Продам дом, Кривой Рог, Центрально городской район, ул. Немецкая, Площадь: 321,5 м.кв. Участок - 19 соток. Цена - 370000$ возможен торг! Котлы отопления: газовый, твердотопливный + электро. Электрика - 380 вольт. Дополнительно установлена станция бесперебойного электропитания. Заготовлены дрова для котла. Центральная канализация и водопровод. Бассейн с подогревом. Пруд для рыб, осётр, белый Амур. Сторожка, кладовая. Беседка, летний туалет. Зимняя беседка с выходом в гараж. Гараж на 3 машины, автоматические ворота. Подвал, винный погреб. Летняя кухня, газ, вода. Комната, кладовка. Кондиционеры по всему дому. Автоматический полив всего участка. Корт тенисный. Озелинение, ландшафтный дизайн, много хвойных растений. Виноградник. Дом газифицирован. Решетки кованые на всех окнах. 1 - этаж: Санузел. Кухня с техникой, электроплита. Коридор. Мебель румынская. Картины писаны маслом, статуэтки, сервизы, посуда. Зал с камином. Кабинет. Полы с подогревом, кафель. 2. Этаж: Антикварная мебель. Итальянская мебель. Санузел, душ, биде. Пол ламинат. Три спальни и гардеробная. Балкон. Люстры чешское стекло. Цокольный этаж с окнами: Отапливается. Постирочная, гладилка, санузел. Сауна электро , ванна джакузи, умывальник, массажный стол. Бельевая комната. Бильярдная комната. Бар. Мягкая мебель, домашний кинотеатр. Мебель во всём доме из натурального дерева, заводская, высокого качества. Дом тёплый, кирпичный. Безопасность: Забор капитальный, высокий. Сигнализация. Видеонаблюдение. Тревожная кнопка. Сейфы. Кованые решотки. Расположение: Красная линия. Исторический центр города. Рядом банки, школы, садики, магазины, рынок, поликлиника. Остановки транспорта. Театр Шевченка. Почтовый проспект с кофейнями и ресторанами. Торговые центры. 5 - 10 минут пешком и Вы возле реки в прекрасном парке! Отличный выбор для состоятельных людей!

Німецька вул. (Лібкнехта), 22
rieltor.ua

Пропонуємо на продаж сучасний одноповерховий будинок. Новий будинок у якому три спальні кімнати, котельня, санвузол, зала обєднана з кухнею і мають вихід на відкриту терасу внутрішньго двору. В основній спальні запланований приватний санвузол. Зовні будинок утеплений, оштукатурений і покрашений. Навкруг будинку декоративна бруківка. На розсуд і вподобання нових власників залишається внутрішнє оздоблення і система опалення. Гараж з великою парковкою перед ним. Широкі відкатні ворота. Розташований будинок на якісно асфальтованій вулиці, неподалік мікрорайону Дружба. що у Довгінцівському районі, по вул. Лугова. Телефонуйте, усе розповім і домовлюся про перегляд.

можливий продаж по єОселя
Лугова вул.
rieltor.ua

Пропонуємо на продаж шикарний двоповерховий будинок в елітному мікрорайоні Кресівський 2. Будинок цегляний, загальна площа 380 кв. власний сосновий гай, зона барбекю з мангалом, фруктовим садом на 10 сот. Перший поверх - просторий холл, кухня, столова, затишна камінна кімната, кімната для гостей та пральня. Другий поверх - затишний холл з балконом і встановленим твердопаливним котлом, лаундж зона з великим балконом який виходить на зону барбекю, основна спальня з виходом у дитячу та ще одна вільна спальна кімната. Нульовий поверх - обжитий холл, сауна, роздягальня, басейн з душовою зоною, сан.вузол, котельня, два хоз. приміщення, кімната літнього релаксу, велика кладова. Також є вихід у гараж. Усі поверхи включно з гаражем підключені до системи опалення, і мають систеу автономного відключення. Розташування будинку ідеальне, закрита територія, при в’їзді на вулицю охорона, відеонагляд, шглагбаум, асфальтована дорога, поряд озеро, дві альтанки, капличка, березовий гай, що є власністю всіх мешканців данної вулиці. Чудовий варіант для великої родини! Також по запиту є відеоогляд будинку , прибудинкової территорії та місцевості навкруги, телефонуйте, домовимось про перегляд!

