В продажу цегляний будинок в живописному районі Полтавської області, поряд сосновий ліс, річка. * Загальна площа - 95 м2, * 4 кімнати - 8 кв.м, 10 кв.м , 18 кв.м, 11 кв.м * Гарний житловий стан, залишається тільки занести речі * Комунікації - газ, вода (2 свердловини), двозонний лічильник, каналізація, котел * 2011-2015 році капітальна реконструкція будинку, стіни утеплені пінопластом * Дві земельні ділянки - 0,25 га для будівництва та обслуговування житлового будинку та 0,15 га для ведення особистого селянського господарства приватизовані та мають кадастрові номери * На території є 2 газифіковані будинки зі зручностями, баня, гараж, майстерня, капітальний погріб, своя спортивна зала, альтанка для відпочинку, літній душ Для ведення особистого господарства є приміщення під фуражне зерно, два дровника, курятник Висаджений фруктовий сад з 70 дерев, з яких грецькі горіхи, фундук, кизил, біла та чорна шовковиця та інші. Транспорт поряд, до міста Кобеляки 10 км. Бонус - Лелека! Телефонуйте, відповім на додаткові питання та організую показ! Код 38446

Центральна, 1
rieltor.ua

Продам дом 50 м² Земельный участок с домом находиться в Полтавсткой области село Перегоновка Дом небольшой состоит с 3- х комнат требует капитального ремонта, без комуникаций, в наличии огромный сад - вишни груши персики абрикосы яблоки сливы малина смородина вся площадь участка составляет 41 сотта документы готовы для продажи Дом от реки находиться примерно в 400 метрах.

власник
Дом 50 м расположен в с. Перегоновка Полтавская область
olx.ua

Дом находится в 300 метрах от берега Днепродзержинского водохранилища Так же, рядом находится база ‘’Берег’’ Состояние видно на фото В принципе он нормальный только сделать грубу и косметику, есть кладовка под ванную комнату Газ не подведён, возле двора проходит, можно завести, воды нет( возле двора была колонка,завести пол дня работы) во дворе есть колодец, сарай

власник
Продам дом
olx.ua

Продам будинок в с Соснівка Кобеляцький р-н. На Полтавщині. Будинок газифікований. Є віранда, коридор, кладова, 3 кімнати. В дворі: літня кухня, 2 сараї, огорожа. Обложений цеглою. Є огород 60 соток. Все приватизоване. Гарне місце розташування. Дуже близько сосновий ліс(видно зі двора) 15 км від райцентру. В жилому стані. Двір потребує прибирання, будинок косметичного ремонту, але для справжнього хазяїна облаштувати свій дім, не буде проблемою. Торг при огляді будинку. За деталями звертайтеся.

власник
Будинок в с Соснівка
olx.ua

Будинок в центрі міста,р/н 9ї школи Пр.Б.Хмельницького -6. Дитсадок ,школа 300м. Газ(котел)вода централізована +свердловина, гараж, погріб, господарські будівлі.12соток.присадибна ділянка. Можливий обмін.

власник
Приватний будинок
olx.ua

Продам будинок загальною площею 62,4 кв.м. в м. Кобеляки по вул. О. Данильця. Побудований в 1960р. Будинок газифікований ( опалення в грубу ), 4 кімнати, коридор, висота стелі 2,80 м , підведена вода. У дворі є сарай , вбиральня, літній душ, садок, колодязь, льох. Земельна ділянка 7,58 сот. , приватизована, огороджена парканом. Знаходиться в центрі міста, поруч парк, базар і вся необхідна інфраструктура. Деталі та додаткова інформація по телефону. Ігор

власник
Продам будинок в м. Кобеляки
olx.ua

Продам дом в селе Орлик Полтавська область. Дом под ремонт. Во дворе есть погреб, летняя кухня и хозпостройки. На участке растут фруктовые деревья.

власник
Продам дом в селе Орлик
olx.ua

Продам дом село марковка, кобеляцкий район, Полтавская область. Общая площадь 220 м жилой площади, подвал 120 м, Удобства в доме, вода централизовано, есть сливная яма, газ в доме, есть котел твердотопливный, есть хоз постройки, сарай гараж. Участок 25 соток с выходом к воде. Подъезд асфальт, центральная улица, рядом школа , магазин.

власник
Продам дом в кобеляцком районе
olx.ua

Продам Будинок..Світлогі́рське — село в Україні, у Кобеляцькій міській громаді Полтавського району Полтавської області. В центрі.Кирпичний будинок.Гараж,Сарай..В будинку Вода ,газ,світло.

