Будинок будував для своєї великої сім’ї. Але прийшов час прощатися з любимою оселею. Бажаємо новим власникам великого щастя. • 7 кімнат + велика кухня + три сан вузла + терраса + 3 балкони. • Опалення: газове і/або електичне на ваш смак. • До будинку підведено три фази, 25 кВт. • Свердловина 38 м. безлімітний об’єм води. • Каналізація типу септік з декількома дренажними колодцями (по декілька років можна не викачувати). • Стіни: штукатурка+цегла+піноблок (30см)+штукатурка. • Криша - бітумна TEGOLA (оригінал Канада) • Вікна - преміум бренд оригінал Kommerling. • Тепла підлога (водяна): кухня, хол, прихожа, всі санвузли. • Крита терраса. • Газон (рулонний) + автополив. • Дизайн клумби + крапельний автополив. • Місце під огородик + крапельний автополив. • Гараж на 2 машини. • Два заїзди для машин. • Дві хоз споруди - сарайчики. • Фронтальний кам’яний забор, а по периметру дерев’яний з провітруванням. • Інтернет - оптоволокно 100 Мбит (230 грн/місяць). • Дуже гарні сусіди. • 5 км до метро. • Недалеко зупинка маршрутки. • Зовсім поруч великий грибний ліс. • Недалеко озера з гарною рибалкою.

власник
провулок 1й Польовий, 10
rieltor.ua

Продажа дома 2 этажа, газоблок, утеплен минеральной ватой, металопластиковые окна, 2021 г.п., расположенного в Дарницком районе, 2 км от ст. метро Славутич. Дом может использоваться 4 семьями, так как в каждой из 4 спален есть свой сан. узел, душ, умывальник, гардеробная. Дом строили для себя из качественных материалов. Эксклюзивный, авторский проект. Дом полностью укомплектован всем необходимым для жилья - заходи и живи! Мебель, освещение, сантехника, плитка, можно договорится о 4 телевизорах, аксессуары производства Италия, корпусная мебель изготовлена из массива, окрашенного экологически чистыми гипоаллергенными красками производства Италия, полы плитка Италия. В доме есть камеры видеонаблюдения, Вы в любой момент можете посмотреть что делается в Вашем доме. Установлен видеодомофон. В гостинной работающий дровяной камин. Скважина 70 м, система очистки воды на весь дом и отдельно стоят фильтры для питьевой воды., качественный септик (выкачка 1 раз в 3 года). Закрытый тупиковый переулок, все соседи вокруг уже построились. Общая площадь дома: 252м2 Участок: 6 соток. Выдвижные ворота на электроприводе открываются с пульта. Навес под авто рассчитан на 2-4 места, изготовлен из монолитного поликарбоната, автополив. Посажены молодые деревья абрикос, черешня, груша и яблоня - первый урожай уже был. Также есть 2 старых дерева: яблоня и слива. На территории есть мангал, место под ним выложено плиткой. Функциональная планировка дома. В зимнее время можно отапливать твердотопливным котлом, или электрокотлом (сделан выход для газового котла). На участке есть отдельное строение с газоблока и утеплено минватой - генераторная, которая также служит и хоз. помещением. Есть генератор (газ/бензин) на 7,5-8 киловат. 1-й этаж: топочная 12,1 м2, санузел 2,3 м2, каминный зал (гостиная с кухней) 58,1 м2, гостевая комната 22,5 м2 (со свои сан узлом и душевой 7,0 м2, гардеробной 6,1 м2), подсобное помещения. 2-й этаж: постирочная 9,3 м2, ТРИ спальни со своими санузлами, гардеробными, душевыми. В одной из спален ванная RAVAK с гидромассажем и подсветкой (есть видео работы ванны). В каждой из 4 спален установлены и работают кондиционеры. В каждом из 5 санузлов теплый пол.

