Продаж котеджу у м.Коломия , по вул. Старицького 28 . На першому поверсі кухня студія та туалет , на другому 3 кімнати на та туалет .Центр міст . Орієнтована площа 115м2. Власне подвірʼя. Можливе розтермінування. За більш детальною інформацією звертайтесь за номером телефону.

olx.ua

Цегляний будинок біля центральної дороги на вул. Карпатсткій, 102. Приватизована ділянка - 0,17 га. Вигідне місце для комерційного використання. Може бути СТО, автосалон, будматеріали і т.п). Розглядаються пропозиції обміну. Телефонуйте - 09********59 Повну та Безкоштовну інформацію по будинку надаємо безпосередньо в офісі нашого агентства: м.Коломия, площа Вічевий майдан, 6 (навпроти драмтеатру)

Будинок на вул.Карпатській 102
olx.ua

Продається будинок (незданий в експлуатацію) 2-ох поверховий 500м від центру міста Коломия ІВ-Франківської обл. по вул Ів.Франка. Добротний будинок будувався не напродаж, а для себе з якісних матеріалів. В середині є екологічна гіпсова штукатурка, вікна, ел.проводка, кесанка по всьому першому поверсі, газ, світло, каналізація міська, вода міська і також з власної криниці підведені до будинку. Дуже гарний польський проект будинку з гаражем. Велике подвіря спереду і ще більше ззаду будинку.

власник
Будинок в центрі міста (Коломия)
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається індивідуальний житловий будинок (котедж) по вул. Королівська, 14, місто Коломия (район вулиці Миколайчука, біля басейну). Обʼєкт на стадії будівництва, загальна площа 125 метрів квадратних. Можливе розтермінування платежів

власник
Новозбудований елітний особняк
olx.ua

https://rio.if.ua/real-estate/id/35121/ Пропонується для купівлі 2-х поверховий житловий цегляний будинок в м.Коломия на вул.Лісовій, р-н вул. Франка в м.Коломия, Івано-Франківської області. Загальна площа - 220 кв.м. 1-й поверх - кухня (поділена робоча зона та столова-вітальня), ванна кімната, кімната, вхід в гараж, де теж є кімната, сходова. 2-й поверх - кімната, дві спальні, вітальня, ванна кімната. Достатньо місця для всієї родини. Комунікації - автономне опалення, підігрів підлоги на 1-му поверсі (кухня, ванна), світло. Земельна ділянка, площею - 0,07 га. Посаджено дерева, кущі, виноград, квіти – це можливість відпочивати на свіжому повітрі, облаштувати відпочинкову зону. Є сарай. Тихий та спокійний район міста.

власник
Будинок двох поверховий
olx.ua

Продається новобудова на вул. Уманській в м. КОЛОМИЯ, (р-н вул. Карпатська біля Епіцентру) Івано-Франківська обл. Загальна площа 240 кв.м. Земельна ділянка 8 соток. Приватна власність. Проектна документація. Комунікації: Підведена каналізація. Можливий обмін на комерційні приміщення, землю.

власник
Приватний будинок, новобудова
olx.ua

Продається новий, сучасний затишний двоповерховий будинок з накриттям для автомобіля, в м.Коломия по вул. Довбуша, (в районі спортзалу) заг. площею - 119,6 кв.м. розташований на ділянці 0, 10га. Жилий з кінця 2016 року. Будинок (індивідуальний проект) з чотирьох кімнат, цегляний, панельне перекриття, дах - з якісної металочерепиці , утеплений. Всі комунікації: світло, газ, вода, каналізація, швидкісний інтернет, окрім того в будинку є пічка, свердловина на воду, септик. Опалення: газовий котел - обігріває весь будинок (+ тепла підлога), та окремо пічка (з функцією приготування їжі) на дровах. Ділянка обгороджена повність, посаджено плодові дерева, виногад, кущі смородини (все дає плоди), подвіря - з бруківки. Будинок будовано для себе з використанням якісних екоматеріалів, гарний краєвид (з другого поверху- гори), спокійний мікрорайон, зручне розміщення. Кілька хвилин їзди до центральної магістральної дороги, поруч школа, дитячий садок, спортивний зал, магазини, зручний доїзд до басейну. Пропозиція від власника. Цікавлять деталі - телефонуйте, через додатки Вайбер або Телеграм (+38********69)