Відважна, 19
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонуємо до продажу чудовий будинок на 173 кварталі з неймовірним видом на жіночий монастир. Будинок будували з нуля під себе, враховуючи всі деталі, якість і технічні параметри. Все виконано по проєкту з урахуванням всіх можливих нюансів. Шикарна територія, сад з екзотичними рослинами, штучне озерце, мангальна зона з тандиром, капітальний гараж з автоматичними воротами, вахтер для собак і ще багато чого цікавого. Характеристика: - будинок складається з двох повноцінних поверхів + велике підвальне приміщення, яке можна використовувати під зону відпочинку, більярдну і т.і. - заг. пл. 511,3 кв.м., житлова 155 кв.м., кухня- їдальня 39,2 кв.м., підсобні приміщення 359,3 кв.м., землі 9,7 соток - 1-й поверх 194,4 кв.м. - кухня-студія, гардеробна (з душовою кабінкою), кімната для господарів і величезний с/в з ванною і окремим душем - 2-й поверх - 203 кв.м. - кабінет з виходом на шикарну терасу, дві дитячі і просторий спортивний зал з усім необхідним, с/в з душовою кабінкою - підвальний поверх 113,9 кв.м. - велика кімната, котельня, підсобні приміщення - фундамент бетон, стіни - цегла, обкладена фасадною цеглою, між ними пєноблок, перекриття - залізобетон, криша - бітумна черепиця - паркан - залізобетон + металеві листи і автоматичні ворота - якісна проводка, розрахована на дозволену міцність 15 кВ (проєкт по виконанню робіт відповідно до всіх технічних умов) + система стабілізації напруги - центральна каналізація і центральний водопровід - вікна м/пл фірми Конкорд, всі підвіконня мармурові з імітацією французького балкону (ковка ручної роботи) - підлога кахель на кухні, коридорах, с/в (с/в тепла підлога), кабінеті, в інших кімнатах - якісний ламінат - 5 кондиціонерів - коридор, кухня, кабінет, дитяча, с/в - автономне опалення - двухконтурний котел фірми Vaillant + електро бойлер - система очистки води на кухні - витяжна система по будинку + в підвальному поверсі - діючий камін Переваг цієї пропозиції можна писати багато, але пропоную записатися на перегляд і ми зробимо Вам чудову екскурсію по будинку і території ) До того ж можемо додатково скинути фото і відеоогляд, переглянувши який Ви точно захочете побачите все наживо! 0976981920 Олександра

можливий продаж по єОселя
Василя Скрипки вул. (Галана), 90А
rieltor.ua

Продаж сучасного будинку, район Дружби Хочете жити подалі від Криворізьких фабрик, в екологічно чистому районі, але що б поряд була інфраструктура міста? Немає часу та бажання займатися будівництвом та ремонтом, а хочеться купити, заселиться та жити? Потрібен гараж, доглянута ділянка та гарні сусіди? Тоді наша пропозиція для Вас! Пропонуємо до Вашої уваги чудовий будинок, який побудований професійним будівельниками з найкращих матеріалів які доступні на сьогоднішній день. У затишному місці, поряд з м-н Дружба по вулиці Транзитна. Будинок знаходиться в екологічно чистому місці, при цьому до центру міста(95 квартал) 15 хвилин, а до Центрального Автовокзалу 10хв. Відмінне місце для життя та відпочинку. Район тихий, усі сусіди гарні люди, які цінують тишу, порядок та затишок. Будинок будувався для себе, тому використовувалися якісні будівельні матеріали. У будинку три фази (380V), потужність електрики 17 кВт, що дозволяє користуватися всіма електроприладами максимально зручно та ефективно а також при необхідності підключити потужне електро опалення. Особливості даного будинку - це дорогий, якісний та вишуканий ремонт, усі меблі та побутова техніка преміум сегменту яка залишається новим власникам і дозволить Вам відразу заселитись та насолоджуватись своїм помешканням . Будинок розташований на тихій вулиці, сподобається людям які цінують комфорт, затишок та свій час. Додатковий бонус - чудовий сад із молодими фруктовими деревами, де ви можете насолоджуватися природою та свіжим повітрям. В будинку зроблений авторський ремонт, він має чотири окремі спальні, гарну простору кухню, два затишних санвузли та велику вітальню. Сучасна система охорони та відеоспостереження доволять відчувати себе в цілковитій безпеці. Також на території розташована чудова альтанка з мангальною зоною де Ви зможете проводити час з друзями та сімєю і гараж 40 квадратних метрів, який готовий прийняти Ваш автомобіль, два вольера та декілька вмістких комор для речей. Будинок купувався і створювався для прекрасного життя, і Ви можете стати власником цієї елітної нерухомості вже сьогодні. Телефонуйте та купуйте!

