продається будинок в сучасному стилі розташований в зеленій та тихій центральній частині Києва. У будинку зроблено авторський ремонт. Простора кухня-студія і 4 окремі спальні, пральня, котельня, кілька вбиралень. Ландшафтний дизайн.дитячий майданчик та відкритий басейн. Закрита територія для кількох будинків. В 5 хв від центру Києва, магазини та ресторани поряд. До М.Лукянівська-10 хв

Нагірна вул., 33
rieltor.ua

Можливий продаж по програмам Є оселя, є відновлення! Продаж будинку в передмісті Києва в місті Ірпень Будинок площею 170 кв м з земельною ділянкою 5 соток. Виконано ремонт на 90% Перший поверх: кухня- вітальня , гостьовий санвузол, кімната з гардеробна та санвузол, котельня, кладовка, гараж Другий поверх чотири кімнати, гардероб, санвузол. На першому поверсі виконано ремонт в вітальні, на полу плитка, санвузол кафель, теплий пол В кімнаті укладено ламінат, стіни підготовлені під чистову обробку, в санвузлі кафель. На другому поверсі одна кімната виконано ремонт, є камін, санвузол, три кімнати підготовлені під чистову обробку. Двjконтурний котел. Скважина, септик. Підїзд до будинку грунтова дорога. Поряд ліс.

можливий продаж по єОселя
Богдана Хмельницького вул.
rieltor.ua

Дисконт - 75000$ Продаж нового будинку в закритому містечку "Home Resort" в безпосередній близькості до водойми і лісу. Київська область, село Березівка, Макарівський рн В 20 км від Києва по Житомирській трасі. S = 260 м Н - 3.3 м на 1м поверсі і 2.7 м на 2му поверсі Планування 1й поверх - кухня-вітальня з виходом на терасу і до басейну - кабінет - Санвузол - Гардеробна - Холл 2 поверх - Основна спальня з гардеробною та балконом - 2 спальні, кожна з балконом - Ванна кімната Стан: з новим дизайнерським ремонтом, частково мебльований. Повністю обладнана кухня. В будинку є: Газове опалення. Камін з розведенням на 4 кімнати, що дозволяє його використовувати як автономне джерело опалення. Також є вивід під підключення сонечних панелей, дах повністю плаский. Можна додатково ставити інвертери і робити будинок повністю автономним. Будинок обладнаний теплим підлоговим опаленням (вода) на 1-му поверсі та радіаторами з теплим підлоговим опаленням в ванній на 2-му поверсі. Є вентиляція та канальні кондиціонери. Стіни будинку виконані з керамоблоку та мінеральної вати 100 мм, а вікна забезпечують гарну звукоізоляцію. Будинок підключений до центральної каналізації та водопостачання від КМ, є генератори. Ділянка 18 соток з газоном, зеленими насадженнями (ялинки, декоративні сливи, липи та самшити). Є розроблений ландшафтний дизайн, що створить атмосферу природнього середовища. Є відео. КЛЮЧІ Запрошуємо на перегляд разом з THE CAPITAL Код обєкту: 3 1 5 9 1 7 3 4 0 0 2 5

Берлінська, 23
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Отличный дом в КГ "Арсеналец" на улице Стеценко, 300 м2. Планировка: 1 Этаж: Спальная, большая кухня, большой санузел, комната, зал(с раздвижной системой), камин, кладовка, выход на внутренний двор. 2 Этаж: 4 спальни и все со своими санузлами. С бытовой техники есть абсолютно всё. Начиная от кондиционера и заканчивая холодильником, интернетом. Есть камеры видеонаблюдения снаружи/внутри, которые управляются с телефона. Генератор тоже есть. Отопление электрическое(котёл + бойлер есть), но так же есть возможность газифицировать дом. Газ по улице проведён. Хорошое местоположение дома, рядом есть вся необходимая инфраструктура Киева: Магазины, аптеки, больницы, спортзалы, банкоматы и хорошая транспортная/дорожная развязка. Есть видео обзор. #315917333216

