Пропонується чудовий будинок у селі Щасливе, що розташоване в Бориспільському районі Київської області. Цей просторий будинок має площу 297 квадратних метрів і розташований на ділянці площею 7 соток. Локація цієї нерухомості приваблює своєю комфортною інфраструктурою та зручним розташуванням. Вулиця, на якій знаходиться будинок, асфальтована та освітлена, що забезпечує зручний доступ до нерухомості у будь-який час доби. Сам будинок готовий до експлуатації і має всі необхідні комунікації, включаючи водопостачання, електропостачання та септик. Також до складу будинку входить гараж, що є великим плюсом для власників автомобілів. Окремо варто зазначити розвинену інфраструктуру району. У селі є все необхідне для комфортного життя: школи, дитячі садки, амбулаторія, аптеки, супермаркети, салони краси, кафе та ресторани. До станції метро "Бориспільська" можна легко дістатися як на автомобілі (5 хвилин), так і на громадському транспорті (15 хвилин). Цей будинок - ідеальний варіант для тих, хто цінує комфорт, зручність та розташування близько до всієї необхідної інфраструктури.

київська
rieltor.ua

Продаємо нафтобазу с. ЗГУРІВКА Київська обл. Броварський район! Вигідне місце розташування. 1. Місто знаходження: Україна, Київська область, Згурівський район, смт. Згурівка, вулиця Східна 1ф. 2. Земля на двох ділянках загальною площею 1,85га: 2.1. Земельна ділянка площею 0,7333га, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, кадастровий номер: 3221955100:06:004:0008 знаходиться в оренді з 2020р. на 49років з правом поновлення на новий строк. 2.2. Земельна ділянка площею 1,1241га, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, кадастровий номер: 3221955100:06:004:0002 знаходиться в оренді з 2010р. на 49років з правом поновлення на новий строк. 3. Право власності. Е всі правовстановлюючі документи: - Договір КУПІВЛІ-ПРОДАЖУ. - Паспорт БТІ. - ВИТЯГ з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно - (довідка про показники об’єкта нерухомого майна) - Інщі. Невід’ємною складовою частиною правовстановлюючого документа, нафтобаза з належними будівлями та спорудами позначена на плані, а саме: - Насосна стація під літерою А-1, 1970р. (цегляна, площа 3,6м2) - Контора під літерою Б, 1990р. (цегляна, площа 46,50м2) - Контора під літерою В, 1970р. (цегляна) - Насосна стація під літерою Г (цегляна, площа 3,8м2) - Насосна стація під літерою Д (цегляна, площа 3,9м2) - Насосна стація під літерою Е (цегляна, площа 4,1м2) - Склад під літерою Є (з бетонних плит, площа 141,9м2) - Вбиральня Ж, 2010р. - Огорожа під літерою 1 (сітка металева на металевих стовпах). - Фундаменти під ємності 2-13. Обєм резервуарного парку - 2800м2. - Під’їзна колія 14 ж/д гілка. - Свердловина. 4. Цільове призначення – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості. 83000$ Моб. +38*********99 (06******74)

Продаємо нафтобазу с. ЗГУРІВКА Київська обл. Броварський район!
olx.ua

Продам гарний будинок в Згурівці,по вул. Садовій. 4 кімнати,коридор,кухня,ванна з туалетом суміжні. В дворі є гараж,літня кухня,сарай,погріб. 50соток огороду,садок. Двір великий,багато фруктових дерев. Стіни в будинку обшиті гіпсокартоном,міняні вікна та двері. Має дровʼяне та газове опатєлення,є бойлер. В ОРЕНДУ НЕ ЗДАЄТЬСЯ! Деталі за телефоном 06*********28

власник
Добротний будинок ТІЛЬКИ ПРОДАЖ
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 2-х кімнатна квартира по вул. Шевченка в смт. Згурівка Біля квартири приватизована земельна ділянка 7.5 соток

власник
Продається квартира в смт. Згурівка
olx.ua

Продам хату в селі Усовка Згурівського району Київської обл. Хата придатна для житла просторний двір, плодові дерева, город за хатою. Тихе спокійне місце, транспортне сполучення з Києвом, маршрутки ходять регулярно (село з розвинутою інфраструктурою школа, дитячий садок, магазини ) Документи в порядку, продаж від Власника. ціна 4000 у.е. Можливий торг, обмін на авто, телефонуйте Домовимся тел. 06*********08. МОЖЛИВА АРЕНДА.