Транзитна вул., 41
rieltor.ua

Продаж чудового будинку, Бажанова (БМВ, 173 квартал) Мрієте жити у географічному центрі міста та при цьому не відчувати шуму мегаполісу? Немає часу та бажання займатися будівництвом та ремонтом, а хочеться купити, заселиться та жити? Потрібен гараж, велика ділянка та добре розвинена інфраструктура? Тоді пропонуємо до вашої уваги хороший варіант будинку по вулиці 50-річчя Перемоги в районі мкр. БМВ, 173 квартал(Бажанова). Будинок знаходиться в тихому місці і в той же час поруч є чудова міська інфраструктура. Поруч все що потрібно для життя, школи, садки, ТРК Сонячна галерея, ТЦ Проспект, магазини і т.д. Розташований будинок на десяти сотках приватизованої землі, на якій ви зможете приємно проводити час зі своїми рідними та близькими людьми. Приємним бонусом до цього будинку є великий гараж на два авто, чпрекрасний фруктовий сад та чудова альтанка з літньою кухньою та зоною барбекю. Що стосується будинку, на площі 299 м2 розташовано 2 поверхи плюс цьокольний поверх, 5 кімнати, кухня та два санвузол та велоика простора зала, яка створена для чудового відпочинку разом з усією сімєю. До оформлення інтерєру, підходили цікаво та зі смаком. Встановлено сучасні вікна та двері, є чудові два балкони з гарним видом на природу. Проведено систему теплої підлоги. Підключено відеоспостереження. Будинок продається частково з меблями. Будинок купувався і створювався для прекрасного життя, і Ви можете стати власником цієї елітної нерухомості вже сьогодні. Телефонуйте та купуйте!

можливий продаж по єОселя
50-річчя Перемоги, 35
rieltor.ua

Продам будинок в одному з найкращих районів міста. Ювілейна , вулиця Скляра . Будинок має вдале , продумане планування . Пʼять окремих кімнат , 2 санвузли , велика кухня- столова . Другий поверх побудований для гостей . Лишаються всі меблі та техніка . Столярка вся з якісного дерева ( ясень ). Будувався для себе з самих найкращих матеріалів ( ракушняк , утепленний , клінкерна цегла). Ландшафтний дизайн прибудинкової території, автополив. Вихід на дві вулиці , задній двір облаштований під парковку автомобілів, зона барбекю, вольєр . Передній двір має зону відпочинку, альтанка , каскадний фонтан . Територія та будинок під цілодобовою охороною, відеоспостереження. Газове опалення . Всі додаткові питання по телефону.

можливий продаж по єОселя
Скляра вул., 36
rieltor.ua

Продам дом Кривой Рог, Спасская, ул. Скандинавская 7. Площадь: 64,6 м.кв Цена: 30000$ Участок - 6 соток, кадастровый номер. Отличное расположение: рядом школа, садик, Варус, рынок Юбилейный, магазины, кафе, больница, остановки транспорта. Соседи состоятельные люди, на улице все дома построены. Дом кирпичный требует реконструкции, возможно расширить фундамент, доложить стену, сделать перекрытие. Коммуникации: свет временно отключен, не используется, требуется замена счётчика; заведён газ, счётчик опломбирован; вода во дворе; по улице центральная канализация, есть возможность врезки. Есть квалифицированная строительная бригада которая выполнит реконструкцию, весь спектр услуг: проект, строительство, дизайн.

Скандинавська вул., 7
rieltor.ua

Продам двухэтажный дом район Заречный рядом Терра и рынок Габро. Дом 2005 года из шлакоблока обложен кирпичом. В доме 7 комнат и 2 санузла, функциональная планировка. Удобная кухня. Просторная гостиная. Дом вместительный и уютный. Расположен на участке площадью 15 соток. На территории есть место для зоны барбекю и активного отдыха. Есть подсобные помещения. Большой гараж прямо в доме. Ухоженный огород, фруктовые деревья. Рядом река. Заинтересовались, звоните!