власник
64-а Садова, 40
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Сучасний котедж знаходиться в давно обжитому місці, всього 3,5 км від м. Славутич (Південний міст) і 0,5 км від р. Дніпро з можливістю спуску катерів. Скрізь асфальтна дорога прямо до будинку. Метро Славутич – 30-40хв в пішої доступності! Будинок загальною площею 233м2 та опалювальною площею 127 м2 має стилізовані будівлі 146 м2. Сама ділянка - 6 соток. Електрика: Наразі існує підключення 5кВт та ведуться роботи по підведенню 20кВт, які частково сплачені. Газ: Будинок повністю газофікован В кімнатах зроблені венеціанська штукатурка в комбінації з фарбуванням, є вся необхідна електропроводка. До вартості також входять: система опалювальна (Vaillant), система водоочистки (EcoSoft), система кондиціювання (HEC), занурювальний насос. Наразі системи демонтовані з метою безпеки. Будинок майже готовий до заїзду: залишається обрати меблі, світильники, розподільчий щиток та закінчити деякі дрібні роботи. Всі оздоблювальні довгострокові роботи завершено. Більш детально: https://alpaca-cottage.com.ua/uk/sale-house/pixel-full/ Номер телефону +380 67 233 51 77 також доступний у Телеграм та WhatsApp.

власник
90-а Садова, 83
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Сучасний котедж знаходиться в давно обжитому місці, всього 3,5 км від м. Славутич (Південний міст) і 0,5 км від р. Дніпро з можливістю спуску катерів. Скрізь асфальтна дорога прямо до будинку. Метро Славутич – 30-40хв в пішої доступності! Будинок загальною площею 256 м2 та опалювальною площею 160 м2 має стилізовані будівлі 135 м2. Сама ділянка - 6 соток. Електрика: Наразі існує підключення 5кВт та ведуться роботи по підведенню 20кВт, які частково сплачені. Газ: Будинок повністю газофікован, встановлено лічильник. В кімнатах зроблені фарбування, є вся необхідна електропроводка. До вартості також входять: система опалювальна (Vaillant), система водоочистки (EcoSoft), система кондиціювання (HEC), занурювальний насос. Наразі системи демонтовані з метою безпеки. Будинок майже готовий до заїзду: залишається обрати меблі, світильники, розподільчий щиток та закінчити деякі дрібні роботи. Всі оздоблювальні довгострокові роботи завершено. Більш детально: https://alpaca-cottage.com.ua/uk/sale-house/garmoniya-full/ Номер телефону +380 67 233 51 77 також доступний у Телеграм та WhatsApp.

власник
89-а Садова, 64
rieltor.ua

Власник! Продам свій новий і сучасний будинок(550 м кв)- з бомбосховищем-наповнений родинним затишком,коханням і теплом. Це-статус, стиль,достаток і мрія!Будували для своєі родини з високоякісних і екологічно чистих матеріалів,авторський проєкт, неперевершений дизайнерський ремонт із натуральних матеріалів,укомплектований сучасною брендовою технікою і ексклюзивними меблями(Італія) Побудований з червоноі цегли,оздоблення-натуральна керамічна цегла(Німеччина),дах-нат.червона черепиця,мармурове покриття сходів і якісне вуличне покриття.Перекриття-З/Б,теплові насоси-25 КВ електрика,газ,генератори-7 КВ,кондицюювання,скважина-35 м,каналізація, відеонагляд,автополив,охоронна сигналізація.Планування:1 поверх-open spaсe-кухня ідальня,шикарна вітальня з мармуровим каміном,2 гостьові спальні,2 с/у,вихід до зони барбекю-60 м.кв(мангал,помпейська піч,піч для казана)і гостьового залу з великим мармуровим каміном для дружніх посиденьок. 2 поверх-3 спальні,2 с/у(мармуровий кахель),гардеробна. 3 поверх-спальня,великий зал з панорамою на весь Киів,с/у. 4 цокольний( 100 м кв) поверх-велика більярдна з професійним столом і зоною відпочинку(бар),сауна,масажний кабінет,зона відпочинку,душ. На територіі-ландшафтний дизайн,величезне підвальне приміщення(90 м кв-майстерні,котельня,кладовка),крита парковка з автоматичними воротами на 4 автомобіля. Фотографіі відповідають дійсності, але красу, тепло і затишок не розкривають. Асфальтований підізд, поряд Дніпро з пляжем і зоною відпочинку,М "Славутич". Телефонуте-чекаю на перегляд.