Продається новий затишний будинок
olx.ua

Новий якісно збудований особняк за ціною набагато нижче собівартості де потрібно завершити чистові ремонтні роботи на свій смак.Комунікації підключені і є надійна огорожа.Розгляну пропозиції обміну на квартиру. Можливий продаж по пільговій іпотечній програмі *Є Оселя*. З Агентством»РІО» Ви вдало та безпечно здійсните купівлю,продаж або обмін нерухомості. Звертайтеся в Наш офіс:м.Коломия вул.Вічевий Майдан 6. Телефон:05******64 Наш сайт: rio.if.ua

Будинок новий вул.Довбуша 195
olx.ua

Продамо компактний цегляний будинок, по вул. Довбуша. Утеплений мінватою,перекритий металочерепицею. Встановлені євровікна. Автономне опалення. 3 фази світло. На другому поверсі є можливість зробити ще один санвузол( попереднь там була маленька кухня). На тереторії є гараж , літня кухня( є проведений газ) Всі деталі за телефоном

власник
Продам будинок в Коломиї
olx.ua

Продам цегляний будинок по вул.Довбуша. Загальна площа 120м2. Земельна ділянка 0.06-га Світло 3 фази.Вода заведена зі скважини 8м.Каналізація септик. Розгляну обмін на квартиру в Коломиї чи Івано Франківську.

Продам будинок по вул.Довбуша
olx.ua

Пропонуємо для купівлі житловий цегляний будинок в р-ні вул.Карпатської в м.Коломия, (2 ряд від центральної дороги), на вул.Байди Вишневецького 3а. Загальна площа - 150 кв.м., разом з гаражем. 1-й поверх, жилий - 2 коридори, кімната, кухня, санвузол, кладова. 2-й поверх, потребує завершення внутрішніх робіт - коридор, три кімнати, веранда. В будинку жилий стан, є всі комунікації, огорожа. Земельна приватизована ділянка, площею 0, 06 га. Розгляну варіанти обміну на квартиру в м.Коломия або в м.Івано-Франківськ.Можливий продаж з частковим розтермінуванням))

Байды-Вишневецкого улица, 2, Коломыя, Коломыя, Ивано-Франковская 38500.0 USD
dom.ria.com

Житловий будинок біля центральної дороги на вул.Мазепи, буд.130.Загальна площа- 144 кв.м.4 кімнати, кухня. Є газ, світло, всі центральні комунікації, 2 входи.Вигідне місце під реконструкцію або для будівництва комерційних споруд.Приватизована земельна ділянка, площею - 0, 11 га.

Мазепы улица, 130, Коломыя, Коломыя, Ивано-Франковская 120000.0 USD
dom.ria.com

Пропонується на продаж незавершене будівництво 2-х поверхового цегляного садового будинку 184, в садівницькому товаристві "Мічурінець", масив "Авіатор", в районі вул.Довбуша. в м.Коломия. Будинок якісно збудований. Земельна ділянка, площею - 0, 06 га, для індивідуального садівництва. Поруч можливо докупити ще дві ділянки, площею - по 0, 06 га. Можлива зміна цільового призначення земельних ділянок. Хороше розташування, знаходиться неподалік центральної обїздної дороги, до будинку є два заїзди зі сторони с.Шепарівці або з вул. Довбуша. Вигідне місце для розбудови житла або для бізнесу. Розгляну варіанти обміну на автомобіль.

Мічурінець товариство садівницьке, 184, Коломыя, Коломыя, Ивано-Франковская 10000.0 USD
dom.ria.com

Продається новий цегляний 2-х поверховий сучасний будинок в м.Коломия по вул.Довбуша, 195, (біля центральної дороги).Зданий в експлуатацію. 5 кімнат, газ, світло, автономне імпортне опалення, все огороджено на земельній приват. ділянці - 0, 08га. Можливий обмін на квартиру з доплатою, на квартиру + авто + доплата в Коломиї або на нерухомість в м.Луцьк.

