Продається частина будинку на ділянці 10 соток у центрі смт Кринички. Житлове приміщення загальною площею 60 квадратних метрів виділено за документами з окремим входом. У будинку дві кімнати (18+18), кухня 7,6 квадратних метрів і коридор 7,3 квадратних метрів. Також є душ і туалет в будинку. Будинок виконаний з глиноплитного матеріалу, облицьованого цеглою, з висотою стелі 2,85 метра. Вікна ПВХ трьохкамерні. Продається з меблями. На ділянці також розташований окремий двокімнатний будинок з водою, газом, зручностями і піччю. Є фундамент для можливої будівництва котельні, також придбано котел, який розрахований на опалення дровами. На ділянці плодові дерева, кущі, погріб і господарські споруди. Проведено воду, газ, центральна каналізація. Встановлено сучасний газовий котел в двох будинках, нещодавно відремонтовано дах. Поруч з будинком знаходяться магазини, школа, пошта, а в пішій доступності від ділянки - ставок з пляжем і риболовлею. Також є два гаражі. З документами повний порядок. Земельна ділянка приватизована. Торг вітається. Всі питання задавайте за телефоном.

власник
Михайла грушевкого
rieltor.ua

Затишний будинок розташований по вул.Концертна. Є лічильники на газ, воду та світло. Індивідуальна вигрібна яма. Замінено водопровід на новий. Єврозабор з обох боків . Заїзд до дому з двох сторін з вул.Концертна та вул. Степова. Землі 8соток ,приватизована є кадастровий номер. Продажа від хазяїна. Документи повністю готові. Без боргів.

власник
Продам будинок  дом Божедаровка (44 квартал)
olx.ua

Продам будинок в Аулах (нові Аули) по вулиці Соборна. Поряд з поліклінікою. В будинку газове опалення (яке не залежить від електрики), туалет, душевая кабінка, гаряча вода власна каналізація. За додатковою інформацією звертися за номером 06******21 Олександр.

власник
Продам будинок в селищі Аули (нові Аули)
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам Дом 8500$ на Нових Аулах .Є вода,деяка мебель,Погреб,Пристройки,Огород/Сад,Забор(всі фото можу надіслати в особисті) Недалеко є магазини,лікарня,річка До камянського км або через трасу 17 км Кадастровий номер є! Є торг.Телефонувати за номером 06******96 За всіма іншими деталями/запитаннями в дірект

власник
Продам Частний Дом
olx.ua

Участок газоэлектрофицирован,автономное отопление. В доме две спальни,залла,комната душевая с туалетом,столовая(под столовой подвал),кладовые,в коридоре выход на чердак(готовился под второй этаж где может быть большая игровая или +2 комнаты). Летняя кухня с большой столовой ,с выходом в гараж. Гараж большой, есть смотровая яма. Погреб ,амбар для хранения зерна с метал.коробами. Сарай один готовый,другой только стены. Колодец не глубокий. Огород чернозем ,ровный.+38********49 Ирина

власник
Продам дом со всеми удобствами в Криничках
olx.ua

Продажа дома,Смт.Божедаровка,Криничанський район,Днепропетровская область Цена 55000+торг

власник
Продам дом Божедаровка
olx.ua

Газ вода отопление есть.Жилой дом есть техническая вода

власник
Продам дом с.Аулы
olx.ua

Продаётся хата а селе Кринички ,9км от Даманского. Во дворе есть колодец и хоз постройки. Огород 40 соток,через дорогу чистый ставок,ловится рыба. Вокруг поля , хорошее место для пасики. Дорога в селе асфальтированная , от Сергеевки 3км. Цена 3 000 $ , торг. Все вопросы по т. 09******84

власник
Продаю будинок а селі
olx.ua

Добротный утеплённый дом,окна металлопласик,металлическая входная дверь,просторная кухня,4 комнаты,в доме есть совмещённый санузел и ванна,но не подключены.Возле Вольногорска

власник
Дом с участком с.Быково
olx.ua

Продам будинок документи в порядку переоформлюється будинок потребує невеликого ремонту

власник
Продам будинок..
olx.ua

Продам земельный участок с домом под ремонт или снос в с. Новосёловка крыничанского района 15 км от Каменского, участок 30 сот, на участке есть деревья яблоня, обрикоса, слива, высажены около 40 саженцев грецкого ореха ( уже 4 года), с документами порядок, земля приватизировать, все вопросы по телефону

власник
Дом в новоселовке
olx.ua

Продам дом 50кв. С.Степановка Криничанский р-н. Днепр.обл Общий уч. 25 сот. Огорода 13 сот. Хоз. Постройки: Летняя кухня, сарай, кладовка, гараж Газовое отопление Газ.котёл АГВ, и твёрдотопленный котёл. Есть водопровод.

