Продаж одноповерхового будинку з ремонтом та меблями в с.Петропавлівська Борщагівка. Будинок будувався для себе. Затишний, компактний будинок в 4-х кілометрах від Києва. При будівництві та внутрішньому оздобленні будинку використані якісні матеріали. По периметру ростуть красиві 5 метрові туї (всього 63 дерева) і велика кількість троянд. Планування будинку: - 1 поверховий будинок; - загальною площею 135 м2; - веранда 8.5 м2; - передпокій 14.9 м2; - гостьова 18.8 м2; - ванна кімната 8.4 м2; - господарська спальня 23.6 м2; - кабінет 17.3 м2; - кухня-студіо 37.2 м2; - комора 5.1 м2. - є погріб-бункер; - гараж; - майстерня. Технічна частина будинку: - будинок опалюється двома варіантами на вибір; - електричним котлом або 2) газовим (Vaillant двухконтурний); - по всьому будинку розведена система "тепла підлога"; - електрика 3 фази, загальна 21 кВт; - проведена сигналізація; - 2 вигрібні "септик" ями обємом 12 м.куб; - продумане водовідведення з даху (окремі ями); - вікна 5-ти камерні «Salamander Streamline 76мм, клас енергоефективності А++; - висота стель 3.20 м.; - генератор 8кв, стабілізатори на кожну фазу. Меблі: - вбудовані шафи, шкіряні дивани, деревяні ліжка, кухня, обідній стіл. Побутова техніка: - два холодильники, кондиціонери, кухонна плита, пральна машина,духова шафа, телевізори, від світових брендів Bosh, Gorenja, Philips, Samsung, LG, Braun і 3, паровий бокс Devit. Ділянка: - 8 соток доглянутої землі з насадженнями і системою мікрополиву. Ділянка правильної форми, асфальтована дорога, чуйні сусіди, На ділянці росте: малина, смородина, полуниця, яблуня ігруша. (бонусом 1,5 сотки прибудинкової території). Інфраструктура: - за 2 хвилини пішки дитячий садок і ліцей №1, через дорогу парк, дитячий майданчик, спортивний стадіон, боксерський ринг. Секції футболу, дзюдо і танців. За 1 хвилину їзди магазин Фора і Спортлайф, за 10 хвилин їзди Епіцентр і Ашан. Пишіть або телефонуйте! Оперативний перегдяд! Запрошую на перегляд затишного та компактного 1-но поверхового будинку в 4-х кілометрах від Києва. #A3581

генератор
Петропавлівська Борщагівка
rieltor.ua

Будинок по вулиці Європейська. с. Мила Бучанський район Київ - 15 хв У продаж пропонується чудовий 2 поверховий будинок 240 кв.м., на земельній ділянці 18 соток, із незавершиним будівництвом за адресою: Київська область, Бучанський район, село Мила, вулиця Європейська. Будинок з терасою та гаражем, електрика - 15кВт (3 фази), будувався для себе: стіни - газоблок, дах - німецька черепиця, перекриття - залізобетонні, сходи - залізобетонні, камін, свердловина - 85 м, питома теплова путужність на опалення - 30 кВт. Будинок, має чотири входи, складається з двох поверхів: Перший поверх: гараж із входом в будинок, велика вітальня, кухня з виходом на терасу, кімната, санвузол, хол, комора та топочна. Другий поверх: дві спальні, кабінет, гардеробна та санвузол. Горище. Під час військових дій будинок зазнав невеличкі ушкодження, які виправляються за рахунок заміни на нові будівельні матеріали. Прекрасна інфраструктура: супермаркет, центр медобслуговування, школа, дитсадок, аптека. Поруч парк, ліс озеро та річка.

можливий продаж по єОселя
Європейська, 60
rieltor.ua

Продам дом по адресу Огуречная 43, Подольский район - отличный дом в черте города Шикарный 2 х-этажный кирпичный дом в СО «Арсеналец», в экологично чистом районе. Отличное предложение на рынке недвижимости. Отличный дом в черте города, дом построен с газоблока. Электричество, канализация и вода в доме. На первом этаже 100м2 кухня гостиная есть санузел и гардеробная, На втором этаже 4 комнаты, санузел гардиробная. На участке по окончании строительства будет тратуарная плитка и чернозем. Также будет зона барбекю. Живописная природа 1000 метров от леса и озера, отличные соседи. Не упустите свой шанс и приобретите для своей здоровой жизни и комфорта, уникальный дом. Развитая инфраструктура рядом школы, детские сады, супермаркеты, ТРЦ Лавина, Ретровиль. Отличная транспортная развязка до метро Сырец, Нивки 10 минут транспортом. 2 этажа 240/100/100. Участок 6 соток под садоводство.

