Продам будинок в с. Хотьківці 20 км. від міста Постійно їздить автобус В селі школа, церква, сільська рада Вода біля будинку Літня кухня Гараж 4 кімнати Світло 3 фази Індивідуальне опалення Площа 82м² Рівна ділянка 37 соток

Набережна, 24
rieltor.ua

Продається цегляний будинок 4 кімнати , велика , простора кухня, На території двоповерховий гараж та окрема будівля для садових інструментів невеликий город. Будинок знаходиться на мікрорайоні Левада , вулиця Миру 8/1 .Тиха , не проїзна вулиця . Поряд є школа , 2 озера , продуктові магазини та зупинка транспорту . В будинку є все для життя , газовий котел , меблі і техніка залишаюся . Будинок теплий , з комунікаціями проблем не має . По всім питанням телефонуйте, або пишіть .

власник
Продаєтся будинок м. Красилів ТЕРМІНОВО !!! Ціна договірна
olx.ua

Продається будинок у м Красилів Окремий вхід Центр села Санвузол в середині будинку Одна кімната в житловому стані, інші потребують ремонту Вигідна ціна телефонуйте

продаж будинку місто Красилів
olx.ua

Продам будинок в селі Хотьківці Красилівського р-н. 25 км від Хмельницького. Криниця, погріб. гараж. літня кухня. парове опалення, 3х фазне електрообладнання.

власник
Продам приватний будинок.
olx.ua

Продам будинок по вулиці Чорновола. Є хлів, погриб, садок та город. Загальна площа 38соток. Можливий торг

власник
Продам будинок з земельною ділянкою
olx.ua

Продається житловий будинок в с. Слобідка-Чернелівська, Красилівського району, Хмельницької області. 12 км від Красилова. В будинку зроблений капітальний ремонт (повністю нове перекритття, посилені стіни + утеплений, поставлені пластикові вікна). Перед будинком велике подвіря, на територї якого є погреб, альтанка і жомова яма. Також є висаджений молодий сад з сортовими яблуками та грушами. Город 60 сотих (є орендар який його може обробляти і оплачувати оренду). В будинку є світло, газ. Є криниця. Можна провести воду центральну (100 метрів до колонки). Є можливість підключення високошвидкісного інтернету. Більше деталей по телефону.

власник
Житловий будинок/Дача
olx.ua

Продається добротний будинок в с. Заслучне Хмельницького району Хмельницької області (є центром ОТГ). Підведені усі комунікації (електрика 3-х фазна + твердопаливний котел). Будинок знаходиться в затишному місці. Посаджений молодий сад та квітники. Все робилося як для себе. Гарне та доглянуте подвіря. Усі деталі по телефону.

власник
Продаж будинку під ключ, є все для комфортного проживання
olx.ua

Продається будинок хата в с.Моньки Красилівського району. 15км до Красилова. Загальна площа ділянки 50сот, 30сот городу. На ділянці знаходиться будинок, літня кухня з погрибом, хлів,підсобні приміщення, на ділянці росте плодовий садок. Сам будинок глинобитний обкладений плиткою загальна площа 50 кв.м,3 кімнаті,кухня,веранда. В будинку проведено централізоване водопостачання, газ,світло. Встановлено новий газовий котел. Ділянка огороджена новим забором і воротами. З питань продажу будь ласка пишіть на вайбер телеграм вотсап або в особисті, на даний час немаю звязку томущо на службі.

власник
Продаж будинку Продаж хата
olx.ua

Продам будинок, Хмельницька обл, красилівський район, за ціною звертайтеся в приват,

власник
olx.ua

Продам будинок майже в центрі міста 3 кімнати 70 м кВ Газове опалення Септик Гараж Підсобні приміщення Велика ділянка

Продам будинок рн Жовтневе
olx.ua

>Продам затишний будиночок в селищі Жовтневе. •Загальна площа 122,7 м2 •Земельна ділянка 16 соток •Індивідуальне газове опалення •Газова колонка на підігрів води •Централізоване водопостачання •Септик •Криниця •Перший поверх: •Кухня із сходами на 2-ий поверх •Ванна кімната •Котельня •Кладова •Другий поверх: •4 окремі кімнати +1 прохідна •Ванна кімната Будиночок у гарному стані. На другому поверсі можна зробити кухню замість кімнати.

Продам хороший будиночок, Жовтневе
olx.ua

Продається будинок від власника , без посередників с. Великі Юначки, Хмельницького р-ну, Хмельницької обл. В житловому стані, додатково на подвірʼї літня кухня , хлів , погреб, сад, город. Технічні приміщення . Контактна інформація 0 ************94

власник
Продам будинок в Хмельницькій області.
olx.ua

Продається будинок квартирного типу у м.Красилів. Потребує ремонту. Вікна частково замінені. Опалення газове та пічне. Розвинена інфраструктура. Вартість 13000, без комісії для покупця.

