Продам дім 112 кв.м. Участок 8 соток,приватизований. Підведене світло, газ, літня кухня, погріб, гараж, сарай, недалеко річка Рось, до центра 1,0 км. 65км до Черкас, 140км до Києва, місто Корсунь - Шевченківський, проїзна дорога H-01 Київ - Дніпро.

власник
Продажа нового дома !
olx.ua

Продається ділянка 430кв.м у центрі мікрорайону, є робочий проект під будівництво підсобного приміщення, плюс пів будинку (загальна площа-68кв.м, 1930-ті роки будівництва), приватизований, високий кам*яний фундамент, майже 2 метри в землю. Стіни-дерево, обкладені цеглою, індивідуальне газове опалення, котел 2-х контурний, взимку горяча вода,швидкісний інтернет, кабельне ТБ, теплий , мала витрата газу взимку. Кімнати: дві кімнати по 15,5кв.м, кімната-12,2кв.м, ще одна-7,6кв.м, кухня- 11,8кв.м, прихожа- 5,4кв.м. Висота стелі-2,7м. Будинок світлий, сонячний. Літом прохолодно, екологічно чистий. зручне місце розташування в центрі мікрорайону: школа, дитячий садочок, лікарня.10-15 хвилин ходи, супермаркет, і майже поруч, також 10 хвилин ходи, наш чудовий заповідник з чудовою річкою Рось і з такими ж чудовими гранітними берегами. Можливий обмін на будинок в місті Івано-Франківськ, чи однокімнатну квартиру незалежно від району. Торг доречний.

власник
частина будинку
olx.ua

Не здаю. Продам, глинобитный дом площадью 32.2 кв. метра, жилая- 17,1 кв. метра….Общая площадь участка- 12,7 сот (огород- 10,4 сот). Газа нет, но на улице проведен, проходит сразу же возле участка. Туалет на улице. Вода во дворе ( кран). Во дворе есть погреб, 2 сарая. Все приватизировано !!!. До Ж.Д. вокзала, автобусной остановки и магазинов- 3 минуты ходьбы.

власник
Продам дом Корсунь-Шевченковский
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам хату район ж-д вокзала є газ, сарай, погріб кімнат 3 фруктові дерева,місце для машини..По всіх питаннях дзвоніть 09******59 або 09******33.

власник
Продам хату ж-д вокзал.
olx.ua

Продається будинок в смт.Стеблів, вул Чехова 21. Газове та дровяне опалення. На подвірї є літня кухня з гаражом, повітка, підвал. Біля будинку великий город(46 соток). Недалеко від будинку є озера та річка Рось. Тел. 09*********73, 09*********68.

власник
Продається будинок в смт. Стеблів
olx.ua

Продається пів хати у місті Корсунь- Шевченківський вулиця Єдності (Жукова) будинок-21, за Авто станцією, задача в експлуатацію 1970р. Дві кімнати загальною площею 32,2 метра квадратних . Хата саманна, обкладенна селікатною цеглою . Веранди немає,біля хати електричний стовб для підключення , до водопроводу 4метра , газ під хатою .Земельна ділянка 2,75сотки приватизована,на подвірї є погріб, времянка , сарайчик. За десять хвилин ходу Автостанція , магазини, базар . Тел-09******79. Толя.

власник
Продаж пів будинку
olx.ua

Можливий обмін на іншу ділянку чи будинок. Продаеться ділянка 25 соток з будинком в селі Набутів. Координати - 49°2639.7"N 31°2300.6"E Будинок - 6 на 8 метрів. Три рівні: підвал, цоколь і 2 поверх. Стіни - цегла+саман. Будинок потребує ремонту, недобудований. Вигнані стіни, треба робити перекриття стелі, укріплювати зовнішні стіни і будувати внутрішні перегородки. Під будинком є підвал довоєнного капітального будівництва, вимуруваний з цегли. Ділянка знаходиться на березі річки, поруч луг та ліс. На ділянку світло, газ, вода не підведена. Але з цим проблем не буде, по вулиці в сусідів всі комунікації є. На ділянці садок з фруктовими деревами та горіхом. Земля оброблялась під вирощування овочів. На телефоні є вайбер.

власник
Земельна ділянка з будинком
olx.ua

Продається будинок Черкаська область Звенигородського району (раніш Корсунь шевченківський) с.Кошмак(8 км від Корсунь шевченківського) В будинку є 4 житлові кімнати та веранда, загальна площа 60 кв.м. Будинок деревяний, обкладений цеглою, опалення пічне(2 груби).Нові пластикові вікна,а також нова водостічна система ( отліви).Є всі надвірні споруди:гараж, літня кухня,сарай та погріб все також з цегли.Центральний водопровід,біля двору проходить газова труба.Є молодий фруктовий сад,город. Більш детальна інформація за телефоном.38********98.Можливий торг.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продаю просторий будинок з чотирма жилими кімнатами + санузел/ванна, кухня, простора веранда. В будинку вбудоване газове і пічне опалення. Ремонт охайний, деякі меблі та фурнітура залишаються. Можна заїжджати і жити. Біля будинку на величезному подвірї є споруда з підсобними приміщеннями та літня кухня, погріб, сад та город. В пішому доступі річка, ліс, школа, магазин та автобусна зупинка. Детальніше за номером телефону 06*********02.

власник
Продам будинок з величезним подвірям
olx.ua

Продається будинок в жилому стані в смт.Стеблів, вул. Дружби Будинок в хорошому стані, є господарські споруди, газове та пічне опалення, 0,25 га городу.поряд річка,ліс

власник
olx.ua

Будинок знаходиться в тихому місці по провулку Менжинського 5,від сусіда газова точка є,в дворі електричний стовп,.Будинок розташований близько до Сосновки до річки.