Огіркова, 43
rieltor.ua

Три причини, чому варто обрати саме дуплекс замість квартири: -власна ділянка, де вистачить місця на два авто, зелений газон та майданчик для відпочинку -лише один сусід через капітальну стіну -значно більша загальна площа за такий саме кошт. Відкладіть буденні турботи і просто зараз перегляньте, можливо, свою ідеальну оселю в Оболонському районі столиці. Пропоную купити двоповерховий дуплекс в котеджному містечку з охороною "Чорнобилець урочище Оболонь", що на березі Дніпра. Дуплекс побудований у 2022 році з керамоблоку з зовнішнім базальтовим утеплювачем, та має наступні технічні параметри: -два поверхи -ділянка 2.1 сотки -загальна площа 155 кв.м -газон з автополивом -автоматичні розсувні ворота -навіс для двох авто -два чималих балкони -закінчений ремонт та меблі -система рекуперації з підігрівом -тепла підлога та кондиціювання -сигналізація -власна свердловина на 72 м Тож, якщо стоїте перед вибором у якому саме ЖК купувати квартиру: "Obolon Residences", "Smart Obolon Plaza", "Obolon Plaza", або Парк Стоун, спочатку завітайте до нас, щоб порівняти та переконатися, які саме переваги очікують на вас! Запрошую на перегляд будиночка у затишному місці на березі Дніпра у зручний для вас час! Замовте перегляд сьогодні, за телефоном, що під цим оголошенням і вже завтра станьте щасливим власником, вдало вклавши свої заощадження! Скористайтеся нагодою купити дуплекс за державною програмою кредитування Є-Оселя! Тільки до кінця цього року є шанс отримати пільговий кредит для будинків не старше трьох років в Києві!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Вулиця Лінія 5
rieltor.ua

Відділ продажу! Пропонуємо вашій увазі нові сучасні будинки (таунхауси) ЖК PokrovSky в Чабанах, Фастівського р-н, Київської обл. В 10 хв від метро Теремки. Будинки побудовані виключно з якісних матеріалів. Характеристики будинку: - загальна площа будинків 115м2. - земельна ділянка від 1.7-3.5 соток. - побудовані з газоблоку 300мм; - утеплення мінеральна вата 100мм; - на території котеджного містечка 20 будинків. ЖК закритого типу: - автоматичні відкатні ворота; - власна парковка; - гостьова парковка; - відеоспостереження; - охорона території; - в ЖК власне невеличке озеро; А саме головне це доступність до столиці! Пропонуємо вам 3 варіанти будинків: -Black box (чорновий стан, після будівельників); -White box (чистове оздоблення); -Авторський проект (будинки з ремонтом); ЖК на етапі завершення! Вся інфраструктура в пішій доступності: школа, садочки, магазини, супермаркети, фітнес зали, зупинка громадського транспорту, кафе, ресторани та інше. Для додаткової інформації та організації перегляду звертайтесь. З повагою Богдан!

можливий продаж по єОселя
Покровська вул. (Кірова), 112
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ!!! Академмістечко Будинок 81,7 м кв Гостомельська, 33 Зелений спальний район Метро Академмістечко 15 хв пішки Ділянка 8 сот Будинок 81,7 м кв Під ремонт. Поруч: ТЦ Лавіна Зупинка транспорту 2 хв Магазини Ресторани Школи Дитсадки Нова пошта Rozetka Ліс Без комісії 25 000$ або найкраща пропозиція Телефонуйте!!! 098 964 17 07 Павло

Гостомельська вул., 33
rieltor.ua

Будинок з басейном в закритому кооперативі. Бориспільський р-н м.Осокорки/Славутич 10 хв. По вулиці Центральній до закритого Садового товариства Лелека 7 км . вул. Сонячна 52 Двоповерховий садовий будинок с басейном . / 2015 р. було оновлено. 206 /102 / 28 кв.м. Ділянкою 9 соток / призначення для ведення садівництва / 3220882600:04:002:0516 Висота стелі h = 2.90 m Перший поверх: Передпокій Вітальня с діючим каміном 40 кв м Кухня / Обідня зона ( 28 кв м ) має вихід на заскелену терасу у двір. Санвузол Душ / сауна / басейн вихід на терасу. Другий поверх : • Дитяча кімната 15 кв м с санвузол с душем , гардероб. • Спальня Батьків 22 кв м з ванною кімнатою 5 кв м , яка має вихід на невеличку терасу. • Санвузол с душем . • Спальня 13.4 кв м • Спальня 13.7 кв м • басейн 6х3 м с підігрівом • Газове опалення Vaillant • Насосна станція Pedrollo • Три фази ( 17 кВт) для зарядки на електромобіль • Генератор на 7 кВт. • Авто полив • садовий будинок 20 кв м • Дитячий майданчик • Автоматичні ворота • Парковка відкрита на три авто і під навісом на два . Поруч супермаркет Фора , вантажне відділення Нової почти 1 , стадіон "Лівий беріг" комплекс з тренажерним залом,більярдом та басейнами в 300 метрах.