власник
Продам або здам в АРЕНДУ хату, Усовка Київська обл.
olx.ua

Садок,колодязь, погреб,рядом вода та газ, пічне опалення, вікна пластикові 70 кВ.м та 63 соткі землі, до центра 800м, автобуси на Згуровку, Березань, Київ, річка в 2км, озеро в 600 метрах, підійде як на постійне проживання так і під дачу

власник
Частный дом ( участок , дача)
olx.ua

с. Акадіївка( Згурівський р-н). 100 км від Києва.(м «Чернігівська»). Загальна площа 0.56 га. Будинок 62.5 м2 дерево+цегла (3 кімнати). Газ, каналізація, водопостачання, ремонт під поклейку обоїв. Літня кухня, сарай на 3 відділення, хлів, погріб(3 шт). Зручне транспортне сполучення. Ділянка приватизована.

власник
Дом с. Аркадиевка
olx.ua

Срочно продам земельный участок 0.31 га (0.25 га под строительство + 0.0618 га под ведение хоз-ва) с домом в с.Жуковка, Згуровский р-н, Киевская обл.Акты на право собственности на землю оформлены. На участке жилой дом, сарай, погреб, колодец. В доме электричество, газ, котел (газ/твердое топливо). Подъезд асфальтирован. 80 км от Киева, экологически чистое направление, плодородные земли, сеть озер, рядом р.Супой - идеально для жизни или загородного отдыха.

власник
Срочно продам дом с земельным участком 0.31 га в с.Жуковка
olx.ua

Продам дом Киевская обл. Згуровский район, село Аркадиевка общей площадью 64,7 кв. м. Есть погреб, сарай, колодец, газ,новый котёл, электрика евроокна . 06******39 Просьба звонить, а не писать. Оформление у нотариуса возможно после окончания военного положения + 6 месяцев.

власник
Продам дом Киевская область ,Згуровский район , село Аркадьевка
olx.ua

Теплий будинок в якому можна заїзджати і мешкати. Газове опалення(конвектори) Пічне опалення (груба почищена) 3 жилих кімнати, меблювання (стара мебель) і необхідна техніка. Санвузол,ванна,гаряча вода,бойлер,газова плита практично нова, старі але робочі холодильники. Своя шахта з водою (електрична станція), каналізація з великими бетонними кругами. На території кирпичний сарай є літня кухня,курник та гусятник. Погребник з сараєм. Добра огорожа + металева калітка та ворота. За будинком дивились, шкідників травили вчасно,за останній рік дворище поросло травою. Територія двору і городу 40 сот, в кінці огороду озеро і насадження акаціїї для майбутнього використання. Всі документи оформлені,боргів і штрафів немає. Прошу писати в приват,вайбер,телеграм або ватсап. Інший звязок тяжко доступний.

власник
Жилий будиночок з подвірям
olx.ua

Населений пункт: Лизогубова Слобода село Лизогубова Слобода продається будинок з приватизованою земельною ділянкою, та підведеними комунікаціями ГАЗ і електроживлення, води на подвірї немає. До подвірья асфальтована дорога, в будинку є піч, плита на дровах Каналізація : не обладнана Кількість поверхів: 1 этаж Кількість кімнат: 2 Висота потолка: 2,55 кв.м. Загальна обща площа: 43 кв.м. Житлова площа: 20,2 кв.м. Площа земельної ділянки: 22 сотки Матеріал будівлі (стіни): дерево, обложенное кирпичом Підїзна дорога : асфальт Опалення : встановлено газовий котел Електроживлення: 220 вольт (1 фаза) Відеоогляд будинку та подвіря можна подивиться в Ютуб Каналі компанії

Будинок з комунікаціями, ГАЗ, електропостачання, потребує ремонту.
olx.ua

Краса, надійність, довговічність - всі ці елементи гармонійно поєднуються в новому житловому комплексі. Застосування при будівництві сучасних високоміцних будматеріалів, особлива увага на якість попередніх роботи і фундаментів, застосування фальцевої покрівлі і обробка фасаду облицювальним каменем забезпечують довге життя вашого нового житла. Ми використовуємо енергозберігаючі вікна REHAU, утеплення фасаду базальтовою ватою і цеглу «Керамкомфорт», що забезпечує високий рівень теплоізоляції і значно знижує витрати на опалення.

