деревами, город, курятники, а також приміщення для зберігання зерна та дров. Вода з колодця, що знаходиться неподалік від двора (20 метрів). За додатковими данними та фото по телефону або в особисті повідомлення.

власник
ТЕРМІНОВО Продається будинок. Газ, гараж, город. 200 м. до ставка
olx.ua

Будинок в передмісті газифікований великий та затишний. Проведено 380 КВ. Електричне та газове опалення. Дніпрова вода і є в наявності криниця. Є гараж, сарай. Два садки город. Ремонт в житловому стані. Поряд школа, сад, зупинка транспорту, магазини. Є можливість без проблем виїхати в міста. 42 сотки приватизованої землі. В будинку може проживати однозначно дві родини. Місця вистачить усім.

власник
Продам будинок Камянський район
olx.ua

Продам кирпичный дом в Семёновке, Криничанский район. Есть газовое отопление. Напольный новый котёл. Транспорт ходит по графику . Вода в дом не заведена, удобства на улице. Жилое состояние. Есть гараж, летняя кухня, хоз постройки, погреб. Ограждение , сетка Рабица. Нижняя улица. Рядом поликлиника, сад, школа, магазин. До Верховцево 7 км Земли 20 соток. Остались вопросы, звоните. Показ по предварительной договоренности.

Продам дом в селе Семёновка , Криничанский район
olx.ua

Продам будинок в смт. Божедарівка Камянського району загальною площею 60 кв.м з газовим та пічним опаленням. В дворі є криниця, гараж, літня кухня, погреб, сарай та інші господарські споруди. За додатковою інформацією звертайтеся за номером телефону 06******91

власник
Продам будинок в смт Божедарівка( Щорськ)
olx.ua

Благоустроенный дом, со всеми удобствами Находится в середине улицы Удобно выйти на ост 79 Дом- 60 м2, 4 комнаты, с/у Есть пятая комната ( веранда) можно сделать кухню ( заходит газ труба- для плиты и газ колонка- для подогрева воды) Крыша в отличном состоянии Окна- м/ пластик, двойная входная дверь Пол и межкомнатные двери- деревянные ( хорошее состояние) Во дворе есть кап гараж, л/ кухня- 2 комнаты, газ плита, вода; входной подвал Все постройки в хорошем состоянии Крыши перекрыты С улицы ограждение- еврозабор Двор бетонирован Хорошие соседи Документы в порядке

Дом Божедаровка, пер Корсунский, хор сост, все удобства
olx.ua

Будинок розташований на вул. Садова. Вулиця асфальтована. Освітлена. Хороші сусіди. Поруч дитячий садок, школа, магазин. Зупинка транспорту 400 м. Будинок двоповерховий. 1980 року побудови. Стіни – шлакоблок, обкладений цеглою. Дах – шифер. Бутовий фундамент. Перекриття залізобетонні. Загальна площа будинку 173м². Житлова 50 м². Кухня 14 м². Висота приміщень 3,2 м. Перший поверх: кухня, їдальня, санвузол, комора, підвал, гараж. Другий поверх: вітальня, три кімнати, передпокій, коридор. Житловий стан. Металопластикові вікна. Площа земельної ділянки 25 соток. Розміри 25х100 м. Приватизована. Кадастровий номер: 1221484000:04:004:0012 Ділянка рівна, без ухилу. Господарські споруди, літня кухня, теплиця

Продам капітальний будинок 173 м² в Любимівці
olx.ua

Продам будинок на нових Аулах. В будинку 5 кімнат, кухня, ванна кімната. Також є город, гараж, сарай та невеликий садок. Поруч знаходиться автобусна зупинка та магазинчик, до зупинки електрички 10 хвилин, центра селища 15 хвилин.

власник
Продам будинок в смт. Аули
olx.ua

Продам дом 50кв. С.Степановка Криничанский р-н. Днепр.обл Общий уч. 25 сот. Огорода 13 сот. Хоз. Постройки: Летняя кухня, сарай, кладовка, гараж Газовое отопление Газ.котёл АГВ, и твёрдотопленный котёл. Есть водопровод.

власник
Продаётся дом 50кв.М
olx.ua

В наличии имеется два погреба ,скважина и колодец. Три сарая для животных. Гараж с ямой. Летняя кухня. Зимняя теплица.

власник
Продам дом в Аулах
olx.ua

Продам дом, на первой линии Днепра 10 метров от дома, в 10 метров от леса, на територии дома есть 3 сарая, большая летняя кухня зади дома есть дровник и кательня возле котельни 2 комнаты, на територии есть большой сад фруктових дерев, есть гараж с смотровой ямой есть подвал ещё есть цоколь под ещё один дом, двор зацеменрований самое лучшое место для рибалки, прекрасний росвет каждое утро, дом находиться в шикарно месте для тех кто любит природу и пейзажи. Торг уместен. Возможно обмен на квартиру.

власник
Продам дом в шикарно месте
olx.ua

Продається будинок із господарчими спорудами, гаражем, літня кухня, погріб, сараї та земельною ділянкою 50 соток. Огороджений по периметру. Газ, електроенергія, скважина. Питний водопровід проходить через город. Малинник, фруктові дерева та горіховий садок. Поруч школа, крамниця, сільська рада, будинок культури. Потрібно прикласти руки до садиби.

власник
Будинок в селі Благодатне
olx.ua
1 - 24 з 35 результатів

Популярні запити