Пропоную вашій увазі чудовий будинок на Оболоні, розташований в ексклюзивному садовому товаристві "Чорнобилець". Загальна площа: 165 квадратних метрів Земельна ділянка: 5 соток з красивим ландшафтним дизайном, квітами і кущами ожини На першому поверсі розташовані: -Простора кухня-вітальня зі зручним каміном, яка створює атмосферу затишку та комфорту. -вихід на простору терасу, де ви зможете насолоджуватися свіжим повітрям та влаштувати для себе барбекю зону. -Ванна кімната. -Технічне приміщення для бойлерів/котлів. -Окрема кімната, яку можна використовувати на ваш розсуд - як кабінет, спальню чи інше. На другому поверсі розташовані: -Три просторі кімнати, які можна використовувати для спалень, дитячих кімнат, гостьових кімнат і т. д. -Ванна кімната , -Будинок розташований на чудовій ділянці з ландшафтним дизайном та кущами ожини, де ви зможете проводити час на свіжому повітрі, Технічні характеристики: -Висота стелі: 1-ий поверх = 3.15, 2-ий поверх = 3.10 -Фундамент маноліт, -Свердловина 45 метрів, Бучанский горизонт -Стіни газоблок D500, товщина стіни 400мм -Утеплювач вата базальтова120мм 135м3 -Дренажні колодязі с переливом + дренажне поле Є місце для парковки 2 авто. Вулиця закрита шлагбаумом. Пропозиція від власника! Прохання агенції не турбувати !

власник
Приватний будинок Київ,  Садова (Оболонь)
olx.ua

Продам дом 10×8.5 под ремонт. по ул.Богатырская 42. Ст Оболонь 2, ул.Поперечная 1. 3 этажа + подвал. Бетонные перекрытия на этажах. Высота потолков: 1 этаж-2.35; 2 этаж-2.90; 3 этаж-2.5. Установлены новые энергоэфективные двухкамерные окна. Сделан септик, скважина 50 метров. Установлена насосная станция. Электричество-заведено 3 фазы.Газ вдоль участка-вступительные оплачены. У вас есть возможность сделать ремонт какой вы хотите. Есть дополнительное место напротив дома, поместится 5 машин. Асфальтированная дорога до дома. Возможен обмен на квартиру.

власник
Дом ул.Богатырская 42 оболонь обмен
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продається садовий будинок 38 кв. м. та ділянка 6 соток (4 офіційно + 2 прилеглі). Будинок цегляний, цілий, сухий, загальна площа 38 кв.м, житлова площа 20.5 кв.м, є підвал, пічка, підведено світло, по вулиці є газ, зроблена документація. На території ділянки насипний чорнозем. Централізованого водопостачання немає, є труба для поливу та свердловина 7 метрів (давно не користувалися). На території знаходиться цегляна будівля туалету. Місцезнаходження: Оболонський район, по вулиці Богатирська в напрямку Вишгорода, 7 хв від метро Героїв Дніпра. Інфраструктура: поряд дитяча лікарня, великий магазин Новус, АЗС, чудова транспортна розвʼязка, багато маршруток і автобусів до метро. Також поряд Дніпро, через дорогу міністерські озера. Ціна: 55 тис. дол. США, можливий торг. Телефонуйте 06******33 - Ірина, власник.

власник
Продам будинок (дача) та земельну ділянку, Оболонь
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Оболонь, вул. Богатирська, закрита територія під цілодобовою охороною, вихід до води зі спуском для човнів, чудове тихе місце, приємні сусіди, новий будинок 145 м.кв., збудований з кирпича, утеплений мінватою, бетонні перекриття, алюмінієві вікна, тераса 20 м.кв. на другому поверсі та 20 м.кв. крита зона барбекю, накриття на 2 авто, дизайнерський проєкт (ремонт - грудень 2021, ніхто не мешкав - до грудня 2023), повністю мебльований, 3 санвузли, 3 спальні, кухня-студія, господарське приміщення, заведено 3 фази на 40 кВт, сигналізація, відеоспостереження по кругу, септик, скважина, професіональні фільтри на воду, позонний полив газону, окремо капельний полив, автоматичні ворота, стабілізатори напруги на кожну фазу, інвентор з батареєю на 12 кВт (автономність 48 годин), можливість до встановити сонячні панелі, в наявності виходи на вуличний генератор та зарядку електро автомобіля. Додаткова інформація по запиту. Заходь і живи.