Соколовська вул. (Панкєєва)
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу гарний та дуже затишний Будинок, який розташований у тихій частині міста в Центрально-Міському районі (початок Карнаватка) по вул. Яна Гуса. Ділянка невелика, правильної форми – 10 соток, на ділянці розташований будинок (4 кімнати, кухня прохідна с/в на дворі), льох, літній душ, також є прибудови для господарських потреб і місце під гараж. Будинок під ремонт. Параметри: - заг.пл. 61,2 кв.м., житл. 43,7 кв.м., кухня 6,6 кв.м. - фундамент камінь, будинок цегла + шлакоблок, перекриття - залізобетон, підлога - дерево, дах - шифер - вікна деревʼяні - с/в в будинку немає, каналізація центральна - центральний водопровід - газ заведений в будинок - на опалення встановлений одномоторний газовий котел - лічильники на газ, воду та електроенергію - прописаних немає - документи готові до продажу Будинок хороший, просторий, звичайно вимагає ремонту ..., але повірте, розвернутися Вашим фантазіям буде де і всі Ваші найсміливіші дизайнерські рішення можна сміливо втілити в реальність. До того ж, у Вас є чудова нагода зробити Будинок своєї мрії з прекрасним фруктовим садом, затишною альтанкою, зоною барбекю, окремою ігровою зоною для дітей, та й багато чого можна придумати. Дзвоніть, із я з задоволенням відповім на всі Ваші запитання і організую показ в зручний для Вас час ) 0976981920 Олександра

Яна Гуса вул., 34
rieltor.ua

У Вас велика родина? Мрієте жити разом але хочете мати безліч особистого простору? Тоді пропоную вам ідеальній варіант,який підійде як для великої родини, так і для власного крафтового виробництва. Будинки знаходяться за адресою вул. Таврійська. Розташовані на 20 сотках (10 з яких виділенні під город, що велика рідкість для міста. Також є 3 гаража. Основний будинок двоповерховий та має площу 150 квадратів. Побудований з ракушняку та обкладений цеглою. перереття залізобеттне. Дах - металочерепиця. В будинку є гараж та великий підвал. Опалення індивідуальне газове, є великий камін. Будинок складається з просторих, роздільних кімнат, де ви зможети втілити всі свої найпотаємніші дизайнерскі ідеї. Величезна спальня, дитячі кімнати, зал, їдальня, кабінет, тренажерний зал. Великим бонусом є те, що також побудовано додатовий повноцінний будинок на ділянці зі своїм заїздом для автомобіля. Будинок просторий має роздільні кімнати та мансардний поверх. Є свій санвузол, кухня та котел на опалення. Інфраструктура у кроковій доступності. Поряд школа, магазини, дтячі садочки, зупинки громадського транспорту та виїзд на червону лінію, багато ставків та скверів для проведення сімейного дозвілля. Ідеальний варіант для великої родини, щоб разом були декілька поколінь, адже в цей важкий час потрібно триматися разом! Дзвоніть, дивіться та купуйте!

можливий продаж по єОселя
Таврічеська вул., 17
rieltor.ua

Продаж або обмін! 1/2 котеджу по вулиці Спартака. Це недалеко від зупинки громадського транспорту "Електромонтаж". Поруч залізнична станція Рокувата. Будинок на два власника. У кожного свій двір, свій заїзд, свій город. По факту продається половина будинку разом із приватизовано земельною ділянкою. У будинку 3 кімнати. Одна прохідна і дві окремі спальні. Кухня у домі. Санвузол є у домі і на вулиці. Загальний стан - потрібен ремонт. Можливий обмін на 1-кімнатну квартиру. Розглянемо усі варіанти.