власник
Садова вул., 76
rieltor.ua

Приватна ділянка у Києві з будинком та оформленими документами на землю, будинок введено в експлуатацію. 60 кв.м житлової площі, 2 поверхи, 6 соток, знаходиться в 6 км від метро Осокорки (4,5 км від метро Славутич), вул. Колекторна/вул. Центральна/вул. Садова 96/вул. Східна Сімейний будинок після реставрації із можливістю розбудови, або ж для зручного будування на вільній території правильної форми нового, більш сучасного. Використані якісні матеріали, газоблок, плитка керамограніт, гіпсокартон, утеплення як фасадне, так і внутрішнє, металопластикові вікна із двокамерним склопакетом. Проектувався під оздоблення у стилі скандинавський дизайн. Не проїзна вулиця, на заїзді ворота (вулиця закривається за потреби), в кінці вихід до озера, спокійні сусіди, тиха вулиця, асфальтована дорога, розвинена інфраструктура (магазини, оренда/ремонт садового обладнання, буд матеріали) Перший поверх: приміщення під кухню-студію, санвузол, хоз кімната (бойлер, комунікації під теплу підлогу та систему опалення будинку), сходи Другий поверх: мансардна кімната, спальня Комплектація дому: свердловина 9 м у підвальному приміщені (чиста питна вода, є аналіз), помпова станція із резервом, септик, бензиновий генератор 6,5 кВт на весь будинок, піч камін Kratki Koza 6 (8 кВт) – обігрів на два поверхи, два WI-FI кондиціонери Coper&Hunter. Датчик світла на автоматичне освітлення та підсвітку декоративного фонового освітлення сходів та коридору, автоматичне фасадне освітлення, камери відеоспостереження

власник
Центральна вул.
rieltor.ua

Преміальне котедж не містечко Svitlo Home — це проєкт 2- поверхових будинків клубного типу з прямим виходом на Дніпро. Особливість містечка полягає в концепції заміського курорту — на території передбачені відкритий басейн з лаунж-зоною навколо, набережна з велодоріжкою, причал для яхт і катерів, піщаний пляж, футбольне поле, тенісний корт, дитячі майданчики, понтон для риболовлі та навіть бомбосховище. Весь простір облаштують по ландшафтному дизайну з продуманим зонуванням. Також варто відзначити, що територія комплексу знаходиться під цілодобовою охороною. Двоповерхові котеджі преміум класа площею 195 кв.м з власною земельною ділянкою 8,6 соток. Монолітно-каркасна технологія утепленна мін ватою, стіни з газоблока і алюмінієвими вікнами. На території містечка буде розташовано 16 дуплексів і 4 окремо стоячих будинка з власними ділянками різної площі. Перед кожним котеджом розрахована парковка на два авто і власним двориком за будинком для відпочинку. Кожен з власників буде мати свою свердловину 70 метрів, переливний септик, електроенергія і газ. На першому поверсі велика кухня-вітальня, санвузол, тамбур, котельня і велика тераса. Другий поверх: три кімнати, два санвузли і три балкони з кожної кімнати. Родзинкою містечка є унікальне розташування на мальовничому березі Дніпра всього в 9 км від станції метро «Славутич» — це 10 хвилин їзди на авто. По сусідству розташований однойменний апарт-комплекс від девелопера Status Group і ЖК Sky River. Поруч розташовані інші котеджні містечка всім відомі як Riviera Zoloche Deluxe, Zoloche в селі Вишеньки. Осокорки, Дарницький район, місто Київ в якому будуємо містечко, складається в основному з приватних котеджів і заміських комплексів. Вся основна інфраструктура — це школи та дитячі садки, лікарні та поліклініки, торгово-розважальні центри і гіпермаркети. В окрузі будинку відкрито кілька продуктових магазинів, до супермаркету «Фора» 3 хвилини їзди. До Вишенської середньої школи 3 хвилини на авто, найближчий дитячий садочок — в 6 хвилинах. Вихідний день можна провести з друзями в пейнтбольному клубі Forester, до якого 3 км. На такій же відстані, але в іншій стороні розташований клуб верхової їзди «Кінний манеж». У 5 хвилинах їзди є критий льодовий каток.