можливий продаж по єОселя
Сонячна, 52
rieltor.ua

Продам будинок с.Рожни Земельна Ділянка 23 сотки , доглянута! Засаджена різними культурами, молоді плодові дерева, квіти та кущі. На ділянці є металевий гараж. При бажанні ділянку можна розділити на декілька частин, фасад дозволяє. Будинок з міцним фундаментом, 2 поверховий, підготовлений для ремонту, перший час можна жити. Знаходиться поряд з центром села! Дорога до Києва займає 25 хвилин по чудовому асфальту. Гарний варіант за доступною ціною!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Свободи, 21
rieltor.ua

Без % !!!Терміновий продаж!!! Відмінний 2-х пов. житловий будинок з оздобленням в мікрорайоні Віта-Литовська, на вул. Клавдії Радченка, Голосіївський район, Київ. Будинок заходиться на ділянці 5 соток, загальною площею 188, 9 м2. Будинок з оздобленням, потребує косметичний ремонт. (Без сантехніки), є кухонні меблі з побутовою технікою: плита, духовка, витяжка, посудомийна машина, водяна підлога, що підігрівається, освітлення, на 1-му поверсі на підлозі плитка та на 2-му поверсі паркетна дошка (дерево). Металопластикові вікна. Є електричний котел, накопичувач води, та фільт для води. Склад приміщень: передпокій, гардеробна, котельня, ванна кімната, кухня-зал з діючим дровяним каміном, 2 гаража. На другому поверсі знаходиться 3 кімнати з великими вітражними вікнами. Будинок цегляний, теплий, електрика 12 кВт, опалення, електричні конвектори, скажина, септик, вуличний басейн, бесідка. Будинок знаходиться на 5-ти сотках, але на одній території з клубном будинком на 10 квартир на загальній територіі 30-ть соток, де є альтанка для відпочинку, бесідка барбекю та майданчикдля спортивного відпочинку, садом та примикає до водойми. 5 соток - під індивідуальний будинок, 25 соток - під клубний будинок. Дуже зручна локація : до столичного шосе 5 хв. на машині, пішки приблизно 15 хв. та до Печерська всього 15-20 хвилин. Зупинка громадського транспорту та маршруток біля ресторану Фабіус. Є відео по запиту. Показ за домовленостю, для покупця Без комісії!

