Продам двоповерховий житловий будинок за адресою смт Кольчино вул. Шелестівська. Є всі комунікації, отоплення газ/дрова. Наявності гараж, дві кладовки, сарай. Сад з фруктовими деревами, малина,огород. Є два входа в будинок, два балкони,в будинку косметичний ремонт. Неподалік є школа,садик,магазин,автобусна зупинка.За більш детальною інформацією телефонуйте. Реальному покупцю торг.06******27 Люда

власник
Продаю Дом в кольчині
olx.ua

Продаж будинок. ( на території два будинки) Загальня площа 120м2 Участок 8.5 соток Світло, вода (скважена). газ, септик - каналізація. + сарай та винний підвал 50м2 Дві споруди по 60м2, Асвальтна тиха тупікова вуличка. Без комісій. До міста Мукачево до 5км Озеро Клиновець до 8км

Продається Будинок
olx.ua

Будинок з добудовою , в старій частині зроблено косметичний ремонт, в новій добудові, без ремонту, голі стіни! В цокольному приміщенні висота 2 метри, ремонт теж косметичний, є ванна з туалетом, і два приміщення з коридорчиком! Система опалення - твердопаливна, новий окремий димохід, нові батареї! Система нагріву води - бойлер! Нова електрика! Є велика тераса (навіс) з великим деревʼяним столом і дві великі давиці, є мангал, в терасі є качелі дитячі. Плодові дерева (вишні, яблуня). Є виноград. Своя скважина

власник
Продам приватний будинок
olx.ua

Будинок знаходиться по в. Фрідяшівська. Землі 8 соток. В будинку є світло,газ.На вулиці скважина з водою 45 метрів.Криша нова.

власник
Продається будинок в с.Кольчино
olx.ua

Продам будиок в Кольчино біля Мукачево повністю придатний для проживання зручне місце розташування 30 м до автобусної зупинки, за 5 хв розташована ЖД станція, магазин, За 15 хв ходьби розташовані школа, дитячий садок, стадіон, відділення пошти. Від будинку до міста Мукачево менше 1 км Близько протікає річка. В будинку зроблено косметичний ремонт 2 спальні,кухня столова,коридор.Також є великий підвал при невеликих вкладеннях є можливість зробити в будинку повноцінні 2 поверхи.Будинок розташований на 12 сот. землі де розташовані підсобні приміщення, сад з фруктовими деревами, виноград, город. Всі документи в порядку земля приватизована 12 сот. землі. В ОРЕНДУ НЕЗДАЄТЬСЯ!!! Документи всі в порядку за деталями пишіть в приват на дзвінки не завжди можу відповісти.

власник
Продам будинок під Мукачевом
olx.ua

Продається будинок, розміщення СМТ Кольчино, на горі в кінці города ліс, джерельна вода з крана, є літня кухня (не дороблена), велике подвірʼя, ідеальна дорога до хати, сад, дроварня, сарай.

власник
Будинок СМТ Кольчино
olx.ua

Кольчино біля Мукачево повністю придатний для проживання зручне місце розташування 30 м до автобусної зупинки, за 5 хв розташована ЖД станція, магазин, За 15 хв ходьби розташовані школа, дитячий садок, стадіон, відділення пошти. Від будинку до міста Мукачево менше 1 км Близько протікає річка. В будинку зроблено косметичний ремонт 2 спальні, кухня столова, коридор.Також є великий підвал при невеликих вкладеннях є можливість зробити в будинку повноцінні 2 поверхи.Будинок розташований на 12 сот. землі де розташовані підсобні приміщення, сад з фруктовими деревами, виноград, город. Всі документи в порядку земля приватизована 12 сот. землі. В ОРЕНДУ НЕЗДАЄТЬСЯ!!! Документи всі в порядку за деталями пишіть в приват на дзвінки не завжди можу відповісти.

власник
Латоричная улица, 69, Кольчино, Закарпатская 49999.0 USD
dom.ria.com

Мукачево (смт Кольчіно). Будинок 70 кв. м., дві роздільні кімнати, прихожа, гостьова або столова кімната. Газове опалення і додатково дровяна печ (кальга). Вікна металопластикові, нові вхідні двері, криша перекрита - металочерепиця. Територія 8 сот. Є постройки під дроварню або сарай. Ціна: 27000 у.е.

власник
Фридяшевская улица, Кольчино, Закарпатская 27000.0 USD
dom.ria.com

Географія Кольчино