Продам дом Красний кут без ремонта вода в доме газ каналізація свій двір...

Продам дом Красний кут 6000 дол
olx.ua

Продаю будинок ,Харківській обл. , Богодухівському р-н,ПГТ Краснокутськ Усі умови проживання є в будинку, є город 55 сотих , гараж ,колодязь ,погріб ,сараї Будинок цегляний , дах не протікає , пластикові вікна . Кого зацікавить питання за номером Торг існуючиму покупцю

власник
Будинок в ПГТ Краснокутськ
olx.ua

Будинок на СХТ з усіма зручностями, складається з: спальня, гостинна, кухня, 2 невеликих коридора та їдальня, ванна кімната. Вікна та двері нові. Будинок заходь і живи, ремонти нові, стіни рівні. Частина меблів залишиться у будинку. На подвірʼї є зона для відпочинку, гараж, літня кухня в якій є баня, 5 приміщень для худоби чи інших потреб, колодязь, 2 садка, велика усадьба для городу, молода малина, сортовий виноград. Земельна ділянка приватизована.

власник
Продам будинок
olx.ua

Продам будинок в смт Вязове (колишній Краснокуцьк), Харківська обл. Від Харкова 100км. Будинок 78 м2, 3 кімнати. Газове опалення + піч дровяна. Всі вікна металопластикові, вхідні двері нові, металеві, вода - централізована, заведена в дім, є яма (каналізація), електричний водонагрівач на кран. Ділянка 25 соток, огороджено, у дворі літня кухня, сарай, погріб, город. За городом ставок (зариблений). Вид з вікна також на ставок. У пішій доступності магазин, школа, церква, кафе. Місце дуже тихе і спокійне, гарно підходить для відпочинку та проживання. Чисте повітря, гарні сусіди. Більше інформації та відео по телефону. Ціна 6000$ реальному покупцю торг!

Продам будинок в смт Вязове (колишній Краснокуцьк) на березі озера
olx.ua

продам дом без внутренних работ 10*12 метров на участке 12 соток в пгт. Краснокутск, электричество и вода подведена, газ по улице, документы, кадастровый номер

власник
продам дом без внутренних работ пгт. Краснокутск
olx.ua

Продам дом в Краснокутске по центральній вулиці.Дом 68 кВ.4кімнати вода,газ,.Хоз посьройки.Жилий.Участок приватизований.

Продам дом Краснокутск
olx.ua

Продам будинок в с. Краснокутськ. Всі питання за телефоном 09******50.

власник
olx.ua

ТЕРМІНОВО!!! Продається ділянка 0,168га в центрі смт. Краснокутськ. Земля приватизована. На ділянці є будинок (загальна площа 67,7 кв.м). Будинок не жилий, потребує капітального ремонту. Газ і вода підведені, але не підключені. Великою перевагою є місце розташування: тихе, затишне, знаходиться буквально в 5 хвилинах від центру. Будинок потребує КАПІТАЛЬНОГО ремонту! Всі питання тільки по ТЕЛЕФОНУ 38********94 - Олена Григорівна. Для цього, ви повинні бути зареєстровані на Сайті OLX! На сайті OLX на ПОВІДОМЛЕННЯ не відповідаю.

власник
ТЕРМІНОВО!!! Продам БУДИНОК, смт. Краснокутськ
olx.ua

Продам будинок Харківська обл, смт Краснокутськ, з приватизованою земельною ділянкою, до будинку підведено світло, газ, вода, встановлено нові пластикові вікна. Є сарай та гараж, присадибна ділянка. Будинок потребує внутрішнього ремонту Телефон 06******91 09******60

власник
Продам будинок
olx.ua

Продам будинок в гарному стані, знаходиться в центрі

власник
Продам будинок в гарному стані
olx.ua

Будинок з усіма зручностями на приватизованій земельній ділянці з хорошою можливістю ведення домашнього господарства, розташований в тихому місці смт Краснокутськ Харківської області. На подвірї є літня кухня з підведеним газом, похідний сухий погріб,10 відділень сараїв,літня вбиральня. Все має електроосвітлення. Опалення газове та пічне. Є дрова,сад, город.По вулиці зробили нову хорошу дорогу. Документи готові. Кадастровий номер є.

Будинок в Краснокутську на земельній ділянці
olx.ua

Популярні запити

Географія Краснокутськ