Стеценка вул., 1
rieltor.ua

Продається затишний автономний будинок у передмісті Києва Продається чудовий будинок, розташований у тихому місці на Обухівській трасі, друге село від Києва. Ідеальний варіант для тих, хто цінує комфорт, автономність та близькість до столиці. Основні характеристики: - Площа: 120 кв.м. - Поверхи: 2 - Кімнати: 3 спальні (дві дорослі двоспальні, одна дитяча односпальна) + диван на першому поверсі, що трансформується у двоспальне ліжко. - Санвузли: ванна кімната з душем, туалетом і біде на другому поверсі; туалет з пральною машиною (обладнана функцією сушки) на першому. - Кухня: оснащена посудомийною машиною. Автономні системи: - Електропостачання: бензиновий генератор на 8 кВт, безперебійник з батареєю (2-3 години роботи для інтернету). - Водопостачання: свердловина на 70+ метрів, гідроакумулятор на 200 літрів. - Опалення: газове, французька чавунна піч на дровах. - Гаряча вода: бойлер на 160 літрів (приблизно 8+ годин гарячої води без електрики). - Інтернет: оптика, працює навіть без електрики. Зручності поруч: - 5 хвилин до аутлету мануфактури, двоповерхового мегамаркету, фітнес клубу (з басейнами), кінотеатру. - 7 хвилин до Макдональдсу, Сільпо, АТБ, Фора у Лісниках. - 6 хвилин до великого Олімпійського села для фанатів спорту. - 10 хвилин до межі Києва, 15 хвилин до метро Видубичі, 20 хвилин до Європейської площі. Додаткові переваги: - Холодильник може тримати холод до 2-3 діб без електрики. - Спокійний район із зручною інфраструктурою. Цей будинок ідеально підійде для тих, хто шукає комфортне житло з усіма необхідними зручностями та автономністю. Не втрачайте шанс стати власником цього чудового будинку!

Грушева вул.
rieltor.ua

ЕКСКЛЮЗИВ Продаж будинку в екологічно чистій зоні, в 25 км від Києва , в мальовничому селі Хлепча, що у Васильківському районі. Будинок площею 303,5 кв.м., має три поверхи, є всі комунікації: газ, вода, електрика. Будівництво з якісних дорогих матеріалів: червона цегла, утеплення зі шведського базальтового волокна Rockwool, дах металочерепиця. Під усією площею будинку є підвальне приміщення де розташована сауна, тренажерний зал, санвузол, комора, приміщення для технічного обладнання будинку. На першому поверсі : велика гостинна з відведеним місцем для встановлення каміну, кухня, санвузол, гардеробна, велика засклена веранда, на підлозі плитка, вихід на сходовий марш протилежної сторони будинку у двір до озерця. На другому поверсі дві спальні, з виходом на засклену терасу та дитяча кімната з балконом, підлога -дубовий паркет, міжкімнатні двері з натурального дерева - дуб, великий санвузол з підігрівом підлоги. На третьому мансардному поверсі розташована більярдна зала, кімната для відпочинку з неперевершеним видом на квітучі луги. Вся територія складає 30 соток, приватизована, цільове призначення 02.01 , вид використання земельної ділянки: для будівництва і обслуговування житлового будинку , господарських будівель та споруд. Ділянка рівнинна, сформований ландшафт, завезено чорнозем, насаджені декоративні рослини та дерева, є свердловина з глибинним насосом що качає воду та постачає до будинку в автоматичному режимі, також вода зі свердловини використовується для поливу та для наповнення невеликого штучного озера ( додатково озерце наповнюється водою з дощових стоків). На подвір’ї є альтанка, відведено місце для будівництва гаражу та заасфальтований майданчик для розміщення трьох автомобілів. Вся територія огороджена красивим парканом, для в’їзду авто встановлені автоматичні ворота. Під’їзд до будинку асфальтований. Чудове чисте повітря соснового лісу що оточує село Хлепча, тиша, благодать, річка Стугна що протікає повз село, все навкруги створює відчуття раю на землі. Тож не зволікайте , прекрасний будинок чекає на своїх нових власників. Дивіться будь-ласка відео у додатку.Телефонуйте, перегляд можливий в зручний для Вас час, за домовленістю.

Косіора, 27
rieltor.ua

Нивки, с/т "Нивки" вул. Садова Цегляний будинок 180 кв. метрів з червоної цегли. 3-х поверховий. Будинку15 років будинку. Усі комунікації централізовані (міські): газ, каналізація, єлектроєнергія. 2-х контурний котел, камін. з/б перекриття. Вітальня, дві спальні, кабінет, бібліотека, тренувальний зал, вбиральня, два санвузли, ванна, душова. Ділянка 7 соток. Закрита територія. Охорона. Прекрасні сусіди. 10 хвилин їзди метро Сирець, Нивки. Чудова інфраструктура. Ціна 185 000 у.о.