власник
Продам будинок на Оболоні
olx.ua

Дача біля озера в с/т Оболонь-2 вул. 2-га Продольна Будинок 122 м2 Дом Продається дача біля озера в Оболонському районі міста Києва Якщо коротко то… Місце розташування: м. Київ, садове товариство Оболонь-2, вул. Продольна, 2. Основні характеристики: - Площа ділянки: 8 соток. - Площа будинку: 122 м2, двоповерховий, з силікатної цегли. - Планування 1-го поверху: велика зала, невелика сауна, душова, туалет, кухня з кладовою. - Планування 2-го поверху: тамбур, велика вітальня з шатровою стелею та каміном, дві спальні. - Комунікації: електромережа, власна свердловина глибиною 20 метрів, локальна каналізація. Місцевість: - Зручне розташування поруч з озером з пляжем. - Спокійні та привітні сусіди. - Відстань від метро "Героїв Сталінграду" - 8 хвилин на машині. - До зупинки громадського транспорту - 15 хвилин пішки. Привабливі переваги: - Унікальна можливість жити біля озера в Києві з чудовою природою. - Відсутність комісії для покупця. Якщо більш детально, то читайте нижче) Дача розташована в садовому товаристві Оболонь-2, на вул. Продольній, 2. У садовому товаристві спокійні та привітні сусіди. Площа дачної ділянки 8 соток. Дача двох поверхова, площа 122 м2, побудована з силікатної цегли. Планування дачі передбачає, що з подвіря є два входи, один на перший поверх та інший по сходам з подвіря на другий поверх. Зайшовши на перший поверх будинку ви потрапляєте до великої зали у якій можна влаштувати більярдну або спортивний зал. Зала суміжна з невеликою сауною, душовою, туалетом та кухнею з кладовою. У залі також є сходи якими можна піднятись на другий поверх. Піднявшись сходами на другий поверх ви потрапляєте, до великої вітальні з каміном та високою шатровою стелею у якій є світлові фонарі, які наповнюють вітальню сонячним промінням, за рахунок чого у вітальні завжди затишно та світло. Також, на другому поверсі є дві спальні і тамбур, через який можна вийти на сходи, які ведуть на подвіря. Дача підключена до електромережі, є вода із власної свердловини глибиною 20 метрів та локальна каналізація. Ділянка на якій розташована дача виходить до гарного озера з пляжем. Продаж без комісії для покупця! В цілому, ця дача це чудовий варіант для тих, хто шукає затишне місце для відпочинку та життя біля озера в Києві з гарною природою! Якщо проаналізувати ціни на земельні ділянки в цій локації то по факту ця дача продається по ціні земельної ділянки Не втратьте можливість купити вигідно ділянку з будинком в супер локації на Оболоні! Звертайтеся за додатковою інформацією та для організації перегляду! !!! Є відеоогляд на ютубі, пишіть в повідомлення "відео" скину посилання на відео !!!

власник
Дача біля озера в с/т Оболонь-2 вул. 2-га Продольна Будинок 122 м2 Дом
olx.ua

Продаж будинку (6-кімн., 293,2 м2, 8 соток.) на березі Дніпра, м. Київ, Оболонь, вулиця Богатирська 30а, котеджне містечко Чорнобилець (прописка/реєстрація). Ст. м Героїв Дніпра, 5хв на aвто або 10хв на міській маршрутці. - Своя набережна, є спуск для човнів (Дніпро 200 метрів), магазин, дитячий майданчик, облаштована набережна, зупинка маршрутки біля посту охорони котеджного містечка. - Статусні сусіди, закрита територія. - Асфальтовані підїзди. - Будинок побудований за унікальним дизайнерським проектом у стилі модерн, з урахуванням геології грунтів біля води - без підвалу, з високим цоколем. - Дах: скатна мансардна, покриття покрівлі Фінська гнучка черепиця Katepal. - Утеплення покрівлі 150мм вата. - Фасад та цоколь утеплений 100мм пінопласт. - Фасад облицьований плиткою Фагот на морозостійкий клей, прикрашений багетами - з пінополістиролу. - Стіни цегла, 1й поверх зовнішні газоблок. - Цоколь і димоходи натуральний камінь (Болгарський сланець). - Вікна Rehau 2-х камерні склопакети, 5-ти камерний профіль 70мм. - Мансардні вікна Velux (Данія). - Водостічна система Польща Bryza. - Зливові колодязі під землею. - Тип фундаменту: стрічковий монолітний, тип перекриття монолітні з/б. - Зроблена внутрішня розводка електропроводки, води та каналiзацiï. - Пiдготовка пiд опалення, - Поштукатурені стіни. - Електрика 3 фази, лічильник день/ніч. Заведено 50 кВт. (Обмежень по споживанню немає). - Фасадні світильники Польща Nowodvorski. - Відеоспостереження на 8 камер. - Інтернет (оптика волокно). - Підлоги на балконах граніт, перила натуральна деревина оброблена Польським кольорованим воском. - Газ вздовж ділянки. - Ділянка правилцьної форми: 40м ширина * 20м глибина (8 соток). - Сусіди побудувалися. - Введений в експлуатацiю. - Документи на будинок і ділянку. - Свердловина 85 метрiв (з цементацiєю), Адаманський горизонт вода iдеальна для пиття, Iталiйський насос Pedrollo. - Пiдготовка пiд кондицiювання, э встановлений iнвертор CH з можливiстю регулювання теплоти та охолодження на вiдстанi з телефону. - Автономна каналізація з біофільтром, поверхневим дренажним полем та з урахуванням високого рівня води на Оболоні підкачуючим Італійським насосом Pedrollo, + окремий септик для басейну та вуличної вбиральні. - Прекрасне місце для життя і відпочинку в межах Києва біля Дніпра у своєму домі! Будинок будується. Ціна зростає по мірі готовності.