вул.Довбуша, 195, Коломыя, Коломия, Івано-Франківська 58000.0 USD
dom.ria.com

Продаж будинку по вулиці Едельвейсів. Продається будинок у станні сирця, матеріал стін цегла,перекриття панельне, вікна металопластикові, покрівля металочерепиця.Якщо Ви шукаєте будинок Вам до нас.

Будинок котеджного типу.
olx.ua

Пропонуємо придбати приватний будинок, який створений для комфортного та розкішного життя. Ця нерухомість поєднує в собі елегантний дизайн, високу якість будівництва та чудове розташування(поруч знаходиться басейн, сауна, супермаркет). Зручне планування з просторими кімнатами та великими вікнами створює відчуття простору та світлості усередині будинку. Крім того, ви отримуєте доступ до розкішних вигод, таких як простора вітальня з каміном, розкішна спальня з власною ванною кімнатою та шикарний сад з облаштованою зоною для відпочинку. Це ідеальне місце для тих, хто шукає поєднання розкоші, комфорту та приватності у своєму домі.

власник
Продаж   будинку
olx.ua

Дослідити місцевість

Продам 2х кімнатну квартиру з ремонтом в новобудові на першому поверсі двохповерхового котеджу з власним паркомісцем, терасою та земельною ділянкою в котеджному містечку в прицентровій зоні поруч парку ім. Кирила Трильовського. Загальна площа квартири становить 50,5 м2 + тераса 18 м2 та дві земельні ділянки по 0,5 сотих кожна. Ціна 54 000 + переоформленя.

2-кім кв. з терасою та зем. ділянками
olx.ua

Продається новобудова масив Пушкіка Вимуровано у півтора цегли Енергоефективні металопластикові вікна В середині залита стяжка поштукатурено електрика розведена Більше деталей по тел Можливо під виплату

власник
Хата будинок новобудова масив Едельвейсів під виплату особняк
olx.ua

Продам незавершене будівництво житлового будинку в Коломиї. Сучасний проект з функціональним плануванням. Між поверхами монолітне перекриття. Всі комунікації розташовані поряд. Приватизована земельна ділянка, площею - 0,07 га. Тиха затишна вулиця.

Продам будинок
olx.ua

Загальна площа будинку - 238,3 кв.м. 1-й поверх - гараж, площею - 22,5 кв.м.; коридор; великий і просторий хол - площею 47 кв.м.; кухня - площею -10,6 кв.м. і поруч їдальня - площею 15,1 кв.М; санвузол; сходова. 2-й поверх - коридор; ванна кімната; гардеробна; 5 кімнат; тераса. Ретельно підібране планування об*єкту, проявлена креативність внутрішнього інтерʼєру, з вікон - прекрасний вигляд у двір! Вдале поєднання з бездоганною якістю створюють неповторний та індивідуальний образ цього будинку. Жити у своє задоволення і насолоджуватись кожною хвилиною життя можна саме тут. Безперечна якість будівництва, міцний і добротний фундамент, цегляні стіни, утеплення - все згідно новітніх технологій; якісні вікна, підвіконники, броньовані двері. Будинок облаштований якісними меблями, імпортною технікою, має сучасну досконалу інженерну систему, підключений до всіх міських комунікацій! - Підлога - електричний підігрів з терморегуляторами, натуральний мармур (виробництва Італія] - Шпалери, в-во Італія ( замовляли в оф. салоні) - Екологічні арки-двері, зроблені з натурального дерева, ручна дуже дорога робота, робили майстри з Вінниці - Вітражі - арки, стелі, підсвітка, вставки в кухонному наборі - це теж ручна робота - Світильники - В-во Італія - Техніка на кухні: - ariston, elektrolux, vento - Меблі - фабрична дорога Індонезія (частково масив) - Зал, спальня, коридор - індивідуальна гіпсова ліпнина (ручна робота), сам малюнок розроблявся індивідуально під штори - Дитяча - розпис ручна робота (автор має особисті виставки карти закордоном] - Штори, тюль, балдахіни - індивідуальний, дизайнерський пошив (в-во Італія і Турція) - Дорога ковка по металу - дизайнер розробляв малюнок (перила, дашки, балкони, ліхтарі) - Дах - фінський, довговічний катіпал Відеоспостереження по периметру з відеореєстратором, датчик диму, датчики розбиття скла, датчики руху, та охорона периметру і на паркані стоять пристрої датчики перетину] керується з телефону. Земельна ділянка, площею - 0,18 га., з дизайнерським ландшафтом та правильним територіальним зонуванням земельної ділянки. Для відпочинку і релаксу: - Фінська сауна, яку встановлювала професійна фірма з Чернівців. - Басейн - не пластмасова чаша! Залитий бетон з арматурою, з підігрівом і кімнатою, де знаходяться фільтри мотори, перемикачі і т.д. - Діючий фонтан біля басейну. - Басейн, камін (коптильня) - це дизайнерський арт бетон, який спроєктував та втілив відомий художник. Відеоспостереження по периметру з відеореєстратором, датчик диму, датчики розбиття скла, датчики руху, та охорона периметру ( на паркані стоять пристрої датчики перетину] керується з телефону. Земельна ділянка, площею - 0,18 га., з дизайнерським ландшафтом та правильним територіальним зонуванням земельної ділянки. Для відпочинку і релаксу: - Фінська сауна, яку встановлювала професійна фірма з Чернівців. - Басейн - не пластмасова чаша! Залитий бетон з арматурою, з підігрівом і кімнатою, де знаходяться фільтри мотори, перемикачі і т.д. - Діючий фонтан біля басейну. - Басейн, камін (коптильня) - це дизайнерський арт бетон, який спроєктував та втілив відомий художник. - Альтанка з діючим каміном, меблями та диваном. Бруківка - дизайнерська викладка, малювала лева по кольорам. Рослини завезені з цілої України: катальпи, сакури різних видів, рідкісні магнолії, хвойні та фруктовідерева. Престижний приватний сектор. Гідний будинок, який вартий, як інвестиційного придбання, так і для комфортного проживання! Дзвоніть