власник
можливий продаж по єОселя
Центральна
rieltor.ua

Отличный дом на Осокорках на Садовой 63. В 2-х км от метро Славутич. Есть вся необходимая мебель и техника. В каждой комнате современный инверторный кондиционер. Беседка закрытая для отдыха с барбекю. Есть сауна и внутренний гараж. Все на пультах, охрана, отличный интернет. Очень хорошее место. Работают все службы доставок. Также, привлекательный, как инвестиция. Документы готовы. Есть видео обзор.

власник
можливий продаж по єОселя
63-я Садова
rieltor.ua

До вашої уваги будинок від забудовника на Осокорках, Дарницький район, Київ Будинок ПРЕМІУМ класу в сучасному стилі і елітній локації. Двоповерховий будинок, площею 200 кв.м і ділянкою 10 соток. Перший поверх: велика кухня-вітальня, кімната (кабінет), санвузол, гардеробна, котельня Другий поверх: велика кімната з власним санвузлом, гардеробною і виходом на балкон; загальний санвузол і дві кімнати з виходом на спільний балкон. Зроблений навіс для двох автомобілей з виходом під зарядку для електроавтомобіля. Ділянка правильної форми, огорожена забором, вивезено чорноземом і посаджено туї. Будинок утеплений ззовні, дах мінеральною ватою. Зроблений дорогий, якісний фасад. По будинку розведено повністю електроенергія, вода, каналізація. Поставлений електрокотел і поруч можливість встановити і газовий. Розведено підігрів підлоги повністю на першому і другому поверсі роздільно. Стіни відштукатурено і готові до ремонту і прожиття. Є можливість завести газ, підведено три фази електроенергії, переливний септик і сверловина 70 метрів. Знаходиться в елітній локації: закрита територія, район весь забудований сучасними, крутими будинками, що дає зможу дружити з впливовими людьми), є загальна територія для відпочинку. Поруч супермаркет Фора, Лоток, СТО, зупинка громадського транспорту в 500 метрів, метро Славутич, Осокорки 8 км (10-15 хв машиною) РЕКОМЕНДУЮ, оглянути своїми очима і переконатись, що це одна з найкращих пропозиції на ринку.

власник
Садовая
rieltor.ua

Фасадна ділянка по вул.Центральній, Від метро Славутич 4 км, Київ. Будинок 2017 року, площа 125 М, на 3-4 спальні, побудований з піноблоку, криша металочерепиця. 1 поверх з ремонтом, 2 мантсарда зроблена підлога. Всі комунікації в будинку, електрика 10 кВт, свердловина 55 м , септік На ділянці є літній будинок 2 поверхи 50 М дерево, гараж, кладовка, висока огорожа, розпашні ворота. Асфальтована дорога, ліхтарі, біля магазина Лоток(Яблучко)., до річки чи озера 15 хвилин пішки. Документи на землю і будинок в наявності.

власник
Центральна вул., 95
rieltor.ua

139-а Садова Продаж будинку в Дарницькому р-н приватний сектор. 136м² Площа ділянки 5,6 сотки Будинок приватизованний, з реєстрацією(прописка) 2 поверхи+ (утеплена мансарда), 5 кімнат 1 поверх: коридор, кладова під сходами, ванна кімната, кухня, їдальня, вітальня. 2 поверх: 3 кімнати+коридор 3 поверх: 1 кімната під дахом+ коридор і 2 ніші Комунікації: електрика, інтернет, опалення- твердопаливний котел, свердловина 75м, каналізація септик, газ поруч з ділянкою (був підведений) На території ділянки є сад, город. Документи на ділянку та на будинок. Вхідні двері броньовані, вікна металопластикові Стан: житловий стан/ потребує ремонту. Піша доступність до м. Славутич, Осокорки (10хв)

власник
Садова вул., 14
rieltor.ua

Продається Таунхаус 110м2 в сосновому лісі Вдале вільне планування Великі вікна гарне освітлення Вулиця жила, є сусіди Свіже повітря Близьке розташування до Києва 4 км від метро Бориспільська Місце для авто, та територія з іншого боку для тераси Продаж від власника