можливий продаж по єОселя
Спартака вул.
rieltor.ua

5 хв до "1001 дрібниці". Продам будинок по Вадима Гурова Цей будинок однозначно для тих, хто хоче жити у власному будинку і в той же час бути в пішій доступності до центральної вулиці міста — пр. Гагаріна Виходите зі свого будинку. Перехрлите дорогу на світлофорі і Ви вже біля "1001 дрібниці" ТЕРИТОРІЯ Територія будинку обгороджена бетонним парканом зі сторони вулиці та сіткою зі сторони сусідів. Капітальні ворота з однієї сторони та калітка з іншого боку. Паркомісце в дворі. В подальшому є можливість побудувати капітальний гараж. Досить доглянута територія з гарним садом, виноградником, грядками малини та полуниці Водопостачання централізоване, газопостачання централізоване, каналізація септик. На все є лічильники. БУДИНОК Капітальний будинок в гарному стані. Без жодних дефектів. Кровля відремонтована Будинок опалюється газовим котлом. Також чудовою новиною є те, що в будинку є пічне опалення, яке повністю функціонує. Тепер ви будете з теплом за будь-яких обставин. Кімнати в гарному житловому стані, також в самому будинку є газова плита. ЛІТНЯ КУХНЯ Капітальна літня кухня з гарною площею. В кухні в окремому приміщенні розташована ванна кімната. В подальшому можна установити унітаз та облаштувати пральню. Місця предостатньо. Кухонна зона повністю в кахелі, всі комунікації замінені. Нагрів води відбувається через газову колонку. Водопостачання в кухні є. Для уточнення інформації звертайтеся за номером, який вказаний в оголошенні. Вулиця Вадима Гурова В пішій доступності: Парк Ювілейний (Юбилейний), вул. Петра Дорошенка, Косіора (Косиора), Автовокзал, Героїв АТО (Героев АТО)

можливий продаж по єОселя
Вадима Гурова вул. (Постишева)
rieltor.ua

Продаємо Будинок із Краєвидами на Соцмісті (Побєда) В технічні параметри не закохуються! Та в наші можна закохатися! Локація проста і зручна - приватний сектор поруч із Соцмістом (Стріла, в народі "Побєда" та ПЕРЕМОГА звучить значно краще). Вулиця перша від ставків і саме це і є нашою перевагою: тихо спокійно, сусіди лише з одного боку, 5 хвилин і поруч зупинка громадського транспорту. Родзинкою є неперевершений краєвид, який відкривається із самого подвіря - на Криворізькі "блакитні озера". Тут не видно всього промислового комплексу міста, лише зелень та блакить води (на фото гарно, наживо - краще). А ще у нас гарний підїзд до будинку, просторе велике подвіря - ділянка 8 соток - це рідкість. Є капітальний гараж та навіс на два авто; декілька господарських приміщень та вольєр для собаки. Будинок із цегли. Дах перекрили металочерепицею. Є газовий котел та електро. Планування будинку надаємо по запиту - є велика кухня 16 м2, простора ванна кімната, 3 окремі кімнати та вітальня. Все в житловому стані. З документами у нас повний порядок - узаконені всі добудови, зареєстрованих немає. ВСЕ готове до продажу. Про покази обовязково домовляємося попередньо - телефонуйте або пишіть

Ковалевської С. вул., 10
rieltor.ua

Хочеш бути власником будинку своєї мрії?! Зроби свої мрії реальністю! Тоді цей Дім - Мрії для Вас! Продаж нового будинку в хорошому, чистому та перспективному районі міста, на провулку Лікувальний. Побудований з якісних матеріалів ( стіни з цегли, дах - шифер). Будинок 2-х поверховий з ділянкою в 10 соток та загальною площею будинку 133 кв. м., житловою площею – 63 кв. м. Вся інфраструктура поруч: дитячий садок, школа, супермаркети, магазини, ринок, лікарня, аптеки, кавярні. Чудовий варіант для вашого життя! Дзвоніть прямо зараз !

можливий продаж по єОселя
Лікувальний пров., 15
rieltor.ua

Хочеш бути власником будинку своєї мрії? Зроби свої мрії реальністю! Тоді пропонуємо до вашої уваги чудовий варіант будинку в центральній частині міста поряд із Трампарком (зупинка Холодильник) по вулиці Заводській. Будинок знаходиться в тихому місці і в той же час поруч є чудова міська інфраструктура. Поруч все, що потрібне для життя, школи, садки, магазини, ж.д. вокзал і т.д. Розташований на 6 сотках землі, на якій ви зможете приємно проводити час зі своїми рідними та близькими людьми. Приємним бонусом до цього будинку є гараж та літня кухня. Щодо будинку, на площі 60 м.кв. розташовано 3 кімнати, кухня та санвузол. Будинок опалюється газовим котлом, зроблено металопластикові вікна, кімнати у житловому стані можна спокійно заїхати та жити. Документи готові до продажу, є кадастровий номер! На всі додаткові запитання відповім по телефону. Телефонуйте і купуйте!

