Продам недобудований будинок в центрі села, підведена окрема електролінія 3 фази 15 кіловат в перспективі під сонячні панелі для чого є всі умови. Є центральне водопостачання та каналізація, а також газогін. Земельна ділянка 0.13га, є умови на роширення. Гарний проект будинку, також є підсобні приміщення. Все приватизовано Можливий обмін. За гроші гарний торг. 15 км до м. Косів та м. Коломия.

власник
Продам або обміняю будинок с. Ковалівка Коломийський район
olx.ua

Продається житловий будинок у селі Ворона Коломийського району Івано-Франківської області

власник
Житловий будинок
olx.ua

Продається затишний будинок у спокійному селищі Отинія зі зручним доступом до Івано-Франківська (30 км) Загальна площа: 115 м² Особливості: - зручне планування приміщень - Простора літня кухня - Гараж для зберігання автомобіля та інших речей - Господарські приміщення для зберігання інструментів та обладнання Додаткові переваги: - велика територія, сад, город, зелені насадження - Близькість до міста з усіма його інфраструктурними можливостями - Зручний доступ до транспортних магістралей Ціна та контакти: - Вартість: 52 тис дол. - Для детальної інформації та організації перегляду телефонуйте за номером: 09******86

власник
Продається цегляний будинок 30 км до Івано-Франківська
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ціна 60тис євро(ціна без торгу),продаж від власника без комісії,якщо ціна не влаштовує прошу не турбувати і не торгуватися(продажа не спішна) Будинок повністю готовий до проживання,продаж разом із меблями,є газ,світло,криниця,фруктові дерева Також є літня кухня і гараж,ділянка обгороджена загальна площа ділянки 27сотих(15сотих під забудову і 12сотих для сільськогосподарського використання) Кому цікаво можу скинути додатково відео на вайбер Місце дуже затишне і водночас рядом м.Коломия(15хв пішки до центру)

власник
продам будинок с.Нижній Вербіж вул.Дружби,3 м.Коломия
olx.ua

Продається житловий будинок в центрі с. Пядики, Коломийський район, Івано-Франківська область з господарськими будівлями і спорудами (літня кухня, стодола, погріб, криниця) та земельними ділянками: земельна ділянка для будівництва і обслуговування будинку (присадибна ділянка) площею - 0,2401 га, земельна ділянка для ведення ОСГ площею - 0,0951 га та земельна ділянка для ведення ОСГ площею - 0,1879 га.

власник
Продається житловий будинок в центрі с. Пядики, Коломийський район
olx.ua

Продається хата в мальовничому селі Печеніжин

власник
Продам хату особняк будинок
olx.ua

Продається житловий будинок з господарськими будівлями та земельною ділянкою (0.48 га) в центрі села Мишин, Коломийського району. В будинку є три кімнати, коридор і кімната для кухні та мансардна кімната. В господарській будівлі є стайня, велика стодола та жила кімната з коридором( літня кухня). На ділянці є сад, на подвір’ї криниця. Будинок з підведеною електроенергією та газопостачанням. В кімнатах є кахельні печі для опалювання дровами.

власник
Житловий будинок з господарськими будівлями
olx.ua

Продам (ВЛАСНИК) добротний будинок із цегли в селі Загайпіль. Повністю придатний до проживання, три кімнати, два входи, коридор, веранда, кладова, підвал. Загальна площа 77 м. Опалення газове. На подвір"ї є літня кухня і господарські прибудови. В кухні є газова плита, пральна машина, ванна, бойлер на гарячу воду,туалет на вулиці. Подвір"я огороджене, вулиця асфальтована. Для огляду телефонуйте!

власник
Продам будинок в селі.
olx.ua

Село Велика Камянка, 78244 Коломийського р-н. вул.Б. Хмельницького,23 Продається деревяний будинок, 72 м2, на ділянці 0. 70 га .( в розмір ділянки входить город) 1967 р.будівництва. Будинок на фундаменті, 2 кімнати, кухня, коридор, господарські будівлі ( стайня,стодола,комора, пивниця) цегляні. Будинок газифікований, є світло. Також на подвірї є криниця.Велика територія. Можлива розбудова. Хороше сполучення. Близько ліцей, садочок, магазини. Ідеальний варіант під дачу. P.S зовсім поруч потужні джерела, та потік із джерельною водою. Це дуже важливо!!! Джерельну воду можна протягнути прямо з джерела.Текти вона буде без насосів.Відповідно можна збудувати і басейн і ставок. Таких місць дуже мало. Адекватний торг, вітається.

власник
Будинок деревяний
olx.ua

Можливий торг. Продається добротний деревяний будинок в центральній частині с.Рунгури, по вул.Набережна, буд.11, Коломийського району. 2 кімнати, коридор. В будинку є світло, газ, на подвірї криниця, накритий гонтою, перекритий зверху шифером. Є госпприбудови - стайня, стодола, все огороджено. Земельна приватизована ділянка, площею - 0,80 га. Хороший заїзд, поруч річка, недалеко до центральної дороги. 09******30 вайбер Микола . +38********80 Леся.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається будинок із господарськими спорудами в с. Загайпіль, Коломийського району.(20км від міста Коломия) Дорога асфальтована, в будинку всі умови для комфортного проживання. Позаду будинку є декілька плодових дерев + земельна ділянка. Будинок в жилому стані + меблі (жилий поверх + горище) має 2 входи. В будинку 5 кімнат з який 2 кімнати були як спальня, 1 кімната - гостьова, велика котельня та комора. В будинку встановлений газовий котел з водяним опаленням також є піч. Окремо побудована кухня - 3 кімнати + підвал. В кухні є велика піч. Газ підключений до двух будівель. Є світло та криниця. Туалет на вулиці. На території є стодола, стайня, свинарник, невеликий гараж, півниця(підвал для овочів яке побудовано окремо) та складське приміщення(використовували для зберігання інструменту). Більше інформації за телефоном.

