Продається окремий будинок в с.Корчак. Загальна площа 50кв. На території будинку є літня кухня та гараж.Фруктовий сад з виходом на річку.Площа ділянки 19 сотих. Місце чудове тихо та спокійно. Поруч знаходиться зупинка громадського транспорту,магазин. Ціна 34000₴ За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном Світлана 06******98

Продається окремий будинок в с.Корчак з виходом на річку.
olx.ua

2 будинки розташовані в затишному місці для комфортного проживання сімї,перший будинок має 114 м2,4кімнати78м2,кухня14м2,Автономне опалення-котел,рік забудови 2003, другий будинок 54 м2,дві кімнати26м2,кухня10,5м2,топкова 7м2, криниця в дворі,є гараж,25 соток приват.землі+34 під ОСГ,зупинка в 5хв.від будинку, асфальтований підїзд! Всі питання по телефону!!!

Корчак,вільний продаж 2х будинків для великої сімї!
olx.ua

Продається просторий двохповерховий будинок 142 м,житлова 51 м,кухня 9 м,їдальня 14,5 м с.Корчак,10 км від міста гарною дорогою. У будинку два поверхи,три кімнати,велика їдальня,кухня,два санвузли,простора добротна веранда. У цокольному приміщенні гараж,комора. Будинок повністю забезпечений усім необхідним інженерним обладннням. Крім газового опалення в будинку,передбачено твердотопливне опалення,з окремою котельнею,що дуже важливо для комфорту. Будинок з ремонтом,товщина стін 60 см,утеплений зовні пінопластом 10,дах металочерепиця,каналізація септик,вода свердловина та колодязь. Нова насосна станція,перекриття панелі. Двір доглянуто,плитка,закрика альтанка,барбєкю(літній будиночок). Працюючий фонтан,вікна на 1 поверсі з гратами,все огорожено,на великій просторій ділянці 44 с приват.землі розміщено основний будинок +окремий гостьовий будинок,в якому всі зручності Опалення твердотопливне пічне та електро в гостьовому будинку. У гостьовому будинку кімната,кухня зі зручностями,газова колонка та плита,душева кабіна,ванна кімната з добротною лазнею. На території є ще великий гараж,госп.булівлі,сарай,вольєр для собаки,курник. Є великий молодий сад,що має більше 100 дерев плодоносних. Доглянута земельна ділянка чорнозем (привезений). Є велике озеро з рибою на ділянці. Поруч ліс і дуже тихе місце з чудовим краєвидом,гарна природа з чистим повітрям. Гарне місце сполучення з містом . Пропозиція від ріелтора АФНУ. Перегляд за домовленістю.

Продається будинок в предмісті село Корчак.
olx.ua