Заводська
rieltor.ua

Продається будинок по вул. Шарохіна 110 Площа будинку 100/60/21, 5 кімнат, 2 сан вузла 4 сотки землі Сад, город Окремий льох Усі вікна та труби металопластикові 2 імпортні холодильники + окрема морозильна камера. 3 плоскі телевізори 2 пральні машини 2х контурний котел Меблевий італійський гарнітур із різьбленням по дереву 2х спальне ліжко 2 дивани Нова система тепла підлога Сигналізація, датчики антипожежі. Упорядкований бетонний декоративний паркан. Також є окремо стояча 3х кімн. споруда, в якій розташований другий санвузол з пральною та душовою кабінкою, повністю в кахлі, підігрів води – електр. бойлер. Інші 2 кімнати вільного призначення (під склад, комори, баню, сауну та ін.) У дворі стоянка для авто Ціна: 38500$ Є повний відеоогляд по запросу, звертайтесь! Всі варіанти: Viber/WhatsApp/telegram: 0994643072 Олексій Агенція нерухомості “Luxor”

можливий продаж по єОселя
Шарохіна вул., 110
rieltor.ua

Продається великий будинок по вул. Шарохіна 115 Будинок розташований на 6 сотках землі в елітному районі. Затишна веранда з мальовничим видом на садибу. Декілька терас з видом на усе місто. Будинок 2000х років забудови із цегли та утепленням мінеральною ватою. Загальна площа 365 кв. м. Кількість кімнат 8 Кількість санвузлів 5 Кількість поверхів 2+ мансарда з балконом 1 поверх повністю у свіжому ремонті з меблями і технікою. Система тепла підлога. Газовий котел. Всі вікна та розводка труб металопластикові нові. Під’їзна дорога до будинку асфальтована. Відеоогляд за посиланням: https://youtu.be/8v0qbkrf4To?si=T9p05aAzXX1x9JPB Ціна: 95 000$ Всі варіанти: Viber/WhatsApp/telegram: 0994643072 Олексій Агенція нерухомості “Luxor”

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Шарохіна вул., 115
rieltor.ua

Продам двухэтажный дом на КРЭСе по улице Грозовая в районе СТО Прокопенко. 🏠 Дом из шлакоблока обложен кирпичом и утеплён, абсолютно новая крыша и система отопления. На крыше и на участке установлены солнечные панели мощностью 38 кВт. ☀️🔋 В доме 5 комнат и 2 санузла (по одному на каждом этаже), функциональная планировка. Удобная кухня. Просторная гостиная. 🛋️🍽️ Ремонт внутри и снаружи выполнен в 2017 году из самых качественных и экологически чистых материалов. Остаётся вся мебель и техника. 🛠️✨ Дом вместительный и уютный. Расположен на участке площадью 6 соток. На территории есть место для зоны барбекю и активного отдыха. Двор выложен тротуарной плиткой. Есть подсобные помещения. 🌳🍖 Приобретайте наш дом с солнечной электростанцией, это отличный выбор для комфортной жизни и инвестиция для стабильной прибыли. 💡📈 Заинтересовались, звоните! 📞

