Продам будинок в селі Жежелів Вінницької області 2013 року будування. В будинку дві кімнати, кухня, санвузол (ванна, туалет), терасса, коридор, гараж. Опалення газове, міський водопровід, підігрів бойлер. С будинком продається 30 соток приватизованної землі. Лічильники вода / газ / світло. На вулиці є теж колодязь. Поряд ліс, річка. До автобусної зупинки і до центру села 5-7 хвилин пішки, автобуси до Бердичева, Козятина, Вінниці. Ціна 14 тис. долларів, торг. Телефон 098^713^02.77, Ірена.

власник
можливий продаж по єОселя
Київська
rieltor.ua

Продається будинок в селі Махнівка ( Комсомольське) Вінницької області. Будинок знаходиться на березі невеликого озера (мальовниче місце) поруч проходить київське шосе!! Будинок розташований на земельній ділянці 17 соток, з двох сторін знаходяться водойми. Площа будинку 90 м, є прибудована літня кухня 9м на 4м, з окремим входом. В будинку чотири окремих кімнати, одна із них являються кухнею! Є прибудована веранда, кладова, погріб. В дворі є гараж, та сарай для худоби. До будинку проведений газ. Є лічильник. В будинку є газове опалення та дві грубки. Центральний водопровід проходить поруч з будинком, до будинку не проведено. Будинок потребує ремонту, але на даний час його стан задовільний! Можно зробити швидкий косметичний ремонт та одразу проживати!

власник
Будинок Махнівка (Комсомольське) Вінницька обл.
olx.ua

Продам 2 будинка з прилеглими ділянками в центрі міста по вул, Січових стрільців 23 (біля військкомату) Один будинок під комерцію є всі відповідні документи! Вся територія приватизована! Один будинок загальної площі 175 кв з них 110 житлова територія Другий будинок ( комерційна споруда) 90кв +9 соток землі (біля будинку)

власник
Продам будинок в центрі міста
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаю велику ділянку (Город 40 соток) і будиночок в тихому місці ,поруч ставок і поле. Будинок газифікований,опалення газове і є грубка. Є погріб.Будинок в жилому стані,але так як ніхто не живе,то потрібен ремонт. Документи всі є. Детальніше по телефону. Торг.

власник
Продам будинок і ділянку в селі
olx.ua

Продаеться дом в селе Садовое улица Шульги 11. 54 сотки, два дома, один новый другой старый,2 кирпичных сарая и один погреб.Недалеко от трасы, магазин рядом.

власник
Дом в селе Садовом.Общая площадь 54 сотки
olx.ua

Продам будинок із ділянкою в 15 соток. Знаходиться в с. Козятин по вул. Центральній, поруч із пожежною частиною. Потребує часткового ремонту, давно ніхто не живе. Є світло та піч. Вода та газ відсутні, але газ є по вулиці. Має три кімнати та погреб в будинку. Будинок валькований. Ділянка має кадастровий номер. На території є господарчі будівлі, садок та город. Земельна тягнеться до ставка

власник
Продам будинок із ділянкою та городом  м. Козятин
olx.ua

Продам жилий будинок в с.Перемога Козятинського рн.Є газ. конвектор.в хаті є піч.великий город 60сот.погріб невеличкий сухий.невеличкий сарай. Центральний водопровід іде біля дому.(Тобто можна провести воду до будинку)Для працюючих у фермерському господарстві є робота.До трьох районних центрів 30км.Козятин.Бердичів.Калинівка.До Вінниці 50км.до Житомира 70км.дзвоніть домовимося.більше інформації по телефону. Всі документи,на дім на землю.Є.Я власник.Будь яке переоформлення.

власник
Продам будинок в с.Перемога
olx.ua

Продається 2 бані на дровах+ кафе,або під житловий будинок,деталі за тел 06******50 Ділянка 40 соток

власник
Продається 2 бані+кафе
olx.ua

Продам будинок в селі Козятин по вул Гончарова. Будинок не жилий, є газ, ванна кімната. На території є господарські приміщення, город 15 соток.

власник
Продам будинок в с.Козятин
olx.ua

Продам будиночок в селі Жежелів Біля будинку 22сот приватизованої землі. Будинок над трасою Вінниця- Житомир перша зупинка від Бердичева (12км). Будиночок має дуже мальовниче та зручне місцезнаходження 2хв до магазину та зупинки автобусу. Поруч школа, садочок, амбулаторія. Неподалік ліс та річка. У дворі є проведена вода, сараї та багато фруктових дерев. Ціна 3.800$ Також кого цікавить розширення земельної ділянки поруч можна додатково придбати дві земельних ділянки приблизно такої ж площі.