можливий продаж по єОселя
Клавдії Радченко вул., 18
rieltor.ua

Як часто Ви ловите себе на думці, що Вам вже тісно та потрібна ще одна кімната? Або поверх? Або робочий кабінет і місце де ніхто не буде стояти над головою? У цих сучасних будинках такі думки Вас не відвідуватимуть взагалі! Дозвольте познайомити Вас з сучасними і стильними будинками в стилі хай-теку. Будинки побудовані в 2020 році, абсолютно нові і чекають на своїх господарів)) Хто ідеальний клієнт і цільова аудиторія? Звичайно найращий зять і любляча теща))) Чому б ні? Представимо на хвилинку ситуацію, коли один без одного жити просто не можуть… Та ще й на відстані! А тут джекпот – два абсолютно окремих ізольованих один від одного будинка зі своєю територією, ланшафтом, місцями для автомобілей і т.д. І що найважливіше – тещі можливо махати ручкою з власного будинку не перетинаючись з нею на своїй території Представили ситуацію? Я також)) Невеликий абсолютно відсоток саме цієї цільової аудиторії, але я завжди вірю в чудо)) Якщо серйозно і по пунктах про перевагу життя в будинках: 1) будинки знаходяться в Києві, Голосіївський район, 2,4 км від станції метро «Васильківська», а це означає мінімальну кількість потраченого часу і енергії в пробках якщо порівнювати їх з будинками за межею міста (який найцініший актив в кожної людини на планеті? Вірно – час/время/time) 2) будинки сучасні, нові, будувались для себе і під власні потреби, а це ознака того, що зроблено все якісно і відповідально (хто розуміється в будівництві і нерухомості обовязково це поміть) 3) дуже конкурентна ціна вартості за м2 якщо порахувати в 2023 році можливість купити земельні ділянки і спробувати самому побудувати (і до того ж це знову згаяний час на будівництво, ведення в експлуатацію і т.д.) 4) в порівняні з квартирою у тебе цілий список переваг: а) чисте повітря б) власна територія в) не має сусідів зверху і знизу, які люблять послухати музику і вияснити хто кому лікар саме після 23.00 г) величезна тераса, на які ти можеш робити і барбекю і шашлики і загорати і багато інших приємних речей д) тобі не потрібно дотримуватись комендантської години (на своїй території комендантська година не працює) і хвилюватись за обмеження при посиленні заходів проти короновірусу і т.д. е) в будинку відкривається можливість завести домашніх улюбленців для тих, хто не може дозволити жити з тваринками під одним дахом є) саме ти керуєш своїм життям без огляду на сусідів, комунальні служби, певні обмеження і т.д. Характеристики будинків Будинок номер 1: - площа 395 м2, житлова 237 м2, кухня 54,5 м2 - площа ділянки – 6,1 сотки - 2 поверхи + сауна + тераса - 3 спальні, кабінет, додаткові приміщення - ціна - 399 000$ Будинок номер 2: - площа 349 м2, житлова 181 м2, кухня 52,3 м2 - площа ділянки – 4,2 сотки - 2 поверхи + тераса - 3 спальні, кабінет, додаткові приміщення - ціна - 299 000$ Локація об’єктів знаходиться в Києві та ще й в одному з найрозвиненіших районів столиці – в Голосіївському районі. Поруч найвідоміша і найсучасніша локація Києва – ВДНГ! Це тисячі квадратних кілометрів лісу, найсучасніших атракціонів для Ваших дітей і членів сімї. Поруч сучасні житлові комплекси, школи, садочки, спортивні центри і клініки і т.д. Ціна будинків без комісії для покупця! Право власності на будинки і землю на руках! Телефонуйте і записуйтесь на перегляд))

Павла Потоцького вул.
rieltor.ua

Прямий продаж від забудовника, без комісії Київ Дарницкий район Осокорки метро Славутич 8 км. Продаж 2х поверхового будинку з ремонтом у закритому сучасному котеджному містечку у якому 6 окремих будинків та 3 дуплексі на 6 власників, які також є в продажі. Площа будинку 145м2 . Ділянка - 4 сотки. У кожного будинка та дуплекса є власна свердловина, септик, єлектрика зі своїм лічильником, інтернет оптоволокно, приватизована ділянка землі з кадастровим номером . 1й поверх Тамбур – 4,40 м² Кабінет – 15,2 м² Хол та сходи – 7,60 м² Кухня-студія – 34,20 м² Ванна кімната – 6,10 м² Всього – 67,5 м² 2 поверх Спальня – 16,10 м² Спальня – 17,10 м² Спальня – 18,50 м² Хол – 4,40м² Ванна кімната – 7,80 м² Всього – 63,9 м² КОМУНІКАЦІЇ: -Каналізація: септик із переливом 2 кільці -Свердловина: до 70 м -Електроенергія: 5 кВт з можливістю розширення. Котеджне містечко огороджене , охорона та відеонагляд цілодобово, широка вулиця з бруківки. При під"їзді зроблена нова асвальтована дорога. Район новий та сучасний. Навколо нові сучасні будинки. У пішій доступності 2 озера, де дозволена безкоштовна риболовля, також у містечка є домовленість з Осокор Резиденс (зона з альтанками ) для безкоштовного відвідування їхньої території та купання в озері повністю очищеній від рослин із твердим дном (без займання лежаків). Будинки та дуплекси виконані у сучасному дизайні з надійних матеріалів, В цьому місці швидкий розвиток району. Поряд містечко Лагуна. ІНФРАСТРУКТУРА: -Вихід до озера -Ресторани -Кафе -Дитячий садок Дочки та Синочки -Поруч комплекс для відпочинку Осокор Резіденс із басейном, зоною барбекю та активними видами відпочинку Матеріали будівництва: Фундамент: опорна пята, стрічковий фундамент, монолітна плита Стіни та фасад: Керамоблок 250мм, Утеплювач: Мінеральна вата 100мм, фасад нано-силіконова штукатурка та Керамограніт. Покрівля: Фальцева покрівля з оцинкованої сталі з матовим полімерним покриттям, товщиною 0,5 мм Утеплювач: Мінеральна вата 200мм Перекриття: Залізобетонні міжповерхові перекриття Вікна: Металопластикові вікна з профілю Salamander Bluevolution 82 з протизламною фурнітурою. Двері: Бронідвері з декаративним облицюванням Електропостачання: прямі договори ДТЕК Водопостачання: Власна скважина, глибиною 70 метрів Каналізація: Подвійний септік Територія: Закрита територія з охороною та відеонаглядом Матеріали: В будівництві використовувались екологічно чисті Преміум якості