власник
Продається елітний особняк
olx.ua

Продаю незавершене будівництво 2-поверхового цегляного будинку на вул. Дядинюка, 34 А в м.Коломия (р-н ЦРЛ). Загальна площа - 111 кв.м. В подальшому можливе проживання 2-х сімей. Всі центральні комунікації поруч. Заселений обжитий мікрорайон. Земельна приватизована ділянка, площею - 0,05 га. Розгляну варіанти обміну на квартиру з доплатою.

Незавершений будинок вул.Дядинюка
olx.ua

Розпочато будівництво нових будинків у м. Коломия по Вул. Королівська 6 (навпроти басейну графіт). Два будинки розташовані на ділянці 8 с по .4с кожен. Обгороджені між собою, з власними заʼїздами та парко місцями. Матеріал стін - цегла Монолітне перекриття В ціну входить оздоблення подвірʼя бруківкою,фасадні роботи ,якісні вікна та двері Відпочикова зона(піднавіси) Середина будинку підготовлена під чистову обробку

власник
Будинок у м.Коломия
olx.ua

Пропонуємо для купівлі компактний житловий цегляний будинок на околиці міста Коломия, Івано-Франківської області. Будинок, загальною площею - 98 кв.м. В будинку 3 кімнати, кухня, коридор, кладова, котельня. Комунікації: світло, газ, вода заведена з криниці, каналізація (септик). На подвірї знаходиться цегляний гараж, над ним є 2 кімнати. Земельні приватизовані ділянки, площею - 0,10 га під будівництво та 0,20 га, ділянка яка засаджена плодовими деревами та кущами і.город. Територія огороджена парканом, де також розташовані господарські будівлі: літня кухня, гараж, дровітня. Зручне розташування, екологічно чисте повітря, велика територія, де вам буде спокійно проживати зі сімєю неподалік від міської метушні.

власник
Житловий будинок
olx.ua

Цегляний особняк на 2 входи біля парку,всі центральні комунікації,Можливий продаж однієї частини на вибір.Розглянемо пропозиції по обміну на квартиру з доплатою.Інформацію надаємо в офісі нашого агентства по вул.Вічевий Майдан 6.Тел 05******64 З Агентством»РІО» Ви вдало та безпечно здійсните купівлю,продаж або обмін нерухомості. Звертайтеся в Наш офіс:м.Коломия вул.Вічевий Майдан 6. Наш сайт: rio.if.ua

Особняк на 2 входи біля парку .
olx.ua
1 - 24 з 65 результатів

Географія Коломия