Грозова вул.
rieltor.ua

Чи складно збудувати будинок МРІЇ? Звичайно ж так, адже на це йде стільки сил, стільки часу, складний вибір фахівців, який використовувати матеріал, як розпланувати кімнати та низка інших масштабних питань, які не дадуть Вам спати довгий час.. Тому ми пропонуємо Вам вирішити це питання набагато швидше, просто приїхати і подивитися на нашу пропозицію, яку ми підготували для Вас! Пропонуємо до продажу класний та дуже сучасний ЕКО Будинок виконаний з найдорожчих та натуральних матеріалів. Будівництво будинку було закінчено у 2019 році, а ремонт у 2020 році у найсучасніших тенденціях нашого століття. Повірте, опинившись один раз у цьому будинку, Вам не захочеться йти, тут все продумано до дрібниць, все компактно, гармонійно, сучасно та бездоганно, тут немає жодної зайвої деталі, тут все ІДЕАЛЬНО!!! Характеристики будинку: - монолітний фундамент з бетону високої міцності з урахуванням очікуваного навантаження на перекриття, стіни та покрівлю будинку - газобетонні блоки, які забезпечують - високий рівень теплоізоляції, висока паро- та повітропроникність (комфортний та природний мікроклімат у будинку), екологічну безпеку, морозостійкість, хороші звукопоглинаючі властивості - зовнішнє утеплення будинку пінопластом - 100 мм. - зовнішня обробка Травертин (екологічно чистий, універсальний та довговічний матеріал) + Арт Бетон (гіпоалергенний та екологічно чистий матеріал) - дах - металочерепиця - встановлений водяний насос + система очищення води по всьому будинку, у т.ч. на басейн - автономна система опалення, газовий двоконтурний котел Bosh - електричний бойлер Goranterm (на випадок перебоїв із газом) - система відеоспостереження + датчики руху по всьому будинку - нова мідна проводка - якісна тротуарна плитка у дворі - літній будиночок для відпочинку з гостями та друзями - класний басейн із подачею очищеної води - автоматичні ворота Площа та планування: - заг. пл. будинку 148 кв.м. - простора кухня – студія 42 кв.м. - всі кімнати роздільні (дві дитячі кімнати + батьківська спальня) - великі та просторі коридори - вбиральня - просторий с/в 10 кв. (ванна, сучасна душова кабінка, та в принципі є все, що може знадобитися) - літня веранда + тренажерний зал - котельня + пральня - два входи в будинок центральний та з боку заднього двору, де розташований басейн - величезні, гарні вітражні вікна - площа літнього будиночка 19,2 кв. Що потрібно знати: - для будівництва та оздоблення будинку, як зовнішньої, так і внутрішньої використовувалися тільки якісні та натуральні ЕКО матеріали від найкращих брендових виробників. - тепла підлога в кухні-студії, коридорах та літній веранді - кухня та веранда на підлозі кахель - у коридорах та інших кімнатах ламінат - у дитячих кімнатах та спальні ексклюзивні шпалери на замовлення - коридори, кухня-студія еко штукатурка з натурального матеріалу - Травертин - якісна сантехніка відомих брендів – Imprese, Franke, YOLO, Antibacterial Kolo - техніка від найкращих виробників (духова шафа -Günter & Hauer, індукційна поверхня - Bosch, холодильник - LG Thino - кондиціонери фірм Laretti та СН - всі меблі виконані на замовлення Італійськими виробниками - меблі на кухні виконані з дорогого матеріалу Австрійської фірми FunderMax Не будемо багато писати, а краще давайте один раз подивимося на цю пропозицію і у Вас буде чудова можливість особисто переконатися в тому, що це супер Дім, до того ж ми із задоволенням відповімо на всі Ваші питання, які можуть виникнути. Телефонуйте 096-698-19-20 і ми з радістю все влаштуємо) P.S. Будинок знаходиться на Ластівці. Є дуже багато фото з різних ракурсів, тому, якщо хочете, додатково скинемо на Вайбер, WhatsApp, Telegram і т.д. Можемо скинути додатково на будь - який носій )

Січових Стрільців вул. (40 років Жовтня), 28
rieltor.ua

Продаж гарного і затишного будинку в районі Батуринській по вул. Ромська. Тихий район, дружні сусіди, асфальтована дорога. Будинок двоповерховий з великою терасою на якій можна в ранці, або в вечері з приємною компанією друзів пити каву і насолоджуватися краєвидами, також є балкон з виходом однієї із спален. На території будинку є капітальний гараж з оглядовою ямою і підвалом, окремо стоячий льох, хоз. будівлі, сад, виноградник, малинник, охайний огород з різноманітними фруктами і овочами, ну і басейн, який треба трошки допрацювати ) Територія, якщо чесно шикарна, бо там може розгулятися Ваша фантазія, адже є дуже багато місця, яке можна використати під мангальну зону, зону відпочинку, дитячий майданчик, ну і зробити класний повноцінний басейн, тому, все в Ваших руках! Про будинок: - рік будівництва 2003 - заг.пл. 259,2 кв.м., житл. 130,5 кв.м., кухня 12,7 кв. м. - 19 соток землі - будинок будували з цегли і робили воздушну прослідкували між цеглою, щоб створити ефект вакууму, тому в літаку прохолодно, в зимку тепло. Покрівля - шифер, перекриття - залізобетон, підлога бетонна + ДСП, слон утеплювача і лінолеум. Фундамент - бетонні блоки на бетонній подушці в глибину 3 метра - проводка мідна, кожна кімната виведена окремо на тумблер, підключено 380 V - огорожа цегла + кованка - сходи і двері робили під замовлення, використовуючи дуб, сосну, ольху - стіни в середині будинку відштукатурені, відшпакльовані і поклеєні обої - опалення автономне - газове. Котел замовляли з Чехії. Розводка на опалення частково чугун, частково біометал - труби по сантехніці м/пл - вікна деревʼяні, але в сучасному виконанні - центральний водопровод, каналізація септік, але жодного разу не потребувала чистки - в будинку є шикарний, діючий камін - на 1-му поверсі розташовані кухня, столова, гостинна кімната з каміном, с/в (ванна і душова кабінка) - оброблено кафелем, також є котельня і зимовий сад - на 2-му поверсі розташовані 4 спальні, ще одна гостьова зала, с/в і вихід на терасу і балкон - лічильники є на все - боргів по комунальним послугам немає - документи готові до продажу Описувати деталі ще можна дуже довго, тому дзвоніть і ми з задоволенням відповімо на всі Ваші запитання і організуєм показ в зручний для Вас час ) 0976981920 Олександра