можливий продаж по єОселя
Лугова вул., 9
rieltor.ua

Прямий продаж від забудовника, без комісії Київ Дарницкий район Осокорки метро Славутич 8 км. Продаж 2х поверхового будинку/дуплекс в закритому сучасному котеджному містечку у якому 6 окремих будинків та 3 дуплекси на 6 власників, які також є в продажі. Площа будинку 130м2 . Ділянка - 3 сотки. У кожного будинка та дуплекса є власна свердловина, септик, єлектрика зі своїм лічильником, інтернет оптоволокно, приватизована ділянка землі з кадастровим номером . 1й поверх Тамбур – 4,00 м² Хол – 3,70 м² Кабінет- 9,00 м² Кухня-столова- 38.00 м² Тех.приміщення – 7,00 м² Всього – 61,7 м² 2 поверх Спальня – 15,9 м² Спальня – 13,1 м² Спальня – 11,3 м² Хол – 5,00м² Санвузол – 7,90 м² Всього – 53,2 м² КОМУНІКАЦІЇ: -Каналізація: септик із переливом 2 кільці -Свердловина: до 70 м -Електроенергія: 10 кВт з можливістю розширення. Котеджне містечко огороджене , охорона та відеонагляд цілодобово, широка вулиця з бруківки. При під"їзді зроблена нова асвальтована дорога. Район новий та сучасний. Навколо нові сучасні будинки. У пішій доступності 2 озера, де дозволена безкоштовна риболовля, також у містечка є домовленість з Осокор Резиденс (зона з альтанками ) для безкоштовного відвідування їхньої території та купання в озері повністю очищеній від рослин із твердим дном (без займання лежаків). Будинки та дуплекси виконані у сучасному дизайні з надійних матеріалів, В цьому місці швидкий розвиток району. Поряд містечко Лагуна. ІНФРАСТРУКТУРА: -Вихід до озера -Ресторани -Кафе -Дитячий садок Дочки та Синочки -Поруч комплекс для відпочинку Осокор Резіденс із басейном, зоною барбекю та активними видами відпочинку Матеріали будівництва: Фундамент: опорна пята, стрічковий фундамент, монолітна плита Стіни та фасад: Керамоблок 250мм, Утеплювач: Мінеральна вата 100мм, фасад нано-силіконова штукатурка та Керамограніт. Покрівля: Фальцева покрівля з оцинкованої сталі з матовим полімерним покриттям, товщиною 0,5 мм Утеплювач: Мінеральна вата 200мм Перекриття: Залізобетонні міжповерхові перекриття Вікна: Металопластикові вікна з профілю Salamander Bluevolution 82 з протизламною фурнітурою. Двері: Бронідвері з декаративним облицюванням Електропостачання: прямі договори ДТЕК Водопостачання: Власна скважина, глибиною 70 метрів Каналізація: Подвійний септік Територія: Закрита територія з охороною та відеонаглядом Матеріали: В будівництві використовувались екологічно чисті Преміум якості Прямий продаж від забудовника

можливий продаж по єОселя
Виноградная, 9
rieltor.ua

Київ Соломянський район Жуляни Закрите котеджне містечко Продаж будину 200м2 на ділянці 10 соток, ділянка має власний вихід до води Побудований з цегли товщина 380мм.+утеплений мінватой 100мм. Комунікації заведені та розведені, електрика 15 квт.прямий договір дтек, септик, свердловина. Будинок підготовлений під чистовий ремонт Прямий продаж від забудовника, без комісії