власник
Лісовий пров.
rieltor.ua

Сучасні таунхауси у супер локації, з видом на озеро та виходом на пляж у красивому та тихому місці біля Osocor Residenсe. 10 хв до м. Славутич. Закрита територія! - Є 3 типи будиночків. - Площа таунхаусу від 125 м2 + 10м2 лоджія на другому поверсі + 18 м2 тераса на першому! - ділянка 1.5-2 сотки. Кожне житло оформляється окремо з правом власності та окремою адресою з можливістю прописки. - вільне планування розраховане на 3-4 кімнати, гардероб, простору кухню, вітальню, 2 санвузли, тих приміщення. Стіни встановимо за вашим проектом! ⁃ Висота стель 1 пов - 3.40м, другий 3.0м ⁃ Фундамент: палі 50см ширина та 2.50 метрів глибина, стрічковий фундамент та монолітна плита ⁃ стіни газоблок - утеплення мінеральна вата - Перекриття – монолітна плита 100мм - Вітражні вікна Rehau Усі комунікації індивідуальні для кожного будиночка! -індивідуальна свердловина 70м -Септик 8 кубів з переливом. -Електрика в базовому наборі 5 КВ із можливістю збільшити потужність - індивідуальна оптиволоконна лінія - У кожного будиночка паркування на 2 машини - Плюс загальне гостьове паркування на 8 машин. Поруч знаходиться відмінний дитячий садок Дочки-Синочки, ресторан-піцерія Pipo Nero, 2 мережеві супермаркети, локальний магазин, нова поліклініка, ресторани, футбольне поле, церква і т.д. Можна довго писати, але хочеться Вам все це показати) Чекаю на Ваші дзвінки на перегляд

власник
Виноградна
rieltor.ua

Сучасний будинок на продаж на березі русла Дніпра в масиві Осокоркі - 4 км від проспекту Бажана, можливість реєстрації в Києві. • Площа ділянки 8 соток • Площа будинку 300 м.Сауна 50м, будинок охорони 15м, тераси 300м • Кімнат 6, санвузли 3 • Опалення - газовий котел (Buderus), електричний котел (Buderus), водяний підігрів підлоги, фанкойли • Виділена лінія від трансформаторної підстанції до секції, потужністю 30кВт • Дизель 3-фазний генератор JCB 13 кВт • Кондиціонери Daikin • Віконні системи Alumil • Сигналізація, відеоспостереження, охорона Будівництво здійснювалося за монолітної-каркасною технологією, кладкою з енергозберігаючих блоків Parotherm, відбувалася фотозйомка всіх етапів будівництва. На ділянці газон, обладнаний системою автополиву Rainbird, декоративними деревами в ідеальному стані (бук, клен, каталпа, вишня і т.д.). Плавальний басейн Compass8x4 оснащений системою фільтрації і підігрівом. Барбекю-зона с грилем. Будинок продається з усіма меблями і побутовою технікою. http://villa-bianca.info/