власник
Дом Киев, Оболонь, ул. Богатырская 30а (кооп Чернобылец)
olx.ua

Продам чудовий будинок 230 м² у селі Нові Петрівці, Київської області. Будинок має 2 поверхи та знаходиться в новому масиві. Зручний виїзд на Київ, 10 км до Оболоні. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура: дитячі майданчики, садок, школа, заправка, 4 великі супермаркети, резиденція Межигіря, в пішій доступності ліс, пляж, незавантажена траса на Київ. Проект будинку виконаний у сучасному стилі з балконами та вітражними вікнами. У будинку заплановано: 1 поверх - Тамбур, Коридор, Санвузол, Спальня 1, Спальня 2, Кухня - вітальня, Терасса. 2 поверх – Коридор, Санвузол, Спальня 3, Спальня 4, Спальня 5, Спальня 6, Балкон. Будинок виконаний із високоякісних матеріалів: - стрічковий глибокий фундамент - монолітна армування плита під весь будинок (марка 250) - виконано монтаж каналізації на весь будинок - монтаж стін виконаний із газоблоку (300) - армований монолітний пояс - перекриття ЗБ плита - покрівля металочерепиця - дах утеплений мінеральною ватою - семикамерні вікна з потрійним склопакетом Ділянка 7,5 соток Електроенергія – 10 кВт.(Обленерго) Є можливість виконати роботи другого етапу під клієнтом. Також є можливість виконати фасадні роботи за бажанням клієнта. Найкраще рішення автономного житла для вашої родини у екологічному передмісті столиці. Якщо немає звязку можу перебувати закордоном, пишіть/дзвоніть на Viber, Whatsapp Telegram

власник
Продаж будинку 230 м² в Київській обл, Нови Петровці.
olx.ua

Дизайнерські двоповерхові дуплекси в місті Буча! Навколо ліс, чисте повітря, гарні сусіди. Поруч вся інфраструктура. Швидкий виїзд в Київ. Громадський транспорт до Академмістечка або Оболоні. Можливий продаж по єоселі або сертифікату! Площа будинка - 111 м2. Житлова площа - 51 м2 Площа кухні - 27,5 м2. Ділянка - 2,5 сотки. Зовнішні стіни – червона цегла + утеплювач 100 мм+декоративна штукатурка; Вхідні двері – металеві; Стіни – поштукатурені, окрім стін в санвузлі; Підлога – рівна стяжка; Вікна – металопластиковий профіль, двокамерний склопакет; Система опалення – розводка опалення по точках, також є розведення теплої підлоги: кухонна зона в загальній кімнаті, с/в та коридорі на 1-му поверсі, в с/в на 2-му поверсі; Водопостачання, каналізація, газопостачання – ввід в Обєкт; Підключення до електромережі – ввід в Обєкт мідним кабелем; Обєкт має підключення до центрального газопостачання, водопостачання, каналізування, електропостачання; Встановлені лічильники для води, газу, електроенергії.

власник
Дизайнерські двоповерхові дуплекси! Відділ продажу! Без комісії!
olx.ua

УВАГА! Акційна пропозиція! Ціну зафіксовано!!! Діє до 31 травня 2024 року. Тобто має відбутися купівля/продаж. Акційна ціна - 29999 Євро за будинок з ділянкою 15 соток. Продам ТЕРМІНОВО. власний будинок котедж, 200 кв м. Розгляну будь яку пропозицію. Телефонуйте. Домовимось. Можливий варіант обміну котеджу на авто Тойота Ленд Крузер 200. Або інша модель. Ціна за домовленістю. Село Рови, Вишгородського району. 45 км від Оболоні. 45 хв їзди від Києва по дуже хорошій дорозі. Двоповерховий. Пʼять кімнат. Другий поверх три окремі спальні і невеличкий санвузол. Перший поверх, прихожа-вітальня, далі направо велика гостинна студія з кухнею. Також є камін, дуже професійно збудований. Горить гуде так, аж на серці теплішає!!! Прямо з прихожої вхід в кімнату спальня для гостей. Наліво з прихожої Санвузол, парілка, бойлерна/котельня. На другий поверх ведуть залізобетонні сходи. На другому поверсі три спальні окремі, невеликий санвузол, вихід на балкон. Ділянка 15 соток. Колодязь. Скважина. Септик. Вода і електрика заведено в будинок Дуже спокійне затишне містечко! Поряд ліс. Телефонуйте. Домовимось. Торг для реального покупця. (Дивитись акційну пропозицію) Природа, шикарна! Пташки цвірінькають, бджоли гудуть, тиша, спокій! А зорі вночі, наче очі дівочі, заманюють і обіймають! І соловейко…. Тьох, тьох, тьох!! І тиша…

