Продається будинок по вул. Партизанський. Біля 15-ї школи. Тихе місце, але і все поряд: ринок, зупинки, школа. В будинку 3 кімнати + санвузол і кухня. Є світло, вода і газ. Зроблена нова зливна яма (з бетону). Стяжка на підлозі. Ділянка – 6 соток. На території також маленький гараж/сарай та літня кухня. Боргів немає, документи в порядку. Дзвоніть і домовимось про перегляд.

Партизанська вул., 58
rieltor.ua

Продаётся 1/2 дома, котедж на 2 хозяина. В доме есть все удобства, газ, вода и центральная канализация. На территории есть гараж, погреб, летняя кухня (нуждается в капитальном ремонте). Есть огород и плодовые деревьев. Кадастровый номере сеть, земля не приватизированая. Дом находится не далеко от Джержинского РОВД. Состояние дома на фото. Реелтерам не беспокоить.

власник
Дом на Соцгороде ул. Коксохимовская
olx.ua

Продажа большого дома , в самом центре города . В Металлургическом районе , на 95 квартале . По Ул Кубанская. Дом с хорошим ремонтом Газовый котел Дом площадью 300 метров кВ. Первый этаж З комнаты Большой санузел Кухня Втрой этаж 3 ком Санузел Кухня большое подсобное помещение Гардеробная Вся техника и мебель остаются. Есть гараж , а также место во дворе ( вместительность до 3х машин) Сад огород 10 соток Большая беседка Мангальная зона. Красивая ухоженная территория вокруг дома . Документы готовы к продаже Цена 250000$ Торг уместен Больше фото на Вайбер Телеграм Есть видео обзор Приглашаю к просмотру Все вопросы по тел Юлия

Продажа Дома на 95 квартале ( ул Кубанская)
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається затишний будинок із земельною ділянкою в Металургійному районі Характеристики нерухомості: Площа земельної ділянки: 10 соток Площа будинку: 90 м² Якісний ремонт, зроблений менше року тому Гардеробна кімната площею 10 м² Велика ванна кімната Тепла підлога в трьох кімнатах Продається з меблями та технікою Зручне розташування: Відстань до зупинки: всього 2 хвилини (вулиця Володимира Бизова) Розвинена інфраструктура: поруч знаходяться супермаркети Варус та Простор, 5 аптек, парк, кафе та інші магазини Додаткові переваги: Великий сад з 15 фруктовими деревами Виноградники з 5 сортами винограду Гараж Відмінний підвал Відеоспостереження з 4 камер Утеплені стіни в будинку Плитка в дворі Не пропустіть чудову можливість стати власником цього прекрасного будинку! Для отримання додаткової інформації або для організації перегляду, телефонуйте!

Продаж будинку з ремонтом меблі+техніка (Дзержинка)
olx.ua

Продам дом ул. Хлебная (бывш. Савельева) район Оптового рынка между остановками "Вокзальная", Червоная и "15-я" школа Металлургический! Капитальный кирпичный дом, все удобства, 3 комнаты есть кухня и с/у в доме! Газовый двухконтурный котел "Vaillant" на отопление дома и гарячую воду, официально узвконен, есть груба и печь! Общ 53м, жилая 27м, кухня 8.1м, большой с/у, потолки 2.75м! Все окна мпо, система отопления вся новая: трубы и радиаторы! В комнатах состояние подготовлено под ремонт! В кухне полностью сделан ремонт: стены выровнены, новый кафель до потолка, обои, встроенная кухня, варочная панель и духовой шкаф остаются! С/у: новая сантехника, ремонт почти закончен, кафель до потолка! Две ямы на участке! Из построек: гараж шлакоблок, навес для отдыха под мангал, погреб, кирпичные сараи и летняя кухня! Летняя кухня: 2 комнаты: свет, подача отопления, газ и дровяная печь! Участок 6 соток земля приватизирована, кадастр есть! Сад: 6 видов винограда, земляника, клубника, очень крупная малина, 4 яблони, черешня, груша, смородина. Все молодое 5 лет, есть огород! Забор - профлист! Долгов нет, документы готовы! Ц: 20000 у.е.!