Будинок с.Світлогірське,Кобеляцький район, Полтавська область
olx.ua

Продам два будинки, Полтавська область, Полтавський район, с Чорбівка.Будинки знаходяться в центрі села До магазину 150 метрів. Поряд знаходиться сосновий ліс -300м. До ЖД станції 12 км. До районного центру 25 км. Будинки знаходяться в одному дворі. По всим питанням телефонуйте.

власник
Продам два будинки
olx.ua

Продам будинок у с. Пилипенки біля м. Зіньків (Полтавська область). Є світло, газ, вода, є всі зручності. Площа 76 кв.м. Є літня кухня, огород, сад, погреб, гараж, сараї. Телефон +38********39

власник
Продам будинок дом
olx.ua

Продаю будинок в мальовничому місці. Ідеальне місце для тих хто має бажання бути ближче до природи, як варіант для дачі або постійного проживання. Будинок розташований в зручному, тихому та привабливому місці - в центрі села, неподалік амбулаторія, школа, дитячий садок. Камянське водосховище, де можна легко віднайти відпочинок для душі: рибалка, охота. Більше фото в приватні повідомлення. Реальному покупцеві торг! Газу немає !зручності на подвірʼї !вода в будинку є під пральну машинку та раковину! Перегляд будинку за попередньою домовленістю!

власник
Продаю будинок .
olx.ua

Продам двоповерхове приміщення площею 250м.кв.Є світло,вода,новий дах,в середині без ремонту.Земля не приватизована.Знаходиться в місті Кобеляки по вулиці Полтавська.Продаж або обмін.

власник
Приміщення,душеві, сауна
olx.ua

Продам будинок в селі Світлогірське, Полтавської області. Будинок знаходиться в 5 хвилинах від річки. Поряд ліс. Вода в будинок проведена. Газ - ні. Є гараж з ямою, сараї, літня кухня. Додатково не закінчена пристройка до будинку. В плані вона не намальована. Була задумка під кухню і ванну кімнату. Взимку будинок гарно тримає тепло. Пічне отопленння.

власник
Продам будинок в селі Світлогірське
olx.ua

В Полтавській області продам будинок на щастя, город -для роботи, садок - для успіху. Це все багатство: земельна ділянка - 25 соток, будинок з європейськими зручностями ( 2 спальні, кухня, ванна- 45 квадратних метрів) гараж, майстерня, газофікована літня кухня та ще різні господарчі будівлі дозволять Вам спокійно, незалежно, а головне, впевнено будувати своє життя. Гостинно запрошуємо Вас до квітучої Полтавщини!

власник
Продам будинок м.Кобеляки
olx.ua

Будинок знаходиться на мальовничій окраїні міста Кобеляки Полтавської області. Планування: простора вітальня, спальня, дитяча кімната, гостьова кімната, коридор, санвузол, кухня, простора веранда та літня веранда. Технічні характеристики: - Площа ділянки: 10 соток - Загальна площа: 90,15 м2 - Спалень: 4 Будинок на двох господарів у житловому стані з окремим входом. Є все необхідне: газове та твердопаливне опалення, скважина, газова плита та колонка, духовка, холодильник, мікрохвильова піч, телевізор, супутникове телебачення, ванна, туалет, швидкісний інтернет, охоронна сигналізація. У будинку нові деревʼяні склопакети, утеплення цементною шубою. Меблі - за бажанням. На території є літня кухня з газовою плитою, підведеною водою, пічним та газовим опаленням, кладовою. Також є вхідний просторий погріб, великий гараж з горищем, чотири сараї, літній душ і туалет. Два(за бажанням три) огороди, сад, клумби. Деревʼяний паркан, більша частина якого нещодавно перероблена. У дворі є металеві ворота. Поблизу двору знаходяться сосновий та листяний ліси, два озера, мальовнича галявина, 10 хвилин ходьби до річки Ворскла. Це прекрасне місце для відпочинку, збору грибів, ягід. різнотравʼя. Будинок може бути як житловим/господарським, так і в якості дачі. Ціна: 25 000$, торг. Продаж від власника, без комісії.