Садова
rieltor.ua

Бердянська, 22 (орінтовно). Метро Сирець 10 хв. пішки. Красивий історичний Київ. 2-х поверховий цегляний будинок, утеплений; дах - металочерепиця. 210 м кв. - загальна, 90 житлова. 5 спалень (дві - на першому поверсі, три - на другому) Вітальня, камін, що діє. Два входи, балкон. Красива дубова столярка. Перший поверх - красивий паркет, другий поверх - подова дошка. Два санвузли, тренажерний зал, комори вбудовані по всьому периметру будинку. На другому поверсі, сауна, єлектрокотел, бойлер. Міська каналізація, підведена міська вода. Підвальне добротне приміщення 10 кв. метрів; Гарна квадратна ділянка 20 соток - 10 соток приватизовано під будівництво будинку, 10 соток під оренду. Є зона відпочинку, альтанка, барбекю, басейн. Два гаражі, майстерня. Ціна 200 000 у.о.

Бердянська вул., 22
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ.вул. Шмідта Отто, 3 поверх., площа: 700,0 кв.м, 5 кімн., ділянка 10,0 сот; пропонується будинок з дизайнерським ремонтом у Шевченківському районі, правильної форми ділянка -10 соток, на якій розташований басейн і зона барбекю. Будинок з продуманим плануванням, у цокольній частині сауна, ігрова кімната, котельня, на 1 поверсі: кухня-вітальня, простора вбиральня, санвузол, на 2 поверсі: 3 спальні з санвузолами, та на 3 поверсі: гостьова спальня з санвузлом, лаунж зона, мебльований італійськими меблями і повністю готовий до заселення, гараж на 2 авто.

Шмідта Отто вул.
rieltor.ua

Продается дом на Нивках. Ул. Януша Корчака (Баумана) 38 Общая плошадь 302 м2. Цокольный этаж и 2 жилых этажа. Площадь участка 4.2 сотки. Дом на стадии внутренних работ. Строился не на продажу, с повышенными требованиями к качеству и надежности. Дом построен на ленточном монолитном армированном фундаменте глубиной 2 - 2.5 м. По всему периметру дома выполнена тепло- и гидро- изоляция фундамента, дренажная засыпка и бетонная отмостка шириной 1 м. Несущие стены (внутренние и наружные) выполнены из керамического термо-эффективного блока. Внутренние перегородки из полнотелого керамического кирпича. Несколько монолитных армированных поясов по всему контуру внешних и внутренних стен с шагом по высоте 1м. Максимально устойчив к внешним и сейсмическим воздействиям! Стены дома утеплены полистиролом толщиной 100 мм. Внешняя лицевая кладка из керамического полнотелого кирпича. Цокольный этаж Пол цокольного этажа (бетонная стяжка 150 мм) сделан с утеплением 50 мм и гидроизоляцией. В цокольном этаже находится гараж 30 м2, котельная и несколько комнат общего назначения. Есть запасной выход с цокольного этажа во двор. Первый этаж Прихожая 12 м2 Большая кухня - столовая 30 м2 По периметру кухни - внешний большой балкон- терраса. Просторная гостиная 30 м2 Санузел 7.7 м2, гостевой санузел. Отдельная спальня 14 м2. Второй этаж 3 отдельные спальни 2 санузла Кроме того, есть полноценный мансардный этаж открытой планировки. Возможно обустройство игровой комнаты, кабинета или кладовки. Гонтовая кровля крыши. Гонт - долговечный ( 30-40 лет ) и экологичный материал. Придает дому индивидуальность и неповторимость. Дом электрифицирован, подведен газ, городской водопровод и канализация. В доме выполнена черновая штукатурка стен, стяжка полов. Частично разводка отопления и сантехники. Звоните для дополнительной информации и организаци просмотра.

ексклюзив
Януша Корчака вул. (Баумана), 38
rieltor.ua

БЕЗ КОМИССИИ! Продам половину частного дома в тихом месте по ул. Параджанова (Шаумяна) 46а. Дом двухэтажный, эта часть состоит из двух отдельных квартир плюс летний домик во дворе с сауной. В каждой квартире свой санузел и кухня. Общая площадь 150 м2. Все коммуникации централизованные. Участок земли 2 сотки. До метро Нивки 15 минут пешком.