власник
Сучасний Дуплекс 140м2 Преміум Якості !!!
olx.ua

Відео огляд будинку на ютуб каналі - Роман Щербаков або пишіть скину активну силку на огляд будинку. Нова Оржиця До будинку підведено комунікації ГАЗ, Електроживлення, Колодязь, є можливість підключення інтернет. На подвірї погріб, господарський блок, гараж. В будинку 4 кімнати є можливість опалювання дровами. Каналізація : не обладнана Кількість поверхів: 1 этаж Кількість кімнат: 4 Висота потолка: 2,80 метра Загальна обща площа: 76,6 кв.м. Житлова площа: 45,9 кв.м. Площа земельної ділянки: 45 соток приватизовано Матеріал будівлі (стіни): дерево, обложенное кирпичом Підїзна дорога : асфальт Опалення : встановлено газовий котел Електроживлення: 220 вольт (1 фаза)

Продається будинок в селі + велика земельна ділянка
olx.ua

Самый престижный коттеджный поселок "Солнечный", качественный и теплый дом в престижном микрорайоне Белогородка под Киевом. Приличные соседи, зелень, тишина, асфальт к дому. Капитальный действующий бассейн в подарок. Дом 2014 года в скандинавском стиле, строили для себя. Полноценный финский камин, электрокотел, немецкая сантехника. Общая площадь около 130 м2, 2 этажа, тип стен- газоблок, внешнее утепление- пенополистерол 10 см под декоративной штукатуркой, 5 комнат, 2 санузла, Отопление индивидуальное электрическое и финский камин. Покрытие крыши-металочерепиця. Бытовая техника и мебель. Стильная встроенная кухня с качественной техникой (посудомойка Bosch, духовка Electrolux, варочная поверхность Hoover, холодильник Bosch, стиральная машинка Electrolux, кондиционер, фильтры на питьевую воду). Кабельное цифровое ТВ. Скоростной интернет + Wi-Fi. 1 этаж - кухня-студио 40 кв.м., 1 спальня 14 кв.м., кладовка, санузел с душевой кабиной. 2 этаж - 3 спальни- 18 кв.м. + 14 кв.м. + 12 кв.м., санузел с ванной, гардеробная. Утепленный чердак с выходом. Участок - около 7 соток, сад, газон, бассейн, батут, место для 2-3 машин. Автономная скважина, вода очень вкусная + фильтры для питьевой. Земельный участок с ограждением. Ландшафтный дизайн. Открытый бассейн. Все коммуникации. Асфальтированная дорога до дома. Электричество. Канализация- септик. Скважина. Вывоз отходов. Инфраструктура (до 500 метров). Магазин. Лес и озеро. Река. До Киева 10 км. Торг с реальным покупателем

власник
Від власника. Коттеджне містечко Шевченкове. Будинок на продаж
olx.ua

Продам терміново будинок в селі Нова Олександрівка Згурівського району Київської області. Будинок збудований в 1991 році. будинок цегляний загальною внутрішньою площею 75,8 кв. м, житлова площа 38,9 кв. м. В будинку є: кухня, ванна з туалетом, вода підведена у двір та ванну. Опалення газовий котел в напівавтоматикою та чавунні батареї в кімнатах, ванній кімнаті та кухні. По всім кімнатам та в кухні встановлені пластикові вікна, частково присутні меблі, газова плита, посуд. На горище з зовні збудовані металеві сходи. На території подвіря є гараж, сарай на 3 приміщення, погріб та деякі фруктові дерева. Загальна площа земельної ділянки 0,1442 га. З лицьової сторони подвіря огорожено металевим забором. В селі є: відділення Укрпошта, Нова пошта, будинок культури, амбулаторія із стоматологічним кабінетом. Прямі маршрутки в м. Київ їздять 4 рази на день. До м. Березань - 22 км.. З м. Березань від ж/д вокзала їздять маршрутки в м. Київ через м. Бориспіль, або електричка. Відстань від с. Нова Олександрівка до м. Згурівка - 15 км., звідціля також їздять автобуси в м. Київ, до м. Бориспіль - 66 км. Безкоштовний вивіз сміття в пятницю, в четвер приїздний ринок, в четвер та неділю по вулицям возять свіжий хліб. Є невелика церква. Посередників прохання не турбувати

власник
Будинок в селі Нова Олександрівка
olx.ua

Дом , Нова Олександрівка, Згуровський р-н,Київська обл.вул Козацька буд5,будинок потребує ремонту (нежилий з 2010р.) Опалення (груба) Вода в дім підведена Світлопостачання потрібно відновлювати . На подвірї є :літня кухня,сарай,погреб,город,садок. Газ по вулиці ,до будинку не підведений .

власник
Будинок  Нова Олександрівка
olx.ua

Продається будинок с. Нова Оржиця, Згурівського району Київськаої обл. Від Києва 115 км, Власник, документи в порядку, Можливий обмін на Авто. Ціна 2100 у.е. тел. 06*********08 . Можлива АРЕНДА. РОЗРОЧКА.