Ромська вул. (25-річчя Жовтня), 40
rieltor.ua

Продаж дуже затишного і атмосферного будиночку в Довгинцівському районі, 5-й кілометр (від зупинки 2-га вулиця). Дорога асфальтована, поруч дуже привітливі і гарні сусіди. Сам будинок збудований по всіх нормах будівництва і знаходиться в чудовому стані. На території є капітальна літня кухня, гараж, літня альтанка, в якій можна проводити тихі сімейні вечори, огород, під літньою кухнею капітальний льох, і різні господарські споруди. Про будинок: - заг.пл. 62,1 кв.м., житл. 33,1 кв.м., кухня 11,9 кв.м., земля 10 соток - фундамент - бутовий камінь, стіни - шлакоблок + цегла, перекриття - дерево, покрівля - шифер - центральний водопровід, каналізація септик, заведений газ - у дворі є своя скважина - опалення газове, одноконтурний котел на будинок і літню кухню, на підігрів води - електричний бойлер і газова колонка - збережено пічне опалення, яке можна переробити під класний камін - труби на воду і каналізацію м/пл - вікна м/пл - стан житловий, чисто і затишно - лічильники на все - боргів по комунальним послугам немає - прописаних немає - документи готові до продажу Літня кухня: - заведена вода, газ і каналізація - є с/в + душ - труби на воду і каналізацію м/пл - вікна м/пл - під кухнею капітальний льох Якщо у Вас виникли питання, дзвоніть і я з задоволенням відповім і організую Вам комфортний перегляд будинку у зручний для Вас час 0976981920 Олександра

Достоєвського вул., 124
rieltor.ua

Продам земельну ділянку з будинком в районі Карнаватки по вул Скіфська. На ділянці в 9 соток розташований будинок який підлягає під повну реконструкцію. На подвірї є вода, газ, світло. Також лишаються будівельні матеріали, деревина та газблоки. Документы в порядку. Торг реальному покупцю. На всі додаткові питання відповім за телефоном.

можливий продаж по єОселя
Скіфська, 3
rieltor.ua

Продается хороший, добротный дом в Терновском р-н, Переулок Рябиновый. Дом расположен в тихом и живописном районе города, рядом речка, магазины, 8-я городская больница, школа, садик, хорошая транспортная развязка и развитая инфраструктура, все в шаговой доступности. Добротный, двух этажный дом + полноценный подвальный этаж 1991г. постройки с белого кирпича (толщина стен в 2 кирпича, фундамент из свай, строил инженер для себя, выдерживая все стандарты и технические нормы) О.пл. 372,1кв.м., Земельный участок 20 соток: 1-й эт. - о.пл. 139,4кв.м., Н-2,8м. 2-й эт. - о.пл. 100кв.м, Н-2,8м. 3-й эт. (подвальный) - 132,7кв.м (прачечная, котельная, мастерская) Описание: - качественные м/пл. окна - хорошая медная проводка - охранная сигнализация - газовый котёл - 2 кондиционера - 2 с/у на каждом этаже - лестница из натурального дерева - 2 гаража (в доме и отдельно стоящем здании) - хороший фруктовый сад Во дворе есть дополнительные постройки - гараж, сауна и летняя кухня (нужно только сделать отделочные работы внутри) Дом светлый, просторный с красивой застеклённой террасой все комнаты правильной формы. Да, в доме необходимо сделать ремонт, но Вы его сделаете по своему вкусу и будете наслаждаться свежим воздухом и видом вокруг. Улица освещается, рядом хорошие статусные соседи. Цена 70 000 у.е. Тел. 097-698-19-20 Александра

Рябінова вул., 15
rieltor.ua
1 - 24 з 575 результатів

Популярні запити

Географія Кривий Ріг