Сергія Параджанова вул. (Шаумяна), 46а
rieltor.ua

Продається трьох поверховий Таунхауз без Комісії за адресою вул. Януша Корчака 45. В будинку 3 поверхи: 1. поверх 1 кімната, коридор, великий санвузол, кухня. 2. поверх 2 кімнати, коридор, санвузол. 3. поверх 2 кімнати, коридор, санвузол. Також в будинку знаходиться гараж, літня тераса та складське приміщення. Опалення індивідуальне газове, централізоване водопостачання та водовідведення. В пішій доступності метро "Нивки" 15хвилин, поруч знаходяться школа, дитячий садочок, парк " Нивки", магазини, аптека, зупинки громадського транспорту. Право власності більше трьох років, мінімальні витрати при оформленні. Зручна локація, тихий спокійний район. Привітні і порядні сусіди. Є детальний відеоогляд будинку. Телефонуйте домовимось за перегляд в зручний для Вас час! Будинок чекає на свого нового Власника!!!

Януша Корчака вул. (Баумана), 45
rieltor.ua

Продаж 6 сот. земельної ділянки-дача, м.Київ, Святошинський район, вул. Садова 18. Берківці, Нивки. На земельній ділянці : вода, електроенергія, плодово-ягідні дерева, а також будинок 20 кв.м.( кімната, кухня) та хоз-приміщеня. Сосіди привітні та дружні , живуть на постійній основі. Поруч ТЦ Лавіна та зупинка громадського транспорту. Ціна 48000у.е.+ комісійні

Стеценка вул.
rieltor.ua

Без % Продам добротный , кирпичный 3-х этажный дом ! Шевченковский р-н, массив Нивки , частный сектор , ул. Януша Корчака , дом 2008 года, площадь 350 м2 комнат 6, с/у, 2 , все городские коммуникации ( водопровод , канализация , газ , своя котельная , кондиционирование . Свет 24 кВт , В доме бассейн , участок 11 сот , беседка , погреб , гараж на 2 машины , огражденная территория , автоматические ворота . Замечательное место для жизни и для бизнеса . В наличии все документы . Готовы рассмотреть все предложения! парковая зона , вся инфраструктура , школы , садики , маркеты , метро пешком 10 мин . Рядом Эстонская, Черняховского , Рудежанская, Салютная , Щербаковского , Баумана , сырец.

можливий продаж по єОселя
Януша Корчака вул. (Баумана)
rieltor.ua

Эксклюзив. Без % Продажа домовладения в центре Нивок. Объект подойдет, как и для проживания, так и для использования в качестве коммерческой недвижимости. Описание объекта. Расположение: г. Киев, ул. Тешебаева 57. Участок: 0,047 ГА. На участке хозблок, беседка, ландшафтный дизайн. Во дворе и перед домом, оборудованы места для парковки автомобилей. Дом- 2 этажа. Площадь 210 кв.м. 4 комнаты. 2 санузла . Ремонт выполнен по дизайнерскому проекту, в классическом деловом стиле, с использованием дорогостоящих материалов: мрамор, гранит, натуральное дерево, кованый металл. Много декоративных элементов. Дом подключен ко всем городским сетям: электричество, газ, водоснабжение, канализация. Система климат-контроля . Помещение идеально подойдет под представительство любого уровня и назначения. Домовладение расположено в частном секторе. Рядом находится большой парк с бюветом и церковь.