власник
Садова вул.
rieltor.ua

Продаж двоповерхового житлового будинку в Дарницькому районі мкр-н Бортничі, пров. Хлібний в пішій досяжності маршрутка 474, 529, автобус 104 – 7 хвилин, маркет 2 хвилини, Екомаркет – 7хвилин. До метро Бориспільська 10 хвилин їзди транспортом або 40 хвилин прогулятись повз ліс)). Будинок збудований в 2019році, земельна ділянка по документах – 5соток в натурі 7. Будинок має всі комунікації окрім газу (опалення-електрокотел, твердопаливний котел, водопостачання-скважина 32м, електропостачання-10кВт (3 фази, лічильник двозонний), септик (3 кільця по 1,6м діаметр)). Будинок збудовано на монолітній УШП (утеплена шведська плита 300мм) з використанням газоблоку Аерок -375 (товщина 375мм Д-400) та утеплений фасадною камяною ватою 100мм, покрівля будинку виконана з бітумної черепиці та утеплена мінеральною ватою 250мм, вікна енергозберігаючі. В будинку виконано ремонт 1го поверху (98% залишились дрібязкові моменти (багети, плінтус)), виконано сходову, сходинки залишилось прикріпити. В будинку нова техніка та частково меблі (шкаф купе, 2 дивана, стіл та стул), з техніки : котел твердопаливний, аккумулююча ємність на 900л.,електрокотел (протерм 12 квт), холодильник, мікрохвильова піч, мультиварка, ТВ, варочна поверхня на 1ну комформу, бойлер (100 літрів електролюкс), стіральна машина (самсунг), праска - вся техніка нова адже заселивсь нещодавно )) – для життя техніки майже вдосталь. Комунікації : - розведено всю електрику по 1му та 2 поверсі. - опалення по 1му поверху – тепла підлога на 2му поверсі встановлено радіатори. - вода на 1му поверсі виконані повністю роботи на 2й викинуто «хвостики». На 1му поверсі знаходиться: коридор, ванна кімната, сходова, мала кімната, велика кімната з виходом на терасу (тераса виконана в якості можливого використання під кімнату та котельню) та кухня. На 2му поверсі 3 кімнати, хол , гардеробна та ванна кімната (комунікації заведено). Не виконано: ремонт у ванній кімнаті на 2му поверсі, гардеробна. На ділянці є плодові дерева – яблуня, вишні))) Вартість 165000у.о. – торг. Тел. 096 262 22 23 Анатолій.

власник
можливий продаж по єОселя
провулок Хлібний, 6
rieltor.ua

Продається земельна ділянка з приватним будинком в м. Київ, Дарницький р-н, приватний сектор, до метро Бориспільська 4 хвилин, до центру міста 25-30хв автівкою. Ділянка 10 соток з можливістю подальшого розширення. Будинок розташовано на пагорбі, з вікон якого відкривається неймовірний вид на велике озеро Заплавне, спуск до озера займе 2хв. Хороші сусіди, в швидкому доступі школа, дитячий садочок, кавярні, ресторани, СТО, супермаркети, вся необхідна інфраструктура розвинена. В кількох хвилинах густий сосновий ліс. На території розміщений будинок з гаражем та бомбосховищем. Літня кухня під реконструкцію, по периметру якої два підвальних приміщення, кожне з них розміром 5*6, також є скважина та криниця. Є окремий гараж з ямою, з заїздом з вулиці. На ділянці велика кількість фруктових дерев, виноградники. Перший поверх будинку розрахований на розміщення декількох автівок, бомбосховище, та дві господарські кімнати. На другому поверсі 4 кімнати, санвузол, і кухня-вітальня з каміном. Є можливість зробити третій, мансардний поверх. Великий та просторий двір правильної та зручної форми. Документи готові до продажу.

власник
Заплавна
rieltor.ua

Таунхаус розташований за адресою 5-й Східно-Дальний провулок. Автомобілем 10хв до м.Славутич (5,5 км). Таунхаус розрахований на дві сімї, одна половина вже здана.До будинку веде асфальтована дорога, поруч в пішій доступності Osocor Residence. На ділянці є каналізаційний переливний септик, скважина (питна вода), підключена електроенергія. Будинок утеплений, присутнє горище. Можливий торг

власник
5-й Східно-Дальний провулок, 2В
rieltor.ua

Будинок,кооператив «Околиця»поряд метро Бориспільська(7км.)на межі м. Київ, у садовому товаристві, в якому є голова, бухгалтер, електрик. Будинок з Газоблоку та утеплений,мінеральною ватою,побудований та введений в експлуатацію у 2023 році (первинне житло). Планування будинку:перший поверх-велика вітальня,кухня,санвузол,кімната,гардеробна.На другому поверсі: дві спальні кімнати(можна додати ще дві/три+сан.вузол) На ділянці септик,переливний з бетонними кільцями,ділянка 8 соток,15 кВт ( 3 фази) Біля будинку в 100 м невелике озеро,місця для риболовлі, 500 м ліс та інші озера. Гарне транспортне сполучення з Києвом,1500 метрів до автобусної зупинки, до метро Бориспільська 7 км!!! Скважина 75 м., електрика і сантехніка у будинку,інтернет(оптоволокно)! можливий обмін на авто, нерухомість Документи готові!!! Без комісії для покупця!!! Локація: 50.3491515, 30.6844906 РОЗСТРОЧКА для ВІЙСЬКОВИХ!!!