можливий продаж по єОселя
Нова вул.
rieltor.ua

Пропонуємо придбати каркасний будинок з банею на ділянці 10 соток під житлову забудову в селищі Литвинівка, Вишгородського району, Київської області. Відстань до площі Шевченка в Києві 33 км. До асфальту 150 метрів хорошої грантової дороги. Ділянка правильної форми, розташована на піднесенні з панорамним видом. Сусіди з одного боку (поки що не будувалися), з трьох сторін чудовий краєвид, поле, гай. Поруч є ліс та озеро. Спокійне місце без міської метушні та автомобільного трафіку. Будинок 2021 року виготовлення, без внутрішнього оздоблення, утеплений мінеральною ватою (200 мм стіни, 250 мм дах), будувався для себе. Для цілорічного проживання, роботи виконувались спеціалістами у своїй справі з дотриманням всіх норм. Загальна площа головного будинку 72 кв.м., складається з: двох спалень, кухні-вітальні, сан-вузла та коридору. Також є крита тераса з прекрасним видом на схід. Фундамент - бетонні палі, фасади та покрівля - профільний лист. Електрика на ділянці, встановлений лічильник, потужність 5 кВт з можливістю збільшення за потреби (потужності є). Свердловина відсутня, у сусідів вода на глибині до 35 метрів. Також на дільниці збудований купольний будинок на бетонній плиті площею 27 кв.м., в якому планувалося розміщення бані з панорамним вікном. Пропозиція без комісії для покупця.

Тараса Шевченка, 199/1
rieltor.ua

Уявіть свій затишний безпечний і повністю готовий для життя будинок за містом в мальовничому місці і з виходом до річки! Село Тарасівка, Фастівський район, всього в 20 хвилинах машиною до Кільцевої дороги. Одноповерховий будинок загальною площею 126,3м2, житловою 69,3м2 з ергономічним плануванням – зони загального користування відокремлені, спальні кімнати спроектовані таким чином, щоб можна було відпочивати і не заважати один одному. Матеріал будівництва стін будинку газоблок з утепленням мінеральною ватою. Стеля і підлога також утеплені. Чудові теплоізоляційні якості будинку. Вікна Rehau Euro 70. Ділянка землі 14 соток, як бонус – вихід до річки з охоронною зоною, яка не буде забудована. На ділянку завезено якісний грунт, розбито плодоносний сад з кущами і деревами малого догляду. В будинку організовано 3 входи – центральний від в’їзду, вихід у мальовничий регулярний сад з альтанкою і прудиком з водоспадом. А також вхід в господарське приміщення, де встановлені бойлер на 200 літрів ТМ Drazice Чехія, італійський гідроакумулятор на 200 літрів. В передпокої, на кухні і у санвузлах тепла підлога ТМ Devi (Данія). Оздоблення будинку виконано з якісних матеріалів, міжкімнатні двері і меблі виготовлялись на замовлення. Всі кімнати повністю обладнані всім необхідним для життя. Майстер спальня з санвузлом і гардеробною, дитячі також окремо з власним санвузлом. Зручний кабінет для роботи вдома, а також багато додаткових місць для зберігання речей. До будинку асфальтований під’їзд, паркувальна зона для двох машин у дворі з відкатними воротами. Газони з блоком управління автополивом на 4 зони ТМ HUNTER. Також для комфорту проживання облаштована свердловина глибиною 25 метрів з джерельною водою, встановлено глибинний насос ТМ IBO. Септик на два колодязя на 10м3 (викачка 1 раз на рік). А для безпеки встановлена система відеоспостереження і сигналізація – ТМ AJAX. Цей будинок був створений для власного проживання, а не для комерційних цілей. Тому в будівництво і ділянку вкладено всю любов і бажання створити гармонійний особистий простір. Завітайте на перегляд і дізнайтесь ще багато цікавих і важливих подробиць. Без комісії для покупця!

ексклюзив
Могили Петра, 11
rieltor.ua

Краща пропозиція в передмісті! Будинок введений в експлуатацію, присвоєна поштова адреса. Чудовий двоповерховий будинок у безпосередній близкості до Голосіївського району, в с. Гатне. Будинок будували для себе, стіни - газоплок, цегляні перестінки, вікна LowE, криша Б/Ч Тегола Master J122, заведена електрика 12 квт, є скажина 50м, та септик. Планування будинку додаю до об`яви. Чудова локація, хороший під`їзд, органічна ділянка 6 соток у приватній власності.

можливий продаж по єОселя
Археологічна вул.
rieltor.ua

Продаж таунхауса в лісовій частині міста Ірпінь. Чудове розташування. Закритий передній та задні двори. Є паркомісце для авто. Будинок газифікований. Комунікації центральні: світло 3 фази 16 кВт, газ, вода, каналізація. В будинку три окремі кімнати. Одна спальня з виходом на балкон. Кухня - вітальня 20 м2. Сходи бетонні, виведені на третій (мансардний) поверх. На мансарді можна зробити додаткову одну або дві кімнати (за бажанням). Висота стелі дозволяє зробити повноцінний житловий поверх. Утепелення даху - мінвата 20 см. В будинку виконані такі роботи: чистова щтукатурка стін. Розведене опалення по кімнатам та зроблені виводи під радіатори. Встановлено газовий, двухконтурний котел. Залита стяжка підлоги. Зручна інфраструктура поруч. Сосновий ліс поруч з будинком. Без комісії для покупця. Перегляд в зручний час.