Олександра Бринжали вул. (Тешебаєва), 57
rieltor.ua

Прямий продаж, без комісії, СПП. Дом 1933,6 кв.м Поверховість- З поверхи та цоколь. Площа поверхів: Цоколь — 343,6 кв.мг 1-й поверх -345,8 кв.м 2-й поверх —608,8 кв.м 3-й поверх -620,5 кв.м Гараж - 102,7 кв.м Пропоную розглянути придбання будівлі розташованої в Шевченківському районі м. Києва на вулиці Олегівській, 32, Загальна площа будівлі становить 1933,6 кв.м. , площа земельної ділянки становить 0,3569 га. Будівля знаходиться в зоні активної комерційної та житлової забудови і має величезний потенціал для ведення орендного бзнесу. Район насичений комерційною інфраструктурою, офісними та житловими комплексами. На популярність цього місця впливає вдала транспортна розвязка - до центру Києва 15 хвилин на машині, 25 хвилин на громадському транспорті. Найближча станція метро — «Контрактова площа», всього в 10 хвилинах пішки. Універсальна транспортна розвязка дозволяє дістатися до Лівого берега, Оболоні та до центру Києва найбільш зручним способом, не витрачаючи час на дорожні пробки, Таке розташування користується великим попитом у орендарів комерційної нерухомості. Станом на кінець 2021 року вакантність в найбільших бізнес-центрах, в цій локації, становила не більше 10-15% при наступних орендних ставках: Клас А- $25-30/кв.м на місяць, клас В і В+-$17-25кв.м на місяць На прилеглих вулицях успішно реалізуються проекти комерційної нерухомості, такі як БЦ "Астарта" (35 000 кв.м), БЦ "Верхній Вал", 72-а (14 000 кв.м), БЦ "Доміно" (10 000 кв.м), БЦ "Форум Бізнес Таун" (28 000 кв.м), БЦ "Торус" (6000 кв.м), БЦ "Ільїнський" (50 000 кв.м), БЦ "Каньйон" (26 000 кв.м.). Вводяться в експлуатацію торгово-офісні комплекси на вулицях Нижній Вал, 17 та Глибочицька, 44. У кроковій доступності вже побудовані сучасні житлові комплекси - ЖК "Покровський Посад", м. Київ, вул. Глибочицька, 32, на 426 квартир, зданий в експлуатацію в 2013 році, ЖК "Львівський квартал", м. Київ, вул. Глибочицька, 13, на 840 квартир, зданий в експлуатацію в 2021 році. Поряд планується до вводу в експлуатацію більше ніж 200 000 кв.м житла з обєктами комерційної інфраструктури таких як ЖК «Грінвілл Парк», ЖК «Міракс», ЖК «Поділ Плаза & Резиденс», ЖK «LookyanSky» НЕРУХОМІСТЬ: Право власності на нерухомість зареєстровано на юридичну особу в державному реєстрі речових прав на нерухоме майно на підставі договору купівлі-продажу, технічного паспорту обєкта нерухомості та декларації про готовність обєкта до експлуатації (надається на запит) Технічний паспорт Декларація про готовність обєкта до вводу в експлуатацію (надається на запит) ЗЕМЕЛЬНА ДІЛЯНКА: Договір оренди на земельну ділянку, виданого ТОВ ХХ.ХХ.2021р на 10 років (надається на запит) Кадастровий номер земельної ділянки- 8000000000:91:099:0004 (повний витяг з ДЗК надається на запит) Цільове призначення: 03.10 для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницькох та іншої діяльнотсі, повязаної з отриманням прибутку) Категорія земель: землі житлової та громадської забудови.

Олегівська вул., 32
rieltor.ua

Продається Котедж БЕЗ КОМІСІЇ! Ви в пошуках ідеального котеджу? Тоді зверніть увагу на цей винятковий варіант, розташований у селі Велика Димерка, Броварського району, всього в 28 км від Києва. Будинок будувався з особливою увагою до деталей, матеріалів та якості, адже він призначався для себе. Місце розташування - особливе: чисте повітря, віддаленість від шумних транспортних магістралей, але всього за 15 хвилин від зупинки автобуса та електрички. Цей будинок має безліч переваг. Він неймовірно затишний та побудований з великою любовю. Будівля складається з двох поверхів, мансарди та підвального приміщення загальною площею 250 м². Планування дуже зручне, а ремонт виконаний у сучасному класичному стилі. Перший поверх: - Великий гараж на дві машини. - Котельня з двома котлами (газовим та твердопаливним). - Санвузол. - Житлова кімната. - Сходи до підвалу. Другий поверх: - Простора кухня-вітальня з каміном та необхідною технікою. - Велика спальня. - Сучасна вбиральня. Мансарда: - Дві дитячі кімнати. - Кімната відпочинку. Чому цей будинок - ідеальний вибір? - Вигідна ціна. - Вдале планування. - Відмінне місце розташування. Закінчуйте свої пошуки! Цей будинок має всі переваги, які ви шукаєте.

можливий продаж по єОселя
Незалежності
rieltor.ua

Продается новый стильный дом! На участке лес! Дом в коттеджном городке нового формата с лесом на участке! Большой зал 40 метров с камином и двойным светом, и натуральными деревянными балками! Панорамным окном и выходом на большую террасу 50 метров с шикарным видом. 3 комнаты. Два санузла, бойлерная, гардеробная, большой просторный коридор. В доме ощущение полной свободы. Дом построен из лучших материалов с использованием опыта последних технологий строительства. Капитально утеплен. Энергосберегающий дом. Везде регулируемые теплые полы и радиаторы! Телевидение, видеонаблюдение, сигнализация, интернет. Во дворе тротуарная плитка, стоянка на несколько автомобилей. Электрические ворота на пульте, септик с фильтрующими элементами и переливом в дренажное поле, скважина 57 метров. На дом дается гарантия 1 год! Уникальное расположение! Лес, природа и 7 км. от Вышгорода. 17 от Киева. Дорогие коттеджи по соседству. В заповедной зоне, среди деревьев расположился уютный коттеджный городок. Охрана, спокойствие, своя инфраструктура, видеонаблюдение, взаимопонимание. В этих домах Вы будете себя чувствовать комфортно! Приятные обеспеченные соседи и цивилизация в окружении природы.