власник
Будинок житловий 100м2+кухня+господарські будівлі
olx.ua

Продається будинок по при центральну дорогу 18 км від івано франківська, з гарним сполученням до міста.

власник
Продається хата в Побережжі
olx.ua

Власник.Сирець у Селі верхній Вербіж, є проведене світло. + земля 20 сотих

власник
Продається будинок, сирець, 200 кВ.м
olx.ua

Прощається будинок. Біля лісу до міста 6 к.м

власник
Продається будинок с.Пядики
olx.ua

Продається в Пядиках ,дослідна станція вул. шеремети 6 за ставом цегляна хата є газ світло нові акти на землю ,погреб ,сад , город 16 сотик , подвіря 16 сот , хата потребує косметичного ремонту . Ціна 16500 торг . Зупинка автобуса близька ,приміське село.,центр отеге.

власник
Продається хата в Пядиках
olx.ua

Гарний великій будинок на відстані 20км. від Коломиї по ціні квартири.Можна продаж під виплату на декілька років . Ідеальний варіант для тих хто не може одразу купити житло. Також можливий обмін на автомобіль, квартиру в Івано-Франківську. Сирець.

власник
Будинок з гаражем в селі Остапківці
olx.ua

Продається будинок в селі Сідлище Коломийського району. З комунікацій є світло, газ, піч, вода(насос качає з криниці). Є інтернет. На першому поверсі кухня, 3 кімнати і веранда. З веранди сходами на 2 поверх є ще одна кімнатка. Кімнати вмебльовані. Загальна площа будинку 75,4 кв. м. Є літня кухня з ванною, гараж, сарай, вуличний туалет, господарські приміщення. Також є сад, город, ліс збоку. Загальна площа землі 0,7827 га.

власник
Будинок в селі
olx.ua

Продам земельну ділянку на території якої є три будинки: 1- житловий будинок на 3 кімнати, кухня, ванна і туалет. Два входи 2 - житловий будинок на 2 кімнати, туалет, ванна, котельня. 3 - літня кухня на 3 кімнати На території є альтанка, мангальна зона, підвал, хазяйське приміщення. Сверловина 75 м, вода надзвичайно чиста та смачна. В кожному будинку є газ. Опалення газовий котел, також є конвектори. Біля будинку є город, сад. Велика територія подвірʼя позволяє зробити великий гараж або звести новий будинок.

власник
Продається будинок в с. Корнич 5 км від Коломиї
olx.ua

Продається будинок в смт Отинія . Коломийський рн. Івано -Франківська обл (Належить до с Угорники)

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається житловий будинок в селі Пядики вулиця Дранчівка 1. Дуже зручне розташування . 5 км до міста . На території є криниця, плодовий сад , велике подвіря. Газ, світло , опалення - газовий котел і котел на дровах . На території є літня кухня, ванна кімната, стодола .. Детальніше за телефоном ( Messenger + Viber) 09******59 Галя 48°3342.0"N 25°0449.8"E https://goo.gl/maps/F2bCEmo4Nxmc18BD6

власник
Продається житловий будинок
olx.ua

Продається будинок в мальовничому селі Рунгури, на даний момент підготовлений до ремонту. Будинок має гарне розташування, тиха вуличка біля центральної дороги. Площа будинку 93 кв.м. Є мансардний поверх (там ще орієнтовно 90кв.м.), дах перекритий металочерепицею.Площа ділянки загальна 40 сотих. Не жилий на даний момент. Зараз має два входи. Є газ, світло (все працює і підключене), криниця з доброю водою, стодола, стайня, погреб. Біля будинку розораний город, посаджені молоді саджанці, і є старий сад, малина. Недалеко річка, ліс. Навколо видно гори. В селі є садок, пошта, школа, до будинку все близько. До міста орієнтовно 20 хв на машині. Їздять автобуси. Дзвоніть, все розповім.

власник
Будинок з земельною ділянкою
olx.ua

Є великий сад, город, стайня, стодола, півниця велика, літні кухні,різні піднавіси, великий запас дров, криниця на подвірї та криниця в кінці городу з джерельною водою якій більше 100 років. Центральна вулиця з асфальтовим покриттям, 300 метрів до магазинів та сільської ради. Є електрика, високошвидкісний інтернет по оптоволокну, телебачення Т2. Газ проведений в усі приміщення.

власник
Продається домогосподарство в с.Дебеславці, Коломийський р-н,  Ів-Фр.
olx.ua

Продається будинок в селі Загайпіль. В доброму стані, 4 кімнати, стайня, свинарник, курятник, стодола, кухня, город, фруктові дерева та малини

власник
Продається будинок
olx.ua

Продам хату з трьох великих кімнат і каридор,хата деревянна,ще кухня,каридор,ванна кімната мурована з шлако блоків і цегла.є город ,сад.детальніше по телефоні та огляді

власник
Продається Хата,будинок
olx.ua
1 - 24 з 73 результатів

Популярні запити