власник
Продаётся дом 50кв.М
olx.ua

Продам будинок в смт. Божедарівка Камянського району загальною площею 60 кв.м з газовим та пічним опаленням. В дворі є криниця, гараж, літня кухня, погреб, сарай та інші господарські споруди. За додатковою інформацією звертайтеся за номером телефону 06******91

власник
Продам будинок в смт Божедарівка( Щорськ)
olx.ua

Продам дом на два хозяина с двумя адресами , общий участок правильной прямоугольной формы 10 соток находится в центре Дружбы возле АТБ , одна сторона выходит на красную линию ,вторая на АТБ .Отлично подходит под коммерцию . На одном из адресов установлена солнечная станция с тарифом 0.18 € кВт . На второй адрес заведено электр 380 вольт а также газ.Залиты два фундамента для достройки .Имееться центральная канализация.По остальным вопросам звоните.

власник
Продам дом
olx.ua

В наличии имеется два погреба ,скважина и колодец. Три сарая для животных. Гараж с ямой. Летняя кухня. Зимняя теплица.

власник
Продам дом в Аулах
olx.ua

Будинок не добудований. Земля приватизована. Знаходиться по вулиці Лесі Українки. Більше інформації за телефоном.

власник
Будинок продаж в смт. Аули
olx.ua

Продам дом, на первой линии Днепра 10 метров от дома, в 10 метров от леса, на територии дома есть 3 сарая, большая летняя кухня зади дома есть дровник и кательня возле котельни 2 комнаты, на територии есть большой сад фруктових дерев, есть гараж с смотровой ямой есть подвал ещё есть цоколь под ещё один дом, двор зацеменрований самое лучшое место для рибалки, прекрасний росвет каждое утро, дом находиться в шикарно месте для тех кто любит природу и пейзажи. Торг уместен. Возможно обмен на квартиру.

власник
Продам дом в шикарно месте
olx.ua

Продам недостроенный дом. Участок 19 соток,в живописном,тихом месте у реки Днепр.Заведено 380 v,вода.Большой сад фруктовых деревьев.

власник
Продам недостроенный дом
olx.ua

Будинок повністю придатний для життя. Меблі та техніка обговорюється окремо. Опалення газ і парове.

власник
Будинок в Божедарівці
olx.ua

Продам однокомнатную квартиру в селе Затиша (2й этаж)без удобств (туалет, вода на улице). 2х этажный дом + 10 соток приватезированой земли. Общая площадь квартиры 37 м2. Окна в квартире металопластиковые. Криничанского района, днепропетровской области. По всем вопросам пишите или звоните.

власник
Продам однокомнатную квартиру
olx.ua

Продається часний будинок з усіма зручностями. 8000$. Всі деталі за телефоном 06******62. Юрій

власник
Будинок с. Семенівка (Криничанський р-н)
olx.ua

Будинок в передмісті газифікований великий та затишний. Проведено 380 КВ. Електричне та газове опалення. Дніпрова вода і є в наявності криниця. Є гараж, сарай. Два садки город. Ремонт в житловому стані. Поряд школа, сад, зупинка транспорту, магазини. Є можливість без проблем виїхати в міста. 42 сотки приватизованої землі. В будинку може проживати однозначно дві родини. Місця вистачить усім.

власник
Продам будинок Камянський район
olx.ua

Продам дом в с.Ульяновка Петриковского р-н 25 соток земельный участок летняя куханька сарай гараж состояние хорошее заселяйся и живи остальные вопросы по телефону.

власник
Продам дом или сдам в аренду
olx.ua

Продам будинок в селі Божедарівка, центр селища, потребує ремонту, ідеально підходить для будь-якого бізнесу або під склади. Тільки продаж.

власник
Продам будинок в Божедарівці
olx.ua
1 - 24 з 52 результатів

Популярні запити