Продам деревяний ,газифікований будинок в с.Бруховичі Ковельського р-н.В будинку є 4 кімнати,кухня,веранда, кладова.Є сарай,літня кухня з гаражем,колодязь,садок,40 соток городу.Загальна площа будинку 87,8 кв.м.

власник
Продам будинок село Бруховичі
olx.ua

дуже затишне і спокійне місце для проживання чи відпочинку. ліс поряд, гриби ягоди, чисте повітря, мальовнича природа. гарні дружні сусіди, односельці. до маршрутки на Ковель 5хв.пішки, до залізничної станції 10-15хв. хатинка старенька, але жила, електрика в будинку, газ підведенний до будинку, пічне опалення кімнат і окремо пічка є на кухні. біля хати колодязь, город з родючою земелькою. 18соток. магазин, центральна асфальтована дорога. по всім запитанням телефонуйте на вказаний номер або пишіть на вайбер. ТОРГ

власник
будинок, земельна ділянка
olx.ua

Продам будинок площею 130 м2. Земельна ділянка 7,5 сотих, територія загорожена. Фасад повністю зроблений, вікна 6-камерні, стіни поштукатурені, криша металочерепиця. Хороший тихий район, до зупинки 5 хв., неподалік є ставок, магазини, супермаркети, дитячі кімнати, сто, школа. Проведено світло 10 квт, 380 в., вода скважина, на вулиці є центральна каналізація. Всім гарного дня і хороших покупок.

власник
Продаж будинку 130 м2.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок в селі Білашів (в самому центрі села) Ковельський район Є надвірні споруди: літня кухня, хлів, погріб, криниця. Земельна ділянка 25сотих. Асфальт. Документи всі в наявності.

власник
Продам будинок в селі Білашів
olx.ua

Продамо будинок 60х років, проведений газ, вода не проведена, є криниця в дворі. Є літня кухня, гараж, сарай, льох. Є город біля будинку 50 соток. В будинку є три кімнати, кухня, веранда, коридор, комора. Село Нові Кошари, Ковельський район, Волинська обл. Документи для продажу готові

власник
Продам Будинок 60х років
olx.ua

Продам будинок повністю з ремонтом. Три кімнати, кухня котельня, санузел, коридор. В гарному селв воля- любитівська. село блисько до міста ковель. 13км. Більше деталей за тел.

власник
Продам будинок повністю ремонтом..
olx.ua

Продам будинок в селі Доротище, Ковельського району(10км від міста), Будинок знаходиться біля школи неподалік траси Ковель-Камінь-Каширський, можливий продаж під магазин, всі питання по телефону,

власник
Продам будинок Доротище
olx.ua

Продам будинок. В хорошому житловому стані.

власник
Продам будинок. Житловий стан.
olx.ua

Будинок з великою територією 25 сот. Знаходиться в хорошому місці, асфальтований доїзд (Ковельський район, с.Зелена, вул.Поліська). Світло та газ підведено до будинку, встановлений газовий котел. По вулиці йде центральний водопровід, біля будинку є колодязь. Також є льох, клуня, сарай. Є недалеко школа, дитячий садочок, магазин, кафе, автобусна зупинка. Потребує ремонту. Більше фото надішлю в приватні повідомлення. Продаж від власника!

власник
Будинок з великою огородженою ділянкою поблизу Ковеля
olx.ua

Будинок потребує ремонт.Або місце під забудову нового будинку в селі Бахів неподалік м.Ковель

власник
Будинок в с.Бахів.Потрібний ремонт
olx.ua

продам будинок на початку села Зелена..розміщений на ділянці 7.5 соток..площа будинку 140 квадратів..будинок півтораповерхи...на дворі гараж та альтанка з каміном..ділянка мощена щебенем та має по периметру озеленення..по ділянці зроблено відеонагляд та встановлена сигналізація..будинок житловий ..продається в звязку з переіздом закордон..