власник
olx.ua

Продам свій 1,5-поверховий будинок в селі Козятин (вулиця Подільська) Козятинського району Вінницької обл.. 1994 року побудови. До центру міста Козятин 3 км. Будинок побудований на залізобетонних сваях. 1-й поверх складається із гаража площею 57,7 кв.м. та господарських приміщень загальною площею 45,2 кв.м. 1-й поверх виконаний із залізобетонних блоків. 2-й поверх складається із жилих приміщень загальною площею 99,4 кв.м. 2-й поверх виконаний із червоної цегли. Товщина стін - 52 см. Перекриття між поверхами та між 2-м поверхом і горищем виконано із залізобетонних плит В будинку 4 роздільних житлові кімнати, великий хол, кухня (12,7 кв.м.). З 2-го житлового поверху є вихід на горище та господарські приміщення 1-го поверху. Будинок газифікований. Є водопровід з криниці та каналізація з вигрібною ямою. Загальна площа земельної ділянки - 29 соток (є державний акт на землю + кадастровий номер). Енергопостачання - 3-фазне. Опалення є як газове, так і твердопаливне. На подвірї є окремий будинок з літньою кухнею, хлівом і банею. На частині земельної ділянки висаджений садок.

власник
Продам будинок в селі Козятин, Вінницька обл., дом в селе Казатин
olx.ua

Будинок для великої сімї, або двох на дві окремих половини зі спільним веденням господарства. Трьохповерховий, житлова площа однієї половини-110 м2, можливість використання однієї половини під бізнес (готельний, ресторанний, аптечний, інший). Кожна половина має: 1-й поверх: веранда-17 м2, ванна-4,8 м2, туалет-2 м2, кухня-18 м2 (кахель), гараж-20 м2, вікна деревяні. 2-й поверх: дві кімнати -12,1 та 24,7 м2, поли деревяні-сосна, вікна металопластикові, балкон- 6 м2, мансандра - 23,8 м2. 3-й поверх: дві кімнати - 13,4 та 8,3 м2, хол - 14,2 м2, дві кладовки по 4,9 м2 (одна має ємність для резерву води 450 л підєднану до міського водопроводу), вікна деревяні, підлога - лінолеум. Перекриття горища утеплено керамзитом та мінеральною ватою. Міжповерхові сходи - дуб. Електромережа має 3-х фазний ввід з контуром заземлення, кімнати гостинної та спалень облаштовані електропідігрівом стін. 1-й поверх однієї половини незакінчений - кухня, ванна,туалет не оштукатурені. Господарські будівлі спільного користування, обладнані всим необхідним для ведення господарства: сарай-32,5 м2, літня кухня - 22 м2 (газифікована - 4-х комфортна газова плита), погріб- 42 м2. Земельна ділянка - 11 соток. Доглянутий город та сад, що дає гарний урожай яблук, груш, абрикос, вишень, винограду, айви, кизилу, горіхів. Кущі смородини, порічок, калина. Багато різних квітів. Міський водопровід, опалення - газовий котел, підігрів води - газова колонка та електричний бойлер. Злив води (каналізація) з будинку та господарських будівель - вигрібна яма (антисептик). Поблизу зупинка маршрутного автобуса, межує з комплексом - магазин, кафе та автомийка. Поблизу станція технічного обслуговування та середня школа-гімназія. 200 метрів від траси Київ-Біла Церква-Вінниця. Всі уточнення та домовленості про зустріч за телефоном. Готові вислухати пропозиції та поторгуватись.

власник
Будинок на дві окремі половини, м. Козятин, Вінницька обл.
olx.ua

Продам будинок з земельною ділянкою 43 сотки в селі Титусівка ОТГ Козятин, вул. Ворошилова 4, біля школи. Будинок 2007 року побудови, капітальний фундамент, зовнішні стіни з силікатної цегли, внутрішні з ракушняку. Покритий шифером. Має три кімнати, комора, погріб, пічне опалення. Поряд криниця, фруктовий сад, малинник на шпалерах, ягідні кущі. Рівний город – 43 соток відмінного чорнозему. Cело входить в ОТГ м. Козятин. Фактично до Козятина – 2 км. Нове шоссе відмінної якості дозволяє доїхати до Козятина за лічені хвилини (див. фото). Регулярне автобусне сполучення.

власник
Будинок з земельною ділянкою 43 сотки Козятин ОТГ село Титусівка
olx.ua

Анатолій 06*********74 Продаю будинок із земельною ділянкою у селі Журбинці, Хмільницького району, Вінницької області. Переваги: - Є приватний ліс 13 соток - Земельна ділянка (город) 26 соток - Загальна площа ділянки 62 сотки - Будинок оснащений газом, світлом та водою (власна криниця та централізована) - Велике подвір’я, під будинком є підвал - Розташування ділянки відносно села центральне, до міста Козятин 12 км, їздить багато громадського транспорту.