власник
lun.ua

Продам двоповерховий будинок у верхніх Бортничах з земельною ділянкою 10 соток. Будинок цегляний площею 208.9 кв.м., на другому поверсі має терасу, є підвал. Будинок потребує внутрішніх робіт. Асфальтований підїзд до будинку. Поряд школа, садочок, дитяча та доросла поліклініка, укр. та нова пошта, аптека та магазини. Громадський транспорт знаходиться в 5-10 хв ходьби від будинка. Ділянка знаходиться недалеко від лісу, озера. На всі питання відповім при зустрічі або по телефону. На карті - вул. Чкалова, 30а. Власник, без комісії. ПОСЕРЕДНИКІВ НЕ ТУРБУВАТИ.

власник
Продам участок з будинком від власника
olx.ua

Будинок за документами введений в експлуатацію, загальна площа-300м2, 6 кімнат, 3 с/у., поруч уся необхідна інфраструктура, до м. «Осокорки» - 1.5 км., поруч вул. Є. Чавдар, відстань до озера - 200м, вулиця закритого типу, газ біля ділянки. На ділянці розташований гостьовий будинок площею 45м2, повністю придатний до цілорічного проживання.

власник
Будинок 300м2 Осокорки, оз. «Мартишів»
olx.ua

Продаётся свой дом в Дарницком районе г Киев,4 км от метро Славутич,по ул.Центральная,на Фасадном приватизированным участке 4.5 сот.с кадастровым номером. Дом новый ,2019 года постройки,2 этажа ,с отличным, ремонтом.общей площадью 180 кв.м. 7 комнат, три санузла, тёплый пол,и полностью с мебелью.Разделён на три отдельные квартиры со всеми удобствами- одна часть 110 кв.м.+две квартиры по 35 кв.м. Все квартиры с отдельными входами.При желании всё можно обединить в единое помещение.Дом построен из газоблока толщиной 300мм,и утеплен пенопластом 100мм.Фундамент ленточный,глубина в земле 90 см ширина 50-60см.высота над землёй 65-70 см.На фундаменте монолитная плита толщиной 15-20см. Заливка фундамента, арматура и прочее имеется видео.Построен 3 этаж под мансарду полноценных 50 кв.м пока без ремонта с проведённой водой,канализацией,электричеством.Крыша трёхскатная,металлочерепица.Высота потолков 1 этаж 3м20см.второй этаж 2м70см.Мансардная часть высота по центру 3м40см,по краям 1м20см.Встроены проёмы для окон.В доме всего 21 высоких окон,что делает комнаты очень светлыми.Два септика с переливом+дренажная система. Электроэнергия три фазы 20 квт. Общий счетчик плюс отдельные счётчики на каждую квартиру. Скважины две- глубиной 73м и 12 м. Подвал 7 кв.м сухой,с бетонным перекрытием,используется для укрытия.Отопление электрокотёл.Газ по улице.Остановка автобусов в 2х минутах от дома, до метро 10 мин на автобусе,рядом маркеты,аптека,сто,новая почта.в пеший доступности пляжи на озёрах и Днепре. ОТЛИЧЫЙ вариант для жильё,под аренду,хостел,офис и прочий бизнес.Продаётся БЕЗ посредников.