Европейська
rieltor.ua

Продам будинок Нивки на вулиці Газопровідна СТ Суднобудівник вулиця Центральна, 111. Новобудова

власник
Продам будинок на вулиці Газопровідна Нивки
olx.ua

Дом построен в 1889г. Известен, как дом Котунского Адрес участка - Тропинина 6, Возможность для нового строительства любого объекта. Все необходимые документы на особняк уже подготовлены!

Особняк Котунского ул  Тропинина, 6 Татарка
olx.ua

У продаж пропоную затишний будинок. Розташування м. Боярка,вул Сонячна. Будинок збудований з цегли Перекриття панелі. Споруда капітальна, надійна. Два окремих поверхи: також є ЦОКОЛЬНИЙ поверх та поверх мансарда. Загальна площа 302 кВ,.м З гарним ремонтом; На цокольному поверсі розташовано: котельня, гараж та льох. можливо використовувати як Бомбосховище. Перший поверх: передпокій; кухня; ванна. три спальні та велика зала , Усі кімнати окремі. Висота стель 3 метри. Другий поверх : таке планування як и перший поверх ,тільки без ремонту. Мансарда – одне загальне приміщення. Підключено газ, ( опалення -газ котел)електроенергію, інтернет. Вода -скважина , каналізація -септик з переливом. Ділянка 6 соток, ландшафт, фруктовий сад, газон, та невелика ділянка під город. Два заїзди: один у двір та один у гараж, електро ворота. Поруч уся необхідна інфраструктура: школа, садок, магазини, Фора, аптека, ліс, озеро. Зупинка транспорту на Київ. До метро Теремки 20 км. Вартість 189000$ ТОРГ. Без Комісії .

Якісний будинок. Боярка,газ, ремонт. Цоколь.
olx.ua

Пропонується на продаж дачний будинок та земельна ділянка розташовані у СТ «Інтеграл» в селі Миколаївка, Макарівської селищної громади Бучанського району Київської області. Село розташоване за 3 км від с. Колонщина. Від станції метро Житомирська 30 км. Поруч етнокомплекс "Українське село". Будинок побудовано з цегли, має два поверхи, 60 м.кв., в житловому стані, сходи з дерева на другий поверх також є горище, є камін та піч. Чудовий ґанок при будинку. Будинок облаштований для літнього проживання, а також для відпочинку в зимовий період. Ділянка 6 соток, рівної, прямокутної форми. На ділянці є хоз приміщення, криниця та гараж, ростуть фруктові дерева. Газ по вулиці, є можливість підключення. Дача розташована у тихій місцевості, навколо є ліси, свіже повітря, спів птахів. Озера та річки розташовані на відстані 5-10 хв на авто, неподалік зупинка громадського транспорту. Маршрутки на Київ впродовж дня їздять з невеликим інтервалом. З Києва від станції метро Святошино. В селі є магазини, перукарня.

Будинок  СТ «Інтеграл» в селі Миколаївка
olx.ua

Продається частина будинку в центральному районі м.Києва . В будинку є все необхідне . Опалення газове , двоконтурний котел . Зручна транспортна розвязка . До м. Дорогожичі 10хв.пішки . Поряд є продуктові магазини ,школи, дитячі садочки , парк .

власник
Продаж будинку по вул А.Івахненка  м. Дорогожичі ВІД ВЛАСНИКА !!!
olx.ua

БЕЗ КОМІСІЇ Продаж двоповерхового будинку в Соломянському районі. Батиєва гора. Вулиця Роздільна Будинок загальною площею 129 кв.м., побудований на рівній ділянці 4 сотки. На першому поверсі розташовані кухня-вітальня, дві кімнати, санвузол, на другому рівні – дві кімнати, санвузол. Будинок з гарним ремонтом та новими меблями. Усі комунікації: електрика, газ, міське водопостачання, централізована каналізація. Є гараж. Поруч з будинком Соломʼянський парк Перегляди за попередньою домовленістю.

Дом в Киеве с ремонтом Батыева Гора Соломенка
olx.ua
1 - 24 з 43 результатів