власник
Продаю будинок із земельною ділянкою у селі Журбинці
olx.ua

Продаю також можлива оренда на довгий термін. 1 кімнатну квартиру в смт Бродецьке, вулиця Робітнича (центр) біля школи, річка 3хв. Квартира зі своїм виходом і подвірьям 2 сотки землі. Веранда, погриб в квартирі. Також є сарай та погриб на 16 кв. м. за подвірьям. Опалення індивідуальне газове, вода централізована, каналізація септик потребує капітального ремонту.

власник
Продаж (довгостр оренда) Бродецьке 1 кім. квартира зі своїм подвірьям.
olx.ua

Продам гарний будинок, який розташований в центрі міста,утеплений, пластикові вікна, двохкамерні,на території ділянки молоді фруктові дерева, літня кухня, вольєр. Газон та ділянки під город. Територія будинок у обгороджена по периметру бетонним забором є вʼїзд для авто. Більш детальніша інформація по телефону.

власник
Продам будинок
olx.ua

Чудовий будинок. Ділянка 55соток(чорнозем, рівна ділянка). Є своя криниця(підведена централізована вода), газ. Підключене світло. Є погріб, гараж, сарай.

власник
Продаж будинку в с. Сокілець м. Козятин
olx.ua

Продам будинок ( 2 кімн., коридор,кухня) з господарськими будівлями та спорудами в с. Махнівка, Хмільницького району Вінницької області. Будинок розміщений на ділянці 26,83 соток. Земельна ділянка приватизована. Є кадастровий номер. До районного центру, залізничного вокзалу 13км. Опалення в будинку газ та груба. Заг.площа будинку 67,2 м² . Також на земельній ділянці знаходяться господ. будівлі (для тримання великої худоби та курей) Дане господарство можна використовувати як для постійного проживання, так і під дачу. Влітку довкола зелень та спів пташок. Ділянка знаходиться на березі водосховища,де можна рибалити,та купатись.Тихе , спокійне місце. В селі є школа, дитячий садок, магазини, кафе,маркет, церква,лікарня,Нова пошта та укрпошта. Через село проходить траса Вінниця-Житомир . Документи на будинок в порядку.Все приватизоване. Контактний телефон дружини т.09******87 (Руслана)

власник
Продам будинок в с. Махнівка (Комсомольське)
olx.ua

Житловий будинок 69.2 кв.м з господарськими будівлями. Гарна прибудинкова територія, земельна ділянка 0,25га

власник
Житловий будинок в с.Іванківці
olx.ua

Дом ( построен из кирпича и ракушника) 13 м на 6 м . Дом газифицирован, но также есть работающая печка, центральная вода и канализация. Крыша перекрыта шифером. В доме – 3 комнаты, кухня, коридор. Комнаты: гостинная – 29,9 м2, спальня – 8,8 м2, спальня – 6,9 м2, кухня – 7,7 м2, сени – 2,6 м2. К дому примикает фундамент для постройки ванной комнаты с туалетом, временно туалет находится на улице. На территории возле дома есть летняя кухня с кладовой и капитальным гаражом. Также на территории есть огород и фруктовые деревья (яблони, вишни, черешня и орех). Общая площадь участка 6 соток. Дом в хорошем состоянии и полностью готов для въезда. Чистый район, хорошие соседи, удобная транспортная развязка. Уместен торг!

власник
Продам дом в центре города
olx.ua

Продається хата в селі Кордишівка Вінницького району Вінницької області. Від м Вінниця 23 км. Хата в хорошому стані в хаті нові меблі. Біля хати добрий сад плодових дерев : яблуні, груші, сливи і горіхи. Також два участки землі 24 і 25 соток ( два документа). Є криниця і нова огорожа від вулиці. Ціна за всю цю красу 10 000 американських грошей. Телефонуйте домовимось.

власник
Продається житловий будинок в селі в хорошому стані 23 км від Вінниці
olx.ua

Будинок знаходиться біля Царського села. Є земля біля хати для будівництва (окрім городу). У подвірї погріб літня кухня та 2 сараї. Заїзд для автомобіля. Будинку потрібен ремонт. Є пічне опалення. Вул. Подільська 143 (Колишня Карла Маркса 137).

власник
Продається будинок Козятин
olx.ua

Продам дачу в місті Козятин, район Телемонівки. Участок 10 соток. Криниця, погріб, вода проведена в будинок

власник
Продам дачу Козятин
olx.ua

Продам будинок в непоганому стані.Е земельний участок який складае разом 54сотих.Вода централізована біла будинку,За всіма подробицями звертайтеся.

власник
Продам будинок в затишному місці за 3000
olx.ua
1 - 24 з 41 результатів

Популярні запити