ексклюзив
Київська вул., 88/8
rieltor.ua

Продається будинок площею 155м2 на земельній ділянці 5.5 сотки з індивідуальним газовим опаленням в комплексі з закритою територією. В будинку виконаний сучасний ремонт в світлих тонах, встановлена техніка на кухні. Планування будинку: - на першому поверсі просторий хол, гостьова кімната, сан.вузол та велика простора кухня-вітальня з каміном та виходом на криту задню терасу - на другому поверсі три спальні, гардеробна та майстер спальня з власною гардеробною та ванною кімнатою Матеріали будівництва: - побудований з червоної керамічної цегли, утеплений 10см - власна свердловина 52м та септик - заведено газопостачання - є відкатні ворота Особлива увага цього будинку до його прибудинкової території, такого Ви точно ніде не бачили, є нижня крита тераса з будинку та верхня оглядова тераса з плодовими деравами. Дуже цікавий та стильний варіант будинку, тому телефонуйте, домовимося про перегляд

Панська вул.
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі просторий та якісний будинок на Софіївській Борщагівці. Площа цього затишного будинку становить 151 квадратний метр, а площа ділянки, на якій він розташований, — 5 соток. Дім розташований на тихій вулиці з хорошими сусідами. Поруч знаходяться дитячі садочки, школи, супермаркети, медичні заклади, аптеки, спортивні та дитячі майданчики. Громадським транспортом можна дістатись до метро “Академмістечко”, “Житомирська” або “Теремки” всього за 15-20 хвилин. У дворі будинку висаджено фруктові дерева, а також є простора крита тераса, де можна приємно проводити час з родиною та друзями. В самому будинку зроблений новий якісний ремонт, встановлені теплі підлоги, а також є фільтр на воду, що забезпечує комфортне життя. В будинку є: • 4 спальні кімнати, кожна з яких має власну гардеробну • простора кухня-вітальня • 2 санвузли • тераса, де можна насолоджуватись свіжим повітрям Будинок був споруджений для себе, тому з моменту його зведення в ньому проживала лише одна сім’я. Оперативний перегляд! #A3722

Софіївська борщагівка
rieltor.ua

Без % Відмінне місце розташування до метро Осокорки 1, 9 км, в пішій доступності вулиці Ващенка, Чавдар. Будинок основний - 200 кв.м під чистове оздоблення, 5 хвилин від метро Осокорки. Можна заходити на ремонт. На першому поверсі - простора кімната вітальня (51, 8), кімната ( 11, 6), гардеробна (8, 7), тамбур (6, 3), санвузол (9, 6). На другому поверсі - чотири спальні, гардеробна, санвузол, коридор. З другого поверху вихід на простору терасу. Будинок гостьовий 100 кв. м. з ремонтом, меблями, технікою. На першому поверсі - гараж (25, 5), тамбур, коридор, санвузол, котельня. На другому поверсі простора кухня вітальня (21), дві окремі кімнати. Територія - 9 соток, огороджена парканом, паркінг на 2 авто. До будинку підведені всі необхідні комунікації: електрика, свердловина, септик. Будинки збудовані з якісних матеріалів, енергозберігаючі вікна. Вулиця тупікова з виходом до озера. Поряд розвинута інфраструктура (зупинки громадського транспорту, школи, дитячі садочки, магазини, супермаркети). Поряд з будинком три озера Небреж, Тягле, Мартишів з пляжами. Мальовничі місця еко-парку Осокорки з лісом та квітковими луками.

ексклюзив
Садова вул., 53а
rieltor.ua

Продаж Будинку в м. Бровари, вул. Зелена 33 Будинок розташованій на спокійній та тихій вулиці. Одноповерховий Будинок площею 152м2 Розташований на ділянці 5,6 соток. Центральне водопостачання та водовідведення Світло 15кВат, газ , інтернет, а також додатково є свердловина. Планування будинку: велика кухня-студія з окремим виходом, кабінет, бойлерна, кімната для гостей, дитяча кімната та велика спальня для батьків з власною гардеробною, а також два санвузли. Ділянка огороджена парканом та має відкатні ворота, вимощена тротуарною плиткою стоянка для двох автомобілів. Ціна 10 000$ З Торгом Тетяна 063 584 36 05