власник
Недобудований будинок
olx.ua

Продам будинок в селі Деренківець,не далеко від Корсуня,загальною площею 25 соток( город-15 та двір-10)Вся детальна інформація за телефоном: 09*********24

власник
Продам будинок с Деренковец (15 км від Корсуня)
olx.ua

Продається будинок в районі Мала Яблунівка м.Сміла. В будинку 3 кімнати, кухня, веранда,горіще.Площа 64м2.Встановлені склопакети,вода та каналізація проведені в будинок, в будинку є туалет.Стан будинку та двора чудовий,доглянутий,заходь та живи.Частково мебльований.Опалення газ, є груба.Ділянка 6 соток, правильної форми,приватизована.Є літня кухня,сарай,погріб,літній душ, велика альтанка.Є курник та свинарник,що дозволяє тримати невеличке господарство.На ділянкі є фруктові дерева, кущі малини та смородини.Є криниця та колонка.Поруч річка,до зупинки автобуса, або дизеля 10 хвилин пішки.До ст.Шевченко 30хв пішки.Ціна 21000$.РЕАЛЬНОМУ ПОКУПЦЮ ТОРГ БІЛЯ БУДИНКУ.

власник
Будинок м.Яблунівка,Сміла
olx.ua

Продається будинок,Гараж, сарай, погріб, літня кухня. Город щ забудовами 45 соток та трохи далі ще 15 соток ,все приватизоване Більше інформації за тел: 06******64

власник
Продам приватний будинок
olx.ua

Приватний будинок з цегли газифікований. Велике подвіря, цегляна окрема літня, кухня також газифікована, цегляний гараж, цегляний великий сарай для худоби. Криниця і окремо скважина. Прибудинкова 7,5 соток і 45 город. Приватизований, оголошення від власника.

власник
Приватний будинок
olx.ua

Продається будинок в тихому куточку села Петрушки Звенигородського району Черкаської області (колишній Корсунь-Шевченківський район). Будинок розташований на родючій земельній ділянці, розмір ділянки 0,63 га. Поруч ставок, також неподалік є ліс. В дворі є льох, криниця, літня кухня, велика повітка з гаражем і з різними прибудовами, садок. Будинок і літня кухня газифіковані. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном 09******33

власник
Будинок с. Петрушки Корсунь-Шевченківський район Торг
olx.ua

Дом находится в живописном месте в 5 километрах от центра Корсунь-Шевченковского,140 км от Киева,60 км от Черкасс. Асфальтированный подъезд,улица газифицированная,во дворе есть гараж 8×4 и большой погреб 25кв.м ,дом утеплен керамзитом.В доме 3 уровня 2 этажа + цокольный этаж.В проекте предусмотрено помещение под зимний сад/аранжерею. Земля 17 соток приватизирована,проект на дом в наличии. Цена 38000$.

власник
Продам дом в живописном месте
olx.ua

На території є літня кухня, гараж,погріб. В будинку проведена вода . При продажі частично меблі залишаються. За будинком розташований город розміром 34 сотки, город виходить на берег ріки. За всіма питаннями звертатись за номером телефону ,який вказаний в оголошенні . Торгу немає.

власник
Продається будинок , в оренду не здається , тільки продаж
olx.ua

Продається двоповерховий будинок,для великої родини.Можна в оренду.Детальніше за тел.05******98

власник
Продається двоповерховий будинок в м.Корсунь-Шевченківський
olx.ua

Продам будинок в мальовничому селі Деренківець Черкаської області. До найближчого міста (Корсунь) 20км. В селі є школа, дитячий садок, фап, церква, магазини. Біля села протікають річки Рось і Фоса. Будинок буде справжньою знахідкою для поціновувачів природи, спокою і відпочинку від міської метушні.

власник
Будинок с. Деренківець
olx.ua

Продається земельна ділянка площею 1.6 соток із будинком 25 м2 По вулиці Росьова У будинку відсутні комунікації ,але проведена електрика ,опалення пічне . Потребує ремонту Документи оформлені та готові до продажу Реальному покупцю можливий торг Поруч знаходиться річка Рось (1 хвилина ходьби), парк ,магазини, аптека, школа. Телефонуйте у будь який зручний для Вас час ! Документи готові до продажу

власник
Продаж  маленького  будинку
olx.ua

Продам будинок з 5-и кімнат + кухня і санвузол по вул. Василя Стуса(район базару) - 70м2. Земельна ділянка площею- 0,16га. На подвірї є: погріб, сарай, літня кухня та інші господарські будівлі, молодий сад. Комунікації: газ, вода, електрика.

власник
Продам будинок по вул.В.Стуса
olx.ua

Мальовниче місце,річка Рось сосновий ліс що може бути краще, запитаєте ви мене а я вам відповім,добре коли у вас ще є власний двоповерховий будинок зі всіма зручностями та в 20 метрах від води і лісу! Не прогавте свій шанс!!! ЯБЛУНІВКА!!!

власник
Будинок вартий вашої уваги!
olx.ua

Продається будинок в центрі міста Корсунь-Шевченківський. У будинку чотири кімнати; кухня, санвузол, бойлер і є груба. Також є два види опалення: газове та твердопаливне (дровяний котел), центральне водопостачання та інтернет. Біля будинку знаходиться гараж, літня кухня, сарай, погріб, баня, літній душ та сад.

власник
Продається будинок в м. Корсунь-Шевченківському
olx.ua
1 - 24 з 75 результатів

Популярні запити