власник
Продаж будинку в оточенні лісу
olx.ua

Свiтло, вода,iнтернет есть!!! Документи готовi, тех паспорт , земля приватизована 25c. Будинок побудований повнiстю з нуля для себе з самих якiсних матерiалiв та любовью, з нестандартним дизайном, багато скла,свiтлий будинок, енергоэфективний, комуналка -копiйки. Стiни цегла+100мм ппс , покрiвля МЧ 0,5мм Шведська сталь Ruukki +250мм утеплена . Кондицiонер iнверторний. Лiчильник день-нiч. Вiкна дорогi 70мм 3 стекла. Сантехника Grohe.Дверi з теплого алюм, якiснi. Тепла пiдлога всього першого поверху , плитка. 2 котла ТП та Електро, газ бiля будинку. Iнтернет 100Мб/с оптоволокно. Проводка вся мiдь….короче, будували для себе… бiльш детально звонiть. Не здаю, в россрочку не цiкаво. Будинок новий, ще не повнiстю все пiд ключ дороблено. Торг

власник
Будинок новобудова 74м2 25соток
olx.ua

Будинок побудований з білої цегли, ракушняка та плит перекриття. За більш детальною інформацією звертайтеся за телефоном 09******93

власник
Продам недобудований будинок під відбудову чи на матеріали.
olx.ua

Продається або обмінюється затишний будинок у мальовничому селі! Локація: Поруч із лісом та полями – ідеальне місце для тих, хто цінує природу та спокій. Опис будинку: • Площа: 86 м², із доглянутим станом та всім необхідним для комфортного проживання. • Зручності: Обладнаний ванною кімнатою та окремим туалетом. • Комунікації: Є всі необхідні комунікації, включаючи інтернет. • Опалення: Газове та твердопаливне. • Господарські будівлі: Додаткові будівлі для зберігання інвентарю або утримання домашньої худоби. Земельна ділянка: • Площа: 25 соток, ідеально підходить для садівництва або облаштування місця відпочинку. Додаткові переваги: • Локація: Ліс і поля навколо створюють атмосферу затишку та спокою. • Відеоогляд: Доступний відеоогляд для детальнішого ознайомлення. Цей будинок вартий вашої уваги – поєднання комфорту, природи та можливостей для самореалізації. Розглядаються також варіанти обміну.

Будинок з господарськими будівлями
olx.ua

Продам квартиру в одноповерховому будинку площею 74 кВ 3 кімнати . Газ вода світло сарай погріб землі 3 сотих поруч річка луки . Магазин стадіон клуб дит майданчик. В селі є все тобто садок школа ж/д вокзал купа різних магазинів пошта нова пошта і тд ТП. Також розглядається варіанти обміну на авто в приоритеті мікробус каблучок . Ціна договірна.

власник
Продам або обмін
olx.ua

Загальна площа - 75,4кв.м. Житлова - 49.5кв.м. На території є гараж з ямою, літня кухня, сараї, підвал. Земельна ділянка 0,0638 га. Будинок теплий, газифікований, проведена электрика 3 фази. Мікрорайон Солонці.

Продам будинок в мікрорайоні Солонці
olx.ua

Продам приватизований будинок. Будинок знаходиться Полтавська обл. Полтавський район (раніше Кобеляцький) с. Морози вул. Молодіжна 19. Будинок газифікований( газова плита, газовий котел і парове опалення) також газ підведений і до літньої кухні. В будинку 3 кімнати і великий коридор, висота стелі 2,60 м. У дворі є туалет,літня кухня, сарай, колодязь, погріб.

власник
Продам будинок в с.Морози.
olx.ua

Продам Будинок Село Світлогірське Кобеляцький район Полтавська область Площа будинку 52 кв.м Площа двору 800 кв.м Площа городу 530 кв.м У дворі є: погріб, дровник, літня кухня, приміщення для зберігання різного майна. А також багато фруктових рослин: полуниця, малина, смородина, агрус, слива, груша, яблуня, вишня, і ще гарні сорти винограду. У селі є садок, школа, амбулаторія, пошта, кафе, АЗС! І багато магазинів як продуктових, так і господарських! 300 метрів до води! Дніпродзержинське водосховище. Село розташоване на березі заповідної зони, де річка Ворскла впадає в Дніпро. Рибалка, полювання, неповторні пейзажі та ідеально чисте повітря – це Світлогірське. Телефонуйте пишіть!

власник
Продам будинок в селі Світлогірське
olx.ua

В продажу будинок в селі Марківка, 15 км від міста Полтава. Будинок підготовлений до косметичного ремонту, що дозволить втілити в життя Ваші дизайнерські рішення. Перегляд в будь-який, зручний для Вас, час!

Будинок в Полтавському районі
olx.ua
1 - 24 з 66 результатів

Популярні запити