власник
Будинок..Приватний будинок
olx.ua

Житловий будинок в тихому спокійному місці з гарною природою Волинська область, Ковельський район, с. солотвин, вул. Молодіжна, 6. Цегляний будинок має три кімнати, є кухня, кладовка, ванна, туалет, веранда, цегляний хлів. Хороший город. За деталями дзвоніть або пишіть тут на олх

власник
Будинок Ковельський район с.Солотвин
olx.ua

Продаю утеплений цегляний будинок в Ковельському р-н, с. Люблинець. Є своя свердловина, гараж, літня кухня, сарай, присадибна ділянка. Відстань до Ковеля 5 км, до Луцька 70 км, до кордону Ягодин 60 км, до Шацьких озер 80 км

власник
Продаж дубинку з делянкой
olx.ua

Продається частина будинку (квартира) в центрі смт Голоби по вул. Незалежності 22/1. Загальна площа 46,5 м. Житлова площа 32,2м ( 2 кімнати), опалення- індивідуальне газове + пічне. Будинок знаходиться в самому центрі селища, а це- хороший варіант для комерції. Ціна договірна.За детальною інформацією звертайтеся за тел.09******55 Лариса.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продам будинок в хорошому місці. Загальна площа будинка 108.9. Земельна ділянка для обслуговування житлового будинку 0.25 га

власник
Продам   будинок
olx.ua

Продається будинок в смт. Голоби вул. Незалежності 45 є газ, колонка, огород, гараж знаходиться в центрі . Гарне місце для комерції.. можливий обмін на авто .

власник
Продам Будинок Голоби вул Незалежності 45
olx.ua

Продається утеплений будинок Ковельський р-н, смт.Люблинець. Загальна площатбудинку 86м², площа ділянки 12 соток. У будинку 3 кімнати, кухня, коридор, санвузол. Опалення індивідуальне газове, є своя свердловина. Будинок деревяний-цегляний, знаходиться біля центру.

власник
Продається будинок смт.Люблинець 86 м²
olx.ua

Дуже високе місце участок 12 соток світло,газ на участку е проект погоджений е всі документи пишіть звоніть на вайбер і ватцап

власник
Будинок Воля Ковельська 12 соток Ковель
olx.ua

Продам будинок в селі Кухарі ковельський район, є хлів, скважина. Недалеко ліс, річка Стохід, 25 соток землі. Торг.

власник
Продам будинок в селі Кухарі Ковельський район.
olx.ua

Продам будинок в хорошому стані зі всіма зручностями. Заходь та живи. Прохання раді цікавості не турбувати. Хата в хорошому стані. В оренду не здаємо. 0.9.5.2.2.5.2.7.4.2 Світлана. Дзвоніть не пошкодуєте.

власник
Продам хату в голобах.
olx.ua

Продається будинок у селі Воля, 20 км від міста Ковель. 100м2, 4 житлові кімнати, кухня, 2 коридора, кладова. Будинок потребує ремонту, залишилися меблі від колишніх господарів. На території є гараж, літня кухня, хліви, вбиральня. Гарне місце, на межі ділянки річка Турія. Поруч 2 магазини, зупинка (частота рейсів 10-20 хв, Камінь-Каширський напрямок), школа, клуб. Телефон для зв’язку 06******01. Можливий торг

власник
Будинок у с. Воля, Ковельський район,ціна договірна
olx.ua

Будинок в доброму стані з ділянкою в 12 сотих. Дах перекритий, пічь нова, світло, хороші сусіди, центр с.Черемошно, поряд ліс, озеро.

власник
Будинок в лісовій місцевості
olx.ua

Продається будинок (52 кВ. м.) з присадибною ділянкою (0.40 га) та господарськими спорудами в с.Ворона. Будинок утеплений, змуровані нові груби, проведена вода, зроблений косметичний ремонт. Є літня кухня, хлів, льох, прибудова для ванної кімнати. Розташований недалеко від центру села.

власник
хата, будинок з земельною ділянкою
olx.ua

Продаю будинок новобудову, недалеко від міста . Збудований з якісних матеріалів. Вулиця Газифікована Будинок огороджений парканом За детальною інформацією телефонуйте .

власник
Продаю будинок новобудову
olx.ua
1 - 24 з 29 результатів

Популярні запити