Зелена вул., 33
rieltor.ua

Цей красень продається в тихому спокійному районі Броварів. Побудований з Газа блоку,утеплений.Загальна площа 254 кВ.м,має три поверхи .Розташований на ділянці 5 соток .Ділянка повністю огорожена ,має відкидні автоматичні ворота,вимощена тротуарною плиткою та засіяна газоною травою . Передня частина ділянки має стоянку для двох автомобілів.На задньому дворі достатньо місця щоб встановити альтанку та зону барбекю.Уявіть як ви з родиною насолоджуєтеся вечорами у власному дворі. В будинку є всі необхідні комунікації: світло 16 кват,центральне водопостачання та водовідведення.Саме головне є газ. Будинок має зручне функціональ планування це 5 кімнат,2 санвузла,кухня,велика зала з каміном,та цокольний поверх з високою стелею 3м. В будинку розведена тепла підлога.На першому поверсі повністю,на другому частково.Отоплення газове, встановлено котел Висман.Також є фільтра для первинної очистки води . Ви можете не хвилюватися за свій будинок,тому що тут є охорона Комкон та відеонагляд. Тут ви в безпеці. На першому поверсі з коридора ви заходите у просторий хол з великими вікнами та каміном. Теплі мякі кольори меблів та декору створюють комфорт і затишок в будинку. Праворуч є гостьова кімната 18 кВ.м,яку можна використовувати як кабінет.Загальний санвузол з душем.Кухня оздоблена сучасною вбудованою технікою та виготовлена з вологостійких якісних матеріалів. Другий поверх має три окремі кімнати.В кожній є велика шафа двоспальне ліжко та дві тумби Санвузол загальний має ванну ,туалет,мийку та меблі. Третій поверх мансардний.Кімната світла має два вікна.Тут можна зробити бібліотеку або спальню. Будинок новий, введено в експлуатацію.Продаж з сучасним ремонтом,меблями і технікою Вартість будинку 290000 доларів США. Швидко покажу Дзвоніть сьогодні 0634050861 Анна

можливий продаж по єОселя
Покровська, 7
rieltor.ua

Терміново продам будинок в Броварах!!! Працюємо за всіма державними програмами!!! Будинок будувався для себе, дотримуючись всіх технологій будівництва. Загальна площа 192 м.кв. Має 2 поверхи. Розташований на ділянці 5 соток. Повністю огороджений парканом має ворота та стоянку для кількох автомобілів. Встановлено великий вольєр для собаки. Планування території дозволяє облаштувати двір за власним бажанням. В дворі ростуть молоді плодові дерева і виноград. Цокольний поверх (підвал) служить бомбосховищем, що є дуже важливим сьогодні. Проведено всі комунікації: вода, розводка світла. Стіни побудовані з Газа блоку, утеплені, декоровані силікатною цеглою з дуже якісним виконанням. Підлога утеплена стіродуром і розведений підігрів по всьому 1 поверсі (4 контури). Між поверхами бетонні плити. Комунікації: Електропостачання - 10 кВт (3 фази) лічильник день/ніч. Опалення газове (двух контурний газовий котел). Центральне водопостачання та водовідведення, дренаж. Планування будинку: вхід - ґанок 4 м.кв. Дальше широкий просторий коридор з сходами на другий поверх, велика кухня-студія 30 м.кв, велика кімната, яка може використовуватися як кабінет або спальня, простора ванна кімната. На другому поверсі три окремі спальні кімнати, велика ванна кімната з гардеробною. В будинку зроблений якісний ремонт, робився поступово: на першому поверсі ремонту 5 років і вбудованій кухні, на другому поверсі не більше 2 років. До м.Києва 20 хв на авто. Вартість 148000 доларів США Дзвоніть Швидко покажу 0634050861 Анна

можливий продаж по єОселя
Покровська, 31
rieltor.ua

ЕЛЕКТРИКА ПОСТІЙНО Є, АРТЕЗІАНСЬКА СКВАЖИНА!Пропонується автономний будинок(дуплекс). Система розумний будинок ViCare Viessmann. Vitoconnect Viessmann. Керування теплою підлогою Danfoss icon. Система захисту від протікання води Tervix.Система очищування та помякшення води Viessmann Aquahome 17.Тепловий помпа Viessmann Vitocall 200s з вбудованим електрокотлом Viessmann.Бойлер догрів води Viessmann.Система підтримки тиску води в кранах Dab.Стабілізатор на кожну фазу Elex. Дизельний генератор MDA 9000SE з автозапуском і ABP.Зарядка для електро машини.Високошвидкісний інтернет. ТОРГ

можливий продаж по єОселя
генератор
Прибережна, 3
rieltor.ua
1 - 24 з 14 560 результатів

Популярні запити