власник
Продам дом Киев Дарницкий рон. Осокорки
olx.ua

УВАГА! Продаж від ВЛАСНИКА. З посередниками (ріелторами, брокерами, маклерами і т.п.) працюємо, але дзвоніть/пишіть, коли є РЕАЛЬНІ покупці. Квартира розташована у чудовому, обжитому і одночасно затишному мікрорайоні м. Києва за адресою вул. Бориса Гмирі, 9-В. 82,5 - загальна площа. 17,3 - спальня. 25,2 - велика кімната. 17 - кухня. До м. «Позняки» – 5 хвилин пішки (300-350 метрів). Торговий центр «Аладін» – 200 метрів. Магазин «Новус» – 250 метрів. Зовсім поруч (пішки) також «Епіцентр», «МЕТРО» та «Піраміда». «Скандинавська гімназія» – через паркан! Навіть учні початкових класів мають можливість ходити до школи самостійно. Дитячий садочок – 30 метрів від дому. 10 поверх (не останній). На поверху лише три квартири. Двір – закрита облагороджена та озеленена територія (вхід за електронним брелком; в’їзд – за телефоном). Продається з УСІМ, що на ФОТО: меблі у залі та спальні (Італія, масив та шпон горіха), паркет (дуб двох видів), двері (масив вільхи), кухня (масив дубу), диван та крісла (Італія, шкіра), італійські люстри, плита та вбудований холодильник ... У квартирі багато років ніхто не жив. Лише час від часу «витирали пил». Тому вона цілком придатна для переїзду фактично у день її купівлі. Ремонт у класичному стилі. Він буде актуальним ще багато років. Ну а для тих, хто забажає у майбутньому щось змінити, бонус – планування квартири дозволяє фактично за один день зробити з неї 3-кімнатну квартиру з окремими кімнатами. ВЛАСНИК!!! ДОКУМЕНТИ!!! БЕЗ КОМІСІЙ!!! !!!ОБМІН!!! Не виключається обмін КВАРТИРИ на КОТЕДЖ у київській області. Хто, скільки і кому буде доплачувати вирішимо згодом. Але просимо врахувати такі обмеження: - максимум 60 км від Києва; - мальовнича місцевість (щось на кшталт Процева, Кійлова, Лебедівки, Вишгорода, Кончі-заспи, Круглика …). Втім, інші варіанти теж розглянемо; - ремонт (це може бути як старий ремонт 10-15 років, так новий ремонт чи ремонт на заключних етапах); - розмір ділянки – чим більше, тим краще; - документи на землю та котедж мають бути у повному порядку. Свої варіанти на обмін вказуйте у Кабінеті або пересилайте на Вайбер чи Телеграм. Закордонна нерухомість теж розглядається!!!

власник
1145$ - 1 м / БЕЗ % / Позняки / Гмирі / 2-к 83/43/17 / РЕМОНТ / МЕБЛІ
olx.ua

Продається земельна ділянка з будиночком від власника, яка розташована не березі обвідного каналу в м. Києві, Дарницький район, Славутич- садове товариство «Південне», за адресою садова вулиця 167, це 3 км від станції метро Славутич та 5 км від станції метро Осокорки. Ходить маршрутне таксі до метро. Площа земельної ділянки 5.5 соток, асфальтований під’їзд до самих воріт, від основної дороги (вул. Центральна) до ділянки 150-200 метрів. Частина ділянки це берег обвідного каналу, є можливість за рахунок цього збільшити ділянку та зробити власний невеличкий оазис на берегу. Є можливість підключення газу, встановлений новий трансформаторну підстанцію. Неподалік ресторани, АТБ, торгові комплекси. На ділянці яма септик, є скважина, проведено світло. По документах окремо ділянка та садовий будинок (є вся технічна документація і можливість побудувати новобудову). Все повністю готово для укладання договору-купівлі продажу. Один власник. Продаж від власника без комісії.

власник
Продаж від власника земельної ділянки з будинком м. Київ, м. Славутич
olx.ua

Київ, Дарницький район. 4 км. від метро Славутич. Приватний будинок має 3 спальні та одну загальну кімнату з каміном. 2 повноцінні санвузли. 25 кВт електроенергії, 3 фази. 2 балкони, тераса, камін. Утеплене горище. Парковка у дворі на 4 авто. Автополив Hunter, автоматичні ворота, охоронна система Ajax, ковані грати на вікнах, швидкісний інтернет оптоволоконний. Бойлер 150л Gorenje. Тепла інфрачервона підлога у всіх кімнатах будинку. Технічний будиночок з погребом та воротами. Вольер з утепленою будкою для собаки. Автомоний септик. Меблі по домовленості. Біля річки Дніпро. Поруч пляжі, дитячий майданчик, магазини, пошта. Декілька виїздів до міста. Всі документи наявні. Будинок введений в експлуатацію. Один власник. Швидкий продаж. Можливо термінове заселення.

власник
Приватний будинок. Осокорки, 84-а Садова
olx.ua
1 - 24 з 74 результатів

Популярні запити