Будинок у м.Красилів
olx.ua

Продам 3-х кімнатну кв.67кв.м. Косметичний ремонт. Двоповерховий будинок,2-й поверх. До квартири входить два підвала(один великий(на дві кімнати), і малий), а також 2 грядки біля будинку.

власник
Продам квартиру.
olx.ua

Хмельницька обл., Красилівський р-н, с. Волиця-2 Продається цегляний будинок (9 х 12), житловий стан, меблі, холодильник, 2 телевізори (вир-во Японія), газ в будинку і в бані, газове опалення з чавунними батареями, колодязь з насосом, вода підведена до будинку, хлів, баня, 3 погреби, літня кухня, двір покладений бетонними доріжками, город, асфальтна дорога до самого будинку. Централізована вода. Недалеко від будинку озеро і річка внизу городу. Торг. Можливий обмін і бартер, а також оренда - пропонуйте. Телефонуйте - усе розповім. УСІ ПИТАННЯ ЛИШЕ ПО ТЕЛЕФОНУ.

власник
Будинок в селі (Власник) - чисте повітря та асфальт до будинку
olx.ua

Продам будинок в селі Яворівці.Є хлів,погреб,садок та город.Загальна площа 75 соток. Можливий торг.

власник
Продам будинок в селі Яворівці.
olx.ua

Продається будинок. Хмельницька обл. Хмельницький р-н с.Котюржинці. загальна площа ділянки 28 соток. Загальна площа будинку 81,8кв.м. житлова площа 51,9кв.м +веранда. Туалет на дворі, погреб, сараи. В садку молоді дерева плодоносять, є зона відпочинку. Відстань 21км до Красилова, 40км до Хмельницького, 14км до Чорного острова. Ціна 240000 грн. Звонити 09******59 Ірина, 09******77 Людмила

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається хата з великою ділянкою в с Западинці по вул. Польова.Встановлені металопластикові вікна, зовнішні стіни зроблені короїдом. Є газ, централізоване водопостачання, індивідуальне опалення, грубка, септик, криниця, погріб та господарські прибудови.Торг.Звязок на Viber.

власник
Продам/обмін - будинок с.Западинці.Торг.
olx.ua

Продаж будинку,село Яворівці,Красилівський район Деталі за номером телефона:06******30-Олена

власник
Продаж будинку,с.Яворівці,Красилівський район
olx.ua

Продам будинок в с.Кульчини, Хмельницька обл. Будинок в жилому стані. Підведений газ та вода. На території земельної ділянки є два сарая та літня кухня, погреб. В кінці ділянки вихід до річки. Загальна площа будинку 56 м. кв. Опалення від газового котла та пічне. Всі інші питання по телефону

власник
Продам будинок з земельною ділянкою 25 соток
olx.ua

Дом біля річки. Гарний краєвид. Інформація за номером 09******03

власник
С.Вереміївка.Дім 20 км. Від Хмельницького власник 10500 торг
olx.ua

Продається будинок незавершеного будівництва в с.Воскодавинці. Двоповерхова будівля. Перший поверх площею 6*12м2, з прибудовою 4*5,5м2. Другий поверх 6*12м2, з прибудовою 4*5,5м2 та балконом 8*1,5м2. Підвал 3*5 м2. Надійний і безпечний. Сухий , не промерзає взимку за умови, що будинок не жилий. До будинку підведено газ, світло, сільський водопровід. Є каналізаціїя. На подвірї викопана криниця. Город впорядкований. Садок з фруктовими деревами: яблуні, груші, айва, черешні, вишні, сливи. Горіхові дерева, які плодоносять. Будинок розташований в сільській мальовничій місцевості. Поряд ліс ставок. Віддаленість від міста 10 км. Регулярне автобусне сполучення. Зробіть це місце місцем своєї мрії.

власник
Будинок незавершеного будівництва з земельною ділянкою 0.315 га
olx.ua

Продається будинок з земельною ділянкою на с-щ. Жовтневе. Загальна площа - 70 м2, 3 кімнати, кухня та передпокій. Дах - шифер. Додатково є підсобні приміщення, санвузол, ванна кімната, сауна, гараж. Комунікації - проведений та підключений газ, вода - централізована, електрика, також є 2 септика. Біля будинку простора земельна ділянка 17 соток, де є можливість зробити гарну зону відпочинку. На території є молодий сад, город. Поряд зупинка маршрутки, школа, магазини, лікарні. Будинок знаходиться у дуже зручній та популярній локації, а простора земельна ділянка дозволить відчути усі переваги приватного будинку.

Продається будинок з земельною ділянкою на с-щ. Жовтневе.
olx.ua

Продаж будинку в с.Яворівці, Красилівська ОТГ, просторий будинок (потребує косметичного ремонту), є газ, електрика, у дворі криниця, великий погріб, садок, город. Є кадастровий номер земельної ділянки. Торг можливий.

власник
Продам будинок с. Яворівці
olx.ua
1 - 24 з 45 результатів

Популярні запити