Продам або здам в Аренду хату Нова Оржиця Київська обл.
olx.ua

Продається земельна ділянка з стреньким будинком (хата-мазанка) 25 соток землі. Є яблуневий і вишневий сади, виноградники, кущі чорної, червоної смородини, аґрус. Також є скважина. Збудований новый погріб, планувалась зверху кімната, але не добудували.Електрика, вода на участку. В селі є велика молочна компанія при бажанні роботу з гарною зарплатнею завжди можна знайти. Газ по вулиці до участку асфальт, по вулицях освітлення, телефонуйте домовимось можливий торг.

власник
Продається земельна ділянка
olx.ua

В продажу предлагается дом в с.Безугловка без% 260м2, 30 соток. Территория обустроена, на участке много декоративных растений и садовых деревьев , большой бассейн, основной дом и гостевой домик 40м2. Дом укомплектован всем необходимым для комфортной жизни. 3 спальные комнаты, кухня-столовая, зала, 2 санузла, гардеробные, построчная, тех комната и гараж. Гостевой домик с утеплением, зоной барбекю, и душевой. Во дворе есть зоны для домашних животных, тех домик, навес для мотоциклов , велосипедов. Отопление электро и твердотопливный котел на пилете. Канализация септики, которую нужно скачивать раз в 3 года. Скважина, система очистки воды на весь дом. Автоматический полив территории. Есть видео обзор дома, просмотры в любое удобное для вас время.

Без% Продам дом в м.Александровка, Безугловка, 15 мин от Киева
olx.ua

Продається ГОТОВИЙ окремий будинок 123м2кв. із цегли Баварської кладки. Біля лісу Ділянка до 4 соток, планування на 3 спальні, кухня-студіо 40 м2, топкова, 2 с/в, гардероб. Будується з: - цегла ручного формування - Блок 300 - фундамент 200 марки - утеплювач перліт - перекриття Черепиця - Утеплення 200 мм Також відкатні ворота, своя свердловина, септик 7 кубів, великі французькі вікна, штукатурка машинна під чистову, тепла водяна підлога, лазерна стяжка під плитку, розведено до 60-ти точок під електрику, Ялинки-туї-ландшафт, бруківка, парко місце , світло 13 кВ, газ вздовж по вулиці. По домовленності можна підключити газ. Обжита - вулиця (не поле), асфальтний підїзд, фора, садок, школа, 2 хв. до зупинки. Опалення взимку до 3000 грн/міс. РОЗТЕРМІНУВАННЯ ВІД ЗАБУДОВНИКА ДО 2-Х РОКІВ !!! Наш сайт - odnopoverkhovyikyiv.com

Відділ Продажу! Біля Лісу на 4 сотках пропонується будинок 123 м2
olx.ua

Продам житловий будинок з надвірними будівлями у Згурівському районі, Київської обл. с Черевки. Загальна площа житлового будинку 44,0кв.м. Загальна площа для цільового призначення- 0,2880га, для будівництва і обслуговування житлового будинку-0,2500га. Будинок розділений на два різні ходи. Є тільки пічне опалення. На ділянці розташована літня кухня, сарай, дровник, а також сухий колодязь. Є сад з яблуками, вишнями, горіхами та персик. Більш детально розповім по телефону, вказаному в оголошенні. Можливий торг

власник
Продаж будинку, с. Черевки, Згурівський район
olx.ua

Будинок в с.Нова Олександрівка (Броварського району) вул. Юності 13. Ділянка 65 соток землі (з них 42 під забудову) Розташування зкраю села (в найзатишнішому місці) Сарай, погріб, літня кухня, пара прибудов, ґанок, огорожа, ворота з хвірткою. Газопровід, електрика, водопровід. Опалення газовий конвектор і пічне. Всі документи, витяги, на будинок і земельні ділянки в наявності, в реєстрі.

власник
Продається будинок в с. Нова Олександрівка
olx.ua

Одноповерховий будинок 100 м2 з терасою 16 м2 та стильним ремонтом на 4,5 сотках землі в с. Шевченкове, поруч с. Білогородка. Зручний виїзд на Житомирську трасу. - Скважина, септик, електрика 15 кВт; - Керамоблок 380, мінвата 100 мм; - Дах мінвата 200 мм; - Дренажна система; - Тепла підлога, бойлер. Запрошую Вас на перегляд! З повагою, Яна Мазур

Будинок 100 м2 з ремонтом/Шевченкове поруч Білогородка
olx.ua

Житловий будинок розташований в селі Шевченкове Броварського району Київської області в 5 хвилинах від ж.д станціїв подвірі є гараж літня кухня погріб підсобні приміщення

власник
Житловий будинок с. Шевченково Броварського району Київської області
olx.ua
123...6
1 - 24 з 128 результатів

Популярні запити