власник
УВАГА!!! Продам терміново будинок коттедж за СУПЕР ціною!!!
olx.ua

Таунхаус 105м2 чудове поєднання власної земельної ділянки, 4х спальних кімнат, кухні-гостьової, 2ванні кімнати та сан. вузол на 1 поверсі, гардеробні Якісне будівництво: - керамічна цегла, між будинками 380мм - ідеальна шумоізоляція - утеплення стін 150мм, - покрівля - бітумна черепиця, утеплена 200мм - цільномонолітне перекриття - бетонні сходи - енергоефективні вікна, встановлені на теплий профіль - власні свердловини - каналізація, - електрика від 10кВт 3фази, двух-тарифний лічильник день/ніч - великий бонус для власників електромобілів - інтернет - оптиковолокно Закрита територія, відеонагляд, ворота на автоматиці, дитячий майданчик зі спортивною зоною. Паркомісця на території Право власності на землю, будинок, поштова адреса Поруч річка Десна з сучасним пляжем, дитячим спорт майданчиком Розвинута інфраструктура: 2хв. супермаркет Сільпо, 5хв Фора, АТБ, Нова Пошта, школа/ліцей, дитячий садочок, футбольне поле, тенісні корти, ресторани, АЗС, автомийка та інше... 7хв. їзди до Троєщини, 15-20хв до м.Оболонь, м.Почайна, м.Дарниця. ТРЦ Район, Дим Таун, SkyMall, БлокбастерMолл та ін.

власник
Добудований таунхаус з керамоблоку 3 км. від Києва. Якісне будівництво
olx.ua

Продается уютный дом в Оболонском районе Новый жилой массив. Соседи еще не построились. Назначение земли - строительство и обслуживание жилого дома. Городской адрес, прописка. Рядом находится озеро Министерка (Редькино) и Днепр - около 800 метров. Участок земли 10 соток правильной прямоугольной формы. Детская площадка, ландшафтный дизайн. Посажены и плодоносят фруктовые деревья. Удачное расположение и новые развязки позволяют легко добираться как на Оболонь с ее ТРЦ, так и в центр города. Также недалеко находится самый большой в Украине Эпицентр, в котором есть всё. Дом 106,5 м2 плюс гараж 70 м2. Состав комнат: Холл - 17,4 м2 Гостиная/кухня - 28,7 м2 Две спальни по 10 м2 Есть полностью оборудованное подземное бомбоубежище 20 м2 При строительстве использованы экологичные качественные материалы. Стены дома сложены из клинкерного кирпича. В доме много дерева, что создает дополнительный уют. Важный момент - предусмотрена полная энергонезависимость дома при отключении электричества. Вода поступает в дом из скважины глубиной 60 метров Отопление дома воздушное, при этом нагрев воздуха производится каминной топкой немецкого производства. В случае отключения централизованного электричества включается аккумулятор, которого хватает на 4-5 часов. Дальше при необходимости запускается генератор. Дом продает сам хозяин, без посредников и комиссии. Просьба на просмотр записываться заранее.

власник
Дом в Оболонском районе
olx.ua

6 соток, будинок 2 поверхи з терасою. 3 жилі кімнати, кухня, сан вузол. Мебльований. Опалення конвекторне. Вода підведена, бойлер. Загальна площа будинку 97 м2. Скважина на участку. До озера 100 м, до каналу 7 хв пішки. До Києва 15 км До Вишгорода 9 км

власник
Продаж дачі у Вишгородському районі
olx.ua

Предлагаю на продажу, не большой 110 м. кв, уютный дом в лучшем месте г. Киева на Оболони, для семьи из двух человек, ну максимум из трёх. Три уровня, первый тех, этаж, подвал, второй кухонно- гостинный зал+ сан узел, третий уровень хол, спальня и большой сан. узел. Отдельльно стоящая баня.

власник
Дом в лучшем месте г. Киева на Оболони.
olx.ua

Популярні запити