Продам дом у. Хлебная (Савельева) Червоная опт рынок Металлургический!
olx.ua

Продаж 3-х кімнатного газифікованого будинку в Металургійному районі по вул Барнаульська, район Трампарку. Будинок глінобітний, обкладений цеглою, загальна площа - 43 м2, перекриття даху- шифер, в будинку дві окремі кімнати, в третій кімнаті можливо облаштувати вітальню з каміном, є вихід к димарю. Вікна дерево, в гарному стані, на вікнах решітки, кімнати повністю мебльовані ( ліжко, шафа, стол, стулья, є венгерский гарнитур "Глорія" , двух спальний диван і інші меблі). В будинку встановлено газовий котел на опалення ( проект в наявності), газова колонка на гаряче водопостачання, кухня в будинку, облаштована всім необхідним. Також в будинку е душова кабинка ( на фото двері відсутні, ліжать нові). Санвузол на вулиці. Безліч господарських будівель, які можливо облаштувати під ваші зручності. Ділянка -10 соток, гарно сплановані ділянки під кожний від насадження, плодово- ягідні насадження ( клубника, смородина, вишня, черешня, віноград, різномаїття сортів цветів). Підведено капільний полів. На теріторіі будинку е капітальний гараж зі смотровою ямою. Боргів по будинку не має. Бонусом новому господарю йдуть будівельні матеріали. Додаткові питання за телефоном 06******69 Запрошую на перегляд будинку!

Продаж 3-х кімнатного газифікованого будинку в районі Трампарку
olx.ua

Продаємо 3-кімнатний будинок і 2-кімнатну літню кухню. Косметичний ремонт, усі зручності – заїзжай і живи. Центральна каналізація і водопровод. Індивідуальне газове опалення. Просторий двір, гараж, полісадники з квітами і город за будинками. Ще одна імпровізована літня кухонька (не попала на фото), сарай, досить велика інструментальна (не попала на фото), два туалети (один у домі, один надворі), просторий погріб, класна банька як бонус!:) У саду фруктові дерева: абрикос, слива, груша, черешня, персик. По всьому подвірї декілька сортів винограду. Хороша досить родюча земля – батьки слідкували за тим. Поруч Укрпошта, стадіон, парк. Недалеко декілька магазинів. Школа. Дитсадок. Поліція. Пожежна частина. Трохи далі оптовий ринок, де купа всього. 10-15 хв до зупинок. Місцевіть досить спокійна, прожили все життя тут. Зручне розташування – між географічним центром міста і культурним центром: 10 хв машиною в обидва боки. Сусіди хороші. Купу років з ними дружні відносини, як і в цілому по вулиці. Взимку два будинки виходило отоплювати до 2000 грн. Розкажемо як економити ;) Все гарне і ухожене. Дуже шкода продавати! Продаємо через переїзд в іншу місцевість, ближче до дітей. Готові показати у будь-який час. Реальному покупцю торг.

Терміново!! Два просторі будинки, гараж, баня. Від Власника!
olx.ua

Продається будинок в Металургійному районі.Селище Перемога(Стріла) Будинок саманний, обкладений цеглою.Що забезпечує тепло взимку і прохолоду в літку.Складається з 4 кімнат,великої кухні,сумісного санвузла.Ванна кімната обладнана всіма необхідними зручностями та має систему каналізації (злив в яму).В будинку сучасні вікна, що гарантують високу енергоефективність та надійну ізоляцію. Система опалення: Котел і пічне опалення.Змінені всі труби та радіатори опалення. Комфорт у будь-яку пору року завдяки вбудованому кондиціонеру. Додаткові переваги: Велика ділянка площею 11 соток, на якій розташовані будинок, гараж і великий капітальний льох.Дуже гарні сусіди.

власник
Продам будинок район Стріли
olx.ua

Продам будинок в районі Трампарку. 10 соток приватизованої землі, будинок 63м2,гараж,літня кухня, сарай, погріб. Будинок газифікований, також є піч під дрова. Опалення будинку здійснюється котлом "Житомир", на гарячу воду колонка "beretta". В домі є с/у, ванна кімната, кухня, чотири кімнати. Установлені м/п вікна, міжкімнатні двері, вхідні металеві двері. Лічильники на газ, воду, світло.

Продам будинок на Трампарку
olx.ua

Продаж будинка котедж! Ціна 6000$ Адреса м Кривий ріг вул Радгоспна посьолок Ільіча , Металургійний р-н Загальна площа 69,5 Житлова 31,8 Рік забудови 1960-2015 Стіни шлакоблок,фундамент камень Криша поміняна Вікна м/п труби поміняні, поли стяжка кахель кухня коридор, кімнати лінолеум Планували електро опалення проводка поміняна Землі 5 соток , є гараж та сарай Їде с Червоной Маршрутка 274

Продам будинок!
olx.ua

Продам невеликий будинок в районі дзержинки(зупинка гараж) який знаходиться на червоній лінії дороги. Будинок без тріщин, дах не протікає! Загальний стан під ремонт. Є груба для опалення. Світло і вода проведені, газ проходить через двір. За додатковими питаннями телефонуйте

Продам будинок в районі Дзержинки(червона лінія)
olx.ua

Географія Кривий Ріг