Продам дачу для сезонного проживання (весна-осінь) Київська область, Макарівський р-н, с. Колонщина, с/к Лісовий-1, вул. Приозерна, 6 соток, будинок цегляний 3 поверхи 126 метрів, дах металочерепиця, гарний стан, с/в на вулиці в прибудові, сауна з басейном. Будинок газифіковано, опалення - газові конвектори, є піч-камін. На території скважина з підводом води в будинок і по всій території полива. На участку фруктові дерева з виноградом. Є гараж. Поряд ліс 150 метрів, озеро 200 метрів, свіже повітря, до Києва - 30 км. В будинку 12 спальних міст. Пультова охорона, магазин на території кооператива.

Дача Колонщина 126 метрів, гарний стан, для сезонного проживання
olx.ua

Найкраща пропозиція на ринку! Земля розташована в 23 км. те Києва по Житомирській трасі в селі Колонщина, Бучанського району. Мальовниче місце поруч ліс і каскад озер, асфальтована дорога, 25 соток землі, акт під забудову житлового будинку, світло заведено у будинок і газ по вулиці. Побудуйте будинок своєї мрії! Проект реконструкції будинку у подарунок! Ціна -35000 у.о.

Свій будинок (недобудован) з уч. 25 соток в Колонщине 23 км. від Києва
olx.ua

С.колонщина. Макаровский район. ул. Киевская 131. общая площадь -86 кВ.м .Год постройки-1975.Есть электричество,котёл на дрова(рядом газовая линия,возможно подключение)Во дворе туалет,два сарая и гараж,в гараже погреб.Есть колодец.От поселковой дороги асфальт,а к дому сто метров насыпной дороги.Рядом коттеджный городок.

власник
Продаж Будинку
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається індивідуальний житловий будинок с. Колонщина. Без комісії. Будинок розташований на земельній ділянці площею 0,13га., яка знаходиться в центральній частині села біля центрального універсального магазину. Вулиця асфальтована. Ділянка по периметру загороджена цегляним парканом. Загальна площа будинку 464м2. Спалень 4, сан.вузлів – 5, вікна, двері – меранті, стіни – керамічна червона цегла товщ. 510мм. + утеплювач пінополістирол товщ.10см., опалення – біметалічні радіатори + теплі підлоги, котел газовий “Viessmann” + бойлер “Viessmann”(200л.) + котел електричний(резервний). Своя свердловина глибиною 84м. Крім будинку, на ділянці розташована генераторна, окрема будівля, в якій знаходиться лазня – сауна з басейном, сан.вузол, душова, кімната відпочинку, кухня, патіо, барбекю, інвентарна, гараж. Окремо розташований басейн з терасою та навіс для автомобілів. Окрема будівля, в якій знаходяться приміщення охорони з сан.вузлом та душовою, вольєр для собак. Всі споруди, які знаходяться на ділянці, обладнані охоронно – пожежною пультовою сигналізацією. Електричний автоматизований підігрів площадки заїзду. Автоматичні ворота. Електричний підігрів водостічних труб та жолобів. Кабельна розводка ТВ та аудіо по всіх приміщеннях . Свій септик з системою очистки стічних вод. Відеоспостереження. Ціна 270 тис.дол. Дам відповіді на всі питання у Viber

власник
Продається індивідуальний житловий будинок с. Колонщина
olx.ua

Без комісії! Продам цегляний двоповерховий будинок по центральній вулиці с.Колонщина в Макарівському районі, прекрасне місце, поруч є ліс і озеро!!! До Києва їдемо 20-25 хвилин Житомирською трасою, транспорт ходить регулярно! Вулиця асфальтована. У будинку 4 кімнати, кухня та санвузол! Електрика 380 В, комунікації підведені, житловий стан, потрібна косметика від нових господарів домоволодіння! Ділянка 10 соток, але можна збільшити ще на 5 та 14 соток, за рахунок сусідніх, вони теж у продажу. Участок рівної форми та без схилів. Телефонуйте, дивіться, оселяйтесь!

Продам будинок у с.Колонщина
olx.ua

Популярні запити

Географія Колонщина